13596
H001.jpg
  • csige791
    Az az idióta a tinik példaképének van beállítva, gondolom észrevetted.

"Ez kb. olyan, mintha minden arabot terroristának tekintenék, mert egy felrobbantja magát vagy csak terrorpistáskodik."
    - Ezt te mondod? Ezen meglepődtem. :) Számtalan olyan hozzászólásod van melyben azzal igazolod, a Palesztinok elleni kollektív büntetést, hogy "nem kéne terroristáskodni."
  • Molnibalage
    1. Nem értem, hogy ennek mi köze a topikhoz.

2. Azért mert egy idióta feltűnési viszketegségben szenvedő nőszemélyt linkelsz, miért általánosítasz abból? Ez kb. olyan, mintha minden arabot terroristának tekintenék, mert egy felrobbantja magát vagy csak terrorpistáskodik.
  • BEAST #3847
    Az egyik véglet nem igazolhatja a másikat.
  • csige791
    Vajon hosszútávon a perzsa modell lesz a jobb, vagy a a nyugati?
  • Strahd_
    Nem teljesen politikailag korekt, ellenben sok igazsag van benne. :)
    Pl megoldas a kerdesre mikor lesz a kozelkeleten beke
  • Freeda Krueger
    talán
    talán ez,de...
  • csige791
    pl:
    saját embereiket ism egölték, ha a helyzet úgy kívánta.
  • Molnibalage
    Melyik része ássa alá a wikis anyagonak Abbasz hatalmát?
  • [NST]Cifu
    A topic témájával is foglalkozik valaki, vagy elvagytok egymás virtuális boxolással? Utóbbi esetén átrakhatom a gumiszobába a topicot, és akkor a kutyát sem érdekli, miként anyázzátok egymást.

Hogy ontopic is legyen: érdemes nézni az Egyiptomi fejleményeket. Úgy tűnik a Tunéziai felkelés szépen beindított egy látványos kis katarzist a régióban. Tunéziához hasonlóan azonban Egyiptom is drágán megfizethet a szabadságért. Mindkét ország gyakorlatilag a turizmusból él, mindkettőben viszonylag stabil, de korrupt rendszer uralkodik (illetve Tunéziában csak uralkodott). A szegénység miatti elégedettlenség most mindkét országban a felszínre tört. Az Egyiptomi rendfenntartó erők egy fokkal keményebb fából vannak faragva, mint a Tunéziaiak, de ha a megmozdulások országosak lesznek, akkor az Egyiptomi vezetés megdöntése is reális lehet. Ez pedig dominó hatást válthat ki, hiszen Egyiptom az egyik legbefolyásosabb nyugat-barát arab állam (volt).

Mindkét országra igaz, hogy ha a jelenlegi rendszert végleg megdöntik, és nem áll fel gyorsan stabil, működőképes új kormány, akkor az belső problémákhoz vezethet, ami a fő bevételi forrás (a már említett turísták...) távolmaradását eredményezheti. Ez pedig az amúgy sem gazdag országokban még jobban beletaszíthatja a szegénységi spirálba, ahhonan nehéz lesz kitörniük.

Eközben meg a Libanonban a Hezbollah kaparinthatja magához a hatalmat (amivel szemben több, egymástól független tüntetés is szerveződött, mivel félnek a Síita szélsőségesektől), Palesztinában meg áll a bál a kiszivárgott Wikileaks iratok miatt, amelyek végleg alááshatják Abbász hatalmát.

Mozgalmas év lesz ez is a közel-keleten. :)
  • Solt
    Te ezt direkt csinálod?

Ezt írta pollux:

"az hogy a nők elvannak ott nyomva, az neked totál belefér.. (igazi hősmagyar vircsáft)

asszonyállatnakkussaneve"

Erre én reagáltam... te írtál az én reakciómra, mert TE ÚGY VÉLTED, HOGY AZ ÉN REAKCIÓM POLLUX ELSŐ MONDATÁRA ÉRVÉNYES! DE ÉN ÍRTAM NEKED, HOGY NEM, NEM ARRA. KIEMELTEM NEKED, HOGY MIRE REAGÁLTAM! #3833... OTT VAN FEKETÉN FEHÉREN, HOGY MIÉRT SZÓLTAM POLLUXHOZ!!

Tehát nagyon-nagyon tömören: pollux hozzászólása két részre bontható... én a második felére reagáltam, te meg úgy írtál nekem, mintha az első felére reagáltam volna... erre írtam neked, hogy megint nem egy dologról beszélünk!

Ha most sincs meg miről beszélek, akkor jegeljük a dolgot. Ha megvan, akkor meg örömmel vennék egy bocsánatkérést a trollozásért, meg úgy általában a stílusodért, ami most is indokolatlanul volt sértő!

• Molnibalage
    Magyarázd meg nekem kedves Balázs, mi pollux állításában a tény!

Ezt te írtad. Erre válaszoltam. Akkor miről nem volt szó...? Komolyan mondom, hogy az eszem megáll...
  • polluxware
    méretes troll

igazán gyerekek

komolyan... csillll, it eint wörhf it
  • Solt
    "Megválaszoltam a tényt te nagyon te..."

Szeretném felhívni rá ismét a figyelmedet, hogy OLYAN DOLGOT VÁLASZOLTÁL MEG, AMIRŐL NEM VOLT SZÓ! Tehát: NEM AZÉRT SZÓLTAM POLLUXHOZ, AMIRE TE REAGÁLTÁL!

Természetesen ez nem kiabálás, csak kiemelés... hátha csak a szemed rossz, és nem látod amint ezt lentebb már kifejtettem.
  • Molnibalage
    Megválaszoltam a tényt te nagyon te...

Hogy miért nem kaptál eddig, azt nem tudom. Más embereket is sajnos elkerül a modik figyelme. Gonodlok itt pl. Kara Kán (ex. Epikurosz) ámokfutásaira. Fura.

Az, hogy én sajnos már hamar elvesztem türelmem a lassan évek óta tartó trollhullám miatt az tényleg az én bűnöm (?). Érezd magad ennek hordának tagjának.
  • Molnibalage
    Nem ezt mondtam. Fogadj el tőlem egy virtáls pofont, mert hazudsz.
  • csige791
    Iráni nők helyzete (nem, ez nem kuruc.info)
    "Végezetül a tévhitekről: Iránban a csador viselete nem kötelező, csupán a hivatalos ügyek intézésére a mecsetek, illetve egyéb vallási kegyhelyek látogatásakor. Szükséges azonban a fejkendő viselete, mely azonban többféle formájú és bármilyen színű lehet. A többnejűség a mai napig megengedett, de nem divat. Bár számos tekintetben a férfi szava a döntő, a perzsáknál az otthon falai mögött általában a nők hordják a nadrágot."

Eközben nyugaton:
    2000-es évek: 1000 házasságkötésre 562 válás jut. (HU)
    Európában egyébként nem mi vagyunk a győztes ország. A válási arány Belgiumban a legmagasabb. Ott a házasságok háromnegyede végződik válással.

Tehát gyerekeink a next generation több mint fele csonka családban nől fel, sőt néhányukat két férfi neveli fel (szülő1, szülő2).
    Vajon melyik a jobb egy társadalomnak? Az iráni avagy a szabad modell?
  • Solt
    "Akkor mire reagáltam te méretes troll?"

Olyan dologra te méretes troll, amiről szó sem volt! Totál más miatt szóltam polluxhoz, te belemagyaráztál, és most még neked áll feljebb! És még én vagyok a troll... mit lehet erre mondani? Ezért kár volt diplomázni...

De segítek, mert úgysem fogod magadtól megérteni! Tehát:

Kiinduló pont
    Reakciód
    Az én reakcióm
    A válaszod
    Erre az én válaszom

No... dereng valami? Kiemelném: "egyáltalán nem ezért szóltam polluxhoz!"

Én szóltam polluxnak... te beleszóltál... én visszakérdeztem, hogy mégis sejted-e miért szóltam én polluxnak... leírtad, én leírtam, hogy nem ezért. És ezek után még te nevezel engem trollnak! Öngól, kedves Balázs... öngól!

De tudod mit, segítek mielőtt még jobban habzani kezd a szád: "(igazi hősmagyar vircsáft) asszonyállatnakkussaneve"

Ezért szóltam polluxnak... unom már, hogy mindenhova odakeveri ezt a "hősmagyar" gúnyolódását...

"Kérdeztél. Válaszoltam"

És én is neked, ami után elkezdtél tajtékozni... hogy miért, azt maximum te tudod. Én csak leírtam egy jelenséget, aminek az a lényege, hogy a beszélgetéseinknek a 99%-a ezért fut zsákutcába. Nemes egyszerűséggel nem arra reagálsz, amiről szó van.

"Kezd elegem lenni a hozzád hasonlókból"

Tudom, hogy fájdalmas egy egoistának, ha a hibáival szembesítik... emiatt ne rám haragudj. Mellesleg nekem már rég elegem van a hozzád hasonlókból... ezért nem is szólok hozzád, csak akkor, ha te szólítasz meg.

"Piszok mázlid van, hogy nem vagyok modi..."

Ó igen? Oszt mégis miért? Kitiltanál mert nem megy a szövegértelmezés neked? Mellesleg megjegyezném, hogy én 7 év alatt egyetlen felkiáltójelet sem kaptam itt... ellentétben veled. Azt hiszem, ez elárul valamit kettőnk fórumozási szokásairól.

Mázlid meg neked van, hogy az ilyen kirohanásaidat nem személyesen intézed...
  • lopbisz
  • csige791
    A lényeg, hogy szerinted ez jobb:

• Molnibalage
    Akkor mire reagáltam te méretes troll? Kérdeztél. Válaszoltam. Kezd elegem lenni a hozzád hasonlókból. Piszok mázlid van, hogy nem vagyok modi...
  • Molnibalage
    És a USA halálbüntetés alkamazásnak mi köze van ahhoz, hogy mi van a Közel-Keleten...?
  • Molnibalage
    Gratulálok mélyenszántó megjegyzésedhez.

Miben? Pl. nincs szavazati joguk, nem lehetnek képviselők vagy szimplán iskolába sem járhatnak, mert a talibán ezt megtiltotta.
  • csige791
    a videót csak poénnak szántam, nyilván egy amcsinak fogalma sincs mi az a Magyarország, ahogy nekem sincs Malawi-ról.
  • csige791
    az már nem is zavar, hogy a hazádban meg bőrszín alapján alanyi jogon lophatsz büntetés nélkül. Bár itt azért van megkötés, asszem max 20000 értékig per alkalom, könnyítés, hogy ezt naponta többször is ismételheted.
  • [NST]Cifu
    Fél-off:

Attól még ne ítéld el, mert nem hallott kis hazánkról. Mondjuk Malawi nevű országról hallottál már például? Pedig 3x akkora, mint Magyarország, és másfélszer annyian lakják...

Ettől persze a szőkeség reakciója még megmosolyogtató... :)
  • BEAST #3824
    Hiába dobálózol itt ilyen példákkal egyszerűen semmi súlyuk sincsen. Kevered a szezont a fazonnal, közben tapsikolsz, hogy van még olyan része világunknak ahol a nemek alapján döntik el kinek mihez van joga.

Az a vicc, hogy valószínűleg az elsők között lennél akik hőbörögni kezdenének ha valamilyen jogukat megvonnák...
  • Solt
    Látod Balázs, ez az, amiért 99%-ban kerülöm a veled folytatandó kommunikációt! Megint nem arra reagálsz, amiről szó van... egyáltalán nem ezért szóltam polluxhoz!

A betárazott facepalmot mutasd fel magadnak...
  • csige791
    Vagy ha a férjük azt mondja, hogy megcsalta az asszony akkor szerencsétlent akár ártatlanul is megölhetik, még szerencse, hogy a freedomban nincs ilyenre példa:

Az Egyesült Államokban 38 államban van halálbüntetés, és 12-ben nincs. 1973 óta több mint száz embert bocsátottak szabadon már a siralomházból, mert kiderült, hogy ártatlan. 2004-ben, hat halálraítéltről derült ki, feketén-fehéren, hogy ártatlan; 2005. december elején egy 1993-ban, Texasban kivégzett férfi bizonyítható ártatlanságára derült fény. 1995-ben Mark Warner virginiai kormányzó változtatott meg egy halálbüntetést, mert a hatóságok kidobták a bizonyítékokat. A halálbüntetés 1976-os visszaállítása óta Texas után, Virginiában végezték ki a legtöbb embert.
  • csige791
    Ja meg talán nem is szavazhatnak míg a freedomban bárki megteheti ezt. ő is:
  • csige791
    Pl abból áll, hogy nem ku*válkodhatnak, míg a freedomban igen.
  • Freeda Krueger
    De azért az ott elnyomják a nőket meg az egyes országokban van ilyen közt hatalmas a különbség.
    Meg hát miből is áll ez a másodrendűség?
  • Molnibalage
    Az, hogy egyes iszlám országokban az nők enyénszólva másodrendű állampolgárok. Erről nem csak az állam tehet, de akkor is tény. Estleg tagadod. Mert akkor már előre betárazom a double facepalmot...
  • Solt
    Pedig elgondolkozhatnál rajta...
  • Solt
    Magyarázd meg nekem kedves Balázs, mi pollux állításában a tény!
  • polluxware
    már éppen kezdett az összes egysejtű ráhangoldni az iszlámra, én meg berondítok ...

• polluxware
    ez most nagyon megérintett
  • Molnibalage
    Miért? Legalább részben fedi az igazságot. Mi abban az undorító, hogy egy tényt ír le...?
  • Solt
    "az hogy a nők elvannak ott nyomva, az neked totál belefér.. (igazi hősmagyar vircsáft)

asszonyállatnakkussaneve"

A végletekig undorító megnyilvánulásaid vannak. Kezd nagyon unalmas lenni.
  • [NST]Cifu
    Örömteli, hogy egy nap kétszer szólítanak egy topicba. Megkérhetnék mindenkit, hogy egymás abajgatása helyet a topic témájával foglalkozzon. Ha egymással van gondotok, használjátok a privit. A fórum másra van...
  • polluxware
    na már megen büntibe leszek..

szép napot Csige;)