13596
-
harcu #3169 Most vagy nem jó listát adtál meg, vagy Koppány volt rendkívül hatékony, hogy halála után még 200 évvel bőszen építgette a templomokat. Egyébként Koppány névre nincs találat az oldalon sem a linkelt oldalak többségén. -
remark #3168 Kifele megy a jópofizás (PR, avagy propaganda) befele meg megy az agymosás?
Avagy: mindenkinek ami jár? Nagypolitika megkapja amit megkövetel, a helyi politika meg szintén? -
#3167 sztem maga a nő is lehetett saját szándékából "mártír".. maga az hogy sebesültnek mutatta magát, az lehetett csel
mindig van egy szerencsétlen akit beetetnek, kihasználják a gyászát... de hogy saját maguk "a fő vezetők" robbantgatnák magukat... na azt soha
patkány mentalitás.. saját népüket irtják ki (ez a hazaáruló kategória)
mert harcolni többféleképpen lehet.. de civileket "felhasználni" -
#3166 erdekes kicsit mas szemszogbol --- persze lehet hazudik:)) -
Solt #3165 Igazán örülök... :) -
#3164 asszem kezdem érteni a vélemény lényegét... ;)
örömteli pillanatok sikerült átélni -
Solt #3163 Koppány nyugathoz, Gyula kelethez akart minket "felzárkóztatni"... ha Szent István nem csap szét köztük, akkor már 1000-ben átéltük volna trianont... ketté szakították volna az országot.
( ez a népmolesztálás meg... olyan polluxos... :D ) -
#3162 nem vagy egy leveses...
egyébként köszi az infót nagyot lepődtem ám!
sakkor valójában Pista meg közte csak hatalmi harc dúlt akkor? (ki molesztálja a népet címen) -
Solt #3161 -
#3160 ez igaz... csak amíg ezzel szemben az ellenlábas országokban a hivatalos vezetők beszélnek így, addig ez csak egy nyomoronc majom meg pár hozzá hű csíra véleménye. (nem egy egész nemzeté) -> habár a Kurucz.infó profi fotós módjára próbálja "laboros" módszerrel a képeket, hogyismondjam:) zúúúmoltatni, hogy az oda látogatók nemes vitézeknek legyen min peregni
-
#3159 koppányból milyen levest lehet csinálni? -
Solt #3158 Ne viccölj... ;) -
#3157 Persze Uram, kösz a helyreigazítást. -
Solt #3156 #3152 ;) -
#3155 Nos ez dícséretes!
Ha ilyen a hozzáállás és sikerül levetkőzni az "én felsőbbrendűbb vagyok nálad" hozzáállást, (lásd #3153.) akkor jó úton járunk.
-
#3154 "... The Tourism Ministry has invited the 33 Chilean miners, who survived underground for 68 days, to visit Israel for the Christian holidays and give thanks for their rescue. The ministry offered to pay for their flights, room and board and touring for a week.
Tourism Minister Stas Misezhnikov sent a written invitation to the miners, whose dramatic rescue earlier this month was televised around the world. He invited their wives as well for "a spiritual journey" to include sightseeing tours of Christian holy sites.". -
Solt #3153 Parancsolj.
Egyébként Zalavár mellett vannak érdekes évszámok... -
#3152 Ma olvastam. Hát ilyen kijelentések nem tesznek jót az enyhülésnek a Közel-Keleten... -
harcu #3151 Meg tudod mondani, hogy mely mai templomokat építette (vagy építTette?) Koppány? Mert ilyen 1000 éves templomokat megérné mutogatni a világnak. -
harcu #3150 A rohadt szemét mocskos pirézek, egy majdnem a szomszédomba költözött, de kiutáltuk :)
-
#3149 pirezek rulz:) -
Solt #3148 Most biztos meglepődsz majd, de felhívnám valamire a figyelmed! :)
Koppány is keresztény, pontosabban judeo-krisztián volt. A Dunántúlon számos Koppány által épített templom található. Település nevek is őrzik az emlékét. Bakonykoppány, Zalakoppány, stb. Mind Gyula, mind Koppány judeo-krisztián volt. Koppány a salzburgi érsek alá tartozott, Gyula pedig Bizánchoz.
A Koppány név az avar Kapkán fejedelem név egyenes tovább élése a magyar nyelvben. Na már most, ismert, hogy az utolsó avar kagánok judeo-krisztián kereszt neveket viseltek! (Izsák kagán, Ábrahám kagán!) Tehát itt egyértelműen kiderül, Koppány nem lehetett az ősi vallás képviselője. A Koppány féle "avar kereszténység" központja Salzburgban volt, a feje a salzburgi érsek volt a térítői pedig a passaui bencések voltak.
Itt dől meg kapásból ugye a Szent István féle ős vallás üldözés... csak ugye ezeket nem szeretik figyelembe venni... ;) -
#3147 levesbe velük is
plussz, répa, zöldség, zeller, meg gríízgaluska -
#3146 hát ezt most nagyon a szívemre vettem bakker:)
levesbe a papokkal! szabadságot a népnek! éljen Koppány -
#3145 A baj az iszlámmal az, hogy iszonyat intoleráns és erőszakos vallás ami marhára nem kell Európának. -
Solt #3144 Ez egy szélsőséges kijelentés, amivel nem tudok azonosulni! ;) -
#3143 tehát! levesbe a papokkal;) -
Solt #3142 Én csak annyit kérek, hogy nevezzük nevén a gyereket... ha kereszténynek hívod, akkor azonosítod Jézussal... őt meg százezrek vallási alapon történő kiirtásával megvádolni azért csöppet durva... ;)
Nem kell felszámolni egyiket sem... meg kell tanulni az embereknek, hogy a hit, és a vallás nem azonos az egyházakkal... nem kell vallási vezető ahhoz, hogy valakinek legyem hite, és szeresse az istenét... -
#3141 sok az atv:))))))))
akkor most írom 3x-ra.. hívd aminek akarod ,én azt is felszámolnám... -
Solt #3140 Kb 100x leírtam már, az amit te kereszténységnek hívsz, az NEM AZ! Az a római-katolikus vallás, amely alapja ugyanúgy az ószövetség mint a zsidó, illetve az iszlám vallásnak! Csodálkozol, hogy egy kutyák? Káin Ábel model mindhárom...
Ezeket a jelzőket meg... rakat pedofil... sok az atv... -
#3139 bocsásson meg a világ de a kereszténység ugyanez volt annó, csak mára technikai fejlődés, a törekvés a tudás iránt azt eredményezte hogy háttérbe szorult..
iszlám hívők javarésze mai napig birkább (körülmények) tudott maradni az európai/nyugati csoportokhoz képest -> ergó birka módjára irányítható, rávehető erőszakos terjeszjedésre..
jelen világunkban az iszlámnak áll ez a zászló..
kereszténység, iszlám.. ugyanazon gané múlttal rendelkező mai napig kitünően működő maffia szervezet ((((néhány jólelkű cselekedet)))) + egy rakat pedofil aberrált sáska
megkéne már szüntetni ezeket végleg... -
#3138 "ha ez mondjuk fidesz vagy jobbikos közeli holdudvar kezében lenne"
A FIDESZ holdudvara ugyanazokból áll akik jelenleg a 70% ot kezükben tartják. Na jó van köztük mszmp, lmp, szdsz stb, talán még jobbikos is (bár ezt nehezen tudom elképzelni)
A lényeg, hogy én nem hipora haragszom, mert fsx topicban ismerve a munkásságát nagyon segítőkész ember. De már leírtam a problémám, aminek az alapja a "unalmas már ez" volt. -
#3137 Tessék egy kis olvasnivaló.... -
#3136 most két külön témán futunk:))
"A Magyar ingatlan piac 50+ százalékát zsidók uralják."
sztem van az bő 70% felett is...
ugyanakkor, ha ez mondjuk fidesz vagy jobbikos közeli holdudvar kezében lenne, úgy gondlod sokkal jobb lenne? lenne különbség? őszintén... -
#3135 Van egy szituáció:
A Magyar ingatlan piac 50+ százalékát zsidók uralják. Megy is érte a rinyálás a szélsőjobbon. Majd ezt meg is erősíti egy zsidó vezető, mármint amit látunk.
Majd egy "klubtag" beszól nekem, hogy ez már unalmas.
Nekik unalmas vagy inkább kellemetlen, hogy erről beszélünk (megszokták a kéthetes emlékező képességünket, melyben a médiájuk volt "segítségünkre") nekünk nem.
Ezt így érted?
-
#3134 erre lehetne ellenpéldát mondani.. kinek mi fáj;)
nekem ezzel az egésszel csak az a bajom, hogy néhány abszurd maradék véleményét megprószáljátok ráhúzni egy egész népcsoportra..
szerencsés az aki ebből a köpködésből képes kimaradni lassan
-
#3133 háááááát... egy dologra két külön példa
az meg hogy ingyé kapja a technikát izrael... "hihető" -
#3132 "Ezen az egy kijeletesen lovagoltok mar miota kicsit unalmas."
Akkor újra, így talán érted:
A fenti egy "klubtag" szájából szemtelenül hat, vagy inkább cinikusan, és akkor még pollkorekt voltam. Lehet, hogy arra felé unalmas vagy inkább kellemetlen(?) de a klubon kívülieknek nem az, sőt ha úgy tetszik életbevágó kérdés. (Szerintem ezt is mindketten tudjuk.) -
#3131 3126 nyilván igaz a sarki kis boltra, de már lassan ott tartunk, hogy egy nagyobb, legyen mondjuk tesco-ra már nem igaz, mert
1. örülj , hogy olcsóbban vásárolhatsz mint a sarki kis boltban.
2. ha feljelented a fogyasztóvédőknél azokat lefizetik zsebből.
A Zsidó USA biznisz meg nagy vonalakban úgy működik, hogy USA ad hadi segélyt a izraelnek az meg ebből a segélyből "vesz" repülőket usa-tól azaz gyk. ingyen adja usa a repcsiket. (kis túlzással) -
#3130 "3126 meg akkora baromság amekkorát ritkán olvas az ember."
jó eladó lenne belőled..