Közel-keleti konfliktusok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ReszegKoldus
Nem, ahogy azt se írta senki, hogy valaki azt írta, hogy kell 😊

Bár nekem aztán tök mindegy, az arabokért se vagyok oda, attól függetlenül, hogy nem terroristázom le õket.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Strahd_
kedvcsinalonak...

"...Részlet a Hamasz alapokmányából: “Izrael addig fog létezni, amíg az Iszlám el nem pusztítja, mint ahogy másokat is elpusztított már korábban.” Az izraeli katonák nem Palesztína, a palesztínok, az arabok, a muzulmánok ellen, vagy egy földterületért harcolnak, hanem a terror ellen. A Gázában élõ emberek nem Izrael, hanem egy terror szervezet elnyomásában élnek – az áramot és a vizet például mind a mai napig Izrael biztosítja számukra. Az izraeli katonák minden egyes újabb légitámadás elõtt szórólapok százezreit szórják szét, hogy a civil lakosok maradjanak távol a Hamasz létesítményeitõl. Tény, hogy a palesztín oldalon sokkal többen halnak meg, de az is tény, hogy az izraeli állam legalább annyit költ arra, hogy MEGVÉDJE a népét, mint arra, hogy fegyverkezzen. Gázában évtizedek óta pokoli állapotok vannak, de a Hamasznak eszébe sem jut a fegyverekre költött pénzbõl óvóhelyeket építeni – épp ellenkezõleg, örülnek neki, ha a nemzetközi sajtót körbehaknizhatják a sebesültek képeivel – ennek érdekében pedig játszóterekre és iskolákba rohannak a terroristák, ha Izrael légitámadásba kezd. Ha pedig nincs elég mutogatnivaló civil áldozat, Szíriában készült képeket hamisítanak meg, mintha most készültek volna...."

😊 Kristof legjobb tudomasom szerint Magyar allampolgar, nem Izraeli 😉 ilyenkor a TEK nek nem kell a segitsegre sietnie? 😊

cataflam02
Pont ugyan azt írta le, amit már vagy százszor olvastam az elmúlt 2 napban.
A jó kis propaganda szöveget. Csak még hozzácsapta, hogy õ adakozik is.

One more story

mondta/írta vki, hogy kell?

cataflam02
Paranoiás vagy. Direkt magamnak válaszoltam, de látom nem esett le.

One more story

ReszegKoldus
Mondjuk nincs elõírva sehol, hogy szeretni kell õket.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Strahd_
legalabb akkor elotte logolj ki es lepj be a massik accountoddal mielott onmagadnak valaszolsz 😊 mert igy olyan kinosan nez ki

Strahd_
de de kerlek legyen mondjuk Oktober 1 tol a lista koszonom es akkor en is kigooglizom neked okt 1 tol Gaza vs civilek a listat. Jo es szorgalmas gyujto munkat neked.

Strahd_
cataflam02
Õk megérdemlik hagyd.

One more story

cataflam02
Mert ugyan ilyet, nem tudnék én is bemásolni, ami a Palesztinok ellenit támadásokat mutatja ?

One more story

Strahd_
ez lemaradt az elobb...

11/18/2012 11:45 Rocket seriously wounds man in Sha'ar Hanegev region

azon azért ne kezdjünk már el hisztizni, hogy leírom, hogy kommentelnek ide olyanok akik rühellik a zsidókat...akinek nem inge...

Strahd_
talan ezert?

11/18/2012 11:05 Rocket strikes building in Ashkelon
11/18/2012 10:35 Siren heard in Tel Aviv
11/18/2012 10:19 Rocket hits open field in Be'er Tuvia
11/18/2012 08:52 One injured in rocket attack on Ashkelon building
11/18/2012 08:26 Rocket damages building in Ashkelon area
11/18/2012 07:50 Red alert siren sounded in Ashkelon Coast area
11/18/2012 07:17 Red alert sirens sounded in western Negev communities

cataflam02
"Israel ready to significantly expand Gaza war: Netanyahu"

Miért nem az szerepel, hogy hajlandó békét kötni ?

