457
mi volt az első nomálisabb játékod?amin játszottál?
  • Fbn Lx
    áhh ez kurvanagy volt, imádtam a pályaszerkesztőt xD Szerettem unokatesómékhoz menni kiskölyök koromban, mindig ezt toltuk :p
  • Yosimicu
    Megtaláltam a pókemberes gémet meg a lemngs-et de annak a nyulas kung-fu zósnak még mindig nemtom a nevét. Check this
  • Sqbi
  • xrm
    HT -n /aki ezt ismeri az igazán vén / Galaxy nevű csoda. Ahhoz képest,hogy mondhatni grafikáról nem lehetett beszélni,jobban lekötött,mint néhány mai 3d-s csoda.
    c+4-re meg Icicle Works (f11-el érdemes rendesen levenni a sebességből.. ) ezt csak azért írtam,mert nemrég találtam ezt a netes csodát

Az előző hsz-ekben lévők pedig 1-2 kivétellel landoltak nálam is.

• Fbn Lx
    szupermárióval, továbbá 3 eyes, street fighter meg Aladdin nintendón, aztán 386-oson gagyi 2D-s cuccok meg command & conquer első része, doom2, meg volt valami robotos stratégia annak idején amit imádtam, c&c stílusú, csak nehezebb, fílingesegb, meg egy kicsit csúnyább. Nem tudom a nevét már :C
  • Sqbi
  • martinho040150

• Dragooon #210
    istenem mennyi szép játék visszajön, amiknek nem emlékszem a címükre... :)
    mindenesetre nekem a legelső a Dyna Blaster volt (amire emlékszem) és még a mai napig játszom vele néha
  • dugesz1112
  • Morfi
    A 2. része sem volt semmi :)
  • Yosimicu
    anno nekem talán a K-nyul vagy valami ilyesmi. Kung-fu zó nyuszika a menyétek és egyébb álatkák ellen, meg persze a goldaxe széria, paperboy, nagy kedvenc volt még a lemings valamint volt egy régi pókemberes gáma is. Az első komoyabbnak tekinthető az talán a Jazz Jack Rabbit, neeeeeeeeem a crazy taxi és a soldier of fortune(akkor kaptam új gépet és onnantól nem volt megálás, újabbnál újabbak jöttek, de mostanában újra elég sokat nosztalgiázok) Én a Tekken 3-at nyomtam sokat terembe meg a virtual cop-ot.
  • szucsy89
    huuuuu Rebel Assault de szerettem:) jó kicsit nosztalgiázni, topik
  • szucsy89
    ELITE :) asszem ez volt az első játékom, bár akkor még nem igazán játszottam, szinte csak ez volt az akkori "gépemen":)

• ocskoszilard
    aztaaa ahogy átnéztem a topocon a képeket a játékokról, örömmel könyveltem el hogy szinte az összes megvolt. Annyira jó játékok voltak...
  • ocskoszilard
    huhh... ez nm is olyan egyszerű kérdés...
    régen volt egy 486 SX-em, auon a Prehistorik 1 vagy 2-őt meg egy Lotus nevű játékot toltam. akkor még jók voltak. De az biztos, hogy amokor megkaptam a p4-esem kb 6-7 éve, akkor a GTA Vice City-vel jáccottam.
  • Yosimicu
    Yohoyy életem egyik legjobb játéka Nagyon sokat nyomtuk anno. Megtudnál dobni valami kis adattal pl: miyen emulátor kell pontosan hozzá vagy honnan szermányoltad? Pm vagy akár ide is
  • JCSR Apache
    Nekem amikor az első a Dyna blaster volt(bomberman aki úgy ismeri).Jó kis cucc az. Meg jó régi.
  • Fabio Capello
    jajj Prehistorikra emlékszem nagyon jó kis gamma volt 6-7 éves lurkóként állandóan rajta lógtam :D
  • Mydgard
    Warlords 2 1994-ben! :P
  • BaliBoy
    Igazad van. :) Akkor kezdtük el Prince 1-nek mondani amikor már volt 2 is. :DD
  • Unreal1942
    Azta ebbe a fejet is le lehetett vágni :D
  • reaper4
    jók ezek a gamék :) nosztalgia :) van itt pár volt kedvenc játékom :)
  • BBird
    Azok a régi szép idők...

PONG!
    Majd ezt követte egy saját Atari, azon Space Invaders és a többi klasszikus.

De ha csak a PC -t nézzük, akkor Prince of Persia, Othello, 3-Demon, Grad Prix Circuit, Sierra féle Mahjongg...
  • Schwarz
    prehistorik

...
    C+4: Mercenary, Arthur Noid és társai...
    C64: Breaker, Traz, Gyruss... stb
  • Sqbi
    Zx Spectrum: Horace, Chaos (mai napig játszon vele emulátoron, sx-1-en..:D), Raid Over Moscow..
    Amiga: Cannon Fodder
    Pc xt: Imposibble mission (váltott soros megjelenés, zöld fekete moncsi, nagy floppy (oprendszer külön floppy-n, dos 2.1), 256 kb ram, stb, sajna a tetris nem futott..:D:D)
  • F1re
    :DD en is asszem ezzel kezdtem aztan need for speed 1 :D
  • Attila8805

Nagyon király volt:D
  • Doog
    Hát az nem egy retro game. :D
  • norbi56
    hát nekem nem egy 2d-s játék volt az első 13 éves vok és 8 éves koromba vettünk egy akkor High-End gépet(200-300e volt csak a házban lévő cuccok)és az első jáátékot az a haverunk hozta aki windózt telepített meg ilyenek és ez a GTA Vice City volt:)
  • desigo
    0.16MB :))))))))
  • Kandurex
    legnagyobb klasszikus
  • Unreal1942
    Egy kis retro a C=64 talán legjobb játéka! :)
    XP alatt is faszán fut :D

Wizard of Wor
  • milk41
    én már pontosan nem tudom de ezek közül lehetett valamelyik:
    Outcast,NFS1,Tomb Raider,Lion King,Aladin,'90-93-as PC Guru újsághoz demók
  • Goruck
    na még egy utolsót!!!!

• zaki
    Enterprise-om volt legelőször, kazettáról kellett a játékokat indítani, percekig idétlen spíolás volt mikor betöltődött a játék :D
    Aztán kaptam egy SNES-t karácsonyra, Super Mario World alapjátékkal. Örök kedvenc játék. F-Zero, Cool Spot, Mortal Kombat 2, International Superstar Soccer - ezekkel játszottunk nagyon sokat.
    PC-n Transport Tycoon, Rollercoaster Tycoon és Championship Manager 3 volt az első :D
    Transport Tycoon még ma is egy nagyon élvezetes játék... :)
  • Goruck
    az lehet, mert szerintem a teteje is kicsit máshogy néz ki...:)

BruceLee
  • dronkZero
    Ja, nem biztos, lehet Amiga is.
  • dronkZero
    Mer' ez rimék.
  • Goruck
    jaja, amikor megnyilt az Arena pláza ott volt vagy 15 C64 és lehetett ezeket nyomni :D
  • desigo
    vááááá
    ezzel is nyomtuk sokat
    C64 da best...