94
-
Sirus86 #54 Kit fogunk ezek után szidni? -
A1274815 #53 A minix tényleg érdekes én is tanulmánozom, meg a ReactOS-t is szoktam. Bár a Windows SK-ban i vannk érdekes dolgok meg a dokumentációban. A lnuxnál az ami fejtöést okoz legtöbbször, az pont a válaszás szabadsága és az egyes distribek, verziók, illetve lib verziók közötti néha nem csekély különbségek. -
Lavigne #52 mikor először néztem ezt a videót, azt hittem magam alá szarok :D Jay-Z mögött ott megy a 24" cinema displayn az os x képernyővédője :D de hát egyértelmű, hogy win nem alkalmas studio munkákra....... meg úgy semmire, talán majd eztán -
ziby #51 Igazad van, szerintem ki kellene mindegyik kis linuxhuszárnak(mint pl énnekem is) tágítani a látókörét. PL minix-et mindenkinek ajánlott átrágni, én itt tartok és nagyon tetszik. persze ott lenne még a VMS, BSD etc.... de kinek van ezekre idje???:S -
#50 Azthiszem én is, hogy nagyon sokat köszönhetünk Bill Gatesnek, és a Microsoftnak. Remélem h az utódja is jól fogja vezetni a céget, legalább hasonlóan. -
A1274815 #49 "programozók, szoftverfejlseztők, rendszergazdák: linux és társai, stabilak és (nekik) egyszerűbben kezelhetők"
Ez ellen had tíltakozzak egy kicsit, mint hivatásos programozó. Elkéne már felejteni ezt a legendát. -
A1274815 #48 Hiányzni fog Bill Gates. Valahogy nem hiszem, hogy Steve Balmer méltó utóda lenne. -
hpteso #47 Eggyetertek veled:) En is birom azt az atlagos kepet Bill nek. Es olyan kedvesnek is tunik. Szerintem boldog eletet el. Pedig van penze mindenre. A hulye sztarok megvesznek a sok penztol:)) drogoznak meg minden baromsag. Tonkremegy az eletuk. Latszik h Bill az alapoktol indult, es meg tudja becsulni azt amilye van. -
#46 Az ember azt gondolná, hogy a Windows egyszerű kezelőfelülete mennyire evidens, csak ha más oprendszereket próbálsz akkor jössz rá mennyire nem így van :D -
matt taylor #45 Az egér ojan mint az autóban a kormány
Nem mondhatja a BMW a Mercinek h "ne hasznájjatok kormányt mer mi előbb találtuk ki" stb -
assdf #44 Te egy kicsit elfogult vagy nem gondolod?
Egyébként billi bácsit azért kedvelem mert visszafogott és olyan átlag ember hatást kellt. Amikor pl valami szakadt melegitőben van az előadásokon meg ilyesmi teljesen olyan mint egy átlagember. Én is a legrosszabb melegitőmben vagyok otthon mindig mert az a legkényelmesebb és ha tehetném abban is közlekednék mint ő.
NIncsenek allürjei, nem arról hires hogy hol mászott részegen és nem nyilatkozik beképzelten. Pedig ő a világ egyik leggazdagabb embere. Arról nem beszélve hogy arányaiban is többet adakozik mint más és abszolut értékben is. -
hpteso #43 Hat en azert hittem nagyon az allitasoknak, miszerint a Mac az csucs.szuper. Hat en kiprobaltam. Kisse csalodtam :(( . Rengeteg benne a fagyas. Lehet en vagyok meg bena hozza, de annyit fagyott be 1 ora alatt mint xp 1 honapba. Igyhat eddig maradok a jo oreg windows nal. A Vistat meg nagyon birom most, olyan jo benne dolgozni. Nagyon elvezetes a kezelofelulete. -
randomly #42 Hát Bill nem túl régen azt mondta 15 év múlva mindent az interneten fogunk intézni. Ekkor néztünk bután mit beszél ez az emmber. FAX-ot épp kezdtük kiismerni és irógéppel írtuk az ajánlatokat ... most meg bitek bitek bitek.
És a lefagyások Xp alatt üzleti környezetben?
Hát nálunk nem kell újra indulni egyik géppel sem az irdodában sosem ... csak dolgozni csak dolgozni ....
