Az Én kutyám

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MR ME
jó arcok 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Panzermeyer
Bocsánat, nem június, hanem július 20, tehát most 5 hetesek 😊

mov ah,4ch int 21h end

Panzermeyer
Tarának kölykei születtek 2011. június 20-án. Szeretném, ha gondos, jó gazdihoz kerülnének. Az almot 3 szuka és 3 kan kölyök képezi. Nagyon elevenek, játékosak, már önállóan is esznek. A kicsik legkorábban 8 hetes korukban vihetõk el, ami azt jelenti, hogy szeptember 14-e után. A kicsik megtekinthetõek minden hétköznap 17.00 után és hétvégéken egész nap Kisszálláson (Bács-Kiskun déli része). Aki a Kiskunhalas - Szeged - Baja háromszög környékén lakik, annak van a legközelebb, de jöhettek távolabbról is. Akit érdekel, az küldjön privát üzenetet. Sajnos ide csak 4 képet tudtam feltölteni, de van még több is. És íme egy kis videóanyag: Tara kölykei 20110826

mov ah,4ch int 21h end

Panzermeyer
Õ az én 2 éves amerikai staffordshire terrierem, aki Tara névre hallgat. Szeret rosszalkodni, játszani, nagyon tanulékony, és hûséges házõrõ. 7 hetes kora óta van velem, és még remélem nagyon sokáig fog <#wink>

mov ah,4ch int 21h end

w77d
szegényke 😞 majdnem olyan mint az én fofim, aki 16 év után ment el tavaly decemberben ( #617 ) 😞

MR ME
szegény 😞

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

chhaya
El kellett altatni a Bundást. 😞
13 éves lett volna augusztusban, de megbetegedett és nem bírta tovább, ma jött hozzá az állatorvos beadni a szurit.
Olyan igazságtalan, miért élnek a kutyák ilyen keveset. 😞

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Attila8805
Hehe Aranyos.
Az asszony is nyíg egy ilyenért.
A "fiúk" nem tudom mit szólnának hozzá😊

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Attila8805
Köszi😊

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Barpi
Na nekem is tele a hócipõm az összes képmegosztóval. 😞

Talán most kiteszi a képet:

[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619

Barpi
Az én kiskutyám: Shannon, 5éves, 2kg, és imádja az egész család! 😊

[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619

cenobite
Ari kis dög! 😊 Jó a video is!

gamertag: kenobita

Molnibalage
http://iaro.3dmax.hu/

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

macleod2005
Fantasztikusak ezek a képmegosztók, következõ kör asszem saját tárhelyre megy, tököm kivan....

zsolt176
<#eljen>

Ha szerelmes vagy, az olyan, mintha bepisiltél volna: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét.

macleod2005
Na szúrok be én is friss képeket:
Jack:

(Menõzés: BH engedelmességi vizsga 93/100 pont)
Shannon:

(Menõzés: 1 x kit5, 1 x kit4, 2 x kit2, 1 x HPJ, 1 x CAC,RES CACI😎

Attila8805

Attila8805

Attila8805

de cuki 😊)
Attila8805

Remélem jó lesz!

Nagyon édes kutyus. 😊
Froopy
A probléma megoldása után milyen szemekkel néz😊))

A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?

leho94
én megtudtam😄

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

SötétBarom

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Nagyon aranyos kutyusnak tûnik.
Szerintem is könnyebb amúgy feldolgozni egy állatka elvesztését egy másikkal. Én a cicámmal voltam ugyanígy, amikor itthagyott minket azt mondtam soha többet nem kell másik, mert nem tudja õt pótolni más macs, de kb 2 hét múlva beszereztük az utódját. 😊
w77d
hát ha a jó kutyák odakerülnek 😊

SötétBarom
Úgy érted a Holdról.. 😊

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

w77d
jah tényleg nagy arc. És basszus most hogy így ismerkedek vele, rengeteg olyan dolga van mint a Foltosnak volt :') Nem tudom hogy ki hisz a lélekvándorlásban, de mi ez ha nem az 😊 Kiköpött olyan dolgai vannak mint az én kiskutyámnak volt :') Biztos hogy õ intézte nekünk odaátról Gubát...

