Apple társalgó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"<...>Az Apple átmegy Seoulba aztán<...>"
Armin & Ayu fan
http://gaborszantai.co.uk/
Kicsit olyan nekem mintha a kamerának menne a buli... megegyeztek hogy így lendítik fel az Apple-Samsung páros készülékeit😄😄 okosmarketing
Kicsit olyan mintha testvéri veszekedés lenne aztán a végén megiszunk egy sört😄
Armin & Ayu fan
Amúgy 30 dollár o.0 az nekem soknak tûnik. Mármint van egy kb 600 dodós eszköz azon van kb 200 dodó haszon...(nem Apple árréssel számolva 😄) Vagy mennyi kb eyg eszközön a haszon Samsungnál? iPhone-nál tudom, hogy 60% körül mozog az árrés.
Armin & Ayu fan
Ezt rajtuk kívük senkinek nem ajánlották fel, de tekintve a szoros együttmûködésükre (Samsung gyárt elég sok mindent Applenek) nekik megengedték volna. $30-at kértek volan telefononként, és $40-t táblagépenként.
A Samu visszautasította ezt. Kíváncsi vagyok mi lesz a per kimenetele, de simán benne van hogy a Samsungnak még ettõl többet is kell majd fizetnie. Ezesetben rosszul döntöttek anno, hogy nem fogadták el az ajánlatot.
A magyarra meg reggelj egy tok kulon cimet, accountot.
En is igy csinalom, van egy UK es egy HUN store accountom is.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
hogy tudok átváltani a magyarra , már ha ez egyáltalán lehetséges?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
én most erõsen gondolkozom ezen,hogy ameddig nincs egy értelmes frissités, ami ezt javítja, akkor visszarakom az oroszlánt
Az adott Playlist-be kell lenni.
File>Print...
Print: Song listing
Theme: Dates played
És így ment is, csak aki nekem ezt ajánlotta, õ azt mondta, h itt a Plays-t nm mutatja. Meg mivel nm ez az alapértelmezett, a kép alapján le is zártam magamban, h itt nincs oan lehetõség, d a Print, és Theme átállítás után látszik, h mégis van.
De nemtudom, max print screen... és akkor nyomtatod.😄
Lehet olyan mondjuk hogy txt-be kimented a paylistet? És akkor megformázva az adatot megkapod amit akarsz nyomtatható verzióban. Most nem jut hirtelen eszembe a mac-es notepad neve (sose használtam még😄) de szerintem azzal meg tudod nyitni a playlist file-t... (persze elõbb exportáld ki egy külön fileba:
Playlist export>open with macish notepad>format data>print
Talán így néz ki a workflow.
Armin & Ayu fan
Nem tudtok valami olyat esetleg, ami lefotózza az egész listát úgy, ahogy van.
Remélem, most már érthetõbb... 😄
Armin & Ayu fan
Jó mondjuk a samsungtól elvárható lenne hogy picit egyediek legyenek. De a méret meg telefonforma így-is-úgyis egyezni fog mert ez az optimális.
Armin & Ayu fan
Ja meg hogy az ikon méret a kijelzõhöz képest is hasonló... persze hogy az mert az az optimális az ujjnak. Ez megint olyan hogy a Coca-cola bepereli a többi italgyártót hogy miért fél literes üveget használnak... ezek számomra ilyen mondvacsinált dolgok.
És amúgy ez a "hasonlóság" ami az iPhone után kezdõdött. Egyszerû gazdasági hatás:
iPhone akkor jött ki mikor megvolt a technológiai háttér a számára hogy teljesképernyõs touchscreen-eket használjunk. Persze ezután (mivel az Apple LG/Sharp/Samsungtól veszi a kijelzõit, Sonytól az optikát a kamerába... a processzor pedig egy Brit fejlesztõ cégtõl veszik amit Kínában gyártanak. egyszóval mindent keletrõl) a meglévõ technológiával az OEM-ek is elkezdtek az OPTIMÁLIS tartományba tartozó telefonokat gyártani, nem iPhone utánzat, hanem optimális készülék, ami mellesleg az iPhone-is... de ez nem érdekel senkit.
Armin & Ayu fan
Hát az már tényleg szánalmas, hogy az ikonok ellopásával vádolja az Apple a Samsungot. Gyerekek, okostelefonok elõtt minden egyes tetves telefonnak ugyan olyan volt a híváskezdeményezõ és elutasító gombja...
Én elbújnék ha ilyen peren kéne bíróként ott ülnöm és hallgatni: "Elloptad az ikon formáját!!" "Júj te meg WIFI-t tettél a telefonba... gazember" "Elloptad a telefon formáját, a tiédnek is van kijelzõje meg gombjai, persze ez a legoptimálisabb kialakítás minthogy az autók is 4 keréken és nem 8 keréken gurulnak, de nem érdekel mert én voltam az aki
Armin & Ayu fan
Kulon nagyfeszvellen vedett tap kell!
u dont have to listen anybody else but me