13596
H001.jpg
  • Strahd_
    tudod sok zsido unnep errol szol.
    "Megprobaltak megolni minket, nem sikerult nekik. Gyerunk egyunk."

Szuz Maria kb egy kategoria Emse es a Turul esetevel. Vagy elhiszed vagy nem. Szerintem Herodes felcsinalta es utana hogy a gyeremek mint orokos ne jellentkezzen azert probalta elpusztinani.
  • remark #3448
    Persze itt most a "keresztény" az az inkvizíció szerinti keresztényre vonatkozik, amit szintén meg kellene magyarázni hogy az milyen csodabogár volt, de hagyjuk.
  • remark #3447
    Az NWO fórumon erről is vitázunk már egy ideje. Thangksgiving, mészárlások vs. Ótestamentum I., mészárlások vs. Ótestamentum II., Jamestowni mészárlás háttere, népirtás és ökológiai katasztrófa, a spanyol inkvizíció szerint a jó keresztény nem fürdik (aki meg fürdik az gyanús) stb. stb.

És ugye az egész téma azért érdekes, mert ez az a kulturális örökség (ha lehet annak nevezni), ami meghatározza az USA és Európa politikáját, még a Közel-Kelettel kapcsolatban is.
  • csige791
    Ez igaz, megnéztem. Kicsit sok az adat a könyvben és néha keverem az olvasottakat, lehet átolvasom majd még egyszer ha végeztem vele. Amúgy most tartok Amerika "felfedezéséénél". A Holokauszt ahhoz képest gyerekes veszekedés a homokozóban.
  • Solt
    Az nem Keresztény vallás! Az a katolikus, vagyis a judeo-krisztián vallás! Az, hogy önmagát kereszténynek hirdeti, semmit nem jelent!

Az általad sorolt három vallásnak meg egy közös pontja van. Ez pedig az ószövetség! Olvasd el, és megérted, hogy ez a három vallás miért olyan, amilyen!
  • csige791
    Olvasok egy több mint 500 oldalas könyvet, igaz az utolsó majd 50-100 oldal csak a hivatkozásokat sorolja, egy hivatkozás 1-2 sor, szóval hitelesnek mondható az anyag. A könyv az őskortól korunkig vizsgálja a vallásokat, a pénzvilágot, és arra próbál választ adni, hogy valóban létezik-e a New World Order. Még igen az elején tartok, de az már biztos, hogy a zsidókat nem csak Hitler üldözte, és ha most kellene fogadnom, nem is ő volt az utolsó, lesz itt még holokauszt, ugyanis ugyanazt csinálják amit régen, az az idő pedig elfog jönni amikor azt mondja az egyszerű ember, hogy "elég volt a ku va anyátokat".

A könyv hangsúlyozottan nem Zsidó ellenes, kapnak a keresztények a muszlimok is benne szépen, tulajdonképpen ez a 3 vallás az amely kezéhez vér tapad, ellentétben a keletiekkel. Keresztények csináltak olyat, hogy matematikus csajnak éles kagylóval kaparták le a húst a bőréről csontig.

Mondjuk a trió közül a zsidókéban van a legtöbb gyűlölet, szűz máriát kb egy kurvának tartják és ezt hangoztatják is.

A Szent Grál elrablása a könyv címe.
  • horthy
    Meg egy az Izrael a közel kelethez tartozik nem europához . Haverkodjon csak az arabokkal . Nem értem azt is hogy a Fifa minek vette fel öket az Europa ligába hiszen nekik semmi közük europához ha csak nem a kazári származásuk miatt . Focizzanak ök csak az arab barátaikkal meg a törökökkel .
  • csige791
    bocs, nem ide :)
  • csige791
    Újra textúrázzák Interlagost, meg ha jól látom végre dobálnak rá shadereket is. (vagy vak vagyok)

• csige791
    Téged egyébként irigyellek, ezt őszintén bevallom.
  • polluxware
    azért tedd meg.. jobban alszol hidd el
  • csige791
    Ha vastagon szedett részre nem tud valaki érdemben válaszolni, ennek ellenére ki áll a megszavazás mellett, arra mit lehet mondani?
    Szerintem erre csak egy darab helyes válasz létezik, leírnom remélem nem kell.
  • polluxware
    úgyfest nincs válasz.. tehát neked van igazad
  • csige791
    előző Hyponak ment.
  • csige791
    Feltettem elsősorban neked egy nagyon egyszerű kérdést, talán nem fogalmaztam elég érthetően, de most akkor újra nekifutok:

Miért jó Magyarországnak ez a társulási szerződés?

Amióta ezt a kérdést feszegetem kb 3x kaptam meg csak tőled a demagóg jelzőt, ezért most már megnéztem a szó pontos jelentését, íme az egyik:
    -A kifejezést manapság elsősorban a politikai ellenfél lejáratására használják. (Wikipedia)

A többi magyarázata pedig tökéletesen illik az mszp-fidesz párosra.

Tehát erre a kérdésemre, elletem küldve másik topicba, hogy ott osszam a demagógiát.

A zsidók sokszor nyivákolnak, hogy kivannak közösítve stb... Annak fényében, hogy a dohány utcai zsinagóga klubtagja vagy és, hogy a hanukás videón ennyire kiakadtál joggal gondolhatom, hogy zsidó vagy, ami egy pillanatig sem lenne probléma, ha Magyarországon élő zsidóként a Magyar érdekeket helyeznéd előtérbe az Izraelivel szemben, ezt hívják beilleszkedési vágynak vagy próbálkozásnak.

A társulási szerződésben kb 3x-i kérdezésre nem tudtál mondani olyat ami Magyarországnak és a Magyar népnek jó, mégis kiálltál mellette, ami számomra azt jelenti, hogy NEM a Magyar érdekek az elsők a számodra hanem az Izraeli érdekek.

Ennek fényében mit vársz tőlem? Azt bazdmeg, hogy tapsoljak hozzá?

Ismétlem, lehet antiszemitázni, mert ahogy Vona is mondta ha a svéd elnök mondta volna hogy felvásárolják Magyarországot majd velük kötnénk ilyen szerződést akkor most a Svédekről beszélnénk nem Izraelről.

Szóval döntsd el hogy mi a fontos neked, a Magyar avagy az Izraeli érdek, és nyílt lapokkal beszélj ha már beszélsz.
  • polluxware
    Várpalotán akartak gyárat építeni.. az ottani város vezetés meg nem kapott rajta (talán kenőpénz volt kevés)

ők meg ragaszkodnának a helyhez..

szutyok haszonleső, "dögöljön a szomszéd lova is" ország ez úgy ahogy van..

kár köpködni a zsidókat, a nagyjaink 100xor kenterbe verik őket

és ők legalább tüzön-vizen összetartanak!
  • polluxware
    hát most azért ki kell állnom a pannonia mellet...

a mostani keleti vinnyógók (minden ami 5-6k felett forog), az bizony a p20ról lett koppintva

svéd csapágy "embargóval" sajnos sikerült megfolytani őket

szóval azért meg kell azt is mondani hogy ez az ország annnnnnnnnnnóóóóóó igen sok mindent hozzátett a világhoz a kis méretei ellenére

ahhoz képest ami most van.... mai kölöknek mondod.. baszki nem hiszi el

• remark #3432
    Lehet kapni Pannoniát? Nekem is kell! Kettő!
  • Hypo #3431
    igaz:(( sorry esetleg szurke marhan?
  • Strahd_
    ugyan mar van mar robogos is koztuk .) az mit kezdjen magaval menjen csepel biciklin? Nem lehetsz ennyire rosszindulatu
  • Hypo #3429
    ez jo lenne foleg a goj motorosknak harley helyett mehetnenek panonian:)))))
  • remark #3428
    Az elvről hallottam, a valóság viszont az amit írok.
  • Strahd_
    elvekben fel kellene lenne tuntetve a szarmazasi orszag a netes oldalakon is, mert elviekben EU jogszabaly de lehet tevedek.
  • remark #3426
    Jobbiknak egy új törvény-ötlet: minden értékesítési csatorna fajta esetén kötelező legyen feltüntetni, hogy mi a származási ország. A boltban kötelező, legyen kötelező máshol is, pl. a neten.

Aztán már csak egy olyan oldal kell, ahol az árukereső csak az adott országból/országokból származó termékeket dobja ki. Így az ember csak abból venné meg a kínait, amiből nincs hazai.
  • Strahd_
    max a magyaroknak lenne ajandek :) mert pl az Israeliek leszarjak Vonat is es tarsasagat is :) max azok tudjak kicsoda akik magyaroszagrol szarmaznak de azok se biztos .) ergo nem jo ajandek.
  • remark #3424
    Hol írtam azt hogy bojkottálom? BojkottálNÁM, esetleg ezt írtam. Ehhez elengedhetetlen, hogy egyáltalán elérhető legyen ez az információ, hogy mit hol gyártanak. És ahogy írtam, ez az információ főleg a netes boltoknál nem elérhető. A kanapé az hidd el nem kínai amit veszek. Ha valamiért bemegyek a boltba, akkor ott azért odafigyelek arra, hogy ne kínai vagy mondjuk izraeli legyen az áru. Az internetes vásárlás viszont problémás ebből a szempontból. (Hogy örültem a múltkor mikor kihozták az egyik netes rendelést és a dobozra rá volt írva, hogy Made in Germany...)

De még azt is bevallottam, hogy a bojkott nem konkrétan Izraelnek és USA-nak vagy Kínának szól, mert a szempont az, hogy a termék európai legyen. Persze vannak esetek amikor nincs választási lehetőség, akkor nincs is mit csinálni. Itt olyan esetekről beszélek, ahol van választási lehetőség. Ha van lehetőség, akkor nem azt nézem, hogy melyik az olcsóbb, hanem több más szempont mellett azt is, hogy hol gyártják. Erre bárki képes lenne. Ha az a probléma, hogy nincs pénz, akkor arra mindig azt mondom, hogy hát igen, a prioritások. Én se megyek nemtudoménhova nyaralni, meg nem sorolom még hogy mi mindenen spórolok azért, hogy meg tudjam venni minden héten 100 euróért az európai bio élelmiszert.

Számítógépre visszatérve: otthon próbálom bojkottálni a Windowst. Jelenleg párhuzamosan van Windows és Kubuntu, de amióta egy halom magyar oldalt átraktak Silverlight-ra, fel van adva a lecke. De ez is csak egy jó példa arra hogy kik és hogyan nyomnak le a torkunkon dolgokat. Hiába váltja le az ember a programok 98%-át Windowsmentes szoftverre, a 2% miatt ott kell legyen a Windows. De mindegy, csak ugráljanak a nagy cégek meg birodalomépítgető országok, majd megnézzük a végén ki nevet.
  • Hypo #3423
    ja mondjuk az se rossz 8 napig mindig eggyel tobb seggbe rugast Vonanak...na az szep hanukka ajandek lenne:))))
  • Hypo #3422
    azert az vicces hogy mindig az az erved hogy : Jaj bazz hat megint az uncsi antiszemitazas...:))) nagyon atlatszo vagy, menj ki aztan uvolts egyet az segit:)
  • Strahd_
    Kicsit meg elsittek az ajandekot.
  • Hypo #3420
    Nem lenne jo ha esetleg az irredenta, vagy az arpadnyal, vagy mit tudom en jobbikosok a fasza gyerekek forumban osztanad itt a demagogiad, vagy szolj hozza a kozel keleti konfliktusokhoz, mert mar tenyleg nagyon uncsi komolyan.... tudjuk otalod oket, rohadt cionistak, vilaguralom szegeny arpad veret szivjak...stb tudjuk csak mar rohadt unalmas. Inkabb erj el valamit Te az eletben aztan legyel arra buszke es a gyulolkodest meg felejsd el hidd el jobb ugy az elet.

• remark #3419
    "Az már viszont érdekesebb kérdés, hogy egy 10perc környéki beszédből miért a legjelentéktelenebb aspektust választod ki..."

Ez gyakori vitatechnika, ezért kell ezt megelőzendő a lényeget kiemelni pár szóban, aztán abba kössenek bele ha tudnak.
  • Strahd_
    Azt irtad hogy nem veszel meg elelmiszert ami nem europabol szarmazik ez ok. Irod hogy "bojkottalod" az US es Israeli termekeket es megis a filleres dolgok azok amiket nem toluk veszel, minden masban viszont toluk vasarolsz hol van itt a tartas?

Megertem ha nem veszel termekeket Europan kivulrol, hosszu tavon ez kell europanak, mert sajnos sullyedoben van Europa , lassan de at fog rendezodni ismet, csak most nem latvanyosan haboru miatt.
  • Strahd_
    Nem en tehetek rola hogy faszsagokat irtok.
  • remark #3416
    "LMP-n meglepődtem, hogy nem az egész csak a fél frakció szavazta meg."

Igen, erre kérdeztem már rá pár üzenettel előrébb, hogy mi az LMP politikájában a más? Hogy nem szabják meg az egész frakciónak hogy ugyanazt a gombot nyomja? Vagy ez csak etetés? LMP = lehet önálló véleményed? Vagy mi?
  • csige791
  • remark #3414
    Kitaláltam egy új közmondást: Mindenütt rossz, de legrosszabb otthon. Ez egy olyan közmondás, amit csak magyarok ismételgetnek. Aztán meg csodálkoznak ha ... Na mindegy.
  • remark #3413
    Te most kiről beszélsz? Nem mindenki Angliában lakik ám!
  • csige791
    Ez meg a másik barom, kössetek bele faszságokba, annak van értelme. Az előbb leírtam ide egy jó hosszú magyarázatot, de töröltem, mert nem fogok óvoda szintre süllyedni ilyen előemberek miatt.
  • remark #3411
    Te se arra reagáltál amit írtam, hanem nekiálltál értelmezni azt, majd továbbfűzni.

Én élelmiszerről beszéltem, valamint kifejeztem azon igényemet, hogy mindenhova oda legyen írva, hogy hol gyártották az adott árut. Hogy válogathassak. A neten hol van olyan bolt, ahol oda van írva, hogy hol gyártották az árut? Na látod, erről beszélek.
  • csige791
    A jobbikal egyre több gondon van, kezdenek nagyon langyossá válni, például a török csatlakozás ügyében. Szerintem a következő választásokra eljutok oda, hogy nem lesz kire szavazni. Mondjuk ez Izraeli társulási szerződés vita azért reményteli volt, mármint olyan szempontból, hogy a Jobbik azért rendesen kiállt a hazaárulókkal szemben, bár sokat nem tudott tenni a zsidó irányította fidesz,mszp,lmp trióval szemben. LMP-n meglepődtem, hogy nem az egész csak a fél frakció szavazta meg.

Kémrepülők: Én sem értettem minek kellet ezt is elővennie Vonának, bár tény, hogy attól, hogy szakmai topicokban ezt TI kitárgyaljátok az nem jelenti azt, hogy a parlamentben az ér valamit, ott az számít amit a kormányoldal (itt még az mszp volt ha jól emlékszem) mit nyilatkozik az ügyben, az meg ugye egyenlő a nullával, vagy kamu.
    Az már viszont érdekesebb kérdés, hogy egy 10perc környéki beszédből miért a legjelentéktelenebb aspektust választod ki és kötsz bele, miközben a lényegesebb kérdéseket feltűnően kerülöd(itek). Nem ezt hívják szőrszálhasogatásnak, vagy terelésnek? Csak mert ebben mindig is jók voltatok.

A érveket továbbra is várom, miért jó Magyarországnak ez a szerződés?