13596
-
#4371 off:
Tehát azért húztam el Magyarországról mert elviselhetetlenné tettem, és már nem bírtam tovább a magam által generált szart elviselni? Ok.
A kollektív bűnösség ellen beszélsz de amikor a néped megszórta fürtös bombákkal fél Gázát akkor valamiért nem láttam, hogy zavart volna a kollektív büntetés.
Az meg milyen érdekes, hogy a turbómagyaroknak csak a cigányokkal és a zsidókkal van problémájuk, pedig ahogy te is írtad Magyarországon azért ennél jóval több kisebbség él.
Én ezt az egész témát leszartam régebben. Pont a "felvásároljuk Magyarországot" szöveg miatt kezdtem el kurucot(is) olvasni, úgymond felkaptam erre a fejem. Aztán láttam, hogy a cigányok úgy ölik a nagymamáinkat mint mi a disznókat. Az is feltűnt, hogy a fősodratu média kussol ezekről a dolgokról. Ebből arra következtettem, hogy kurva nagy gáz van és a jelenlegi rendszer vezetőit (orbán-gyurcsány és csatlósai) el kell takarítani az útból, különben megölik a magyart mint népet.
Ebben a dologban pedig igen csak közrejátszik néhány zsidó mind az EU-n keresztül, mind a magyar politikán keresztül. A cigányok pedig az egyik eszközük az IMF mellett.
De nem, nem te vagy a hibás vagy bármelyik átlagos zsidó, hanem a kiba*ott birka magyarok, hogy menetrendszerűen húzzák be gyurcsányékat, majd orbánékat felváltva. -
#4370 Lol:)))) hat eleve a kerdese volt hulyeseg, de tudom jobb ilyenkor sertodotten elvonulni aztan valami melymagyart olvasni. Ahelyett hogy kicsit kinyitnad a loreseket a fejeden hogy beszurodjon a vilagossag.
Ha valamiert kinos es szegyenletes Magyarnak lenni akkor az pont az ilyen gondolkodk es iranyzatok mint amit te is kepviselsz, na ilyenkor sajnalja az ember a dolgot.
Nem a mellunket kell dongetni, en szeretem Mayarorszagot, a kulturat, a tajat az embereket ez a hazam. csak sajnos ti teszitek elviselhetetlen orszagga meg a politika. Engem nem zavarnak a szlavok, nemetek, tothok, zsidok, ha valamelyik esetleg lop csal hazudik akkor azt melysegesen elitelem, nem a nepet, vallast, hanem a tettet. Ugyan ugy ahogy elitelem azt a romat aki munka helyett szegeny oregektol lop, mint azt a fehergalleros mukereszteny politikust aki milliardokat lop TOLED tolem es mindenkitol.
A lenti peldak meg ha jobban elolvasod megerted:) Na de ez mar itt off topic.
Tenyleg mi van szegeny libiai emberekel, csunya EU jol odacsapott, ott most akkor kinek is van igaza? vagy errol is a zsidok tehetnek. -
#4369 Nem. Nem érdekelnek. -
#4368 Csak turbómagyar érveim vannak, gondolom azok nem érdekelnek. -
Solt #4367 Ó... akkor kedves strahd ( ha te kis betűvel írod a nevem, akkor én is ), lennél kedves válaszolni a kérdésemre?
Mellesleg mikor láttál engem "árulózni"? Vagy israel fiát nem érdeklik a tények? -
#4366 Nem tudom, mert nem is érdekel. Viszont te fel tudod sorolni a hátrányokat? -
#4365 Sorold fel az EU társulási szerződés előnyeit a Magyar nép számára. -
#4364 Mit nem lehet? Az, hogy érdekek mentén mozog a világ? -
#4363 Az EU-Izraeli társulási szerződésnél mégis megakartad magyarázni amit nem lehet.
Mind1 van énnekem jobb dolgom is, igazatok van. -
#4362 Szerintem az arulozast hagyd meg az arra erdemeseknek :) csige, solt es tsa nak :) -
#4361 elviekben ha megfelelo ideig as akkor eljut a fenyre ugy is :) csak ~12745.594 km kell asnia .) -
#4360 Izraelnek az a hazi ami nekik hazai. Én itthon élő magyar vagyok. Ha megnézed az adatlapom, akkor látnád... -
#4359 Ja és mondjuk mi van egy MO-on született, de Lengyel felmenőkkel rendelkező emberkével, annál is fent áll a kérdés, hogy egy esetleges Lengyel Magyar ellentétnél ki mellé áll?:)
Illetve mi van azzal a magyar emberkével, aki a magyar érdekek ellen tesz, él viselkedik, az jó hazafi? -
#4358 De azert tegyuk fel a kerdesed megvalaszolasat pl ellentetes erdek mondjuk legyen valami export dolog vagy mondjuk adozas PL:
Izraeli erdek hogy nadragokat exportaljanak MO-ra, viszont ezzel tonre teszik az itteni nadragkeszitoket ( bar ez a kapitalizmus) es emiatt munkanelkuliek lesznek az emebrek. Akkor en speciel azt tamogatnam hogy ha a magyar gatya ugayn olyan jo ( tehat nem rosszabb) vagy meg jobb akkor NE NYITHASSON uzemet az izraeli!!
Masik pelda: Palesztinok megolnek egy izraeli csaladot, ennek MO-n orulnek, mert hat fogy a zsido, en meg ennek nem orulok. - Micsoda haza arulo vagyok.
Harom a Magyar igazsag meg egy pelda:
Magyarorszagnak az erdeke az EU es ezen belul a volt szoci orszagokkal a jo viszony, IZraelnek meg mondjuk nem ez az erdeke es fellep ez ellen hivatalossan, akkor is MO melle allok!
De meg sorolhatnam ,de tudod sok ember van aki nem csak feketen feheren lat. -
#4357 Igen? de jo neked:)) Meg jo hogy abban elsz hogy aki nem veled ( es hat a normalis tobbseg az nem) az mind mind ellened:)))
Tehat aki nem akkora irredenta mint te es nem nagymagyarorszagot szarik reggelire az mar nem si magyar SOT biztos zsido ezert meg se kell hallgatni:))) LOL de sotet vagy menjel vissza a jurtahoz aztan emlekezz a vandorlasra az valo neked nem a XXI szazad, -
#4356 (Hyporól már tudom melyikét, ezért is hagyom figyelmen kívül az összes hozzászólását) -
#4355 Ez ok. Csak ha én Angliában élő magyar vagyok akkor mondjuk a túrórudira azt mondom, hogy hazai. Ha viszont Angliában élő angol vagyok akkor azt mondom, hogy magyar vagy magyarországi túrórudi.
Tehát te Magyarországon élő Izraeli vagy?
Ha igen, akkor ha a két ország érdekei ellentétesek akkor melyik mellé állsz a véleményeddel, melyiket helyezed a másik elé? -
#4354 csak mar kezdenenek asni -
#4353 Ha lefele ássa az alagutat a marha, akkor ot soha nem lesz fény... -
#4352 Miert ott nem lehetnek hulyek?? ez csak a szelsojobbosok kivaltsaga lehet?:))) Ezen mindig rohognom kell, hogy jottok bizonyitekokkal, kb ilyenbol 1000et lehetne magyar vonatkozasban is mondani de attol meg nem hulye, irredenta es tolvaj a magyar!!!!!!!
Azt kene felfogni a zsidok is ugyan olyan emebrek mint a tobbi, van koztuk okos, szep, csunya, buta, szemet...stb ahogy a magyar, nemet, angol..stb.
Ennyi ha mar ezt sikerul megemeszteni akkor jon a feny az alagut vegen:)
-
#4351 Vannak Israelben szuletett orosz katonacsajok :) -
#4350 Náci vagy, Jézus, te náci vagy!
"- Éppen ezért megfeszítelek. Egyáltalán, hogyan merészelsz itt szónokolni a jámbor zsidóknak?"
-
#4349 Nem orosz katonacsajok. Izraelben születtek. -
#4348 Ezt a "hazait" hogy érted? -
#4347 Azért a hazait sem kell rejtegetni. -
Solt #4346 Strahd! Kapok egyértelmű választ, vagy sem? -
#4345 -
#4342 :) egyszer ugy is rajovunk a gyokerere hogy mi az oka hogy igy velekedik :) bar tippeim vannak
http://www.youtube.com/watch?v=GPrVQgpsYuA -
#4341 Csige izgulhat, muzulman testverei az o segget sutik majd meg. -
#4340 Ki az aki nem akar beket?? az csak hulye lehet, az hogy milyen aron az mar az erem masik oldala. Az a baj hogy mint mindennek ara van a kerdes ki fizeti.....egyben biztos vagyok se az egyik se a masik oldalon nem a politikusok fogjak hanem az egyszeru emberek.....de ez ismeros itthon is ez megy. -
#4339 Kb 5 napja arról beszélek, hogy a palesztinok nem akarnak békét. Tegnap arra is rámutattam, hogy ez igaz Izraelre is. Azonnal nekem támadtok, de elfogultak nem vagytok.
-
patiang #4338 Líbia: Tudjátok szvsz mi /nato, USA/ szarunk a felkelőkre.
Kadhafi eddig "barát" volt /Itália/, de mivel a "népnek" /Al Kaida ?/ már nem kell, egy új nyugatbarát hapit.
A felkelők pedig fuvallat, volt, nincs. -
patiang #4337 Akkor most mi legyen? Basszus!!
"A brit Telegraph az általa csokorba szedett új információk közül kiemelte, hogy az al-Kaida egyik meg nem nevezett parancsnokának állítása szerint a terrorhálózat elrejtett egy atombombát Európában, és a szerkezetet akkor robbantaná fel, ha Oszama bin Ladent, az al-Kaida vezetőjét elfogják vagy megölik." -
#4336 Ja gondolom a beke jegyeben lottek a bekes palesztinok most a hetvegen. Illetve elotte a csaldot csak a beke jegyeben irtottak ki. Katona menjen katona ellen, de ilyenkor mindenki kussol bezzeg amikor molotov koktelokat dobalo gyerekek koze lonek akkor rogton mindenkibol elojon az igazsagerzet...na ez a gond. Ezt ott lehet latni, megerteni es kommentalni, innen nekunk konnyu barmit is mondani. Inkabb foglalkozzon mindenki akinek nagy az igazsagerzete, hogy itthon mi megy!!!! -
#4335 Persze mert ez igy mukodik, ne rohogtess, ilyen alapon akkor miert is rinaylnak erdelyert es a tobbi???? Az a legviccesebb az egeszben hogy a nyugati tarsadalom mind mid a bibliat szajkozza, es arra hivatkozik, de kozben meg mit keresnek ott a zsidok....vicc. Aztan majd a palesztin "nep" fogalmat is erdemes am atgondolni, hogy nem lehet e hogy ok az arab vilag ciganyai...kutyanak nem kellenek, de mindenk ifelhasznalja oket a sajat politika erdekeben.
Az a baj hogy nalad a fo gond hogy zsidok, gondolom ah szilaj arpadsavosok lennenek akkor azert tapsolnal...na ez a LO)L -
#4334 Ezek után azt mondani, hogy a zsidók békét akarnak erős elfogultságot feltételez.
A Sínai-félsziget sokszor nagyobb egész Izraelnél és olaj is van ottan. Mégis visszadták a "területet a békéért" elv keretében. Egyiptommal ~40 éve nem volt háború.
Arafatnak fel volt kínálva az önálló Palesztína, de nem fogadta el, mert gyengeként azt hitte, hogy még ő diktálhat. Ahogy már írtam, élete hibájának nevezte ő maga.
Mikor látok valami komolyat, ami jelzi a béke szándékát a Hamasz részéről? Valahogy nem tudom értelmezni a béke szándékaként azt, hogy Izraelt nem ismerik el - n+1-szer írom le, hogy ha Izrael nincs, akkor Palesztína létezésének sincs jogalapja és semmiféle nemzetközi jogot nem kell betartanie egy nem létező államnak - ez a hivatalos álláspontjuk. Ennek fényében szavaztak rájuk az ott élők.
Ergo akkor ki nem akar itten békét? Kik azok, akiknek az emberei saját honfitársaikat lőtték többször agyon, mert nem engedtek rakétázni és aknavetőzni a házukból / kertjükből?
Ezek után az, hogy a zsidók nem akarnak béként kijelentés az, ami erős elfogultságot jelez. Megint csak azt mondom, hogy ha lenne bullshit gomb úgy nyomnám, hogy az én ujjam törne el... -
#4333 Vannak dolgok amit nem lehet erővel népekre rá erőltetni. A zsidókat nem mindenki szereti, ők olyan helyre akartak országot ahol nem szeretik őket. Meg is lett az "eredménye".
Az, hogy megtámadták őket egyenes következménye volt a fentebb leírtaknak. Ezenkívül ők még most is terjeszkednek, láthatóan eredménnyel. Ezek után azt mondani, hogy a zsidók békét akarnak erős elfogultságot feltételez. -
#4332 Akkor milyen alapon szerveződhettek a nagy arab államok? Finoman szólva nem túl homogén a lakosság vallásileg, de néha etnikailag sem. Azon kívül, hogy muzulmánok, sok kapocs nincs. A környéken lévő minimális zsidó kisebbség kapott egy földdarabot, amin élhették volna saját életüket. Figyelem, az arabok is! -
#4331 De én ezt kérdezem, hogy mit vártak? Előre megmondták, hogy nem akarják azt, hogy ott egy Zsidó állam legyen, ha mégis oda rakják akkor ott béke nem lesz.
Más kérdés, hogy én már békét kötöttem volna mert ezzel csak telnek az évek és minden résztvevő szenved.
-
#4330 A zsidók azelőtt is szépen visszatelepültek. Izrael megalakulása előtti napon ugyanannyi zsidó volt ott (- születések 1 nap alatt), mint azelőtt. Másnap mégis támadtak az arabok.