1492
Angol tini-sorozat 18+ módra
-
Dobronski #612 Nagyobbat ütött volna. -
#611 nem gondoltam hogy olyan nagy spoiler. nemtom ebböl mit tudtatok meg amit nem kéne. -
Dobronski #610 Hát én se nagyon akartam tudni... spoilert néha használhatna a nép. -
ba32107 #609 Hát én nem tudtam, nem is akartam megtudni :( -
#608 igen az elsö kettö jobb volt,csak mivel már uj cast van ezért elég fura lenne ha az elsö évadrol beszélnénk.
egyébként a 4. évad Effy-s részébe visszatér Tony:D bár ezt gondolom sokan tudjátok. -
Accera #607 Mindenki a 3. évad miatt van oda. Szerintem az első kettő zseniális volt. A 3. engem nem fogott meg annyira. -
#606 igen,elég kemény reakcio volt, de szerintem cook helyzetében érthető:)
ahogy a promoban láttam a börtönben ugyanabban a ruhájában volt,lehet h bevitték a verekedés miatt:D -
Dobronski #605 Jaja, az nagyon jó volt. :) -
#604 Cook már buliban is kezdett vadulni xD -
tom017 #603 Nem volt rossz a második rész, főleg azok a jelentetek voltak jók amikben Freddie, Effy és Cook szerepelt.
Következő rész biztos jó lesz, a 3. évadban is az egyik legjobb rész volt a Cook-os. -
#602 hát az első 2 évadot nem lehet überelni, de ez már jobb volt.
de a következő cook lesz!!! -
ba32107 #601 Hát ez a rész sem okozott kellemes csalódást. Ennél unalmasabb, vontatottabb részekkel nem is kezdhettek volna. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem se a harmadik, se a negyedik évad nem jön be annyira.... az elsőt úgysem tudják überelni :) -
#600 első rész végén nem tudom,hogy Thomas mit sírdogált
pattinthatná a noob pandát és vigasztalódhatna Andreánál... -
Dobronski #599 8 részes ha jól tudom. -
tom017 #598 A 4. évad hány részes lesz? Ugye az is tíz mint a többi és nem csak nyolc? -
Somik #597 A Magyar rajongói oldal elkötözött: http://skins.n4.hu -
#596 -
#595 úgyszintén ők ketten és Naomi...uhh
és hát amikor Naomi és Emily összejöttek egy kisebb álmom vált valóraXD -
#594 igen igen igen :D
gyengéim a vörösek. No az elöző évad elején mikor megjelent.. ohhh istenem.. aztán jött az ikertesó. Én már szétfolytam a széken :D -
#593 ma este Emily lesz a középpontban
-
Dobronski #592 Jaja. -
#591 a diszkós? szvsz az volt a legütősebb. zenében még mindig 10/10 ez a sorozat! -
accorder32 #590 Nem lenne ő se rossz karakter, csak az előző évadban semmi szinte semmi szerepe nem volt. Jobban örültem volna én is, ha más kerül képbe, nem ő. Ezzel szerintem jó pár nézőt elvesztettek. ráadásul a nyitó jelenet se volt ütős. -
#589 thomas a legszarabb karakter az egész sorozatban. remélem be fog indulni az évad, mert ez gyengus volt. -
Dobronski #588 Nem, pl. 3 évad "Everyone". -
#587 szerintem minden évad így kezdődött eddig, hogy 1 emberrel -
#586 és azon nevettem nagyon amikor a kiscsaj azt mondta hogy Obi van Kenobi egy isten csak jobb fegyverekkel(vagy hogy volt)XD -
#585 -
#584 Effy a legjobb! Cook csak a második :) -
Phat Smoker #583 minden részben ő a legjobb! -
#582 Cook twitterje! -
#581 ezen én is vigyorogtam egyet :D
Az egész részben Effy volt a legjobb :) -
#580 So what shpuld we sing?
- Rihanna, Lady Gaga, BeyoncÈ!
Thoose ar all people, who can't really sing, don't wear very many clothes and get married far too young.
What do we call that sorts of people?
- Americans!
That's right, americans.
:D -
#579 -
#578 -.- -
nagyobb képet nem találtam:D -
#576 Jó rész volt. Viszont évad kezdésnek nem. Többiekkel is kellet volna foglalkozni nem rögtön az elején 1 személyre koncentrálni. -
Dobronski #575 Úgy ám! -
#574 nahja:) apuci kedvence:D -
#573 csoki csaj meg nagyon jó:D