1492

Angol tini-sorozat 18+ módra
  • passatgt
    ilyen portfóliószerűség, és ott van legfelül hogy 2010 - Skins (the movie):)
  • Bulykin
    és ezmiez? Jack Thorne az egyik író azt tudom :D

hát ha igaz a hír akkor fuck yea
  • kommersz
    http://www.guardian.co.uk/film/audio/2010/mar/18/film-weekly-podcast

9:18-tol van a lenyeg.
  • passatgt
    http://www.casarotto.co.uk/system/media/client/cv/2130/Jack_Thorne.pdf
  • erik10
    igen
  • mangalány
    Ez az évad csak 8részes?
  • mangalány
    Lesz movie???
  • Bulykin
    whatta
    ezt hol olvastad? linket pls^^
  • kommersz
    Valszeg ezert volt ilyen lezaras:)

"Skins The Movie - Its centered more around generation 2, but generation 1 will be involved:)"
  • Bulykin
    hát nekem kúrvára tetszett ez az utolsó rész^^
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Freddyt sajnálom nagyon...
    és hát csak úgy mint az előző generációnál itt is igencsak nyitva hagyták a dolgokat

kíváncsi vagyok marad e valaki ebből a generációból úgy mint annó Effy,
    Panda és Thommo lelépnek Amerikába, Naomi és Emily is elutazik, JJ, Effy és Cook meg a másik ikercsaj pedig kérdőjel
  • Bulykin
    már van uccsó részhez is hunsub :)
    katt

megyek is nézem a 7. résszel együtt, mert még azt se láttam :D
  • erik10
    most komolyan leakarják cserélni Cookékat a következő évadban? :/ mondjuk igazából nem érdekelne, de Cook akkoris hiányozna :D
  • passatgt
    valóban jó lenne egy ilyen, mint a secret party, amiben láthatjuk, hogy megöli a faszkalapot cook
  • mangalány
    Köcce sééép...:)
  • mangalány
    Tiszta jó ez a kép...:D

• ronihun
    én nem értek egyet, szerintem nagyon jo volt az évadzáró, a vége pedig kurva nagy volt
  • BlackShadow
    és ez volt a 2 évad fő cselekményszála :D
  • gumbo1888
    tulajdonképpen kimondták, hogy szerelmesek amikor naomi vallomása volt, thomas meg megy a harvardra pandaval és boldogan élnek mi meg nem halnak
  • BlackShadow
    lezártak ezek bármiféle szálat a 2 évad alatt?? a leszboszok kimondták h szerelmesek.. tommo a semmiből tűnt elő a semmibe megy majd megint 2 perces jelenettel futni, meg panda lelép.. ennyi.. de úgy bármit is lezártak? 1 rész még min. illene.. bezzeg 2. évad zárása temetéssel..
  • ba32107
    Hát tényleg nagyon ratyi vége lett :D
  • gumbo1888
    Egy miniepizódot kiadhatnának amiben megmutatják Cook mit művelt a dokival :)
  • gumbo1888
    Azért nekem hiányozni fog ez a társaság is, még ha nem is közelítette meg az elsőt. A vége a résznek elég ütős volt!
  • Bulykin
  • trabiubi
    Ugye jól tudom hogy folytatják? Megint lecserélik a társaságot. Csak az ikrek meg Kaya maradhatnának, mert jó nők :D
  • BlackShadow
    nem volt vmi nagy szám ez az évadzáró.. összességében az egész évad egy nagy semmi volt sajna :( de legalább a zenék jók voltak :)
  • katkit
    Ennek is vége van, nem tudom tudnak-e újítani majd valamit jövőre, nem ártana, ez a mostani évad elég depis lett.
  • kommersz
    folyik lefele ,sajnos utolso resz: )
  • Dragooon #705
    itt
  • Dobronski
    hosszupuska talán.
  • mangalány
    Hol találok magyar feliratot Effy(07)-hez?
  • gumbo1888
    ez a rész olyan volt mint a Fredie-s, végig arra volt kihegyezve, hogy Effy teljesen meg van örülve, az olyan részek mint pl a JJ-s engem jobban szórakoztattak, de a vége ütös volt a gyilkossággal, szerintem meghalt, ugye az első brigádból is meghalt valaki, gondolom innen is, azért az utolsó részre eléggé kiváncsi vagyok
  • Dobronski
    Emily régen (L)
  • ba32107
    Amúgy én akárhogy is próbáltam, nem sikerült megszeretni egyik szereplőt sem. Cook még mindig egy nagypofájú fasz, aki akármit tesz, soha nem lesz szimpatikus, Freddie egy puhapöcs, JJ teljesen jellegtelen, Effy még jó, csak épppen az egész sorozatban utáltam őt is (:D). A többi szereplő meg még annyira sem fog meg, hogy véleményt írjak róla.
  • kurol
    Jaja én is csak effy miatt néztem már az utolsó pár részt... Remélem hogy az új évadba változtatnak pár dolgon
  • passatgt
    hát ja, kicsit valóban depis:D

viszont effys elizabeth vagyok elég fasza volt
  • ba32107
    Hát nekem ez a sorozat kezd túl elborulttá válni. Már egyáltalán nem élvezem. Ezt még befejezem, aztán a következő évadnak adok még egy esélyt, de ha az is ilyen lesz, akkor részemről ennyi volt, maradok inkább az első két évad emlékénél :D
  • passatgt
    ez nem szappanopera, neki ennyi volt sajnos:(
  • kommersz
    Erdekes resz volt ,
    gondoltam meg szerintem lathato volt az orvoson a vegen hogy lesz valami "fudbazdmeg" jelenet, de erre nem szamitottam.
    Sajnos nagyon hamar vege lett ennek az evadnak.
  • Dobronski
    NEEE! NE OLVASSÁTOK EL! SPOILER! BOCSI!
    (pedig használtam megfordítást)
  • Dobronski
    [flipv]Meghalt... szerintem.[/flipv]