Ha fönöknek azt mondom nem tudok dolgozni mert a windows ... mondja hogy nem '95 - '98 -at irunk ne nevetessem. :-)
Szóval Nekem nagyon-nagyon megkönnyítette az életem ez a Bill ember. Nem is tervezek mást kipróbálni nekem tökéletes ... és minden évben gazdagítom megérdemli lelkem rajta.
rand -
hpteso #41 Mikor megjelent az xp akkor sokan kritizaltak. Aztan szepen lassan alt at mindenki ra... mikor mar megvolt a megfelelo gep hozza. Aztan kijott az sp1. Huh csucsszuper. Megtobben ataltak. Aztan meg jott sp2 is, es mar szinte mindenki xp-t hasznalt. Valoszinu ez lesz a Vistaval is. Amig nincs megfelelo szamcsi ami vigye addig szidjuk h ez nem jo meg az nem jo, de mikor mar van gepunk hozza mar mindjart mas a helyzet. Sot most jon az SP 1 is a Vistahoz. Lehet bekovetkezik az xp-s dolog, hacsak nem dobjak ki a 2009 ben Windows Seven(Vienna) neven ismert uj windowst. Es akkor a Vistan szepen atugrunk mint a windows 2000 en:D -
#40 namost, lehet jönni itt a konkurencival, ez a jobb, az a jobb... csak azt felejtik el rengetegen, hogy ugyanolyan jók. ugyanolyan jók, egészen addig, amíg nem veszünk egy vagy több szempontot. játékosok: a windows a jó. vacakolás nélkül futnak rajta a játékok, nem kell különböző emulátorokat ha játszani akarsz mint pl linuxon. (kijelentem nem tudom linuxon hogyan lehet játszani, feltételezem sok játék van rá, de annál több ami "csak úgy" nem fut rajta.) egyszerű irodai alkalmazottak: windows, az egyszerű dokumentumszerkesztés miatt. programozók, szoftverfejlseztők, rendszergazdák: linux és társai, stabilak és (nekik) egyszerűbben kezelhetők. egyéb munkákra, üzletembereknek és egyebek: apple. ár kategóriában: linux, ez alap.
lehet mindegyiket támadni meg isteníteni is, de amíg nem hoztok fel szempontokat, ill. mind univerzális oprendszer, egyik sem lesz jobb a másiknál. -
peba #39 Van egy ilyen film, hogy "Számító emberek" azt keressétek meg, elég szépen vázolja az Apple, MS viszonyát. :)
Nekem sincs az ég világon semmi bajom Bill Gates-szel. Sokan szidják a zárt rendszert, tehát nem lehet belenyúlni a forráskódjába, és emiatt a gonosz mumus Microsoftos fiúk lopják tőlünk az adatot. Hát tudjátok mit szeretek én a Windowsban? Azt, hogy ebben még a hülye is megtalálja amit keres. Szépen, minden csoportosítva van. Legutoljára egy Ubuntuban valami olyasmit láttam, hogy a képernyőfelbontás állítgatásához egy tök külön szoftvert kell elindítani. Háttérképcseréhez is külön sw. A Windows átgondolt, az XP SP1 használhatóvá tette a rendszert, SP2 még dobott egy lapáttal rajta. Sajnos egy ekkora szoftvert is emberek írtak, a hibalehetőségek benne vannak.
Gates bácsit szeretjük, és épp azért, mert nem felvágós fazon. Ellenben Jobs, akiről bennem az a kép él, hogy olyan mint valami rossz pap. Folyton prédikál, meg flame-el. Meg még egy kontra, a formatervezésre; az iPhone szerintem úgy néz ki mint egy vajasdoboz :D -
balee66 #38 Istenem, hogy változik a világ.
Win9x idején szinte mindenki csak szídta az MS-t.
XP után egyre többen kezdték tisztelni.
És itt a Vista - ez nagyon kétoldalú vélekedést váltott ki a felhasználókból. Voltak, akik szupernek tartják, vannak akik Vista után lóhalálában telepítették vissza az XP-t.
Vajon hogy fogunk emlékezni Bill Gates-re 10-20 év múlva?
Mi lesz a Microsofttal 10-20 év múlva?
Az MS-nek vannak jó és rossz oldalai, mint mindennek. Voltak roszabb, illetve jobb termékei. Én úgy vélem, a termékeik minőségét illetően, sosem voltak a csúcson, bár valószínűleg nem is ez volt a céljuk (inkább a sz.gép meghonosítása az otthonokban).
És szerintem Gates nem igazán jó programozó. -
fixpont #37 Gondolom tudsz olvasni, lemondott a vezerigazgato tisztsegerol, de o maradt az elnok (remelem tudod mi a kulonbseg a ketto kozott, mert ha igen, akkor helyre tudod tenni), es most vegleg visszavonul. -
AzUs #36 XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD :DASD:D:A::DFSASD:SSASD -
Gascan #35 Én a rendőrség helyében küldenék neki utolsó munkanap alkalmából egy 25 000 Ft-os büntetést amiért haza fele nem volt bekötve :)
Bill Gates az egyik olyan legjobb vezetők közé tartozik, ha nem a legjobb, aki technikailag abszolút átlátja és naprakész a vállalatot érintő kérdésekben. -
phoenix1 #34 Az Applenek biztos nagyon sokan örülnek amióta megtudták, hogy a QuickTime 7.2+ nem támogatja a Flash lejátszást. Míg a 7.2-ben legalább belehetett kapcsolni, a 7.3+ már ilyen lehetőség nincsen. SMIL támogatás pocsék, akadálymentesség szempontjából sem a legjobb, pl. SMIL dokumentumban hivatkozás felett síma nyíl kurzor a kéz kurzor helyett. Csak gratulálni tudok Apple.