One more story

Teljesen mindegy hogyan indult, mindkét oldal személyeskedése zavar, csak Molnibalage részérõl már régebb óta zavar. <#ravasz1>

cataflam02
Ha visszaolvasol meglátod, hogy indult az egész.

One more story

cataflam02
"Az igazi kérdés az, mit lépnek az arab országok és Irán, illetve a Hezbollah. A libanoni síita terrorszervezet vezetõje"

Ennyire várják már, hogy mások is belépnek a konfliktusba ?

One more story

ReszegKoldus
"1873-ban használta elõször Wilhelm Marr újságíró (1819–1904) az antiszemitizmus kifejezést a zsidógyûlölet helyett"

Én nem is értem miért próbálják most bemutatni, hogy szóóó se volt itt antiszemitizmusról, még burkoltan sem 😄

Zavar a sok személyeskedés. És nem csak az õ részérõl.

cataflam02
Megint nem értelmezel, az olvasás mellett.

One more story

Strahd_
Errol beszelek en is... de nem baj a tudatlansag ha teszel is ellene valamit.

tessek

http://hu.wikipedia.org/wiki/Antiszemitizmus

PSG 1
Elarulom, hogy a kozel-keletet leszamitva eltem d-k azsiaban is 2 iszlam orszagban es messze az arab muszlimokat meghalado mertekben utaljak a zsidokat es Izrael politikajat(Ugy a maganszemelyek mint a hivatalos hatalom) Pl. Malajziaba nem mehet be--csak elozetes diplomaciai egyeztetes utan(persze vszleg elutasitjak)-- zsido, vagy olyan szemely akinek van izraeli utlevele(pl.kettos allampolgar) es ha megis bemegy,pl. magyar utlevellel es kiderul, h van izraeli is neki,hat megnezheti magat....Nem kesztyus kezzel bannak a hatosagok arrafale a torvenyszegokkel..Mig pl.Jordaniaba, Egyiptomba szabadon mehetnek izraeli turistak..

\"one shot one kill..\"

cataflam02
"õ nem gyûlöli az arabokat, ti viszont a zsidókat igen"

One more story

Strahd_
Ezt te hol olvastad ki MiGeo szovegebol?
Ha kicsit is ismerned a szavak jelenteset akkor tudnad hogy ezt a jelzot MiGeo irasa alapjan nem lehetne rad akasztani "elfogultabbak vagyok az arabokért"

cataflam02
Ki írta az elõzõ hozzászólásban, a zsidógyûlöletet ???

One more story

itt egyedül te citáltad elõ az antiszemita jelzõt

"Az a lényeg, hogy elfogadhatatlan egy ilyen országtól, az amit jelen pillanatban cselekszik."

momentán akkor elítélhetnéd a hamaszt is, ez egy kétszereplõs játék, ahol nem õk az ártatlan fél (fõleg, hogy nincs is ártatlan fél)....

cataflam02
Ne akarj belemagyarázni ilyen dolgokat.
Persze az a legegyszerûbb, hogy ilyenkor elõhúzzuk az antiszemita jelzõt.
Totál nem érdekel, hogy zsidó-e vagy sem.
Az a lényeg, hogy elfogadhatatlan egy ilyen országtól, az amit jelen pillanatban cselekszik.

One more story

Strahd_
de te nem is kezdtel el frocsogni 😊

no azt gondoltam, arrafelé ahol momentán tartózkodsz van egy pár, nemde?

PSG 1
"..mondjuk kíváncsi lennék ismertek e arabot a sarki gyrososon kívül.."

Ismerek parat.., de zsidot is... :S

\"one shot one kill..\"

hát valljuk be, egyedül ti "politizáltok" itt érzelmek mentén, sokkal elfogultabbak vagyok az arabokért mint Balázs a "nyugat" felé, sõt, õ nem gyûlöli az arabokat, ti viszont a zsidókat igen, mondjuk kíváncsi lennék ismertek e arabot a sarki gyrososon kívül...mindenesetre minden ok és okozat, persze meg lehet keverni a kettõt, úgy, hogy látszólag nekem legyen igazam...

Strahd_
ez
itt
kicsit kemenyre sikerult (ok sokan ugysem tudjak aterezni itt mert nincs gyerekuk de akinek van...) sajna van benne igazsag tartalom.

cataflam02
Itt mindenki hülye, csak õ a normális.

One more story

cataflam02
Nem akarok én neked semmit bizonyítani. Felesleges úgy sem érted meg, mert valami berögzült már az agyadba, és csak azt szajkózod.

One more story

cataflam02
Vannak... mint ahogy voltak Iraknál is.

One more story

"Csak engem bõszít, hogy ennyire béna vagy szövegértésben...? Vagy szándékosan játszod a hülyét...?" <#levele>

"Komolyan mondom, hogy agyfaszt kapok." <#levele>

Molnibalage
Ez sem mondta senki. A magadfaja idióta sajátossága, hogy csak szélsõségekben tud gondolkodni és rugalmasan alakítja a világképét, hogy az állítását alátámassza...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Még nem, de vannak ráutaló jelek és korlátozták már az ellenõröket. Ment Kínához sírni - jövendõbeli komoly üzleti partner - hogy "a szemét nyugat". Kína meg szépen lepattintotta, hogy a NAÜ az illetékes...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Valóban az lenne a logikus. Izrael számára is. Vagyis ezt csak mi hisszük, az az érzésem, ez az állapot megfelel Izrael számára, ha nem felelne meg, már lenne önálló Palesztin állam.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

cataflam02
Ez is benne van.
De magyarázhatod itt pár nagyokosnak.
A közel-keleten mindenki terrorista kivéve Izrael.

One more story

cataflam02
Hát te tényleg nem vagy normális. Bizonyított, hogy atomfegyvert gyárt ?
Még ha távoli célok közt szerepel. Miért használná támadásra ?
Mert Izrael szerint meg USA szerint terrorista ?
Aha

One more story

Strahd_
teljesen feleslegesen irod le 😊 kb minden honapban elojon a kerdes mindig ugyanaz a kerdes ugyanaz a valasz. Tudja a valaszt, csak nem erdekli nem azert tette fel a kerdest

Logikus magyarázat lenne, hirtelen minden szem Gázára szegezõdött.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Molnibalage
Irán aláírta az NNPT-t, Izrael nem. Senki nem kötelezte, hogy Irán írja alá. Ellenben, ha megsérti a verfikiációs és a békés célú nukleáris techtranfer elõírásait...?

Komlyan mondom, hogy balfaszságod határtalan... Semmit sem tudsz, csak a szokásos n+1-szer kommentelt hülyeségekkel jössz folyton. Egy szót sem szólnék, ha saját erõbõl építene atomfegyvert meg a hozzá való üzemeket. Nem ezt teszi. Pont.

PSG 1
Engem az a kerdes is erdekel, hogy vajon a nemzetkozi figyelem Gaza fele fordulasa mennyiben befolyasolhatja a sziriai torteneseket...?
Beavatkozik esetleg a NATO/EU, vagy eppen csokkenti a sziriai ellenallas tamogatasat, hogy nehogy cionista-osszeeskuvessel(azzal a vaddal, h "az egesz iszlam-vilag ellen visel haborut a nyugat")..Tobb arab ismerosom vetette ezt fel, h: "Izrael azert most inditotta az offenzivat, mert igy a hatterben konnyebben le lehet szamolni az Aszad-rezsimmel..."
Erdekes, h hogyan lathatnak dolgokat emberek..

\"one shot one kill..\"

cataflam02
"An Israeli military vessel has been hit by a rocket fired from the Gaza Strip, Palestinian sources say."

One more story

Molnibalage
Ki mondta, hogy kötelezõ? Csak ez lenne a logikus, mert máshogy nem megy.

Csak engem bõszít, hogy ennyire béna vagy szövegértésben...? Vagy szándékosan játszod a hülyét...?

cataflam02
Ja igen. Izraelnek szabad bármit, de pl Iránnak nem.
Szerinted, így mûködik a világ.

One more story