milyen játékkal kezdted?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yosimicu
anno nekem talán a K-nyul vagy valami ilyesmi. Kung-fu zó nyuszika a menyétek és egyébb álatkák ellen, meg persze a goldaxe széria, paperboy, nagy kedvenc volt még a lemings valamint volt egy régi pókemberes gáma is. Az elsõ komoyabbnak tekinthetõ az talán a Jazz Jack Rabbit<#idiota>, neeeeeeeeem a crazy taxi és a soldier of fortune(akkor kaptam új gépet és onnantól nem volt megálás, újabbnál újabbak jöttek, de mostanában újra elég sokat nosztalgiázok) Én a Tekken 3-at nyomtam sokat terembe meg a virtual cop-ot.

\"Ittvan az ideje hogy bennem bízz, mint a GANJABAN amit te szívsz\" (CopyCon)

szucsy89
huuuuu Rebel Assault de szerettem:) jó kicsit nosztalgiázni, <#eljen>topik
szucsy89
ELITE :) asszem ez volt az elsõ játékom, bár akkor még nem igazán játszottam, szinte csak ez volt az akkori "gépemen":)

ocskoszilard
aztaaa<#taps><#taps> ahogy átnéztem a topocon a képeket a játékokról, örömmel könyveltem el hogy szinte az összes megvolt. Annyira jó játékok voltak...

ocskoszilard
huhh... ez nm is olyan egyszerû kérdés...
régen volt egy 486 SX-em, auon a Prehistorik 1 vagy 2-õt meg egy Lotus nevû játékot toltam. akkor még jók voltak. De az biztos, hogy amokor megkaptam a p4-esem kb 6-7 éve, akkor a GTA Vice City-vel jáccottam.

Yosimicu
Yohoyy életem egyik legjobb játéka<#idiota> Nagyon sokat nyomtuk anno. Megtudnál dobni valami kis adattal pl: miyen emulátor kell pontosan hozzá vagy honnan szermányoltad? Pm vagy akár ide is

\"Ittvan az ideje hogy bennem bízz, mint a GANJABAN amit te szívsz\" (CopyCon)

JCSR Apache
Nekem amikor az elsõ a Dyna blaster volt(bomberman aki úgy ismeri).Jó kis cucc az. Meg jó régi.

Fabio Capello
jajj Prehistorikra emlékszem nagyon jó kis gamma volt 6-7 éves lurkóként állandóan rajta lógtam :D

Mydgard
Warlords 2 1994-ben! :P

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

BaliBoy
Igazad van. :) Akkor kezdtük el Prince 1-nek mondani amikor már volt 2 is. :DD

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Azta ebbe a fejet is le lehetett vágni :D

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

reaper4
jók ezek a gamék :) nosztalgia :) van itt pár volt kedvenc játékom :)

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

BBird
Azok a régi szép idõk...

PONG!
Majd ezt követte egy saját Atari, azon Space Invaders és a többi klasszikus.

De ha csak a PC -t nézzük, akkor Prince of Persia, Othello, 3-Demon, Grad Prix Circuit, Sierra féle Mahjongg...
Schwarz
prehistorik <#eljen>

...
C+4: Mercenary, Arthur Noid és társai...
C64: Breaker, Traz, Gyruss... stb

Mi az a windows?

Sqbi
Zx Spectrum: Horace, Chaos (mai napig játszon vele emulátoron, sx-1-en..:D), Raid Over Moscow..
Amiga: Cannon Fodder
Pc xt: Imposibble mission (váltott soros megjelenés, zöld fekete moncsi, nagy floppy (oprendszer külön floppy-n, dos 2.1), 256 kb ram, stb, sajna a tetris nem futott..:D:D)
:DD en is asszem ezzel kezdtem aztan need for speed 1 :D
Attila8805

Nagyon király volt:D

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Doog
Hát az nem egy retro game. :D

...::::::...

norbi56
hát nekem nem egy 2d-s játék volt az elsõ 13 éves vok és 8 éves koromba vettünk egy akkor High-End gépet(200-300e volt csak a házban lévõ cuccok)és az elsõ jáátékot az a haverunk hozta aki windózt telepített meg ilyenek és ez a GTA Vice City volt:)

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

desigo
0.16MB :))))))))
Kandurex
legnagyobb klasszikus

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Egy kis retro a C=64 talán legjobb játéka! :)
XP alatt is faszán fut :D

Wizard of Wor

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

milk41
én már pontosan nem tudom de ezek közül lehetett valamelyik:
Outcast,NFS1,Tomb Raider,Lion King,Aladin,'90-93-as PC Guru újsághoz demók

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

Goruck
na még egy utolsót!!!!

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

zaki
Enterprise-om volt legelõször, kazettáról kellett a játékokat indítani, percekig idétlen spíolás volt mikor betöltõdött a játék :D
Aztán kaptam egy SNES-t karácsonyra, Super Mario World alapjátékkal. Örök kedvenc játék. F-Zero, Cool Spot, Mortal Kombat 2, International Superstar Soccer - ezekkel játszottunk nagyon sokat.
PC-n Transport Tycoon, Rollercoaster Tycoon és Championship Manager 3 volt az elsõ :D
Transport Tycoon még ma is egy nagyon élvezetes játék... :)

Goruck
az lehet, mert szerintem a teteje is kicsit máshogy néz ki...:)

BruceLee

dronkZero
Ja, nem biztos, lehet Amiga is.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

dronkZero
Mer' ez rimék.

Goruck
jaja, amikor megnyilt az Arena pláza ott volt vagy 15 C64 és lehetett ezeket nyomni :D

desigo
vááááá
ezzel is nyomtuk sokat
C64 da best...
Goruck
ugyeee?! és ketten is lehetett nyomni
Interkarate?? ezen a képen olyan furcsán jó a grafikájjjja :D

Goruck
:D valaki tud jó C64 emulatort symbian 9.1, vgay 9.2-re??
mert régebbire van.

desigo
mekkora király játék <#worship>
#65 -rõl nem is beszélve...
LasCar16

ezzel, most emulátorral nosztalgiázok:) goal 3 :P

#acm

Goruck
nekünk mai napig van KAZETTÁS Comodor64ünk floppysat még élõbe nemis láttam :P és arra volt egy csomó játék, pl Pitstop2

Yrda
én prince of persia -val :)
286-oson :)

Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00 GHz, Abit IS-7, Corsair 2GB DDR (2x1GB 400Mhz PC3200, C3) Value Select KIT memória GAINWARD NVIDIA GeForce 7600 GT AGP 256MB DDR3, 200 GB Maxtor, Sound Blaster 5.1

CheAteR88
én asszem vmi meddog vagy vmi iesmi:D
vmi elcsépelt grafika meg nemtom
jah meg lemings:)

de tegyuk hozzá hogy mindezt pc:)

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Balumann
Huh hát nekem 3-4 éves koromba volt egy olyan gépem, hogy VideoPac+ (még a C64 -nél jóval korábban), de nem emlékszem rá milyen játékok voltak :(
Aztán C64-en az elsõ normális játék amit szerettem az a Giana Systers volt :)

Hát PC-n, egy 286-os géppel kezdtem, elsõ játékom pc-n a Bomberman (Dyna néven volt asszem), meg egy amõba játék :)

Shep
Flipper a játékteremben :) meg C64-en valami logikai játék, meg persze a ninjas ugra-bugra :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Rockynhooo

ilyenekkel xD

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Tinman
Hmmm... de nem a Krakout ugye? Mert az több volt, ha jól rémlik 99.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

yesss
ááá nagyon ott vana topic full nosztalgia:D

martaxi powa elsõ gamem:D

VRSDM
C64. 56pályás falbontó amíg meg nem született a hugom és rágta szét a szallagot :D
pc-n valami ezer éves pool, lionking, aladin volt a gépen mikor megkaptam.

u dont have to listen anybody else but me

Ron Ragm
fú, hogy a rebel assaultban mennyire gyûlöltem a speedbike-s részt :)

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Fantos
nememlékszem pc-n mivel kezdtem talán Jack rabbit snes-en super mario world

Darkon
Menagyobb <#worship><#worship>

Cauldron

Born to win

Darkon
Saboteur(ZX Specrum<#worship>)

Born to win

Duke Nukem 3D

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

dronkZero
"Prince 1" sosem volt, amíg csak egy része van, mé' mondanád, hogy "egy"? Simán "prinsz" volt az. :P

takysoft
Paperboy
elírtam

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity