milyen játékkal kezdted?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Battlelog: Purga5

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
2. 1:18 Model Cars
3. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
4. Nagy LEGO topik
5. The Witcher
6. Ismerd fel a képröl az animét
7. Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
8. AUTÓ mánia
9. World of Warcraft
10. Digitális és analóg fényképezõgépek
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
bár a nevedbõl itélve nem avgy több 14 évesnél, de nagyon jó topic lett:)
250 hozzászólás fél nap alatt:P
Bravó csak így tovább:)
és esetleg a PLaystationos korszakból a Resident eevil 1?
huhu én nagyon paráztam mikor elsõnek toltam:P
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
komoly
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
Egyébként C64-en a bruce lee játék volt az elsõ nekem :)
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Fúúú TV-játékon mennyit nyomtuk 2 players-be.
<#nyes>#nyes>
...::::::...
Aladin
Mario
Lion king
De pontosan már nem tudom megmondani :)
btw én Raymannal kezdtem
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"Ittvan az ideje hogy bennem bízz, mint a GANJABAN amit te szívsz\" (CopyCon)
c+4-re meg Icicle Works (f11-el érdemes rendesen levenni a sebességbõl.. ) ezt csak azért írtam,mert nemrég találtam ezt a netes csodát <#vigyor1>#vigyor1>
Az elõzõ hsz-ekben lévõk pedig 1-2 kivétellel landoltak nálam is.
mindenesetre nekem a legelsõ a Dyna Blaster volt (amire emlékszem) és még a mai napig játszom vele néha
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá