Terjednek a motoros gyorshajtásos videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja szóltak már be motorosnak miután megelõzött egy autót a semmi közepén hogy "mi van városban nem mered húzni neki??"(Természetesen ezt azután, hogy az elõbb megelõzött autós vissza elõzte kb.100-al bent a faluban)
csak tájékoztatónak, a 300.000 Ft eléréséhez városba legalább 150 et, városon kívül 225 öt és pályán 260 at kell menni, ez egy vicc, ez senkit nem fog visszarettenteni a gyorshajtástól... aki 260 at tud menni pályán az ki is tudja fizetni a 300.000 et, tiszta vicc az egész
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"Nem hiszem, hogy sok motoros indul el úgy otthonról, hogy "na ma megölök valakit"."
Pedig amelyik vadállat úgy indul el otthonról, hogy na most kihúzatja a gépet 300-ig, az bizony így indul el.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Valaki írta, hogy a bringát ki kellene tiltani. Hülyeség. Azokat kéne, akik nem tudnak biciklizni, és felmennek az Üllõi úti felüljáróra. Basszus, felfele leszédül róla... Az ilyet én is elzavarnám valahova szobabiciklizni, de ne fájjon már az, ha valaki szeret tekerni. Sajna nincs mindenhol bringaút :( Ha lenne, kevesebb biciklist látnál az út szélén szédelegni. Amíg azonban nincs, a BKV busz meg a bringaúton vasalna ki akkor, amikor elsõbbségem van, addig azt mondom... nem tudom mit mondok... Kapja be mindenki, aki szarik a szabályokra és ezzel másokat VESZÉLYEZTET :(
Van egy ismerõsöm, akinek Porsche Carrera kocsija van, de occsó kútra jár 95-öst tankolni, akkor se tele <#banplz>#banplz>
És csak nyáron veszi elõ amikor különösen meleg van, lehetõleg hétvégén...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Más az amikor én megyek egyenes szakaszon, 4 sávoson 160-170-nel, meg más az amikor a motoros a kanyarban küdi neki a 140-150-et ! Nem mind1. Sokkal nagyobb a baleseti kockázat a motorosnál, és hogy mást is elvisz magával.
A fenébe, amíg írtam írtak még ketten :D Azt mindjárt elolvasom :D
A motoros fórumokon rendszeres a következõ kérdés:"A 125-ös után sok lesz a 600-as??" Nem bazd meg! Vedd meg, sõt inkább rögtön 1000-est vegyél. Hülyék mindíg és mindenhol vannak csak az a külömbség, hogy 1 millióért kapsz használt swiftet és nem hajtod mert minek? Meg kapsz 99-es R1-et ami 145lóerõ és 2.8 alatt van 100-on.
Itt már a szülõk a média és a társadalom felelõsségét is fel kell vetni. Ugyan olyan ember vezeti a motorot mint az autót. De a 75 lovas 1 tonnás kocsi nem csábít száguldásra. A 150 lovas 200 kilós moci viszont igen. A legtöbben akik itt pofáznak még az életükben nem ültek motoron vagy ha igen akkor összeszarták magukat rajta. A motoron hamarabb kijönnek a hiányosságok(vezetésbéli) ill. SOKKAL hamarabb meg van a baj.
Miért nem lehet olyan törvényeket hozni, hogy ne lehessen olyan könnyen jogosítványt szerezni?? 100Le feletti motorkerékpárra muszály legyen versenypályás tanulmányokat folytatni (hogyan is kell megállni 200-ról stb.)
Miért nincs még féltucat normális versenypálya Mo-on amikor pedig lenne rá igény? (Nem Kecskeméti gokartpályára gondolok)
Arról nem is beszélve, hogy 99000 kezdõvel 120 havi részletre is lehet motort venni. Csak az nem vesz aki nem akar.<#ijedt>#ijedt>
Már többször is kifejtettük itt hogy nem mindegy hogy mennyi idõ alatt tud megállni ha kell!
Pl autópálya: mennek az autósok 140-150el. De ha nagyjából betartják a követési távolságot akkor meg tudnak állni. Vagy rosszabb esetben belenyom az elõtte levõ csomagtartójába. Nem szép dolog.
DE
egy 150el haladó motoros nemhogy kvöetési távolságot nem tart, hanem ott megy a seggedben 30 centivel hogy ha tud egybõl kielõzhessen 170el. Csakhogy ha én egy kicsit lassitok akkor mivel az autó jobb lassul mint a motoros a drága ártatlan szent szüzmária motor már az elsõ ülésem csücsül motorostúl... És nem 30al szállt belém hanem 120al... (mert egy autós ha rátapos a fékre lehte hogy belémcsuszik de nem 120al hanem addig lelassul 30-40re).
Amúgy meg én még nem igazán láttam normális motorost.
Azt meg felesleges mondani hogy egy évben hány autos baleset van meg hány motoros mert gyanitom hogyha arányában néznénk akkor motoros sokkal több (mivel sokkal több az autó). Csak úgye ha egy autó frontálisan ütközik egy másikkal az fõcim a hiradóban, hae egy motoros összeütközik egy másikal akkor meg egy mondat az újság alján (kivétel ha videófelvétel van róla).
"ismeri a vasúti átkelõ tilos jelzését és nem hajt a vonat alá? Vajon a tisztessséges autósok közül miért hal meg minden évben vagy 30 ez okból?"
Honnan veszed hogy ismeri? Csak épp motorral nehéz ugy menni hogy a vonat elüssön mert:
a,leugrasz róla-->5 sec.
b,150el átrepülni a sineken-->1 sec-->kicsi az esélye hogy pont elkap a vonat
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Egy motoros a vonat érkezése elõtt 0,5 mp-el is lazán átvág... egy autós ott marad. Mondhatnám úgy is, hogy a motoros elõre néz, és ha a látómezejébe nincs semmi, akkor gázt ad.
Egyébként láttam már motorost is, autóst is, de még IFÁ-t is átreppenni piros jelzésnél, persze mindenki a maga tempójában.
2 külön dologról van szó. Van egyfajta motoros kultúra ami nekem is tetszik és ilyenekt is látok, meg van a hazánkban burjánzó faszláma motorosok egyesülete, akik szeretnek fiatalon hullani.
Csak itt megyében /kanyargós utak szép számmal/, ha kijön a jó idõ, havi szinten 3-4 motorosbalesetet látok és általában csúnya a vége. Akár hiszed akár nem most, hogy ráadásul jegesek az utak, kisebb autós koccanásokat és pár árkolást, padkázást láttam eddig, sehol egy halálos baleset. Na majd tavasszal, jönnek a szitakötõk és majd jól megmutatják. Béke poraikra.
Egy ilyen esetben azt mondtam a páromnak, hogy ok... megmutatom a kisgyereknek hol a helye. Jó ideig küzdött, de egy egyenes szakaszban 220-nál kézzel integetett, hogy menjek. Mondtam a páromnak, hogy integess neki ki a kocsiból és mosolyogj.
Azt hiszem megértette, mert lassított, mi is és felvette a forgalom ritmusát. Csak tudatni kellett vele úgy fest, hogy mindig van egy nagyobb hal és nem kell, hogy az motoros legyen ^^
Belõlük is akad. De nézz meg random 10 autóst, mindig lesz 1 aki agresszort játszik, a többi rendesen tud vezetni... de az arány kisebb. Nem a számokat mondom, hanem arányt!
20 éves gyerek 500cm3 = deadly combo. Ha megkérdezed mit hajtott elõtte azt mondja nagy többségük, hogy: a, autót b, robogót.
Robogót érted...? Más világ!
"Hagyjuk az álszent fasssságokat, hogy a szent motorosok, meg ne általánosítsunk."
Errõl beszélek. Fogalmad sincs, mi az, hogy motorozni (nem speed), de már elítélsz. Gondolkodni, tudod? Azt kéne...
A videoban szereplõ taknyost úgy elverném, hogy a motorjára többet nem ülne.
Igen, ültem már motoron, igen mentem már 200 körül és annyi elég is volt. Zárt pályán amit a Talma is csinál az már mûvészet, de amit ezek a szarházik mûvelnek azt nem 2 évvel büntetném, hanem 12 évvel.
A közút nem erre való! Egy 200-al száguldó motoros frontális ütközésnél jó eséllyel kivégzi az autó utasait is, akik mondjuk 90-el mentek, szabályosan. Volt már ilyen. Nem érdekel, ha egy motoros az autópályán 150-el szabályosan kielõz. De amikor jobbról/balról kamion elé kivágva, közúton egykeréken villognak, az erõsen too much.
Ember nincs itt szerintem aki ne látta volna már, hogy 10-bõl 8 motoros folyamatosan életveszélyes helyzetekbe játszadozik.
Hagyjuk az álszent fasssságokat, hogy a szent motorosok, meg ne általánosítsunk.
Bátran ki lehet mondani, hogy 80%-uk ön és közveszélyes.
Errõl jut eszembe. Több kollégám is rendszeresen piszkál a motorozásért mert, hogy mennek mint az állat meg hangosak stb. Erre még a nyáron jött be az egyik és azt mondja. "Vazzeg most tépett el mellettem egy Murcialago! Kurva jó hangja van meg megy mint az állat!! Kérdezem mér mennyivel ment?? Hát azt Õ nem tudja de a 2-est kihuzatta rendesen. Mondom akkor a 100 biztos meg volt nem?? ÁÁÁÁ még több is! Igen? mondom és azt a buzit nem itéled el amiért száguldozot a Körszálló elõtt? Csak nekem ugatsz folyton?? Ha egy jó autó száguldozik a városban az miért nem zavar?? Na erre már nem tudott semmit mondani.
Én a rendõrök helyében annak a mutogatós egysejtûnek kicsit megkoccoltam volna a hátulját. Nem nagyon, csak egy kicsit, épp annyira, hogy megboruljon, és a feje felcsavarodjon a bal elsõ kerékre.
A tûzoltós haverjának biztos gusztusosabb a dagadt autósokról levágni a rájukgyógyult karosszériát, és látni ahogy megfulladnak a saját vérükben, mert nem tudják idõben kioperálni a roncsok közül a szerencsétlent.
Komolyan mondom, eddig azt hittem, hogy a motoros társadalom egy ritka primitív réteg, de azt kell mondanom, hogy az autósok még a motorosokra is rátesznek egy lapáttal... <#ticking>#ticking> Az ékes bizonyíték ebben a topicban is tettenérhetõ.
Szal ez így tényleg nemsemmi, eddig ezt nem tudtam.
De tõle is megkérdeztem, mi a fenét keres egy túramotoros, felpakolva a Hungaroringen ? :D Ez kész... Erre munkatársam se tudott válaszolni.
De ez így nem veszélyes? Összeengedni a speedeseket az ilyen túrásokkal? Mit akarnak azok 70-nel egy forma 1-es pályán...
Na mind1. Akkor ez esetben kicsit más a helyzet... Bár azért õ még vissza vissza jár, annyira nem lehet vészes a dolog.
"ebbõl 2 az amelyik"
ezeket a srácokat mind ismerem(ismertem), és hidd el kicseszett szar érzés, hogy folyamatosan halnak meg, a mehetnékjük miatt, és most gondolj bele abba hogy egyik haverod meghal, mert bemegy 200 al egy keresztezõdésbe, és magával visz egy fél családnyi autót
na ezt nagyon nem kívánom neked és senki másnak se...
Szarul!! Van lassú meg gyors csoport de azt hiszed szelektálnak?? A gyors csoportban ott nyomul a BMW-s túramotoros túradobozokkal felszerelkezve!! Ez teljesen normális mindennapos eset. A Mansell kanyart be akarod venni 140-el erre beleszállsz hátulról egy 70-el tötymögõ faszba aki kijött a pályanapra és már nem volt hely a lassú csoportba.