13596
-
#4129 Miért lenen jó példa? Egyik ország sem vallási alapú ítélkezésen és szervezeteken alapul. -
Solt #4128 Engem is dühít, de a harag rossz tanácsadó. Ha oda süllyedünk ahova az akit kritizálunk, akkor semennyivel nem leszünk különbek. A szemet szemért nem a mi törvényünk. -
raptorjesus #4127 Igazságtalanságot látni dühítő lehet, de erőszakkal nem lehet harcolni ellene csak logikával.
Szerintem ez a topic se azért nyílt anno, hogy: bombázzuk le Izraelt, mert hulyekocsogmind.... -
#4126 ez használható ötlet lenne,de nem mi döntünk:S Az EU ugyanúgy az USA seggét nyalja...a Törökök meg nem elég tökösek..... -
Solt #4125 A Te dolgod, de magad alatt vágod a fát. -
#4124 erre ébredj reggel te faszkalap!
-
raptorjesus #4123 Felesleges személyeskedni.
Van egy álláspontunk, hogy Izraelnek kellene lépéseket tenni. Az, hogy az Izraeliek magukat különleges népnek tartják az az ő bajuk.
Szerinted mi lenne a megoldás?
Milyen rendezési tervet látnál jónak?
Kiirtanád azt a népet? Lentebb írtam, ha ők lekerülnének a színpadról jönnének az arabok és akkor velük kellene viaskodni. Sajnálom a palesztinokat, a fejük felett döntöttek, de számtalan elvakult hülyeséget csináltak/nak pl.: ez a csecsemőgyilkosság.
Valóban nekünk (EU) kellene egy kristálytiszta rendezési tervet felállítanunk nem az USA-nak, akin látszik, hogy elfogult. Izrael határait fixálni, a palesztin területek blokádját feloldani a palesztin területek határait lefektetni. Demilitarizált övezeteke létrehozni.
Ha Izrael ezek után se hajlandó lépést tenni, akkor szankciókkal sújtani, ennyi. Ha a pénztárcájuk veszélybe kerül hipp-hopp befejeznék a törvénytelen telep-létesítéseiket. Hasonló szankciókkal a nukleáris arzenálját is le lehetne szerelni. Irán mintájára nemzetközi megfigyelőkkel leállítani bárminemű n. fegyver gyártást, Izrael felhalmozott készleteit pedig megsemmisíteni.
Itt persze mindkét fél húzná a száját, de az EU+Törökország ellen vajnyi is esélyük lenne diplomáciai csatában nyerniük.
Ez a megoldás, nem a kiirtásuk. Szerintem. -
remark #4122 Ha az egyik ország aláír egy fegyverzetkorlátozási egyezményt, mert úgy ítélik meg, hogy indokolatlan, kegyetlen, embertelen dolog bizonyos fegyverek bevetése, akkor attól TELJESEN FÜGGETLENÜL, hogy egy másik ország aláírja-e ezeket az egyezményeket, ugyanazon fegyverek bevetése ugyanúgy indokolatlan, kegyetlen és embertelen lesz. Érted? Nem bonyolult ez. -
#4121 jaaaaa nem írta alá????? jaaa akkor szabad!!
elmész te a picsába!
hazamegyek kap egy pár képet a topik a világító gránátodról!
meg te is privátba napi 2-3at -
remark #4120 Magyarul tök jó lenne a párhuzam? Az zsidók és a németek eszmeisége között egyébként is van párhuzam, és ennek valszeg köze van ahhoz, hogy a Talmudhoz és a Bibliához is nagyon sok köze van a zsidóknak. -
#4119 A Talmuddal érvelni olyan, mintha a német politikával kapcsolatban a Bibilát emlegetnéd. -
#4118 Izrael tudtommal semmiféle fegyverzetkorlátozási egyezményt nem írt alá.
A foszforos tüzérségi gránát alkalmazása képlékeny talaj, mert világítólövedék alkalmazása megendedett... -
Solt #4117 Indulatból nem lehet érvelni... főleg, ha csípőből nekirontasz mindenkinek.
A kereszténység ( már, ha a római-katolikusra gondolsz ami minden csak nem keresztény ) gyakorlatilag pont ugyanúgy leszar mindenkit aki nem keresztény... annyi a különbség, hogy mást hirdet.
Remark és én is, csak arra próbálunk rávilágítani, hogy próbáld meg indulat mentesen előadni az érveidet. -
remark #4116 Semmi gond! -
#4115 ja leesett közben! sry csak már kezd megint felbaszódni az agyam:) -
remark #4114 Félreértesz. Próbálom megértetni veled, hogy a vitapartnered milyen gondolkodású. Hogy szövegkörnyezetbe tudd helyezni azokat a kijelentéseit, hogy "csőlátás", meg hogy "érdemi eszmecsere". Érted? (Sajnálnám, ha nem értenéd, de én nem fogalmazok, nem fogalmazhatok olyan khm. direkt módon mint te...)
De engem még véletlenül se keverj össze vele! Még csak az kéne! -
#4113 Talmud-ba olvastál már?
az egész kereszténységet konkrétan LESZARJÁK és alsóbrendűnek tekintik benne.....
baszki itt tényleg mindenki Zs -
#4112 csőlátás? melyik hadsereg baszott oda fehérfoszfor bombákkal a civileknek pár éve? Még az UN épületet is teliverték egyel!
Teljsen humánus bomba: a csontig leégeti a húst..."tökéletes" civilek ellen!/kérsz képeket?/
El se marasztalták érte a kiválasztott államot vagy ha el is marasztalják akkor mi van? SEMMI
az 1980-as Genfi egyezmény tíltja ilyen fegyver bevetését....,de valkikre ez nem vonatkozik!
"csőlátás"?
az egyoldalú hírközvetítés az a csőlátás!
televerhetem a topikot olyan Zsidó videókkal ahol Zsidók mondják el,hogy milyen geci a saját államuk! -
remark #4111 Nem érted. Ha a stílusodtól eltekintünk, akkor annyi a bűnöd, hogy a rossz oldalt szidod. Nézd csak: [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1199870332&no=3924]#3924[/URL]
--- Idézet ---
A Talibán mindenkit utál, aki nem azt az értékrendet képviseli, amit ők.
Hmm... Akkor igazából ki bánná, ha eltűnne az egész bagázs a Föld színéről? Kinek hiányoznának?
--- Idézet --- -
#4110 Esetleg olvasd el a topikot. Az elejétől. -
#4109 Sajnos ilyen csőlátáson nem lehet segíteni... -
#4108 neked meg csak annyit kívánok,hogy a napi vízellátásod mondjuk Románia felügyelje és ha az ukránoknak kedve van nagyapád földjét vegyék el, és ha kutat fúrsz a telkeden akkor azt másnap a szlovákok ledózerolják.... -
#4107 jah zárjuk és rögtön nyiss is egy " Védjük meg szegény Izraelt minden áron" címűt is..... -
Solt #4106 Örülök, hogy ezt beláttad, de ezektől az elragadtatásoktól tartózkodni kéne! Mégpedig azért, mert így nem azzal fognak foglalkozni amit mondasz, hanem jön a szokásos... lásd: #4090 -
#4105 ofc elragadtattam magam a 4085-ben,mert már a faszom kivan az Izraeli fajvédőkkel!
gyerekgyílkos gerinctelen mocsadékok! -
#4104 Most akkor halott izraeli gyerekekről rakjnuk be képet?
Érdemi eszmecserét nem lehet folytatni, a kommentek színvonalán ez látszik. Szerintem a topik zárható, vagy mehet a gumiba... -
#4103 Erdekes kapcsolat ahol az ember a sajat baratnoje halalt kivanja, erdekes.
Sot ha hazassag, gyerek utan a sajat gyerekeiet is, nem rossz erzes ebbe belegondolnod? -
raptorjesus #4102 -
#4101 sajnos amíg az ország 2/3-a a Való Világon és hasonló agyhalál szarokon szocializálódik addig nem lesz változás!
Nemutolsó sorban pedig a politikusokat kéne kibaszaintani a közéletből,mert a 90%-uk csak saját magára gondol és nemveszik észre mi történik az országgal!
-
#4100 egyáltalán nem vagyok szélsőséges/mostani barátnőm is egy Orosz Zsuidó lány és ő is hányingert kap Izrael tevékenységétől/,egyszerűen RÜHELLEM az igazságtalanságot! Undorító,gyomorforgató amit az az állam megenged magának!Sírnak,hogy jaj mennyien megsebesültek,de azt sehol nem "reklámozzák" előtte 2 apacs mennyi gyereket meg nőt meg lőtt szét egy 30mm-es gépágyuval!!
