Terjednek a motoros gyorshajtásos videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Ki dönti el, hogy mi a biztonságos közlekedés? Amíg nem okozok balesetet? Mert tudod ami számodra egyértelmû "Biztonságos közlekedés az ha a kihalt uton mész 120al a 90es sebességkorlátozás ellenére" az másoknak esetleg szúrja a szemét. Szóval??"
hát pl nézzük a kressz szerint. Kressz szerint akkor tartasz jó követési távolságot ha hirtelen akadály esetén is meg tudsz állni de legalábbis ki tudod azt kerülni.
De meg tudom fogalmazni emberi nyelven is:
akkor vezetsz biztonságosan ha képes vagy anélkül vezetni hogy szándékosan veszélyeztetnéd a közlekedés többi részvevõjét. Igazán jó vezetõ pedig akkor vagy ha magadat sem veszélyezteted közben.
Tehát 90es korlátozás mellet 120al menni a kihalt uton kimeriti azt hogy nem veszélyezteted a közlekedés többi rséztvevõjét. Most nem várd itt azt hogy majd minden egyes esetre külön parlamenti bizottságot fogunk felállítani hogy vajon biztonságosan vezetett-e valaki vagy nem. MINDENKI ismétlem MINDENKI tudja-érzi hogy mikor vezet biztonságosan és mikor NEM.
A 20 éves hülyegyerek is tudja hogy 170el robogni szerpentinen nem biztonságos. Csak épp hülye és nem érdekli. És azt is tudja mindenki hogy lakott területen belül 70el megelõzni egy 45el menõ buszt belátható utszakaszon szembeforgalom hiányában biztonságos. Nem kell ehhez 3 diploma meg két nyelvtudás. Csak józan paraszti ész. Amiben sajnos sokan hiányt szenvednek.
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
amúgy ez a dolog elég szomorú semmi bajom vele csak ha baleset van akkor a motoros haljon bele(általában így van)
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Azt mondtam, hogy nincs ilyen törvény.Ki a fasznak képzeled te magad, hogy majd megmondod, hogy kinek milyen büntetés jár?? Mit gondolsz mi a kurva anyádért sértegetlek?? Mert már vagy 5-ször hülyézel le pedig olyan sötét vagy mint az éjszaka.
"Bevágsz elém 200al, a kocsim elõtt 20m-el nyalsz, neked meszeltek, de lehet nekem is!" Ezt komolyan gondoltad? Amikor 40-el elestem a motorom 32m csúszott az aszfalton. 200-ról gondolom nem áll meg 150m alatt. Az oldalán csúszó motor hosszabb távon áll meg mint a 4 keréken guruló autó.Eleve csak amíg 200-ról lelasít 130-ra az már nekd elég kell, hogy legyen a lasstásra.
200nál kapsz egy erõs oldalszelet, vagy esetleg nyáron egy felhõszakadást, nyalsz egy szépet, az egy dolog, hogy neked meszeletek, de azért aki melleted, mögötted van, szerinted mit reagál? 130ról megálni kicsit emberesebb, mint 70rõl. Fõleg 1mp alatt kicsit több utat teszel meg, mint 70nél, de ezt az ovis is tudja, és van a reakcióidõ, meg hogy pályán végképp nem tartjátok be a követési távolságot. Bevágsz elém 200al, a kocsim elõtt 20m-el nyalsz, neked meszeltek, de lehet nekem is!
Kezdjük az elejérõl:
"Mindegy, mivel megy az ember, atóval, motorral vagy lovaskocsival, vagy hogy mekkorát üt, ha megöl valaki ártatlant. Ugyanúgy el kéne ítélni elõre megfontolt szándékkal elkövetett gyilkosságért, hisz olyan ember nincs, aki ne lenne tisztában a tettei következményeivel."
Hol a kurva anyádba van ilyen a tövénykönyvben??? Te nevezel engem hülyének amikor ilyen faszságokat találsz ki??? Hát Te egy félkegyelmû vagy bazd meg. Vagy okosabbnak tartd magad mint az elmúlt 50 év összes törvényhozója??? A halálos balesetek 95%-nak van okozója. Akkor mindet le kellene ültetni gyilkosságért?? Neked diliházban van a helyed bazd meg.
De minek? Télen is sokat vezetek, vicces télen motorozni... luxus és veszélyes.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Minden útálatuk innen ered. Dögöljön meg a szomszéd tehene is.
Nálunk az 5 tagú családban 3 A-kategóriás jogsi van, de manapság egyedül az öcsém motorozik néha, õ is eléggé ritkán. Szóval van képünk mind a 2 oldalról, és mégsem utálom a motorosokat. Sokkal több köcsög/hülye autós veszélyezteti a közutak biztonságát, mint motoros. Sokkal inkább megszigorítanám a B-kategóriás jogsi megszerzésének feltételeit. Semmiképpen sem adnék minden jöttmentnek engedélyt arra, hogy egy bazi nagy fém kaszniban fotelben ülve száguldozzon a közutakon.
Érdemes a baleseti statisztikákat böngészni. Mennyi a halálos motor és autóbalesetek száma. Meg azt is, hogy mekkora kárt okoz egy autóbaleset, és mennyit egy motor. A motorbalesetekben legtöbbször csak a motoros sérül, de a legtöbb autós balesetben mindenki aki a kaszni közelében van. A motoros önveszélyes, az autós közveszélyes.
Csak az az autós fikázza a motorosokat, aki már levezetett motoron legalább 10e km-ert. Amúgy meg ha nem, akkor meg annyit ér a dumája, mint egy lapát föld.
Ki dönti el, hogy mi a biztonságos közlekedés? Amíg nem okozok balesetet? Mert tudod ami számodra egyértelmû "Biztonságos közlekedés az ha a kihalt uton mész 120al a 90es sebességkorlátozás ellenére" az másoknak esetleg szúrja a szemét. Szóval??
Ezt ki dönti el?? Te?? Amit ki akarok hozni ebbõl. Vagy mehessek 200-al az üres autópályán és ne ugasson itt nekem be senki vagy mindenki CENTIR tartsa be az összes szabályt!"
Ez igy rendben van, csak ugye a fennti cikk is arról szól meg a multkori magyar motoros baleset+videó (ami a hirekben volt és ott is ugye pont az idióta balfasz élte túl és az ártatlan halt meg) hogy a köcsög motorosok nem autópályán mennek 200al mert az túl egyszerü lenne hanem lehetõleg kanyargos 40es hegyi utakon ahol végig záróvonal van. Mert az a "menõ"...
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
amúgy meg a buszelõzést 3 szor is gondolja meg bárki, pláne ha 35 el megy
Csak autós aki motorra ült. Ha Te szeretnél motorozi és vennél egy normális mocit valszeg Te is gyorsan hajtanál. Mert ami autópályán autóval 160 az motoral 200.
Az utóbbiért figyelmen kivül hagyásáért megb@sz a rendõr, az elõzõé kihagyásáért meg megölsz x embert. Na ez a nem mindegy.
Van a SZABÁLYOS közlekedés meg a BIZTONSÁGOS közlekedés."
Ezt ki dönti el?? Te?? Amit ki akarok hozni ebbõl. Vagy mehessek 200-al az üres autópályán és ne ugasson itt nekem be senki vagy mindenki CENTIR tartsa be az összes szabályt!Ne csak a sebeségkorlátozást hanem mindet! Nem mellesleg a lakott területen 70-et veszélyesebbnek tartom mint az autópályás 200-at.
Te sem érted. Azért szidjuk a motorosokat mert mig 100 autosból 30 veszélyes gyorshajtós, addig 100 motorosból 70... (és ide most nem értem bele az 50 köbcentis simpsonokat, hanem azokat akiknek olyan motorjuk van amivel tényleg lehet menni 200al is).
Azt ki fogja eldönteni, hogy mi a felvágós gyorshajtás és mi az "indokolt"? Szóval ha elõzök akkor mehet a gyorshajtás?
Bakker vedd már le a szemüveged ne legyen csõlátásod. Két különbözõ dologról beszélünk.
Van a SZABÁLYOS közlekedés meg a BIZTONSÁGOS közlekedés.
Biztonságos közlekedés az ha a kihalt uton mész 120al a 90es sebességkorlátozás ellenére. De ez nem szabályos.
De az hogyha valaki 170el megy 40es táblánál záróvonalat átlépve kanyarban az abszolut nem BIZTONSÁGOS. és persze szabálytalan is.
Az a te bajod hogy te folyamatosan csak a szabállyosságot hangsulyozod, holott a magyar utak állapota olyan hogyha én szabályosan közlekednék az út jobb szélén akkor kétnaponta mehetnék tengelytöréssel a szerelõhõz. Ráadásul a kressz szabályok csak szabályok, nincsenek mindenre felkészülve és inkább csak irányadóak a biztonságos közlekedéshez.
Az meg hogy biztonságosan vezetsz-e egy teljesen más kérdés.
Szóval ne keverd a témát.
"Aha tehát ha én úgy itélem meg(4 sávos út), hogy biztonságos akkor hajthatok ahogy érzem??"
Nagyjából igen ha bevállalod a kockázatot hogy letrafipaxoznak. Csak az a kurva nagy baj, hogy a legtöbb motoros azt hiszi hogyha egy adott uton autoval lehet 140el menni mert meg tud állni 100 méteren belül akkor õ is mehet 140el mert az autó is mehet... Azt meg elfelejtik hogy õ nem 100 méteren belül áll meg hanem 300on vagy nem megáll hanem repül motorostól.
ui: egyébként autóval is veszélyes a gyorshajtás. Csak épp valahogy mindig az van, hogyha vezetek és megyek 90-100al akkor az autok egy része megelõz, de kb 120as tempóval tehát relativ õ sem megy annyira gyorsan. Ugyanakkor engem motoros még csak úgy elõzõtt meg hogy csak annyit láttam hogy vhúúúú de már el is tünt a következõ kanyarban, azaz õ engem nem 120al elõzõtt hanem 170el. NA ezért rohadjon meg az összes ilyen. Majd ha az autósok is 170el elõzgetnek lakott területen kivül akkor lehet õket is anyázni de jelenleg ez csak a motorosokra jellemzõ.
"Mindegy, mivel megy az ember, atóval, motorral vagy lovaskocsival, vagy hogy mekkorát üt, ha megöl valaki ártatlant. Ugyanúgy el kéne ítélni elõre megfontolt szándékkal elkövetett gyilkosságért, hisz olyan ember nincs, aki ne lenne tisztában a tettei következményeivel."
Tehát Te azt írod, hogy ha valaki szándékosan gyorsan hajt és ezzel halálos balesetet okoz akkor elõre megfontolt szándékú emberölést követ el.
Akkor nekem az a logikus, hogy a szándékos gyorshajtás baleset nélkül kimeríti a gyilkossági ksérlet fogalmát.Vagy nem?? Ergo minden gyorshajtót ezen a címen le kell csukni.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Amennyiben ebbõl halálos kimenetelü baleset következik, úgy okés.
"Aha tehát ha én úgy itélem meg(4 sávos út), hogy biztonságos akkor hajthatok ahogy érzem??"
Hát nézd, engem személy szerint sosem a hajtás zavart. Ha valaki tud vezetni, (motort vagy kocsit mind1) nem megy bele beléthatatlan elõzésekbe, nem kockáztatja mások életét stb, akkor hajtson.
Az egy dolog, hogy te mész az egyenes úton 260-nal és megcsúszol azt kész a baleset. Ez elõfordulhat 160-nál is, és abba is ugyanúgy belehalsz.
Engem az ész nélküli elõzések idegesítenek. Amikor még egy elmebetegnek is tisztán látszana, hogy bárki jöhet szembõl, mivel nem látja be a kanyart, nem kéne pont akkor elkezdeni elõzni. Ugyanez az eset a domboknál.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Egyszerû példa. Te megelõzöd a buszt lakott területen mert Õ 35-el megy. Te 70-re gyorsítasz, hogy még normális idõ alatt befejezd az elõzést utána visszalasítasz 50-re. Két sarokkal lejjebb megállít a rendõr kiszállít a kocsiból majd megbilincsel. Bevisznek, bíróság elé kerülsz majd kapsz 5 évet gyilkossági kisérletért. Jó lesz? Gyilkosság az elõre megfontol szándékú emberõlés. A gyorshajtó csak akkor gyilkos ha azért hajt gyorsan mert meg akar ölni valakit.Gondolom világos, hogy marha könnyû a 200-al haladó autósra motorosra rámondani, hogy gyilkos míg arra aki nem lassít a zebránál csak azt, hogy bunkó. Pedig tisztában van vele, hogy ha 60-al elüt egy gyalogost akkor az meghal. Akkor minden zebrán elsõbbséget meg nemadó autós-motoros is gyilkossági kisérletet követ el nem? Ha már itt tartunk a drogdílereket miért nem itéli halálra senki? (Kivéve egy-két Ázsiai államot). Pedig õk a halállal kereskednek.