1492

Angol tini-sorozat 18+ módra
  • ronihun
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az eheti rész nekem nem tetszett.unalmas volt nézni ezt a szenvedést.voltak jobb pillanatok de nekem nem jött be
  • Dobronski
    Nem igaz, az 5. részt alig lehet érteni. Mikor lesz felirat? Angol.
  • mangalány
    Igen!!! Ez fogott meg ebben a sorozatban...hogy igenis ilyen a mai fiatalság...isznak, drogoznak, buliznak, tombolnak, és nem lehet mindennek happy end a vége...nem sokkal idősebb színészek játszák a szereplőket és naon is jól játszák...én megkockáztatom, hogy van némi tapasztalatuk abban amit el kell játszaniuk...
  • mangalány
    Whááá erre már csak este lesz időm, de már alig várom...
  • mangalány
    Hát én semmi ilyesmit nem vettem észre...és azért az sztem eléggé odab*sz, hogy az első rész kb első 5 percében vki már szét is loccsant egy szórakozóhely közepén...de 5ik évadtól megint új szereplők lesznek...azért kíváncsi leszek...mindenesetre nekem az eddigi 3rész alapján a 4ik még jobban bejön, mint a 3ik...
  • Bulykin
    hát ilyen a mai fiatalság :D
  • Kmarha
    eddigi legjobb rész volt. Bár még mindig nem olyan ütös, drámai mint a korábbi évadok (főleg az első kettő). Plusz kicsit müanyag szaga van számomra kicsikét az egész évadnak (már kicsit az elözőnek is). Az első csapat jobban bejött (nem számított a külső, csak a belső. Itt meg mindenkinek a fülpirszingjét kell bámulni meg csili vili ruháit, meg hogy ki mennyit fogyott..) Szerintem
  • Bulykin
    S04E04 spoileres vélemény
    Katie fucking Fitch!
  • Dobronski
    link
  • mangalány
    Honnan tom letölteni a 4ik évadot?
  • desigo
    egyre jobbak a részek
    ikerek apja mekkora egy noob omg !
  • gumbo1888
    Felirat:
    http://skinsubs.justnetman.com/
  • tom017
    Belenéztem a szinkronosan a 3. évadba. Hát, tényleg elég szar. Cook hangja nagyon rossz lett, egyáltalán nem illik hozzá. Aki nem látta eredeti nyelven, annak lehet, hogy tetszik, de azért eredeti nyelven sokkal jobb. Az ikrek, Naomi, JJ hangja nem rossz, Freddie, Cook, Panda, Effy elég sz*r.
    Arra nem emlékszem, hogy Effy-nek ugyanez volt e a szinkronhangja az S1, S2-ben.
  • tom017
    Tényleg, megy szinkronosan az S3???
  • BlackWolf
    elindult a coolon valamelyik ejszaka a 3. evad szinkronosan :D odakapcsoltam veletlenul es nagyon szar a szinkron :D vagy nemtudom majd lessetek meg lehet csak nekem nemjon at
  • Dobronski
    Nagyon jó rész volt, de mindig más írja a részeket?
  • ba32107
    Eddig ez volt a legjobb rész
  • mangalány
    am...itt mind1ik évadot ajnározhatom, vagy csak a 3-4et?

• mangalány
    Az 5ik évadban megint új szereplők lesznek...:S
  • ronihun
    nagyon jo rész volt,föleg azért mert azt gondoltam Katie epizodja unalmas lesz. de végül nagyon kellemeset csalodtam és jo hogy nagyjábol megoldodtak a dolgaik. a következö rész pedig Freddie amit már várok nagyon föleg a trailerek alapján,és Cook is visszajön:)
  • tom017
    Jövőre megy Effy is gondolom. Kíváncsi vagyok marad-e valaki, vagy mindenki új lesz.
  • Bulykin
    majd jövőre:D
  • desigo
    Erre csak egy jó megoldás lett volna:

összes szereplő csere újra
    kivéve persze Eff xD
  • Bulykin
    de nincsenek is annyira jóban a tagok egymással, sok a konfliktus :)
    ez és az előző évad is inkább az egymás közötti viszályokról szól mintsem a bulizásról
  • Dobronski
    Ez igaz.
  • desigo
    Ennek az évadnak szerintem az a baja,hogy nem bandáznak eleget egymással.
    Minden szereplő elvan jól magában és annyi.
    Az lenne fun ha mennének együtt mindenfelé.
  • szid99
    háát csak kíváncsi vagyok :)
  • CUCLI
    fej
  • desigo
    megnézed megtudod xD
    miért fosztanád meg magadtól az izgalom örömét?
  • szid99
    nemrég felyeztem be az első évad nézését most a 2.-at nézem,kicsit furcsa volt hogy Tony le van "bénulva" későbiekben okés lesz a kölyök?
  • Dobronski
  • AntiHero
  • Pretorianus
    aszt jelenti: bőrök :)
  • tom017
    Cook, Cook, Cook! :D

Jó rész volt nagyon, remélem megmarad ez a javuló tendencia. Sajnálom, hogy ez az évad csak nyolc részes... Remélem valami emlékezeteset találnak ki a sorozat lezárására.
  • BlackWolf
    pedig mostmar jo lenne ha legalabb csak 1 kicsit hasonlitana az elozo evadra met eddig szamomra ez 1 szar :D Mar az alaptortenetet se kellett volna erre epiteni de most lezartak... szoval kezdodhet a zuzas
  • ba32107
    Hát azért remélem nem megy át a sorozat akcióba :D
  • Bulykin
    nekem úgy jött le hogy két hétig még őrizet alatt lesz utána meg több hónap felügyelet alatti börtönbüntetés
  • passatgt
    ha jól értettem a végét valami 2 hétről volt szó nem?
  • Bulykin
    véleményem

tetszett a rész, igaz kicsit partizósabb részt vártam de ha ennyire jó lesz a többi is akkor nem baj hogy drámaibbra vették a hangsúlyt:)
    csak én lepődtem meg amikor Cook magára vállalta a diszkós csajos esetet is? most kajak lesittelik?:D akkor vagy megszöktetik vagy börtönös részek is lesznek...
  • AntiHero
    Jó rész volt. Eddigi (ebbe az évadba) a legjobb.