848
Ide rakhattok be a kutyáitokról képet, illetve a másét dicsérni stb.
-
#688 Penny növöget. :)
-
#687 jéé ő olyan mint az én Gubám, csak még nagyon gyerkőc :D
-
#686 Jaj de hogy tud nézni *_* -
Imádnivaló tündér!!!
Kis fehér cipőcskéi vannak.. :) -
#684 Dia még egyszer...
-
#683 -
#682 Dia -
#681 Zsömi
-
#680 Sajnos a tavalyi évben elpusztult hűséges kutyám és eddig a hétig váratott magára az új családtag.
Csak az a furcsa,hogy napközben sokat alszik,olyan este 7 körül "felébred" és nincs megállás 11 óráig.
Telefonos kép+házfelújítás közben sikerült.
-
#679 Az enyém is eszi a bogarakat de elszedem tőle ha látom.
A gumipulykáján/csirkéjén viszont ma reggel agyműtétet hajtott végre. :)
-
#678 Sziasztok! Nem tudom mennyiben off itt, viszont a másik kutyás topik kihalt. Van egy németjuhászunk 2 éves kb és mostanában elég sok cserebogarat eszik, van hogy hány is emiatt. Azt hallottam valahonnan hogy ártalmas rá, és ki is száradhat ha sokat eszik belőle. Valaki akinek volt már dolga hasonlóval, vagy tud segíteni, le tudná írni ez mennyiben igaz? Én személy szerint nem hiszek ebben, de azért nem szeretném ha baja lenne emiatt, eddigi kutyáinkkal nem volt gond a cserebogarak miatt. köszönöm a választ előre is -
#677 Konkrétan az, hogy Ő behány az egyedi dolog, nem szükségszerű, inkább egy korábbi sokk / rossz tapasztalat lehet az oka, ami pszichológiailag rögzült nála, ettől utólag nagyon nehéz megszabadulni, legértelmesebb dolog amit tehetsz, hogy minél kevesebb ilyen helyzetnek teszed ki az állatot.
(terápia a helyzetbehozás és egy pozitív inger kapcsolásán alapul, de magadtól ne kezdj bele csakis szakemberrel, mert tovább ronthatsz is a helyzeten).
-
#676 De ennyire,hogy behány tőle?érdekes,volt más sok kutyánk de egyiknél sem vettem észre h félt volna a mélytől. -
#675 Igen, mert más hangtartományokra fókuszálnak mint az emberi fül.
Lefelé kb. azonos a frekvenciahatára a kutya hallásának (40-46 hz, ember: 16-20 hz), míg felfelé az emberi fül számára hallhatatlan (20khz felett) ultrahangokat is hallja, egészen kb. 46khz-ig). Pontmeghatározásuk rosszabb azonban: míg az ember 1,8 fok iránykülönbségben képes kettéválasztani két hangforrást, a kutya csak nagyobb szögben tud egyértelműen különbséget tenni.
A kutya a vadászathoz általában a magasabb hangtartományokat pásztázza (más állatok által kiadott hangok és neszek), míg az erős mélyek a természetben ritkábbak és egyértelműen abiotikus veszélyforrásokkal párosulnak, azt jelzik nekik (földmorajlás, zivatar, stb), ezért félnek tőlük ösztönösen.
Kondícionálhatóak azonban a mélyhangok tűrésére, figyelmen kívül hagyására, kérdés, hogy mennyire kell ez?.. (repülőtéri keresőkutyáknál, mentőkutyáknál stb. indokolt lehet)
Az én kutyám anyja pl filmezéskor a hangfalaim hangjától összetojja magát.. :)
Penny már nem annyira, mert szokja...
-
#674 Kutyák gyakran félnek "mély" dolgoktól?
Repülő hangja,dörgés.....Miénk állandóan remeg,ha elszáll egy repülő felettünk..Minél hangosabb,annál jobban remeg..A másik,az még rosszabb..A dörgés...Nemrég voltak viharok az országban,ide is jutott,de csak a hangjából...Szóval nem az az igazi,ablak is beremeg ksül a szemed olyan közel volt,csak így a távolban..Néha-néha kicsit hangosabban,10-es skálán a leghangosabbat 4-re értékelném..Mégis úgy be volt fosva..2x be is hányt. -
#673 Nah, szóval ő.:)
-
#672 Nem, inkább nyüszög, meg nagyra nyitogatja a szemét és közben "nyammog" a szájával.. :)
De tudom miről beszélsz, az anyja tüsszög. Veszélyes az eleje.. :) -
Ő nem tüsszög, ha a hátára fordul? :D -
#670 :-)
-
#669 Ingyenes képfeltöltőket keress, oda rakd fel!
noob.hu stb stb
régebbi képek forrását nézd meg lentebb, vannak benne feltöltők is. -
#668 Ilyen kicsi képem nincs , amit enged a fórum:S -
#667 Tavaly szeptemberben elment a 14 és fél éves labradorunk.:(
Eddig bírtuk kutya nélkül.
Itt az új jövevény.:)
-
#666 -
-
#664 Csak a hátsó része szokott.. :) -
#663 Vigyorog alvás közben. :) Hmmmm... talán csak nem "füstölt" el valamit? :)))
Amúgy nagyon aranyos, jópofa kis kutty! -
#662 de aranyos :D -
#661 -
#660 * simi simi simi *
üzenem neki :) -
#659 -
#658 az nem baj, kölyökkutyával együtt jár :)) -
#657 Harapdálná a kezedet, nagyon pajkos ám! :) -
#656 dögönyözniakaroooom -
#655 Penny (a legalsó kép a jelen állapota): :-)
-
#654 Itt vannak a kis pupákjaim rosszalkodás közben.
-
#653 felkeltettem :D -
#652 morcos arca van :) -
-
#650 fainak :) -
#649 jó arcok :D