13596
H001.jpg
  • csige791
    Az ENSZ egy vicc, egy inpotens nulla szervezet. USA ugyanúgy leszarja az ENSZ-t mint ahogy Izrael is, vagy Oszamáék.

Ha továbbra is azt mondod, hogy nem azért robbantottak usa-ban mert usa keveri a szart akkor viszont szerintem troll vagy. Mostl ehet magyarázkodni, hogy melyiknek volt nagyobb reklám értéke, ennek max a coca cola örül, mert többen nézték meg a reklámjukat a cnn hírek előtt.
  • Hypo #4450
    Persze ezt senki nem vitatta, de legalabb eggyel kevesebb, nezd a jo oldalat:)
  • Molnibalage
    Ott keződik, hogy a "jó", mint értelmezés a célra vagy az eredményre vonatkozik? Mert akármelyiket nézem morális szempontból és eredmény szempontjából bármikor mondok neked olyat, hogy mindkét esetben a válasz határozott nem.
  • csige791
    Ok, hogy ez van, de nem mondhatom el róla a véleményem? USA elnöke ugyanúgy felelős ártatlanok haláláért mint oszama. Az egyik járulékos veszteségnek hívja, a másik meg mittomén dicső tettnek a megszállók ellen. Ku*va mind1 melyik minek nevezi, az ártatlanok megölése ugyanúgy bűn ha palesztin teszi, ha oszamáék, ha usa.

Más kérdés, hogy emberek melyiket hogy ítélik meg.

Vannak akik szerint, USa jól teszi amit tesz, vannak akik szerint nem. Vannak akik szerint oszamaák tették jól vannak akik szerint nem. Pl egy ilyen fórum arra is jó, hogy ütközzenek a nem azonos vélemények.

Lehet trollozni, pont leszarom.
  • Solt
    Én nem tudom Csige, hogy még mindig mit erőlködsz itt. Irigylem a türelmedet.
  • Molnibalage
    Az oroszok 1989-ben kivonultak. Utána egy markék lepkefing is fajsúlyosabb volt, mint ők minden izmozás ellenére. Világpolitikai szitnen jelentéktelenek voltak.

Egy morbid példa. Melyik lett volna ütősebb? Ha még élt volna megmerényelni Kádárt vagy az USA aktuális elnökét? Hm...?
  • Hypo #4445
  • Molnibalage
    Miért lenne az?

Te folyamatosan ellentmondasz. Szeritned van Palesztína. Azt ENSZ határozat hozta létre. N+1-szer meg lett mondva. Ugyanezen ENSZ határozat alapján ment be Afganisztánba egy NEMZETKÖZI csapat, csak szokás szerit USA vezetéssel.

Ez a trollkodás te nagyon te. Hogy ugyanazon szerv döntéseit szelektíven értelmezed még mindig...
  • Hypo #4443
    Hat kerem a nagy politikaban a bagoly mindig beszol a verebnek sajnos. Ez olyan mint amikor mondjuk innen Magyarorszagrol ertekeljuk az izraeli palesztin viszont kozben meg mairozunk meg lopnak meg bunozes meg roma kerdes.......
  • Punkerwork
    mit? hol?
  • csige791
    Ok. Tehát azt mondod, hogy az, hogy usa ott kever a környékükön évtizedek óta semmilyen befolyással nem volt arra, hogy náluk robbantsanak? Jól értem ezt mondod?
    Ez nem trollkodás?
  • csige791
    Egy sóval sem mondtam, hogy tisztára mossa Oszamát. Csak annyit mondtam ,hogy kb. Bagoly mondja verébnek.
    Pl ha mi (orbán) mondta volna el ezt a "százak életéért felelős" akkor azt mondom, ok, mert mi nem öltünk háborúban ártatlanokat. Na de obama???
  • Hypo #4439
    Es akkor ez megmagyarazza es egybol tisztara is mossa hogy artatlanokat oltek meg....tehat egy artatlanert meg tobb artatlant:)))

Gondolom a ruszkika is igy kopkodtel:) Ami meg MO=ot illeti hat kerem a bolha pocsen a pattanas tobb erovel bir mint amit mi kepviselunk vilagpolitikai kerdesekben. Eloszor sepergessunk itthon van eleg szemet.
  • Molnibalage
    Amerikában is van atomerőmű, de mégsem azokra zuhantak rá...
    Az oroszok 2001-ben halál súlytalanok voltak. (Katonailag az nukleáris erőt leszámítva most is azok.)
  • Punkerwork
    usa? ha az usa nem támogatja őket a ruszkik még jópár éven át mészárolgatják az afgán falukat!
  • csige791
    Ezzel egyet is értek. Ha az oroszokat támadták volna annak is lett volna hír értéke.
    Vagy mondjuk ráesnek két 747-essel Paksi atomerőműre. Na annak lett volna hír értéke.
    Nem mi kevertük ott a szart hanem usa.
  • csige791
    Vagy, hogy mi nem támogatjuk Izraelt milliárd dollárokkal?

Én konkrétan ellenzem az ottani magyar szerepvállalást, leginkább azért, hogy ne robbantsák fel a fél 4-es metrót miután elkészült.

