13596
H001.jpg
  • remark #3249
    "Aranyat".
  • Solt
    Az ő szemszögéből nem az? Ezek a dolgok nem úgy működnek, hogy, ha én csinálom szabadságharc, ha más akkor meg terrorista!

Nagyon sajnálom a katonáinkat, de lila fingom nincs még mindig, hogy mégis mi a szart keresünk mi ott...
  • polluxware
    ?szabadságharcos?
  • stationx
    jó az agyatlan terroristának is
  • Hypo #3245
  • csige791
    magyarok mellet robbant fel egy szabadsagharcos afganisztanban.
  • csige791
    A WikiLeaks titkos amerikai dokumentumaiból kiderül: az amerikai megszállás kezdete, 2003 márciusa óta tavaly év végéig legalább 109 ezer ember vesztette életét az erőszakcselekményekben, s csaknem kétharmaduk - 63 százalékuk – polgári személy volt.

A legjobb az utolsó mondat, by Clintonné.
  • remark #3242
    Nem csak Magyarország. Hanem minden ország. És hogy ehhez mi kell, hogy ez megvalósulhasson? Sok minden. De ez mintha NWO téma lenne. Persze ha annál jobban érdekel a téma, hogy "na persze majd pont az kell nekik", akkor azért beszélhetünk röviden a kérdésről itt is szerintem, mert valamelyest a közel-keleti konfliktushoz kapcsolódik. Miért akarna bárki is irányítani bárki, vagy mindenki mást? Hogyan valósítható mindez meg? Mi a recept?
    De ami kérdés engem jobban foglalkoztat: miért utasítja el ezeket a kérdéseket és témákat az emberek többsége? Mi a félelmük alapja?
    Talán ez olyan, mint mikor az ember a sötétben ülve azon aggódik, hogy egyszer csak ijesztő képek törnek rá, ezért inkább tüzet gyújt, hogy a mesterséges fény elűzze az árnyakat. Pedig a "fény" ott van mindenkiben.
    Úgy hiszem, hogy ez (a belső fény megtalálására való képtelenség) az egyik oka annak, hogy valaki úgy érezze: irányítania kell másokat. Persze valójában más okokat vélek felfedezni, de ez már kezd nagyon off lenni.
  • remark #3241
    Ezt mondom én is. Úgyhogy csak OKOSAN!
  • Solt
    Ó, ezt meg végképpen megnézném ahogy közlöd velük! :D
  • csige791
    ezt erted?
    "De ez tényleg túl van gondolva. (remélem) "

• Hypo #3238
    Igen minden vágyuk irán után Magyarország:))) lol
  • Hypo #3237
    A hülye az hülye tök mindegy mi a vallása vagy ideológiája...
  • Solt
    Akkor ezt is elraktározhatjuk közös pontnak... :)
  • remark #3235
    Én a kurucról bármit (!) el tudok képzelni...
  • remark #3234
    Mikor azt írtam, hogy ez így van ahogy írod, akkor azt úgy is értettem. Így van, az a része is így van, hogy nem feltétlen jó az amit a kuruc csinál.
  • csige791
    Legmerészebb gondolataimban már az is felmerült, hogy a kuruc is a másik oldalon van és arra játszanak, hogy összebalhézzunk a cigányokkal aztán jöjjön valami "felmentő" sereg, mint annak idején a komcsik, csak most nem azok jönnének hanem mondjuk valami IDF, mert ők a barátaink és segítenek ha baj van.
    De ez tényleg túl van gondolva. (remélem)
  • Solt
    Én nem ezt vitatom. Azt vitatom, hogy ez a fajta tálalása ennek az információnak kinek a malmára hajtja a vizet... igencsak benne van a veszélye, hogy visszafelé sül el... Azzal meg nem vagyunk előrébb, ha a gittegylet tagjai jókat rágódnak...
  • Solt
    Csak ugye pont nem téged kéne ezekről "meggyőzni"... akiknek újat kéne mutatni, azokhoz el sem jut az infó, mivel a stílus kiveri a biztosítékot náluk, ezzel pont az ellenkező hatást kiváltva... és itt a gond!
  • horthy
    Az biztos hogy a kuruc Info elfogult de még mindig jobb néha mint az a multikultura ökörségeinek és a liberális " buzerancia " reklámozása a tv-ben , az állandó cigánybünözéstusolás , " isten kiválasztott " népének kiemelése védelme pénzel pumpálása . Egyszoval minden ami nemzetellenes ugyanis a globalizáció és a karvalytőke legnagyobb ellensége a nemzetállam és a nacionalizmus !! És még hosszan irhatnám !!!!
  • remark #3229
    Ez így van ahogy írod.
    Én a magam nevében tudok csak nyilatkozni. Nekem a kuruc olyan hírek forrását jelenti, melyeket máshol nem olvashatok el. (Na nem mintha nagyon tapasztalt lennék ezzel kapcsolatban, de nekem úgy tűnik, hogy ez a helyzet.) Ennyi az oldal, semmivel se több.
    Sajnos, vagy nem sajnos? Ez más lapra tartozik. Gondolom tudod, hogy az NWO fórumban elég aktív vagyok, így talán el tudod képzeni, hogy nincsenek illúzióim, meg talán azt is, hogy olvastam már meredek dolgokat a témával kapcsolatban.
  • Solt
    Most erre tudnék hirtelen három nevet is mondani, akiknek ezt a fejéhez vághatnád! Kíváncsi lennék mit szólnának hozzá a te szádból! :D
  • Solt
    Ezt adom, de az emberek többsége nem így "működik", és ezt tudják a kurucok is.

Ilyenkor szokott felmerülni bennem a kétely, hogy valóban jót akarnak-e, és valóban azok-e, akiknek mutatják magukat. Nem mindig vagyok erről meggyőződve... tekintettel arra, hogy az emberek többsége akkor figyel valamire, ha szépen van csomagolva, a kuruc primitív tálalás módja többet árthat, mint használhat...

A hírek jó része szó szerint önmagáért beszél, semmi kommentár nem kéne hozzá. A fröcsögéssel bizony pont a lényegről terelik el sok esetben a figyelmet...

Hogy ezt direkt csinálják, vagy csak szimplán ilyen vehemensek és hirtelenek, azt nem tudom, és nem is kívánok állást foglalni. Majd az idő eldönti...
  • remark #3226
    Az lehet. De nem az ember érdekel, hanem a valóságnak az a szelete, amiről az adott ember beszámol. Tehát nem az adott ember álláspontját akarom megismerni, hanem a valóságot. És ha az egyetlen információforrás az adott ember, akkor azt hiszem nincs sok választási lehetőségem.

Az viszont igaz, hogy minél inkább torzítja az adott ember álláspontja a képet, annál nehezebb eldönteni, hogy mit ábrázol az eredeti kép. De a kuruc esetén még nem beszélhetünk szerintem helyreállíthatatlan torzulásokról.
  • Hypo #3225
    Hat mondjuk a stilus maga az ember.......
  • remark #3224
    Igen. Egy határig. De az tény, hogy azt hogy hol ez a határ, azt az befolyásolja, hogy egyébként mennyire tartalmas az adott írás. Minél tartalmasabb, annál többet nyelek le a stílussal kapcsolatban.
  • Solt
    Ez egy határig igaz...
  • remark #3222
    Azt gondolom, amit csige is írt, hogy ha lehetne válogatni, akkor az ember szelektálna a stílus alapján is, mert az is fontos. De mivel nem lehet, így a stílus felett szemet hunyok néha. Ugyanezt teszem a fórumozókkal is egyébként. Ha valami számomra fontos információt csak egy olyan embertől kaphatok meg, akivel egyébként a stílusa miatt szóba se állnék, akkor félreteszem a stílussal kapcsolatos elvárásaimat egy időre. Pont azért, mert a mi kis szép világunkban bizony hiány van a tartalomból, így akinek az a fontos, az arra van kényszerítve, hogy a stílus felett szemet hunyjon. (De ezt lehet így is értelmezni: aki a stílusom miatt nem áll szóba velem, akkor annak bizonyára nem a tartalom a fontos. )
  • Hypo #3221
    jo bazz de a kuruczon az a hir ha egy zsido elfingja magat, ha egy naci fingik annak meg illatos odat zengenek ez a baj kicsit elfogult ezert nem tartom erdemben hasznos informacio forrasnak. de izlesek es pofonok csak ne allitsuk mar be olyan jonak a szart, arrol nem is beszelve hogy szakmailag is silany.... ja es nem azert mert a zsidokat szidjak:)
  • Solt
    Ők úgy gondolják ettől lesznek a mérleg másik nyelve. Egy biztos, néha igencsak pislogok, hogy jó pár náluk közölt információknak máshol nincs hír értéke...

Az egyik negédesen hülyít, a másik primitíven a pofánkba vágja amit gondol... nem kívánom eldönteni melyik a jobb. :)
  • csige791
    egy hir mitol hulye? a hir az hir.
  • Hypo #3218
    igen ez igaz de a hulye hirekbol erdekes modon mindig csak egy iranyban gyujtogetnek pedig van beloluk boven is mindenutt nalunk is booooven:))
  • Solt
    "azt hiszem mind egyetértünk"
  • csige791
    A kuruc stílusa sokszor nagyon "necces", szerintem a legdurvább az volt amikor a Franciák elkezdtek bekeményíteni aztán egy videón az volt látható, hogy végigrángatják a földön a néger terhes csajt, úgy hogy a hátán ilyen "batyuba" volt még egy gyerek, sokszor a gyerek volt alul, rajta meg az anyu.
    Kurucon a hír címe valami ilyesmi volt:
    "A földön rángatták végig a vemhes bevándorló szukát a derék francia rendőrök."

Ugye ott kezdődik, hogy emberi lény nem rángat végig a földön egy terhes nőt, legyen az néger, cigány, zsidó, vagy bármi. Aztán ugye a gyereknek sem kellet volna megsérülnie, a dolog meg ott végződik, hogy rendőrként meg főleg nem lehet ilyet tenni.

A kuruc címadása meg csak rátett egy lapáttal.

De a hír akkor is hír, ha volna hasonló hírportál ami a nem polkotekt témákkal is foglalkozik csak emberi stílusban akkor onnan linkelgetnék.
  • polluxware
    "az meg egy más kérdés"
  • Solt
    A stílusuk gyakran kritikán aluli, ebben azt hiszem mind egyetértünk. Viszont ettől még a hír, az hír.
  • polluxware
    evvel az erővel, remélem a német vasúttársaságokat is beperlik... vagy a lengyelt

az meg egy más kérdés ,hogy a kurucz nem képes egy cikket (vámpíros) ilyen képek nélkül leközölni..

(ez már stílus kérdése viszont)
  • polluxware
    akkor ezt megbeszéltük;)
  • csige791
    De ez csak jó, egyre jobban kimutatják a foguk fehérjét, a "rabszolgák" meg majd jól megunják, aztán megint megkapják a magukét. Úgy látszik ez kell ezeknek pár száz évente egy holokauszt.
    Undorító féreg egy nép ez, a saját tragédiájukban is csak pénzt látják, szégyen.
  • csige791
    Na már a Magyar államot is beperelték a zsiráfok. Nem is kevés zsetont igényelnek.