Skins (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bulykin
nálam Emily, Panda, Effy és Naomi^^

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi

VéLacc
nálam a sorrend:
1: Effy
2: Effy
3: Effy

:)

(G)io vinco

BlackShadow
1. freddy húga
2. ems
3. ???
4. PROFIT!

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

ronihun
szerintem emily :)

...

Amúgy kialakult a végsõ véleményem: évad legjobb csaja Freddy húga <#szeret>

Bulykin
<#vigyor5>sajnos:S

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

BlackShadow
akarod mondani, 1 év? :)

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Bulykin
háát, ez az évadzárás nem ütött nagyon, sõt...de azért rossz se volt, Pandának örülök:D:D Emily meg egy istennõ<#vigyor1>:P
szar lesz ez a pár hónap(pfff) Skins nélkül:S

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

PatBate
sztem végülis oké lett volna a rész egy szezon közepinek, de ez, hogy összesen 3 karakterrel foglalkoztak, vagy 4el és a másik fele a társaságnak fel sem tûnt, az úgy elég furi, fõleg, hogy a rész címe elvileg az "everyone". Mellesleg végnek valami 3 perces lassú, melankólikus zenével kevert levezetést vártam, ami tényleg szívhez szóló, és az egész évad minõségétõl függetlenül majd szomorkodom, hogy vége. De ez, hogy freddy megszólal hogy "most mit csinálunk" aztán elfeketedik a kép, az úgy elég ütõs..:D

BlackShadow
engem is inkább a többi karakter érdekel :) ez egy ilyen közepes rész volt .. de cook karaktere legalább kibontakozott kicsit :)

No, szerintem ez volt az évad leggyengébb része... egyáltalán nem tetszett. Talán azért sem, mert a fõ karaktereket (Cook, Freds, Eff) nem sikerült sehogy sem megkedvelni.

Sokkal jobban érdekelt volna Pandora és az ikrek, valamint JJ "kalandjai".

mucsácsó
Nah hát végülis kurvajó volt ez a 3. évad! ;D Ez az utcsó rész is jó volt, bár én valahogyan többet vártam a résztõl, fõleg a végétõl..

Cookot meg már kezdtem megsajnálni, bármennyire is faszkalapul viselkedett, szerintem érthetõ ezek után, hogy miért ilyen elbaszott figura.. Hát marha kíváncsi vagyok, hogy ezek után mi lesz...
mucsácsó
Jha maradnak ugyanezek, de lesz pár új emberke is elvileg még. És 2010 január vége-február eleje kb.
volt cliffhanger?:)

A 4. évad is ezzel a cast-al lesz ugye? Mikor kezdõdik?

ronihun
sztem jo volt az egész évad meg ez a rész is én élveztem és sajnálom hogy szünet lesz most.

...

PatBate
nem, volt 2 rész ami tetszett ebben, de ez a befejezés, plusz úgy zárórésznek az egész sztem nagyon gyenge

Bulykin
ne legyél már ilyen negatív:P
<#crazya>

Gnome
sztem nemvolt rossz...de befejezésnek vmi nagyobb cliffhangerre vártam...

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

PatBate
az egyetlen pozitívuma ennek a résznek és ennek az évadnak, hogy vége:D

Szerintem nem.
amúgy Magyarországon, még nem adták ki egyik évadot sem DVD-N?<#conf><#szomoru1>
PatBate
én azt amikor a kórusban nyilvánosan megcsalja Michelle-t:D

Most nézem újra a 2. évadot......most néztem meg a kempingezõs részt. Szerintem Sid és Michelle elsõ együttléte az egyik legdrámaibb rész az egész sorozatban, nagyon megható és jól meg van csinálva. Legalább 10-szer megnéztem egymás után :)

kommersz
az biztos:D

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

mucsácsó
Júj..na az súlyos volt..
Inkább nézném naphosszat az Emily és Naomi eksönt.. :D De szerintem ti is.. :P
BlackShadow
pontosan :)

kommersz
Gondolom 1x06 vegen.Maxxie es Tony az orosz "hotel"szobaban.

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

PatBate
minél?,

Bulykin
huhh, akkor nem vagyok egyedül:)

BlackShadow
nálam a búza szálnál nagyon elvágta magát Tony.. a gyomrom nemigazán bírja az olyasmit :D

REALista
OK már találtam.nem tom miért nincs fent a feliratok.hu vagy a hosszupuskán...