SötétBarom
Arcnak néz ki 😄 Majdnem ugyan olyan feje van mint a goldimnak, csak feketében.

w77d
nem bírtuk egyedül, kellett egy másik társ.
Had mutassam be Gubát:

Guba egy Veszprémi menhelyrõl lett elhozva, másfél éves keverék kan. Nagyon aranyos és bújós, igazi szeretetigényes kissrác. Foltos nagyon szeretné õt 😞 De már érzem hogy könnyebb, Guba segíteni fog feldolgozni az ûrt. Éreztem hogyha nincs másik, aki segít, akkor belebetegedek Fofikám elvesztésébe. Jobb lesz ez így.

Fogadd részvétemet.
Nagyon jó róla az a festmény.
w77d
utolsó fénykép róla:

és az én kiskutyám örökre hazatért <#sir><#sir>

még mindig olyan nehéz elhinni hogy nincs, kb most lenne az egyik séta ideje <#rinya>

w77d
ma hozhatom el Foltos hamvait egy urnában. Istenem nem gondoltam hogy ennyire fog ez fájni, az egész estét végig bõgtem <#sir><#sir>

SötétBarom
='(

Máté94
Nyugodjon Békében! 😞

Sovány vígasz, de nekem is most halt meg a kutyám júliusban. Igaz, õ csak 6 évet élt. 😞
MR ME
nyugodjon békében 😞

16 év az nagyon nagyon szép kor!

w77d
istenem bárcsak itt tartanánk még... még lenne egy évünk együtt 😞

w77d

Foltos
1994 - 2010

Drága kiskutyám annyira köszönöm hogy velem voltál idáig és segítettél jóban rosszban. Nem lehet elképzelni azt az ûrt amit magad után hagytál. Emlékszem amikor még általános iskola alsóba jöttél elém és együtt jöttünk haza. Emlékszem a sok szép kalandra amit együtt éltünk át. Voltak rossz helyzetek is, de azokat is leküzdöttük mindig. Kalandos életed volt, aki csak ismert mindenki, de mindenki szeretett. A környék összes gyereke már messzirõl szaladt ha jött a Foltos. Unokaöcsém elsõ megtanult szava a vau vau volt és csak miattad. Annyira de annyira bánt hogy nem lehettem melletted az utolsó út elõtt, de reggel amikor elindultam Veszprémbe még annyira jól voltál. Ott ért a hír, hogy nem vagy többé. Isten veled és még egyszer KÖSZÖNÖM! Sosem lesz még olyan mint te! Eszméletlenül hiányozni fogsz <#shakehead><#sir><#sir><#sir>

chhaya

papi08
A Mi Kutyánk mikor hozzánk került:

És 1 hete:

Neve: Berta
Kora: 3 év
Fajtája: Bernipásztor

13 éve itt. Szép idő.

Szia!

Én új vagyok itt, most olvastam a dilemmádat. Nem egyszerû a kutyanevelés az biztos, némelyik kutyánál igazi kihívás.
Arra nem gondoltál, hogy kiképzõbe vidd, az mégsem pszihológus, de biztos tudnának mondani egy pár okos dolgot, vagy tanítanák a kutyust ha beiratnád, és utána könnyebb lenne vele bánni.
Szerintem egy kutyát legkönnyebben a kajával tudsz megfogni. A kulcsszó: jutalomfalat.
Ha odajön hozzád - jutalomfalat. Ha odahozza és odaadja a labdát - jutalomfalat.
Rakd rá a pórázt, de csak hagyd, hogy lógjon a nyakában - jutalomfalat. Ha séta közben nyugton melletted marad - jutalomfalat.

