Apple társalgó
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
http://gaborszantai.co.uk/
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
most raktam újra a rendszert, ssd van a gépben. Amint megnyitom az iPhotot vagy a VLC-t ,akkor a képernyõ kékes árnyalatba kerül, elkékül. Amint kilépek, visszaáll a normális színösszeállítás.
Mitõl lehet?
De amúgy ez az én véleményem az én szemszögembõl, ahogy az elõzõ posztban is próbáltam jelezni.
Armin & Ayu fan
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
@ Hellomarci
Azóta már elkapták a tettest és lecsukták. Valószínû fingja nem volt róla hova tör be 😊
semmit nem valtoztat az eletvitelemen, ha a Samsung vagy Apple gyoz/veszit, megveszem az iPhone 5-t vagy New iPhone-t es a tobbit leszarom, nekem legyen jo, mas nem erdekel😊
Armin & Ayu fan
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
"Nem jár garanciavesztéssel a merevlemez cseréje abban az esetben, ha az SSD nem az optikai meghajtó helyére kerül."
Meg azt mondja, hogy ismet le tudod tolteni a storebol ingyen az appokat egyesevel ami szinten stimmel, csak ki akarja.
Szoval sztem ha storet valtasz akkor ujra le kell szedni az appstorebol az alkalmazast (ingyen) hogy frissuljon
5) After you change countries, you will no longer receive application update notifications in iTunes for the apps you purchased in your original country. However, you'll still receive update notifications on your iOS device for any applications installed on it. In addition, you'll be able to download previously purchased applications again for free if they are available on your new country's store. You will not be charged and the download will not appear on your Purchased page. If a previously purchased application is not available in your new country, you will not be able to download it again for free.
Egyszerûbb lenne, ha az összes app 1 stor-ba kerülne, és lehetne szûrni, hogy téged az érdekel ami magyar vagy akármilyen nyelvû...
Az biztos, hogy ha egy accountnal szamlazasi cimet valtasz masik orszagra (azaz masik orszag storejaba kerulsz) akkor a pruchase history ures lesz es nem fogod tudni az alkalmazasokat frissiteni (a kozoseket SE, persze ha visszavaltod az eredeti orszagra akkor ismet megjelennek).
Azt nem tudom, hogy ha egyenkent kikeresed a storebol az appokat akkor ingyen le tudod-e tolteni (gondolom igen).
Nyilván ha olyan appot toltottel le ami csak egy adott store-ban elérhetõ pl USA akkor azt a magyar accoubtoddal nem frissitheted de az attól még a tied...a közös appokat meg csak ujra kell szedni az éppen aktuális accountoddal