Az Én kutyám
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a másik meg egy ujfullandi mudi keverék elûlég édik.
hw:Compaq 610 core2duo 2ghz 4gb ram os:windows 7 & ubuntu studio
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
az állatorvos is azt mondta,h õ sem tudja rámondani h melyikre ütött,de kíváncsian várja,h milyen lesz felnõtt korában..mert tuti gyönyörû lesz (akkor is)
Kíra

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
altatás után
hazafelé

Holnap mehetek vissza az oltási könnyvel, mer' jön az áNtéesz. :c
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Mi most kopasztottuk meg a menyasszonyom spánieljét, rá se' lehet ismerni, de nagyon aranyos ilyen kis "csupaszon". 😊
gamertag: kenobita
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever