457
mi volt az első nomálisabb játékod?amin játszottál?
-
#337 Az tuti... főleg, hogy akkoriban a 10 FPS egy csúcsgépen egyenlő volt azzal, hogy az a játék -> kuka. -
#336 én valami test drive vagy hasolnó nevü játékkal, belső nézet, néha alagútba kellet menni...párszor jött rendőr, ami ha elkap megbüntett, a végén meg benznkuthoz értél ahol jó csajok vártak:D -
#335 Én a House of the deaddal kezdtem:D. Mekkora volt.:D Amúgy így elgondolkodom, hogy mi lenne ha visszatudnák menni az időben, az ilyen időkre amikor ilyen grafikájú játékok voltrak, vinném gépem, meg a Crysist, azt a többiek néznének hogy: "wát dö fákk?":D -
#334 A SÍELŐS AZ ATOM JÓ VOLT!!!!!!!!!! volt benne vagy 6db játékmód imádtam! -
Borg #333 Hát isten is volt akkoriban. A maga idejében a legfejlettebb autos game volt. Törtek az autók, lehetett skinnelni, meg a fizika sem volt már túl gagyi... -
skyblade #332 ÚÚÚ AZ 1el meg a kettővel mennyit nyomtam ezt is :D
azt hittem csak 4-5 játékkal játszottam régen, de msot eszembejutnak :) -
skyblade #331 AHHHHH CARMAGEDDON! MILYEN FASZA JÁTÉKOKAT ESZEMBEJUTTATTOK!!!! a gta 1ről nem is beszéltek?:) alap játék volt :p -
skyblade #330 NAGYON ÁLLAT!!! ISZONYAT SOAKT HÜLYÜLTEM BENNE :D meg fasza skineket csináltam :) -
DJ BP #329 ezek is megvoltak :)
-
DJ BP #328 de fura, akoriban ez nekem milyen isten grafikának tűnt, nagybátyámnál kunyiztam érte :DD -
DJ BP #327 de élénken bennem él még ez a kanyar (NFS) :D -
kenderzen #326 itt az volt a lényeg hogy vissza kellett jutni a felszinre ,nem?
én is nagyon sokat nyomtam vele :) -
#325 ááá a legnagyobb :D -
kenderzen #324 ezt enterprison nyomtam mi is volt a neve? Nodes of Yodes , ? asszem -
#323 Nekem megvan. -
#322 Én is ezzel kezdtem!:) -
Grenzjager #321 Jó a topik, kell ez a kis nosztalgia -
#320 Egy másik régi nagy kedvenc, amit mindenki ismer... Emlékszem micsoda családi partyk voltak, hogy kinek lesz 10 pályából a legmagasabb pontszáma :D
-
Árnyvadász #319 C64 és vmi bányászós, kincskeresős és közben járatokat vízzel elárasztós + robbantós oldalnézetes nemtudom már a nevét (pedig 1 éve DOSBox-on újra játszottam nosztalgia véget vele egy 20 percet) játékkal kezdtem a pályafutásom. Ez volt az első számítógépes játékom. 1982-83 körül volt. /Ha már kezdetekről beszélünk, akkor megemlíteném, hogy e szép hosszú és eseménydús játékoséveket lezártam PC-n. Hellgate volt a zárópecsét. Mostantól a konzolokon a sor. Remélem szép és tartalmas évek elébe nézek ezzel a platformmal is. Eddig minden simán megy :)/ -
#318 Keen elvtársat mindenki szerette szerintem.
Jó kis ID termék. -
#317 A jo kis Atari 2600-al valamikor a 70-es evek vegen, talan 79ben. :D
-
Daza500 #316 -
#315 Bizony. :)
Emlékszem valami miatt nem indult el, hibát írt ki mindig és nagynehezen kiderült a boltban, hogy a memória a hibás. Utána majdnem két napig folyamatosan toltam mikor végre elindult. :P -
#314 jahajj csak nem a jó öreg Settlers? :) -
Mekkora játék volt... -
Zóanagyvarázsló #312 X-COM: Enforcer az, és inkább TPS. Nem lehetetlen beszerezni, csak kitartónak kell lenni. -
#311 Kész ezeket olvasva megint átélem a gyerekkoromat :D
Ez is nagy kedvenc volt, kinek rémlik?
-
#310 choplifter C+4 -
szintén de sosem birtam végigtolni :) volt hogy 5-6órát toltam de mentés nuku volt. -
#308 Ha már a kocsiknál vagyunk ezzel rengeteget játszottunk !!
Carmageddon 1 Kedvenc jelenetem az volt amikor az öreganyó megy járókával és mondja a Sikumot én meg jól elgázoltam volt olyan hogy úgy elgázoltam hogy a falra fröccsent fel !!
De volt olyan is amikor a robbanó hordók miatt ugy ugrott a kocsi hogy kivitte a pálmafákat mint a szélvész !! Amikor a pálamfákat ki sem lehetett dönteni mert ha nekimentél elöbb haltál meg te mind a pálmafa !!
-
Gundark1234 #307 Ja igen a 2 legnagyobb nevet kihagytam: Price of Persia és az Another World még 286-on -
Gundark1234 #306 Na lássuk csak:
Az 1. gépem 286-os volt. Volt azon Wolfenstein 3d, illetve Spear of Destiny Dune 2, X-wing, Day of the Tentacle, Stunts meg valami bughalmaz amit Microsoft Windows 3.1-nek hívtak.
A 2. gép 486-os. Itt meg ugye Doom 1-2, Tie Fighter , Terminal Velocity(jó kis 3d űrhajós shoot em up) Tyrian (szintén shoot em up) Jazz Jackrabbit és még sorolhatnám. A többi már történelem. -
#305 Ha mar kocka kocsik akkor itt a masik:
D. Derby 2
-
#304 eszembe jutott még valami az elsők közül:
Wacky Wheels valakinek rémlik? :)
CD-s játékok közül meg ezek:
NFS SE
Top Gun: Fire at will
-
#303 Asszem az elsők között ez volt:
-
Probatbicol #302 Én Videoton TV-foci-val kezdtem próbáljátok ki ti is ! -
#301 áááááááááááááááááá...ISTEN!!!
Nekem még megvan a dobozos verzió, 4 lemez és vagy 250 oldalas kézikönyv!
Kéééééész... -
MadJani #300 Nagyon sokat toltam még a Dune 2-t meg a Lemming-eket is. :D -
Borg #299 Nascar Racing (1994)
-
#298 1985
C=64
48k ZX Spectrum
Elite,JetSet Willy,Impossible Mission,Fort Apocalypse,The Last Ninja,Test Drive,Street Road, és a többi...
Az E.L.I.T.E pedig nem "ürhajoszimulátornak csufolt izé" volt hanem a maga idejében a legjobb játék volt ezekre a kisgépekre.
Akikkel beszéltem itt-ott ( fórumok,személyes találkozók ) azok mind szerették.Lehet, hogy mai szemmel ( és tegnapival is ) kissé butuska grafikája volt de ami a lényeg ( és ami igen sok mai játékból hiányzik) nagyon hangulatos játék volt.Órákat ellehetett vele tölteni úgy, hogy az ember észre sem vette az idő múlását.Nekem ( is ) például volt egy francia kockás, nagy füzetem amibe írogattam, hogy melyik rendszerben mit érdemes venni illetve oda mit érdemes szállítani.
Szóval a régi játékoknak nemvolt ilyen csillivilli garfikája de sokszor többet értek mint a mai társaik.