ÉN is AZONNAL indulnék az első kezembe akadó fegyverrel ha az én gyerekeimmel tennék ezt!
-
#4099 Off: (bocsi)
Nem jártam ugyan sok helyen a világban de pár éve Angliában élek. Mikor rászántam magam, hogy elhagyjam a hazámat annyira rossznak láttam a helyzetet, hogy úgy terveztem sosem térek vissza, letelepedek Angliában.
Az eltelt néhány év után annyit mondhatok, hogy a Magyar kultúra, nyelv, konyha és összességében majdnem minden az angol felett áll színvonalban...csak azok a fránya anyagiak, na meg az összetartás hiányzik, ami nélkül nem nép egy nép.
Vannak erők melyek az egyre erősebb széthúzásra biztatnak minket, egy időben én is ennek hatása alá kerültem, mára rájöttem, hogy nagy hiba volt.
"Csak" ezt kellene felismernünk és Magyarország lehetne az egyik legjobb hely a világon.
Ez az amiben az Angolok és a Zsidók is jobbak nálunk. -
#4098 Off:
"Nem erőszakkal, nem letámadva, nem lenézve aki nem jól tudja... hanem személyes példamutatással... minden más út zsákutca. "
Én már megpróbáltam minden módszert, kivéve a fizikai ráhatást. Eddig annyit értem el, hogy akik "köztörvényes bűnöző", "rasszista", "szélsőséges" és hasonló jelzőkkel illették azokat aki megpróbáltak valamit tenni a Magyar nép érdekében, most csöndben vannak. Mert megoldást ők sem tudnak a problémákra, talán mostanra rájöttek, hogy a Heti Hetes is tévedhet.
On:
Crassus:
hiába mutogatsz ilyen képeket, az idejárók "nem szélsőséges" fele vagy zsidó vagy leszarja azt ami nem vele történik. hidd el nekem, én már végig jártam azt az utat amit ha jól látom te most kezdesz.
Ezenkívül utána olvastam pár helyen, a zsidó népet is egy bizonyos kör irányítja, hidd el nem mind ért egyet azzal amit Izrael tesz a Palesztin néppel. Van olyan zsidó csoport mely kitüntetést adott az Iráni miniszter elnöknek.
-
Solt #4097 Ez így van, totálisan egyetértek. Egy megoldás van, annak aki tudja az alternatívát, hatnia kell a környezetére. Nem erőszakkal, nem letámadva, nem lenézve aki nem jól tudja... hanem személyes példamutatással... minden más út zsákutca. -
#4096 ezt osztom,de kukkants bele a tankönyvekbe vagy a tananyagba és elszörnyűlködsz.... -
Solt #4095 Merengeni? Mi ezen a merengés? Ha eltévedsz, akkor addig a pontig kell visszamenni, ahol még tudtad, hogy merre tovább...
De tudod mit, temess el már most mindent... menjünk lehajtott fejjel a vágóhídra. -
Solt #4094 Ez azt jelenti, hogy a jelenlegi állapot a szar amit lenyomnak a torkunkon. Csak ehhez semmi köze a nyelvünkhöz, és a kultúránkhoz. Főleg, hogy mindkettő hatalmas és egyedülálló kincs. Meg kéne találni a gyökereinket, és nem lenne gond... -
raptorjesus #4093 Nem kell a múlton merengeni. A nyelvünk kihalóban. Az egészségünk katasztrofális, a kultúránkat meg asszimilálja az amcsi "feeling" (többek között).
100 év és szevasztavasz -
#4092 sajnos raptornak igaza van...az oktatási rendszerünk a katasztrófa szélén áll a régi értékekre a fiatalok nagy része szarik...
végigmész egy középiskolán /vagy akár általános iskolán/ és a gyerkek 15-20%-a buzi:S
Az országunk évtizedek óta szinte semmit nemképes felmutatni amire igazán büszkénk lehetnénk...az életszínvonalunk európa sereghajtóivá tesz minket.
8-10 év és elbaszott nagy szarban leszünk:S
-
Solt #4091 "A magyar etnikumnak meg nincs jövője. A nyelvünk a kultúránk, az életvitelünk egy zsákutca."
Próbáld meg beleásni magad a nyelvünkbe és a kultúránkba, és akkor nem fogsz ilyeneket mondani. -