Skins (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PatBate
jó, hát az 1értelmûen a csúcs volt...😄

mucsácsó
Hát akkor egy véleményen vagyunk. Jó, néha már tényleg kicsit túlzásba vitték a dolgokat, ilyen volt pl. a 3x06 (Naomis rész) vége, amikor szétzúzták a fél iskolát a diákok.. De egyébként szerintem is kellenek is ezek a "szürreális" dolgok, hogy feldobják az esetlegesen unalmasabb perceket. Csak nem kell túlzásba vinni.
Gnome
te nézted az eddigi részeket?😛...az elsõ évadtól fogva benne van a szürrealitás az egész sorozatban....amikor elrabolták pl a koporsót a második évad végén....vagy amikor Effy által akartak bosszút álni a báttyán..az az egész rész telivolt szürreális elemekkel...nem csak erre az évadra hanem az eddigi összesre jellemzõ és remélem meg is tartják mert iszonyat tehetségesek az íróik és láttuk pl, hogy az erdõs résznél is kísérletezgettek parásabb megoldással az elején...sztem fix, h a sikereket látva majdhogynem szabad kezet kaptak az írók amit sztem meg is érdemeltek...

jah és az apukás rész sztem iszonyat nagyvolt és úgylátom a többségnek itt is tetszett^^...ettõl függetlenül sztem találhatsz benne egyébb elemeket amik neked bejönnek de nemértek veled egyet abban, h ez hülyeség és elrontaná akárhogyis a sorozatot.

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

PatBate
szerintem ez az apa dolog pedig épp az volt az egész epizódban, ami megint szûrreálissá tette az egészet, ami az egész évadra sajna jellemzõ...minden epizódot elrontanak vmi ilyen fölösleges hülyeséggel

mucsácsó

Itt meg a másik legjobb dolog ;D
mucsácsó
Áhhh eszméletlen egy nagy arc az apjuk.. 😄 Meg a kisöcséjük is milyen szövegeket nyomott már 😄 "Whoahhh, you're naked, BITCH!" - kb. 5x pörgettem vissza mert úgy szakadtam.. 😄
Azaz kb 6x megnéztem, sírtam a röhögéstõl 😄😄

ezaz 😄

ronihun
én meg sajnáltam hogy nem volt cook 😄 imádom

...

Gnome

😛

amikor lejonnek a csajok es beajulnak a sracok es akkor odafordul az ikrek apja felejuk az a fejtartas meg ahogy bevagja azt a mosolyt kegyetlen 😄

BlackShadow
hát igen ez a forma kurva nagy volt 😄 mikor mondta, h, ha holnapra nem szûzen hozzák vissza a csajokat dádá lesz ^^

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Ja télleg 😄
Amúgy rájöttem honnan volt ismerõs, hasonlít Willem Dafoe-ra.

passatgt
ott volt a végén😊

John Bishop

Lehet, hogy én vagyok a béna, de se wikin, se imdb-n se a hivatalos honlapon nem találtam meg az ikrek apját játszó színész nevét. Tudja valaki?

Szerintem ez az egyik legjobb rész volt.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jó volt, hogy a (nekem) kevésbé szimpatikus szereplõk (Effy, Cook) most nem szerepeltek. Viszont JJ-t én is sajnálom, mindenki csak kihasználja, röhög rajta, stb....

Viszont hatalmasakat lehetett röhögni, az ikrek apján, a bál plakátján Douggal, meg az ikrek öccsén 😄😄

mucsácsó
Szerintem is jó volt, úgy a végére eléggé beindultak a dolgok. Következõ résztõl gondolom hátast dobunk majd... várom is meg nem is 😞
BlackShadow
nah.. végre 😊
jó vót ez a rész
nem olyan kimagasló, de attól még pörögtek az események rendesen.. jövõhéten vége :'(

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Ide is openrõl töltik át. És mindig van egy kis késés, szal openen érdemes nézni, ott lesz leghamarabb

Angol sub:

http://www.hosszupuskasub.com/index.php

Itt mindig elég hamar szokott lenni...

mucsácsó
Najhah...énis jöttem haza suliból, töltöttem, és néztem is. Hát most nem éppen így van a dolog a múlt hét óta 😄 Amint lesz engsub, nézem is.
BlackShadow
jó akkor jól gondoltam 😊 refreshelem dél óta az oldalt, de még mindig semmi 😊
régi szép idõk mire hazaértem suliból má volt sub is 😊

mucsácsó
Mindig ugyanazok a foromosok csinálják az angol subot. Régebben már reggelre kész volt, de a múlt heti rész óta kicsit késik a dolog. Gondolom estére max (10-11) biztosan kész lesz.
hat nekem annyira nemtettszett ez a resz viszont az ikrek apja 😄 Hat az eszmeletlen tag.. Viszont majd a kovetkezo evadba remelem JJ-nek kicsit tobb kijut a jobol mert szegeny sracnak egyszer volt szerencseje de azon kivul csak rugdossak az egesz evad alatt 😞

Én azt nem is ismerem. Ha majd felkerül oda akkor szólj 😄

BlackShadow
nemtom oda mi kerül fel, de eddig amilyen angol feliratokat néztem az összeset forom-osok csinálták 😊 de majd csekkolom azt is

Én is a feliratot várom. Opensubtitles.org-ra szokott a leghamarabb felkerülni, ott érdemes nézni. EGyébként nagyon változó, van amikor délelõtt 11-kor fent van, van hogy csak másnap.

BlackShadow
én nekivágtam felirat nélkül.. de egyszerûen nem áll rá a fülem erre az akcentre 😊 fõleg mikor a bajszuk alatt nyögnek vmit😊 várok foromra, csinálják meg 😄

PatBate
Nagyon nagyon tetszsett.

(micsoda különbség! nincs semmiféle értelmetlen effy-freddy szál, és ez egy jó sorozat!)

Ma új rész! Sajnos az utolsó elõtti <#szomoru1>
Gnome
jaja a legdurvább meg azvolt amikor Cook talán..

Bulykin
jaja az durva volt, egy ideig azt hittem h Katie talán...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

színpatikus <#idiota><#banplz>

Nekem ez a rész is tetszett. Effy nagyon nem volt színpatikus az elsõ és a második évadban, viszont a harmadikban nagyon megkedveltem. Bár ezt a Cook - Freddie dolgot elég bénán kezelte. Ebben a részben azért kicsit durva volt amit csinált.
AntiHero
nekem nem jött be ez a rész. Ez volt az elsõ ami nem tetszet.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

kommersz
van magyar sub.
ismet csak szoltam😊

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

PatBate
ja csak az a gáz h a következõben freddy megint halálosan bele lesz zúgva és az elég para lesz😄

kommersz
Katie megmondta neki😄 csak burkoltan. Meg a korhazi jelenetnel elegge elfordultal tole.Persze nem a "kurvasaga" miatt.

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

PatBate
én azt várom h effynek mondják meg h 1 szánalmas kurva

mucsácsó
Hát tényleg eszméletlen jelenetek voltak benne, nagyon durván megcsinálták. Az eleje meg milyen izgi meg para volt már 😄 Azért ez egy kicsit idegen dolog a Skins-tõl, de úgy beleillett nagyon, jó volt így ez.
Effy meg hogy nézett ki az erdõben te atttyaúristen 😄

Amúgy meg a 3x09 trailerét elnézve jövõ héten is megkapjuk az oltást asszem...
kommersz
pedig milyen faszan megtanulta a szoveget anno 😄😄
"my name is Thomas,im so glad to meet you"

BlackShadow
iszonyat kemény rész volt.. nagyon nagyon eltalálták 😄
mikor effy elszállt és találkozott katie-vel iszonyat jól megcsinálták .. tuti tapasztalatból írják a story-t .. ilyen nincs 😄

mondjuk annyira lehetett tudni, h cook az aki ijeszteget, ill cook az akivel végén effy van 😊 de a rész tényleg kegyetlen volt 😊

azt sajnálom csak, h thomasnak kb az évad során semmi szerepe nincs :\

kommersz
kibaszott jo resz volt.
Nah ezt vartam mar,vegre mindenki megmondta Cooknak hogy nem szeretik😊.Thomast annyira sajnaltam , szegeny.Meg a resz eleje gecire izgalmas volt.Effy csoppet bekeszult.Panda joltette hogy lebaszott egyet Cooknak.Aztakurva a Katies jelenet amikor flashelt Effy.Az durvan adta.Az jo jelenet volt ,amikor senki sem veszi fel a telefont.Nah aztan meg ismet cook.
: )

Szepen bezuzta a fejet Katienek.Egyre jobb ez a sorozat.Csak igy tovabb.

mucsácsó
Húhhúú hát ez aztán igen... Ebben aztán tényleg volt minden... Irtó jó rész volt. Csak basszamegálló, még 2 rész.. 😞 Tök durva, hogy milyen gyorsan lement az évad.. :|
passatgt
na ez a rész most odabaszott rendesen

kommersz
koszi szepen😊

mucsácsó
Van angol sub, fel is töltöttem. Akinek kell az fáradjon ide:
http://www.speedyshare.com/194863846.html
mucsácsó
Hát igen...én is kerestem már mindenhol, de sehol sincsen semilyen nyelvû sub... 😞 Ha valaki netán talál valahol is, az legyen oly szíves linkelje majd be! Köszi! 😉 Angol sub nélkül azért énse vállalom be...
GP2100
Erre én is kíváncsi vagyok, nem találok sehol. <#rinya> Egy amerikai filmet egész jól megértek felirat nélkül is, de ez a brit kiejtés...

\"elég volt ebből a faszom fütty nemzetből egy életre\" by tirexi