457
mi volt az első nomálisabb játékod?amin játszottál?
-
Fbn Lx #217 áhh ez kurvanagy volt, imádtam a pályaszerkesztőt xD Szerettem unokatesómékhoz menni kiskölyök koromban, mindig ezt toltuk :p -
#216 Megtaláltam a pókemberes gémet meg a lemngs-et de annak a nyulas kung-fu zósnak még mindig nemtom a nevét. Check this -
#215 -
xrm #214 HT -n /aki ezt ismeri az igazán vén / Galaxy nevű csoda. Ahhoz képest,hogy mondhatni grafikáról nem lehetett beszélni,jobban lekötött,mint néhány mai 3d-s csoda.
c+4-re meg Icicle Works (f11-el érdemes rendesen levenni a sebességből.. ) ezt csak azért írtam,mert nemrég találtam ezt a netes csodát
Az előző hsz-ekben lévők pedig 1-2 kivétellel landoltak nálam is.
-
Fbn Lx #213 szupermárióval, továbbá 3 eyes, street fighter meg Aladdin nintendón, aztán 386-oson gagyi 2D-s cuccok meg command & conquer első része, doom2, meg volt valami robotos stratégia annak idején amit imádtam, c&c stílusú, csak nehezebb, fílingesegb, meg egy kicsit csúnyább. Nem tudom a nevét már :C -
#212 -
martinho040150 #211
-
#210 istenem mennyi szép játék visszajön, amiknek nem emlékszem a címükre... :)
mindenesetre nekem a legelső a Dyna Blaster volt (amire emlékszem) és még a mai napig játszom vele néha -
#209 -
#208 A 2. része sem volt semmi :) -
#207 anno nekem talán a K-nyul vagy valami ilyesmi. Kung-fu zó nyuszika a menyétek és egyébb álatkák ellen, meg persze a goldaxe széria, paperboy, nagy kedvenc volt még a lemings valamint volt egy régi pókemberes gáma is. Az első komoyabbnak tekinthető az talán a Jazz Jack Rabbit, neeeeeeeeem a crazy taxi és a soldier of fortune(akkor kaptam új gépet és onnantól nem volt megálás, újabbnál újabbak jöttek, de mostanában újra elég sokat nosztalgiázok) Én a Tekken 3-at nyomtam sokat terembe meg a virtual cop-ot. -
#206 huuuuu Rebel Assault de szerettem:) jó kicsit nosztalgiázni, topik -
#205 ELITE :) asszem ez volt az első játékom, bár akkor még nem igazán játszottam, szinte csak ez volt az akkori "gépemen":)
-
#204 aztaaa ahogy átnéztem a topocon a képeket a játékokról, örömmel könyveltem el hogy szinte az összes megvolt. Annyira jó játékok voltak... -
#203 huhh... ez nm is olyan egyszerű kérdés...
régen volt egy 486 SX-em, auon a Prehistorik 1 vagy 2-őt meg egy Lotus nevű játékot toltam. akkor még jók voltak. De az biztos, hogy amokor megkaptam a p4-esem kb 6-7 éve, akkor a GTA Vice City-vel jáccottam. -
#202 Yohoyy életem egyik legjobb játéka Nagyon sokat nyomtuk anno. Megtudnál dobni valami kis adattal pl: miyen emulátor kell pontosan hozzá vagy honnan szermányoltad? Pm vagy akár ide is -
#201 Nekem amikor az első a Dyna blaster volt(bomberman aki úgy ismeri).Jó kis cucc az. Meg jó régi. -
#200 jajj Prehistorikra emlékszem nagyon jó kis gamma volt 6-7 éves lurkóként állandóan rajta lógtam :D -
#199 Warlords 2 1994-ben! :P -
#198 Igazad van. :) Akkor kezdtük el Prince 1-nek mondani amikor már volt 2 is. :DD -
Unreal1942 #197 Azta ebbe a fejet is le lehetett vágni :D -
#196 jók ezek a gamék :) nosztalgia :) van itt pár volt kedvenc játékom :) -
#195 Azok a régi szép idők...
PONG!
Majd ezt követte egy saját Atari, azon Space Invaders és a többi klasszikus.
De ha csak a PC -t nézzük, akkor Prince of Persia, Othello, 3-Demon, Grad Prix Circuit, Sierra féle Mahjongg... -
#194 prehistorik
...
C+4: Mercenary, Arthur Noid és társai...
C64: Breaker, Traz, Gyruss... stb -
#193 Zx Spectrum: Horace, Chaos (mai napig játszon vele emulátoron, sx-1-en..:D), Raid Over Moscow..
Amiga: Cannon Fodder
Pc xt: Imposibble mission (váltott soros megjelenés, zöld fekete moncsi, nagy floppy (oprendszer külön floppy-n, dos 2.1), 256 kb ram, stb, sajna a tetris nem futott..:D:D) -
F1re #192 :DD en is asszem ezzel kezdtem aztan need for speed 1 :D -
Nagyon király volt:D -
#190 Hát az nem egy retro game. :D -
#189 hát nekem nem egy 2d-s játék volt az első 13 éves vok és 8 éves koromba vettünk egy akkor High-End gépet(200-300e volt csak a házban lévő cuccok)és az első jáátékot az a haverunk hozta aki windózt telepített meg ilyenek és ez a GTA Vice City volt:) -
#188 0.16MB :)))))))) -
#187 legnagyobb klasszikus -
Unreal1942 #186 Egy kis retro a C=64 talán legjobb játéka! :)
XP alatt is faszán fut :D
Wizard of Wor -
#185 én már pontosan nem tudom de ezek közül lehetett valamelyik:
Outcast,NFS1,Tomb Raider,Lion King,Aladin,'90-93-as PC Guru újsághoz demók -
#184 na még egy utolsót!!!!
-
#183 Enterprise-om volt legelőször, kazettáról kellett a játékokat indítani, percekig idétlen spíolás volt mikor betöltődött a játék :D
Aztán kaptam egy SNES-t karácsonyra, Super Mario World alapjátékkal. Örök kedvenc játék. F-Zero, Cool Spot, Mortal Kombat 2, International Superstar Soccer - ezekkel játszottunk nagyon sokat.
PC-n Transport Tycoon, Rollercoaster Tycoon és Championship Manager 3 volt az első :D
Transport Tycoon még ma is egy nagyon élvezetes játék... :) -
#182 az lehet, mert szerintem a teteje is kicsit máshogy néz ki...:)
BruceLee -
#181 Ja, nem biztos, lehet Amiga is. -
#180 Mer' ez rimék. -
#179 jaja, amikor megnyilt az Arena pláza ott volt vagy 15 C64 és lehetett ezeket nyomni :D -
#178 vááááá
ezzel is nyomtuk sokat
C64 da best...