13596
H001.jpg
  • csige791
    Vannak akik büszkeségből eljátszák ,hogy nem félnek a haláluk előtt pl egy kivégzéskor, de attól még félnek. Vannak aki magukat ölik meg, mert feladják, de attól még félnek.
    A motivációs erő más tészta, nincs köze a haláltól való félelemhez.

Olvastam egy indián csoportól akik hittek benne, hogy minden megvan írva előre. így nem is vigyáztak magukra, nem féltek a balesetektől, mert azt gondolták, hogy bármit tesznek akkor halnak meg amikor az megvan írva. ki is haltak, és nem a mi kezünk által. (Nem tudom, hogy ez mennyire igaz, egy könyvben olvastam)
  • remark #4410
    "A haláltól mindenki fél, ez az amiért fennmarad egy faj."

Ezzel nem tudok egyetérteni. Az sem igaz, hogy a haláltól mindenki fél, és az sem igaz, hogy mindenki számára a félelem a legerősebb motivációs erő.
  • csige791
    A haláltól mindenki fél, ez az amiért fennmarad egy faj.

A többihez nincs ellenvetésem.
  • raptorjesus
    Nem félek a haláltól:)
    De azok a ex kommandósok nem valódi terroristák ellen vannak.
    Budaházi terroista?: NEM! A kis piti átlagembert megfélemlítik lehet, hogy 25-30 éves maxiizom noagy emberkék vonulgatnak, meg maszkban 8-an lerohannak lesből, álmodban...., de sajnos igazi terroristák ellen ez annyira kevés, hogy egészre kerekített %-ban sem éri el az 1-et.
    Q7 meg arcon csapás! Még a Hummer H2 is olcsóbb, de van a világon Toyota 4 Runner stb stb stb.
    Ezek a TEK-esek majd egyenruhás fegyvertelen "bűnözőket" vernek félholtra a családi ebédnél:)
  • csige791
    Izrael megtagadta a palesztinoknak járó adóbevételek átutalását

Izrael vasárnap közölte, hogy felfüggesztette az adóbevételek átutalását a palesztinoknak válaszul arra, hogy Mahmúd Abbász palesztin elnök - élve a demokráciából fakadó jogával - szövetségre törekszik a béketárgyalásokat ellenző Hamász iszlamista szervezettel.
    Egy magas rangú palesztin tisztviselő Ciszjordániában elítélte a lépést, mondván, Izraelnek nincs joga a palesztin pénzalapok visszatartására. Juval Steinic pénzügyminiszter az izraeli hadsereg rádiójának kijelentette: felfüggesztette 88 millió dollár értékben a vám és más adók szokásos átutalását. Izrael attól tart, hogy ebből a Hamász iszlamista szervezetet pénzelnék, amely ellenőrzése alatt tartja a Gázai övezetet és amelynek alapokmánya Izrael megsemmisítésére szólít - rettegett egy sort a cionista vezető.
    (MTI nyomán)
  • csige791
    Ne félj, van terror elhárító központunk, ami nagyon fejlett eszközparkkal rendelkezik. (Audi Q7)
  • raptorjesus
    Nemsoká """"""felszabadul""""" Líbia is:)

[URL=http://jovonk.info/2011/04/23/az-angol-kormany-elore-eladta-az-iraki-haboru-olajat]Mind tudtuk, sokan mondták, bizonyíték is volt..... mégis béget 1-2 birka akik szerint "felszabadító terrorellenes háború volt". Szánalmas![/URL]

Mit ér el a világ:
    Drágább az olaj mint előtte
    Több a terrorista és több támogatójuk van mint előtte
    Ha sokáig erőlködünk mi is rákerülünk a célpont-térképre. [i]Egy Bp-n robbantott 'piszkos bomba' nyilván semmiség a "szabadságért"

Szánalom a köbön! Csak így tovább:)
  • ManoNegra
    Életét vesztette Moammer Kadhafi egyik fia és három unokája a NATO egyik légicsapásában Tripoliban, de a líbiai vezető túlélte a támadást – közölte vasárnapra virradóra a líbiai kormány szóvivője.

http://www.mno.hu/portal/781156
  • csige791
    off
    A probléma nem teljesen ez. A probléma az, hogy az emberek a nép ezt csöndben, halkan, nyugodtan végignézi.

Nekem ez az ami nagyon nem jön be.

kb 1000 olyan dolgot tudok mondani melyek közöl egy megtörténte is kiveri nálam a biztosítékot. Ezek olyan abszurd dolgok amiket józan ésszel felfogni nem tudok, mármint, hogy megtörténhetnek, az elkövetők meg megússzák. Mit megússzák, még ők osszák az észt a parlamentben.

Szeretnék egyszer haza költözni de ez napról napra elérhetetlennek tűnik. Nem bírom a birka embereket, csak sírni tudnak de tenni semmit. Ennél én több vagyok. (jóval több)

Ezt az offolást meg lassan be is kéne itt fejezni.
  • Strahd_
    off

:) ezert raknak most szepen sajat embert minden pozicioba es bebetonozzak oket. azon birak akiket kineveznek szerinted elitelik majd oket? kotve hiszem
  • csige791
    off:
    A büntetés lehet elrettentő erejű a jövőbeni vezetésre. Van ere most próbálkozás (elszámoltatás) csak sajnos a bűnösök ítélkeznek a saját "tárgyalásukon". Ez is egy olyan dolog amit a nép végignéz és még csak nem is idegeskedik.
    Ilyen dolgok miatt írtam amit. (#4383)

Ezeket én nehezen viselem, nem bírom a csicskaságot.
  • remark #4400
    Ízelítő abból, hogy miről beszélek. Mert te valami teljesen másról.
  • harcu
    Anno a háttérben arról egyezkedett az MSZP és a fidesz, hogy eltakarítják Ferit és Ovit is, mindkettőt kirakják EU képviselőnek. Aztán előkaparnak valami háttérembert, akire rábízzák a dolgokat, és még a koalíció is felmerült. Aztán győzött a hatalomvágy ovi részéről, meg az ellenzéke még párton belül is röhejesen gyenge.

MSZP részéről háttérembernek végül behúzták Bajnait, de ovi maradt főembernek.
  • Strahd_
    Igen, ez lenne a jo megoldas
  • Strahd_
    off, mert az a baj hogy egyik sem jo aki most valaszthato mint politikai ero. Szocik szarok, Fidesz szar, LMP lol, jobbik azert csak nem akarhatunk ekkora szart. Ez a baj a magyar politikaval, csak szarok kozul lehet valasztani es csodalkozunk hogy elmerulunk benne
  • csige791
    off:
    Ha ezek börtönben vagy munkatáborban lennének akkor megoldható lenne.
  • Hypo #4395
    Lehetne olyat hogy se GYF Se OV?:)
  • Punkerwork
    kaját kell adni nekik, és akkor talán nem vesznek fegyvert az árából.
  • csige791
    Washington segítségével fojtaná meg Izrael a palesztinokat, amiért élnek jogaikkal

Az amerikai kormány felülvizsgálja a palesztinoknak nyújtandó segélyek kérdését, ha a Hamász radikális palesztin mozgalom átmeneti nemzeti egységkormányt alakít a Washington támogatását élvező, Mahmúd Abbász palesztin elnök vezette Fatah mozgalommal – jelentette be egy washingtoni külügyminisztériumi szóvivő.
    Heide Bronke Fulton helyi idő szerint csütörtökön elmondta, hogy Washington egyelőre folytatja a palesztinoknak szánt segélyprogramjait, közben pedig információkat gyűjt a megalakítani tervezett palesztin egységkormányról.
    A Ciszjordániát ellenőrző, világi irányultságú Fatah és a Gázai övezetet uraló, iszlám alapokon álló Hamász szerdán állapodott meg a nemzeti egységkormányról. A két fő palesztin mozgalom között éles ellentétek feszültek azóta, hogy a Hamász 2007 júniusában fegyveres úton megszerezte az uralmat a Gázai övezet felett. Az Egyesült Államok terrorista szervezetnek tekinti a Hamászt, így az nem kaphat közvetlen amerikai segélyt.
    Amikor a palesztinok legutóbb nemzeti egységkormányt hoztak létre, az Egyesült Államok továbbra is folyósított valamennyi segélyt Abbásznak, de szigorú ellenőrzés mellett, megakadályozandó, hogy a Hamász vezette hivatalok amerikai forrásból pénzhez jussanak. Az Egyesült Államok korábban közölte, hogy jövőre több mint félmilliárd dollár értékű segélyt szán a palesztinoknak, de egyes amerikai törvényhozók máris a segélyek leállításával fenyegetőznek.
    (MTI)
  • csige791
    off:
    "Végig nézik csendben, hogy amit apáink összegyűjtöttek felépítettek, néhány féreg elherdálja évről évre apránként."

Ez 100%-ban igaz. A számok nem hazudnak.

"Még csak nem is idegeskednek"

Ez megint csak igaz kb a magyarok 80%-ra.

Az már más kérdés, hogy a fent leírtak miatt ki, hogy tekint egy-egy népre. Én személy szerint az ilyeneket szánom és csicskának tartom mert azok, amíg ez a mentalitás marad addig csicskák is maradnak a magyarok. Esetleg az irány fog változni pár száz évente, most épp a nyugat csicskái vagyunk, de nem is oly rég a keleté voltunk.

Persze ezt min máshogy magyarázza, van aki szerint ez jó mert van munka hely, meg számítógép jóárasítva (ezeken röhögök a legjobban).
    Valakik szerint a magyarok akkor is királyok mert 100 évekkel ezelőt néhány magyar feltalálta a szódát.

Már most (egy évvel a választások után) azon vitáznak egyes topicokban, hogy gyurcsány jöjjön-e vissza vagy bajnai. Azon vitázunk egymással hogy melyik rablónk a jobb ahelyett, hogy együtt találnánk ki ezeknek a megfelelő büntetési módot.

Egyelőre jobb nekem távol birkániától, mert ott csak szét ba**na az ideg, az én mentalitásom nehezen tűri a csicskaságot.
  • Hypo #4391
    en sok "hires" emberol beszeltem nem feltetlenul nobel dijjasrol, de ha megnezed hogy mitol hires magyarorszag a legtobb dolog olyan amit a "turbok" szerint undorito emberek tettek:))

Habar lehet hogy par ev es mar Vona G rol vagy a nagyasszonyrol is felismernek minket SAJNOS.
  • Molnibalage
    Ez ami a skizofrén helyzet, mert egyes turbómagyarok számára ők is magyarok, mert annak vallották magukat.
  • Strahd_
    Mondjuk off ide, de sok magyar talalmany van es magyar tudos megha nem is Magyarorszagonak szereztek meg a Nobel dijat, vagy a talalmany nem ott jot letre, de megis magyarnak tartjak oket es magukat is. Bar a turbo magyar mercevel merve nem magyarok... ez a szomoru.
  • Strahd_
    :) ez jo vicc volt :)
  • harcu
    "harcu: igaz de mindegyikre magyarkent tekintettek KULFOLDON, itthon nem nagyon."

Na igen, a klasszikus amcsi vicc:

Összegyűlnek a világ vezető atomtudósai Los Alamosban.
    - Mr. Smith is megérkezett?
    - Sajnos ő ma nem ér rá.
    - Rendben, akkor javaslom, hogy folytassuk az ülést magyarul.

Amúgy igen, sok magyar származású tudós van, de mindet elüldözték itthonról, vagy nem értékelték őket. Ilyen módon minden amerikai állampolgár is brit, francia, olasz, magyar, stb.. Ettől még nem Magyarországnak szereztek Nobelt, hanem a befogadó országnak, sajna.
    Azt viszont nagyon utálom, mikor elkezdenek példálózni az emberek, hogy mennyi magyar Nobel-díjas van. Na, sorold kisapám! Hát egy, esetleg kettő összejön. Ha meg a nem Magyarországon élő kitüntetetteket számoljuk, legalább annyi szlovák, román, cseh, lengyel tudóst is lehet találni, mert nagyjából hasonló 20 században volt része minden érintett országnak.
  • Hypo #4386
    jezus tanaitol tartanak????? Nem ertem, jezus semmit nem tett hozza csak univerzalisa tette, minden le van irva elotte is. Sot. De ez mar off. Ja plusz meg bejott hogy Istennek nem minden ember a gyereke csak egy, illetve hogy az ember es isten kozott meg vannak atmenetek, papok, papa stb, ahhoz kepest hogy eredetileg van az ember es az isten se egyhaz se senki kozottuk...de ez mar egy mas tema.
  • Hypo #4385
    hat ez mar olyan melyseg, remelem valaha ebbol a gyuloletbol ki fogsz kerulni es akkor talan viszed is valamire az eletben, kulonben maradsz egy mindenkit gyulolo kopkodo masokban hibat kereso ember. Most mar inkabb sajnallak!

harcu: igaz de mindegyikre magyarkent tekintettek KULFOLDON, itthon nem nagyon.
  • harcu
    "Javaslom nezd at a tudosk, muveszek, nobel dijjasok es meg ki tudja mennyi hires ember aki mind mind MAGAYRNAK tartotta magat mennyit tettek ezert az orszagert ahol ti akik lofaszt se csinaltatok meg mindig kopkodtok rajuk LOL"

Komolyan mondom már gyürkőzök egy ideje, hogy összeszámoljam a töménytelen mennyiségű magyar Nobel-díjast, de valahogy mindig megakadok 3-nál. Persze, legalább a többi Nobel-díjas fele is magyar, csak kis szépséghiba, hogy egyik se magyar állampolgárként kapta.
  • csige791
    off:
    Én pont azok közzé tartozom akik szerint a mai magyar társadalom vagy nemzedék az emberiség szégyene, és én magam is szégyenlem magam, hogy ezekkel az emberekkel együtt említhetnek.

Menőznek, hogy (100)évekkel korábban egy-egy magyar feltalált valamit, de meg kell nézni a mostani korosztályt. Végig nézik csendben, hogy amit apáink összegyűjtöttek felépítettek, néhány féreg elherdálja évről évre apránként. Még csak nem is idegeskednek, ilyen sötét emberekkel én nem tudom magam együtt emlegetni. Másik topicban már azt is felvetettem, hogy lehet én nem is vagyok magyar hanem kitudja milyen keverék mert a mentalitásom nem illik a képbe.
  • remark #4382
    Habár leírod, hogy Jézus sírna ha látná hogy mit tettek egyesek a nevében, mégsem tudod a hozzászólásomat helyesen értelmezni. Hiszen én Jézus tanairól írtam. A zsidók sem a saját befolyásuk alatt álló judeo-krisztián vallástól (és annak egyházától) tartanak úgy, mint más a tűztől, hanem Jézus tanaitól. Ez fontos tétel, érdemes lenne megérteni, hogy miről van szó.

Sajnálom hogy szerinted mindez offtopic itt. De ezen reakciód szokványos. Mikor az ember rámutat egy probléma valós gyökerére, akkor az a reakció, hogy az offtopic. Magyarul az okok feltárása elöl mindig valamilyen ügyes indokkal kihátrálnak az emberek. De nekem végülis mindegy.
  • Hypo #4381
    es akkor kis on topic:
    An IDF spokesperson has told Israel National News the reported Fatah-Hamas reconciliation may scuttle future security cooperation between Israel and the PA.

The reconcilliation agreement, which will admit Hamas back into the PA government following elections, includes the release of political and security prisoners as well as the merging of Hamas and Fatah security systems.

Ugye a PA-t a Fattah elegge nyomja, nekik igazabol nem a beke az erdekuk, mig a PA azert megprobalna.

Mindenesetre nem rossz kezdemenyezes.
  • Hypo #4380
    vallasi vitakba itt pont nem kene belemenni, igy is mar off topic:))

Az meg hogy a szeretet vallasa neveben szet csesztek a vilagtortenelmet es mindenutt haborut szitottak es uldoztek a tudomanyt igen 1;0 a katolkus egyhaz javara:)) szegeny jezus sirna ha latna. ( pedig szerintuk latja es meg se szegyenlik)
  • Hypo #4379
    azert mert 2000 eve ezt sujkoltak az agyakba a szeretetrol bort ivott vizet predikalt katolikus egyhaz es csak most ismertek be hogy a keresztre feszitesert ne mar a zsidokat hibaztassak. Ennyi ez bele van irva az emberekbe ha hibat keresnek mindig masban keresik es ugye a legegyszerubb a zsidokat hibaztatni az egesz vilag bajaert LOL:))

a turbo magyar kifejezest en nem hasznaltam rad, inkabb a 11 szazdban megragadt mely magyart!!!

Inkabb buszke lennel hogy azok az emberek akik ezert az orszagert tettek, es nem is keveset, sot az hogy rengeteg dolog amiert TI buszkek vagytok az t ezek a emberek teremtettek mint MAGYAROK csak nektek ok nem voltak eleg jok es dalolva adtatok oket at a nemeteknek!!! De azert jo az o f..ukal a csalant verni mikor buszken dongetitek a melleteket a sok elert eredmenyre.

Javaslom nezd at a tudosk, muveszek, nobel dijjasok es meg ki tudja mennyi hires ember aki mind mind MAGAYRNAK tartotta magat mennyit tettek ezert az orszagert ahol ti akik lofaszt se csinaltatok meg mindig kopkodtok rajuk LOL

Paprika, Szollo, gyogyfurdo, csak par pelda amirol ma Magyarorszagot ismerik kulfoldon, aztan ha pl nincsnek a torokok akkor ezek se nagyon...de csak legyel ilyen szuklatokoru:)

Szep lesz Magyarorszag az elv tarsaid nelkul!! Es hidd el attol meg MAgyar lesz.
  • remark #4378
    Még van ~300 évük arra, hogy ugráljanak. Nem értem miért kell valamit erőltetni, ami eleve bukásra van ítélve. Na de ez csak az én álláspontom. Az emberek szeretnek a tévedéseikhez (tiszta luciferi doktrína) ragaszkodni.
  • remark #4377
    "Izrael megalakulása előtti napon ugyanannyi zsidó volt ott"

Izrael területére akkor kezdtek el nagyobb számban zsidók érkezni, mikor már eldöntött tény volt, hogy ott meg fognak alapítani egy államot.
  • csige791
    Fatah-Hamász-megállapodás született, a zsidók máris fenyegetőznek

A két legfőbb palesztin szervezet, a Mahmúd Abbász elnököt támogató Fatah és a Gázai övezetet kormányzó Hamász megállapodásra jutott szerdán egy átmeneti nemzeti egységkormány létrehozásáról és az általános választások dátumának meghatározásáról – közölte az egyiptomi hírszerzés.
    „A konzultációk teljes egyetértésre vezettek az összes megvitatott kérdéskörben” – olvasható a kiadott közleményben. A megállapodást megerősítette a két érintett palesztin szervezet is. „A két fél szándéknyilatkozatot írt alá az egyezségről. Az összes vitatott pontot megoldották” – mondta Taher al-Nono, a Hamász szóvivője. A MENA egyiptomi hírügynökség szerint az összes palesztin frakció meghívást kap majd a nemzeti megbékélési egyezmény aláírására, s ez utóbbit néhány napon belül tartják majd Kairóban.
    A Fatah küldöttségének vezetője, Azzam al-Ahmad szerint az átmeneti kormány független személyekből áll majd, s e testületnek az lesz a feladata, hogy egy éven belül megszervezze a palesztin elnök- és parlamenti választásokat. A két fő palesztin mozgalom, az Abbász vezette, Ciszjordániát ellenőrző Fatah és az iszlamista Hamász között éles ellentétek feszülnek, amióta az utóbbi 2007 júniusában megszerezte az uralmat a Gázai övezet fölött. Eddigi megbékélési kísérleteik kudarcot vallottak.
    Egyiptom régóta közvetít e válságban, amelynek megoldása erősítheti a palesztinok pozícióit az Izraellel folytatandó tárgyalásokon. Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök viszont a megállapodásra reagálva kijelentette, hogy Abbásznak választania kell „az Izraellel és a Hamásszal kötött béke között”.
    (MTI)
  • remark #4375
    Ez durva. Jézus tanai összefoglalva: "Jézus vagyok, s azt akarom, hogy mindnyájan legyetek keresztények, egyetek disznóhúst, táblacsokoládét, s élvezzétek az életet!"

De ez "semmi", hisz csak okosan képviselik az érdekeiket a "zsidók", igaz, Molnibalage?
    Akkor mi is képviseljük okosan a saját érdekeinket, és egyrészt mutassuk be, hogy mit művelnek a "zsidók", másrészt mutassuk be azt, hogy ami ellen a "zsidók" a legjobban küzdenek, az nem más, mint egy alternatív, és tapasztalatom szerint a valóságnak jobban megfelelő "ideológia". Ezt az "ideológiát" pl. Jézus tanításaiból is meg lehet ismerni. Innen kezdve gondolom érthető, hogy nem véletlen az, hogy pont Jézus ellen küzdenek ennyire a "zsidók". Hisz a legnagyobb ellenség minden rendszer esetén egy olyan ideológia volt, mely képes volt aláásni a fennálló birodalmi rendet. Ezért "félnek" a "zsidók" Jézus tanításaitól (~az igazságtól) úgy mint a tűztől, hisz az megingathatná az a birodalmi rendet, amelyben a "zsidóság" ma kivételezett helyzetben van. (Cifunak itt egy példa a szlogenek mögött meghúzódó valódi érdekekre...)

Elnézést az esetleges slampos megfogalmazásért, de rohanásban vagyok.
  • remark #4374
    Akkor mi érdekel?
  • remark #4373
    Bocs, de nincs időm mostanában fórumozni. Most is csak röviden válaszolnék:

"A világ nem fekete vagy fehér. A világ szürke. Érdekek és érdekérvényesítés."

Erről beszélünk már évek óta pl. az NWO fórumon is, hogy a szlogenek ("fekete vagy fehér"), melyeket folyamatosan hangoztatnak minden létező forrásból (béke, "demokrácia", terrorizmus elleni hadjárat, környezetvédelem, stb. stb.) az csak kábítás, és a valóságban a szlogenek mögött "megbúvó" érdekcsoportok érdekei határozzák meg a világ eseményeit.

Örülök hogy végre eljutottunk idáig...

Most már csak azt kellene megbeszélni, hogy a világot pontosan milyen érdekek alakítják olyanná, amilyennek látjuk, ha a szlogenek mögé nézünk. De annyival nem lehet elintézni a dolgot, hogy "mindig mindenki magának akar mindent" (lásd a darwini elveket), hiszen (én így vallom) Darwin elméletei az emberre csak megszorításokkal érvényesek.
  • csige791
    Off:
    Ezt pedig légyszives olvassátok el figyelmesen (HetiVálasz)

A turbomagyarok ez ellen küzdenek. Már akkor ez ellen küzdöttek amikor nem volt ilyen súlyos a helyzet. Érdekes módon egyre kevesebben "turbomagyaroznak" nyilván a pesti belvárosi értelmiségiek fognak a legvégsőkig "turbomagyarozni", de istenemre mondom azokat is eltaposnám a cigányokkal együtt ha arra kerülne a sor.
    Kinek jó ez? Senkinek. De meglehet nézni mit csinál jelenleg is Orbán kutya. (nem másolom be, bárhol megtalálható az intézkedése)