Usa népe nem ellenzi mert tudják, hogy kell az országuknak az olaj. Ha elleneznék nem választanának meg olyan elnököket akik veszélyes környéken kevernek. Megválasztották? Meg? Megkapták rá a választ szeptember 11.-én? Meg. Csodálkoztak? Igen. Miért? Mert idióták.
  • Molnibalage
    Mert annak nincs hírétéke, ha minket támadnak. Annak, ha az USA ikonjait rombolod le, annak már igen.
  • csige791
    Értem én, hogy oszamaék direkt ártatlanokra mennek. Ez csúnya dolog. Vajon miért pont USA-t támadták?
    Biztos nem azért mert ők pofáznak bele az ő életükbe. Menyivel egyszerűbb lett volna Magyarországot támadniuk, mi is mocskos szemét keresztények vagyunk a szemükben, ráadásul jóval egyszerűbb célpont is.
    Vajon ebben közrejátszik, hogy mi nem mentünk oda "okoskodni"?
  • Hypo #4432
    hat kicsit hoztad a szokasos szuklatokoruseged, azert azt se felejsd el hogy eleg nyilvanvalo sokszor hogy akik raketakkal lovoldoznek a civilek koze bujnak aztan lehet sirni meg mutogatni. Szept 11 en egy rohadt katona nem volt a kornyeken direkt artatlanokat vettek celba, de mondjuk a hamasz is ezt csinalja mar evek ota....de a hirekben csak a meglott arab kisgyerek szerepel...
  • csige791
    "who's responsible for the murder of thousands of innocent men, women and children"
    - Azért ez minimum csúnyán hangzik az Amerikai Egyesült államok elnökétől. Ha összevetnénk ki öletett meg több ártatlant szerintem Osama egy anagyal lenne az utóbbi pár év USA elnökeihez képest.

A különbség:
    1. USA az erős kutya.
    2. USA járulékos veszteségnek nevezi ezeket az ember életeket.
  • csige791
  • csige791
    Igen, úgy hiszem, hogy ere írta:
    "sőt még idejáró magyar(?) fórumozók is a dózerolókat védték."

A hiba a kérdőjel lehet.

A véleményemet csak leírhatom amíg nem "zsidózok", vagy nem?
  • Effe88
    tudom hogy fék még is bemutatta több televízió is asszem a cnn-n is
    egyébként most komolyan nem lehetett volna fényképet vagy videót készíteni ne adj isten élve elfogni ezt a "főgonosz veleéig romlott csávót"???:D:D
  • Hypo #4427
    Vonaek csak nem gyaszolnak:)
  • Molnibalage
    Ha esetleg túl régen lett volna számodra...
  • csige791
    Szerintem ő a rejtett zsidózásért ígért bant. Azóta nem is csináltam elismerve, hogy azt nem kéne.
  • Molnibalage
    Apa, kezdőőőőőőőőőőőődik. Ha jól emlékszem ilyen trollkodásért Cifu bant igért...
  • csige791
    Na most akkor már legyen béke. Meghalt a fő gonosz, legyőztük a diablot! Mi állhat még a béke útjában? Vagy nem is miatta kellet megtámadni két országot?
  • Molnibalage
    Több éves fake fotó.
  • Effe88
    megölték???:D:D:D
    http://i.imgur.com/dSuE6.png
  • Hypo #4420
    de legalabb a tozsdek jol reagaltak:))))
  • Punkerwork
    egy jelkép volt a csóka, pont ez a lényege a sejteknek hogy nincs központi irányítás.
  • kakimakifsz
    Akkor most robban az atombomba, amirol cikkeztek nemreg? Erdekes, hogy ugy fenyegettek: ha Osama meghal.....robbantunk.
    Ha van is nuklearis fegyverük hol a legvaloszinubb, hogy robbantanak?
  • Molnibalage
    Rövidtávon semmi sem fog változni. Lehet, hogy hosszútávon sem.

X éve lényegében egy árnyék a fickó. Nem tartom valószínűnek, hogy részt vett volna bármiben, vagy ő döntött volna sok kérdésben. Ha valaki nagyon elbújt, akkor ő sem kommunkiál másokkal.
  • Hypo #4416
    Na biztos tobbek legnagyobb sajnalatara, de usa 10 ev utan siekrult elfogniuk es kinyirniuk Oszamat....aztan hogy ez most jo e, megerte e, az egy masik kerdes.

De USa most unnepel
  • csige791
    Ha mész az utcán, valaki kést ránt, ha tudsz elszaladsz mert félsz, hogy meghalhatsz. Ennyire egyszerűnek látom. Aki nem fél a haláltól vagy nem "100-as" vagy hazudik.

Ha nem akarsz sehova eljutni attól még fenn maradhatsz. Ennek nincs köze a haláltól való félelemhez.

Izrael nem egy faj, hanem egy ország.
  • csige791
    Azért írtam ide, mert reméltem, hogy majd felvilágosítotok a részletekről. Erre való egy fórum. Ha nem érdekelnének a részletek nem írtam volna ide, hogy megelégedtem volna a kuruc infójával.
  • Strahd_
    mi alapjan jar ez van bovebb infod?
    "Izrael megtagadta a palesztinoknak járó adóbevételek átutalását"
  • remark #4412
    Nem fél mindenki. (Mindegy, ez egyébként is off.)

A motiváció azért nem "más tészta", mert te azt állítottad, hogy "a haláltól való félelem az amiért fennmarad egy faj". És ez így túl fekete/fehér. Van akit a valamitől való félelem motivál (~menekül valami elől), és van aki szimplán valahova el akar jutni.

Izrael is azért küzd a fennmaradásáért, mert halálfélelmük van?