Ne erõltesd, ne rángasd, de ha valamit jól csinál jutalmazd. Egy idõ után, méghozzá olykor igen rövid idõ után, össze fogja kapcsolni a helyes viselkedést és a jutalmazást. Késõbb kaja helyett már elég lesz a simogatás is.

chhaya
Nem tudom igazából, hogy mit lehetne vele kezdeni. A mienk is utálta a pórázt, de nem félt tõle, hanem csak mélységesen megsértõdött... Lefeküdt, amíg a nyakán volt, mozdulni sem volt hajlandó, csak nézett bûntudatkeltõen. Aztán lassan rájött, hogy a póráz azt jelenti, hogy kimehet az udvarból, és egy idõ után már megszokta. Talán ha nem próbálnád rögtön vezetni, hanem hagyni, hogy õ diktálja az utat egy darabig, akkor nem félne tõle. Nekem jobb ötletem nincs.

Sziasztok!

Egy 6 hónapos német juhász kutyám van és nemrég kezdtem el tanítgatni (tudom, elvileg már most késõ). Semmi extra dolog csak annyit akarok hogy üljön,feküdjön meg hozza vissza a kis labdáját.

Pár héttel ezelõtt kipróbáltam hogy mennyire fogékony az ilyen dolgokra és legnagyobb meglepetésemre elsõre visszahozta a labdát és ha nyúltam érte akkor a kezembe is beleejtette, sokszor egymás után.
Múlt héten azonban hibáztam, tudni kell róla hogy vmi miatt retteg a póráztól. Már 2 hónapos korában vittük sétáltatni, de amikor ráraktam a pórázt annyira nyüszített hogy átjött a szomszéd mert azt hitte kínozzuk a kutyát. Ez ma már annyiban változott hogy nem nyüszít pórázon, de nagyon fél, nem megy elõre állandóan a lábam közé akar menni és körbe-körbe megy a pórázon nekem meg állandóan adogatni kell a póráz végét a másik kezembe, ha pedig rá akarom erõltetni hogy te igenis csak a jobbomon mész, akkor ismét el kezd nyüszíteni.

Mostmár ott tartunk hogy nem mer odajönni hozzám. Ha kiengedem a kennelbõl akkor nagyon örül nekem, megsimogatom meg minden és ha újra odahívnám hozzám akkor elõttem pár méterrel megtorpan és nem jön oda hozzám. Sokszor direkt leülök a fûbe, ilyenkor az eddigi kutyáim mindig odajöttek hozzám, de õ nem. Csóválja a farkát, látom hogy iszonyatosan szeretne odajönni de nem mer. Ha meg nagyritkán egyszer odajön akkor rögtön maga alá pisil, szóval egyértelmûen fél tõlem. Sose ütöttem, néha az orrára csapok ha rám akar ugrani, de ennyi.
Úgy gondolom hogy a pórázzal okozok neki olyan traumát hogy azt hiszi ha odajön hozzám ismét rákötöm.

Így hát az oktatással is megtorpantam, merthát már a labdát sem hozza oda nekem, jön felém majd elkanyarodik és pár méterrel odébb lefekszik és rágcsálja. Sajnos nem tudom mit tegyek, erõltessem rá a porázt és így próbálom "betörni", de ezzel végképp rettegni fog tõlem. Így meg nem tudom hogyan nyerjem vissza a bizalmát. Azon is gondolkodtam hogy elrakom a pórázt örökre, de akkor felnõtt korában sehova sem lehet elvinni. Elméletileg nem baj ha nemtom sétáltatni nagy kertünk van, ahol sokszor ki van engedve.

Szóval remélem értitek a dilemmámat, sztetek mi lehet a megoldás? Ilyen állatpszichológus féléktõl meg kíméljetek meg, az ilyet sztem anélkül kell megoldani, meg egyébként sem lenne idõm ilyesmire.
leho94
napszemcsi+fux<#gonosz1>

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Az én "kis" kutyám . Kanári sigeteki dog

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....

az én kis kutyám, kicsit kócos kicsit vizes de hát istenem õ is csak egy kutya és nagyon szeretem ! 😊

chilios
Nagyon jó kép lett!
MR ME
am aranyos kutyus, 13 pedig szép kor, én németjuhászom is ennyi 😊