Az Én kutyám
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
A lábát mindig így tartja, ezt az anyjától örökölte.. :)
Mivel rajzos, sokan csak a színe miatt nézik német juhász keveréknek szerintem.
If you give a little love you can get a little love of your own

Imádnivaló tündér!!!
Kis fehér cipõcskéi vannak.. :)
Csak az a furcsa,hogy napközben sokat alszik,olyan este 7 körül "felébred" és nincs megállás 11 óráig.
Telefonos kép+házfelújítás közben sikerült.

A gumipulykáján/csirkéjén viszont ma reggel agymûtétet hajtott végre. :)

...
(terápia a helyzetbehozás és egy pozitív inger kapcsolásán alapul, de magadtól ne kezdj bele csakis szakemberrel, mert tovább ronthatsz is a helyzeten).
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Lefelé kb. azonos a frekvenciahatára a kutya hallásának (40-46 hz, ember: 16-20 hz), míg felfelé az emberi fül számára hallhatatlan (20khz felett) ultrahangokat is hallja, egészen kb. 46khz-ig). Pontmeghatározásuk rosszabb azonban: míg az ember 1,8 fok iránykülönbségben képes kettéválasztani két hangforrást, a kutya csak nagyobb szögben tud egyértelmûen különbséget tenni.
A kutya a vadászathoz általában a magasabb hangtartományokat pásztázza (más állatok által kiadott hangok és neszek), míg az erõs mélyek a természetben ritkábbak és egyértelmûen abiotikus veszélyforrásokkal párosulnak, azt jelzik nekik (földmorajlás, zivatar, stb), ezért félnek tõlük ösztönösen.
Kondícionálhatóak azonban a mélyhangok tûrésére, figyelmen kívül hagyására, kérdés, hogy mennyire kell ez?.. (repülõtéri keresõkutyáknál, mentõkutyáknál stb. indokolt lehet)
Az én kutyám anyja pl filmezéskor a hangfalaim hangjától összetojja magát.. :)
Penny már nem annyira, mert szokja...
Repülõ hangja,dörgés.....Miénk állandóan remeg,ha elszáll egy repülõ felettünk..Minél hangosabb,annál jobban remeg..A másik,az még rosszabb..A dörgés...Nemrég voltak viharok az országban,ide is jutott,de csak a hangjából...Szóval nem az az igazi,ablak is beremeg ksül a szemed olyan közel volt,csak így a távolban..Néha-néha kicsit hangosabban,10-es skálán a leghangosabbat 4-re értékelném..Mégis úgy be volt fosva..2x be is hányt.
De tudom mirõl beszélsz, az anyja tüsszög. Veszélyes az eleje.. :)
Õ nem tüsszög, ha a hátára fordul? :D
noob.hu stb stb
régebbi képek forrását nézd meg lentebb, vannak benne feltöltõk is.
Eddig bírtuk kutya nélkül.
Itt az új jövevény.:)
Amúgy nagyon aranyos, jópofa kis kutty!
gamertag: kenobita

mov ah,4ch int 21h end
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.