-
peterxy #33 Ja, de az az igazi poen, hogy az Apple meg a Xeroxtol koppintotta le:D:D
-
para, hogy nem olvasod, amit írsz^^ -
Rocko #31 bolondok... -
hpteso #30 Na de ne kritizaljunk senkit negativan.
Hajra Bill muki. Es eljen a microsoft.
Legjobb lenne ha microsoft es apple egybeolvadna :D:D:D Az lenne az igazi. Szuper gep. Szuper op rendszer. csak hat a penz fontosabb sajnos
-
hpteso #29 En csak a reklam huzasait kritizaltam eloszor :) Pocsek hozzallas. -
hpteso #28 Nem szidtam az applet az op rendszereert. Habar rendelkezesemre all egy uj generacios iMac, de rettento vele dolgozni:| Arra is jobb a vista;) Telepites utan par percen kifingott a rendszer! lol mikor en azt lattam nem hittem a szememnek. A nagy ahitott apple ennyit tud? Utana meg volt 4 teljes rendszer fagyasom. Maradok en a Windowsnal:) De maga a szamcsi zsiiiir. Nagyon szuper a designja es minden olyan egyszeru. Az egeret utalom :)) egy szar. -
Polemius #27 2000 Bill Gates lemondott: http://www.sg.hu/cikkek/10511/bill_gates_lemondott
2006 Bill Gates visszavonul http://www.sg.hu/cikkek/47685/nem_gates_a_legjobban_fizetett_microsoft_alkalmazott
2008 Bill Gates visszavonul
Lehet tippelni, hogy 2009-ben vagy 2010-ben fog legközelebb visszavonulni. -
#26 Iszonyat jó ez a videó Bill utolsó munkanapjáról. "That's good... one in a row." -
#25 Igen? Ez vicces :D
Tavalyi év 10 legsikertelenebb fejlesztése között van.
Sok erőforrást zabál, lassú és instabil. De hát ha neked ez kell...
Több teszt ls saját tapasztalatok alapján is, ugyanaz a játék (így a legegyszerűbb teljesítményt mérni) jelentősen lassabban futott ugyanolyan gépen vista alatt, mivel az erőforrások jórészét maga az oprendszer használta.
Microsoft miért rossz?
Mindent elsöpört ami az útjába került, felvásárolt, tönkretett mindent, ami nekik nem volt hasznos.
Egy apró mozzanat a történelemből: (régen)
Apple bejelentette az új oprendszert, egérrel lehet kezelni, stb, hogy kiadja X hó valahanyadikán.
Microsoft egyszerűen ellopta a terveket, majd pedig piacra dobta 2 héttel az Apple előtt Windows néven.
Szidjátok az Apple-t. Hasonlítsatok már össze 2 ugyanolyan gépet, az egyiken Windows XP, másikon Mac Tiger.
Esetleg a Microsoft Zune-t és az Apple Ipod-ot. -
#24 > Remelem sok olyan ember van meg a foldon mint Bill Gates. Ien emberekkel csak jobb lesz az eletunk. Hidjetek el ;)
Ja, naprol napra kevesebbet kell azon ragodnunk mire koltjuk a "felretett" penzunket. -
#23 > A Microsoft az XP ota nagyon szuper.
A "nagyon szuper" jelzotol talan minden mai operacios rendszer fenyevekre all. Az "elviselheto", "aranylag turheto", "celra megfelelo" jelzok talan helytallobbak lehetnek - hangsulyozom tok mindegy, hogy milyen OS. -
hpteso #22 Remelem sok olyan ember van meg a foldon mint Bill Gates. Ien emberekkel csak jobb lesz az eletunk. Hidjetek el ;) -
#21 Nem, csak megmaradt szivunkben a Microsoft uthenger ami valogatas nelkul tapos agyon mindent ami az utjaba kerul, akar torvenytelen eszkozokkel is. Semmivel nem tartom tobbre mint egy Coca-Colat, McDonalds-t vagy Monsanto-t. -
hpteso #20 Ami elmult az elmult. A Microsoft az XP ota nagyon szuper. Megmaradt meg bennetek az a 95 98 as windows?:)) -
#19 Semmi, csak mi az elmult evtizedekben olvastunk is a temaban. -
#18 > Bill Gates utolsó munkanapja
Kirugtak. -
hpteso #17 Mi a bajotok Bill Gates el?:)) -
hpteso #16 Bill Gates tenleg nekunk csinalta amit csinalt. Es ertunk kuzdott. Azert h jobba tegye a vilagot. Ez nagyban sikerult neki. Nem ertem miert alakult ki ien rossz velemeny rola.:( -
#15 Ez a mufaj egyebkent az MS specialitasa. "Get the facts" es a tobbiek.