1492
Angol tini-sorozat 18+ módra
-
Gvik #692 A következő évad(ok)nak szerintem az ikrek öccséről, Thomas húgáról meg Cook tesójáról kéne szólnia. Azokból a karakterekből is ütős dumákat lehetne kihozni. Csak sajnos még túl fiatalok (bár ki tudja, a maiak már mikor kezdik a "buli-pia-drogok" korszakukat...). -
#691 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nagyon jo rész volt, és a végén én sokkot kaptam:D, azért gondolom nem halt meg Freddie, de a finálé durva lesz. -
#690 nmagon fönntvolt sima rilíz.. elég ütős a vége ^^ -
#689 bizony, Skins 5-6.évad berendelve!!!
-
Dobronski #688 Nagyon rossz minőségű. :/ -
#687 vagy találtam egy ilyet is: KATT IDE -
#686 van csak még nem készült el a rilíz, sztem estére fent lesz
addig itt egy stream -
Dobronski #685 Én se találom. -
ba32107 #684 Miért nincs új rész? -
#683 Skins 5 and 6 commissioned, jelentkezzetek
azért a mostaniak hiányozni fognak -
#682 lulz, itt van nagyban isxD -
#681 első képek az amerikai változatból! most kezdték el forgatni...
-
#680 Sid-ét semmi sem übereli :p -
#679 JJ dala -
tom017 #678 Jó volt ez a JJ féle rész. :D Nem ártott, hogy nem volt akkora dráma ebben a részben mint a többiben. -
#677 szóval nem fele mer már csak 2 rész lesz. -
#676 számomra ez a rész kicsit unalmas volt.. meg igazából ez az évad érdekes.. a felénél jár és kb belegondolva nem halad sehova a dolog..
mindenkinek megvan a maga kis gondja azt szevasz.. nincs semmi nagy közös fő szál.. -
#675 Jó rész volt. Ilyen részek hiányoztak nekem eddig. -
#674 ITT már van hunsub a JJ-s részhez^^ -
Dobronski #673 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jó rész volt, "AJ" a legjobb arc. -
#672 de már úgy szeretném tudni a fejleményeket... -
#671 Freddys rész eléggé vontatott volt,néha untam
Katie angyaljelmezben aranyos volt...
zenék viszont most is hatásosak voltak -
Dobronski #670 Akkor ne is olvASD a forumot, lelövi a poénokat. :) -
#669 Az a baj, hogy én mindig később látom a részeket, mint ti és sose értem éppen miről beszéltek...:( -
ba32107 #668 Így vagyok én is -
rozsdasacel #667 De azért ez a minden összedől érzés se jó. Egy rendes buli nem volt mostanában.. Nem tetszik annyira, azért még nézem persze, de remélem jövőre tudnak valamit frissíteni. -
rozsdasacel #666 Nekem nem tetszik most annyira ez az évad, túlzásba viszik a drámázást. Sose volt vidám a sorozat, de azért mindig fellelhető volt 1-2 nagyon jó poén, meg alapvetően vidámabbak voltak a történetek. Nem kel lmindig hepiend, nincs szó róla. -
Dobronski #665 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem az tetszett benne, hogy mindenhol ott volt mint 1 angyal. :D -
#664 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Cook visszatérése volt a legjobb!!! -
Dobronski #663 Tavaly is jó része volt. -
#662 ja azt én is várom :) -
#661 tényleg jó volt, de kicsit vontatott, a végefelé már lankadt a figyelmem, és nem igazán érdekelt, hogy mi van
természetesen túloztam most, szóval néztem nagyon fürdőbezár jelenetnél, de értitek na:)
meg amúgyis jj-s rész lesz legjobb:) -
Dobronski #660 Jah az jó volt. Amúgy lehetnél tekintettel arra, aki még nem látta a részt. -
Gvik #659 Én is hasonló véleményen vagyok, nálam ez volt az a rész, ami elérte (és kövezzetek meg de túl is szárnyalta) az első két évadot. Kedvenc részem ezidáig mind a 4 évadból.
Amikor Freddy elkergette az Effy által elképzelt embereket,annál a jelenetné elsírtam magam... -
#658 Szerintem ez a rész volt eddig a legjobb :O -
#657 SPOILERES kis írásom az 5.részról
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem teljesen rendben volt,a durva meghökkentő események mellett a Mr.Love-os beszélgetések és Cook visszatérése nagyon ott volt. szerintem nagyon jó rész volt, igaz tényleg kicsit romantikus, nem a megszokott -
#656 Hát nem tetszik. Már a felénél néztem mennyi van még hátra. -
#655 thx -
#654 5.rész magyar felirat -
#653 Megnéztem Katie részét...hát bevallom kicsit a könny összeszökött a szememben...Emily megvadult...pedig a 3ik évadban még jó kislány volt...