milyen játékkal kezdted?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az 1. gépem 286-os volt. Volt azon Wolfenstein 3d, illetve Spear of Destiny Dune 2, X-wing, Day of the Tentacle, Stunts meg valami bughalmaz amit Microsoft Windows 3.1-nek hívtak.
A 2. gép 486-os. Itt meg ugye Doom 1-2, Tie Fighter , Terminal Velocity(jó kis 3d ûrhajós shoot em up) Tyrian (szintén shoot em up) Jazz Jackrabbit és még sorolhatnám. A többi már történelem.
Wacky Wheels valakinek rémlik? 😊
CD-s játékok közül meg ezek:
NFS SE
Top Gun: Fire at will
Nekem még megvan a dobozos verzió, 4 lemez és vagy 250 oldalas kézikönyv!
Kéééééész...
Þór vígi þessi rúnar

C=64
48k ZX Spectrum
Elite,JetSet Willy,Impossible Mission,Fort Apocalypse,The Last Ninja,Test Drive,Street Road, és a többi...
Az E.L.I.T.E pedig nem "ürhajoszimulátornak csufolt izé" volt hanem a maga idejében a legjobb játék volt ezekre a kisgépekre.
Akikkel beszéltem itt-ott ( fórumok,személyes találkozók ) azok mind szerették.Lehet, hogy mai szemmel ( és tegnapival is ) kissé butuska grafikája volt de ami a lényeg ( és ami igen sok mai játékból hiányzik) nagyon hangulatos játék volt.Órákat ellehetett vele tölteni úgy, hogy az ember észre sem vette az idõ múlását.Nekem ( is ) például volt egy francia kockás, nagy füzetem amibe írogattam, hogy melyik rendszerben mit érdemes venni illetve oda mit érdemes szállítani.
Szóval a régi játékoknak nemvolt ilyen csillivilli garfikája de sokszor többet értek mint a mai társaik.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Bár a csónakos pálya jobban bejött. A kocsiknál volt egy kanyar amit le lehetett vágni..😄
A teljes sosem volt meg.
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
szal ilyenekkel kezdtem 😊
h az alcimhez is szoljak:
kinek mi a normális játék 😊
Sajnos az X-Com interceptort esélytelen beszerezni, ugyanigy az FPS X-com játékot is (X-Com: alliance v mi a cime), pedig kivi lennék rá, mé is huzta le a az akkori PC-GURU,Chip magazin, meg az, ami most Gamestar néven van az ujságárusoknál (nemtom mi volt régen a neve, még a '90-es évek elején)
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
aztán jött egy p2es, duke nukem, doom 2, commandos. dune 2000
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Mekkora szó volt már akkoriban? 😄 Na meg a Commodore Világ újság... azok még arcok voltak.
Stunts (nem csináltak még jobb autós játékot nála!)
F29 Retaliator (avagy Retal)
LHX (helikopter szimuláció)
Mario (Valami 4 pályás klón)
Ski (szép CGA grafika! 😄)
és persze: Doom 2
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
wolf eistein 3d pl telefonra oroszul laborytory 3d néven van,és sznte ugyan az😊 csak abba már van oldlazás😄
A Driver volt:
2. pedig az Alien vs. Predator:
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
http://www.hardwareoc.hu/upload/news/14005_duke2.jpg
UI.: sajátoméval természetesen, mielõtt félreértés lenne...
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
az volt elsõ játék amivel játszottam😊
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"