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

PatBate
Sztem 1 sorozazban alapkövetelmény, hogy attól, hogy valaki fõszereplõ, még legyen is negatív, amikor negatív dolgokat cselekszik...ezt ebben az évadban nem lehet elmondani.

Amikor elõször néztem, én utáltam Tonyt a szemétségei miatt, de most épp újranézem az elsõ két évadot és tökre megkedveltem.

PatBate
Tonyról jut eszembe, hogy õ mennyivel jobb karakter volt, mint Effy:) pedig látszik, hogy kb ugyanolyannak akarják a kettõt megkreálni, csak az a különbség, hogy mikor Tony szarságokat csinált, és a barátnõje kidobta, akkor nem úgy állították be Tonyt, mint akit még mindig sajnálni kell..:D Effyt meg még ilyenkor is úgy állítják be, mint a pozitív személyt.

BlackShadow
ja faja lenne, bár kétlem .. kihangsúlyozták, h nem fognak visszatérni :) de igy legalább meglepi lenne :) nem szoktam szereplõ spoilereket olvasni, h kik a guest starok stb.. meglássuk

kommersz
mondjuk Tony:)
mert ugyis nyar van es neki is szunet: )

meg mas minek jonne visssza:D

A lezáró részben fasza lenne, ha az egyik régi karakter tenne egy cameo-t.

van

REALista
s3e9-hez van már magyar felirat?

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

ronihun
Cookot se kell utálni , van baj a modorával vagyis bunko de amikor JJ tablettáitol igazat mondott elmondta hogy neki is kell h szeressék meg stb. Szerintem nem is véletlen hogy õt beállitották negativ karakternek vele valami fog majd történni ami miatt ujra megkedvelik vagy nemtom

...

Pedig nem is azt írtam, hogy hiányoltam Cook-ot. :D

Effy-t nagyon megkedveltem a 3. évadban. Nem rosszindulatú, csak rosszul kezeli a problémáit. Gondolom azért nem akart összejönni Freddie-vel, mert úgy gondolta, hogy nem érdemli meg Freddie-t.
Amit Katie-vel csinált, az nem volt szép, de akkor be volt tépve. Egyébként meg Katie egy rohadék.
PatBate
neked sincs vmi rendben a fejedben:D

kommersz
Ha megvan a tobbi resz megnezed "kicsinalta" pl hdtvlol vagy pdtv river
es akkor ahhoz keresel feliratot.

A legnagyobb feliratos oldalakat gondolom ismered.
pl feliratok.hu
ilyenek remelem nem reklam.

sziasztok:) megnéztem a 3.évad elsõ epizódját az nagyon tetszett:P:D de sajnos a többit magyar felirattal nem nagyon találtam meg sehol sem:// valaki nem tudna, segíteni hol tudnám õket megnézni?:) (magyar felirattal):D elõre is köszii;)
Ez a rész nem jött be annyira. Hiányzott Effy <#szomoru1>
ki gondolt ra , hogy azok igaziak :D csak mivel csak az itthoni piacot meg viszonyokat ismerem es nemtudom mennyibe meg , hogy adjak ott a tudatmodositokat kicsit irigy lettem az ott megjeleno mennyisegekre de ne offoljunk mostmar

PatBate
valszeg igazi drogok vannak ott...:D gondolkodjunk már:D

mucsácsó
Nahja, meg mikor a Thomassal kilószámra árulták a füvet az is enyhénszólva kamu volt, nade nembaj, ettõl poén az egész. ;)Kellenek ezek bele, a S1-S2-ben is ugyanúgy voltak ilyenek (még ha nem is ilyen mértékben) :)

Amúgy az utcsó részre marha kíváncsi leszek...gondolom (és remélem is), hogy vmi megacliffhanger lesz a végén :) Durva, hogy hogy elment ez a pár hónap is...pedig csak most kezdõdött..
Mutathatnek videokat anno mit muveltunk/tek emberek az iskolankban es akkor mar nem lenne annyira szurrealis a dolog :D Jo vannak benne eros tulzasok amire aztmondja az ember , hogy na nem de ezektol eltekintve nagyjabbol hiheto es realis az egesz es , hogy ez szomoru e vagy tenyleg ilyen a mai fiatalsag innentol mindenkinek a sajat ertekrendjere van bizva.. (Az mondjuk , hogy honnan van penzuk ennyi drogra meg 10-15g fu miert kb 3-4 ezer forint az kerdeses szamomra is na dehat ez van :D)