Bill Gates: A nagyfőnök utoljára beszélt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
http://www.break.com/index/bill-gates-last-day-of-work.html
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Linux nem Win: http://www.unixlab.hu/LNW/index.html gentoo : http://www.gentoo.org/main/hu/philosophy.xml
Szeretném, ha én is ilyen jókedvûen mehetnék majd nyugdíjba!
(Bár sejtem, hogy erre mekkora az esély 😉)
😊))
Ki nem szarja le a Visztát?
A Vista meg olyan amilyen...nálam leszerepelt.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
HP+
Már Al Gore-t is haverként üdvözli, csomagtartót sem használ, minek is az, nem téma, érted..
Aki nem érti az nézze meg a CES videót, a Bill és a haverok részt. 😄
http://www.microsoft.com/presspass/events/ces/default.mspx
(ja meg ebben volt valami csaj, aki valami Zune-ról játszott valami zenét egy autóban, ekkor hirtelen kilenc 120 kilós jogvédõ ugrott fel a színpadra és egy laza mozdulattal kirántották onnan, hogy hogy merte berippelni a zenéit a cd-rõl, meg ilyenek.. <#idiota>#idiota> szóval érdemes megnézni.)
https://twitter.com/foodlfg
Az igazi nagy embereknek nincs szükségük arra hogy ilyen gyerekes külsõséges dolgokkal bizonyítsák önnön nagyszerûségüket.
Billi mint az igazi nagyok elsõ sorban önmagának bizonyított, és lojális a társadalomhoz, nem akarja magát elhatárolni a többi embertõl mondván, hogy nézzétek a 10 millió dolláros pizsamámat meg a 20 milkós öltönyömet.
Annyira szerény mint amilyen nagyvonalú. De az üzletben nagyon kemény játékos, kegyelem nélkül elkeni az arcod ha az útban vagy.
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
Ez a lila pulcsi valami botrányos, és még a gallérját sem tûrte ki.
\"A képzelőerő fontosabb, mint az ismeret.\" (Albert Einstein)
Dani, ha megnézed a cikkedben ott van a jövõ real time interaktív tv-je.
Én erre reagáltam,hogy ennél ezt jobban is meglehetne csinálni egy hatékonyabb tömörítõ eljárással. Amin éppen dolgozok. Aztán mint már megszoktam jött a flame egybõl, de hát én nem tehetek róla mindenki szkeptikus, billi fasza gyerek amúgy, a fél pénzét már befektette az éhezõ gyerekekbe, és a most gyógyíthatatlan betegségek elleni gyógymodok kutatásába. Ergo, ha xp-t vagy vistát veszel egy lépéssel közelebb segíted a tolószékes fazonokat és más rákos gyerekeket a gyógyuláshoz. A sok éhes szájról ne is beszéljünk.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Ha veszteséges tömörítést választod, mondjuk 1:30 arányban, még az 30-35 Mbps-nyi adatfolyam, és ott már azért lesznek a veszteséges tömörítésnek komolyabb képminõséget érintõ hatásai. Ha most azokra a játékosokra gondolok akik képesek mindenbõl a legjobb, legdrágábbat venni és maximális élsimítás mellett tized FPS-eseken képesek rágódni, meg teszteredményeket bújni, az szerinted hogy fog tolerálni egy ilyen veszteségesen tömörített degradálódott képminõséget?
És akkor még a késleltetéssel nem is számoltál. Leütsz egy billentyût, azt elküldöd a szervernek, ez akár több tíz ms is lehet attól függõen a szerver fizikailag milyen távon helyezkedik el tõled. Ott a gép kiszámolja az aktuális framet ami szintén idõ, utána ezt nekiáll neked veszteségesen realtime tömöríteni, utána visszaküldi az adatkapcsolaton ahol a kliens eszköznek ezt még ki kell tömörítenie, szóval azért valaki processzor kapacitásnak ott is kell lennie és csak utána kerülhet a megjelenítõre.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
PL: conspiracy
(Amúgy meg vicces, hogy mindig akad valaki, aki újra fel akarja találni a huffman kódot valamilyen verzióban.)
Minden jog fenntartva!
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben, de akkor sem szívja!
Sorry, de az az Apple, kedves barátom 😊
Ha van pc-d és a nappaliba telepítessz egy média klienst ami a pc-rõl streamelt jelet tolja, akkor késõbb kissebb lépésekben tudnak módosítani a dolgon, pl szerzõdés szolgáltatóval, és a media kliens idõvel nem a másik szobában levõ pc-drõl fogadja a jelet, hanem egy szolgáltatótól pey per view modell alapján, vagy bármi egyéb megoldással.
AZ MS még mindig silány termékeket gyárt, és az a baj hogy ezt az átlag felhasználó meg az hiszi hogy a Windows a csúcs, és hogy milyen felhasználóbarát. És a legszebb hogy azt képzeli az átlag user hogy neki ezt kötelezõ használnia. Kicsit szar de hát ez van. Persze természetes az is hogy 1,5 gb ram mellet hosszú másodperceket kell várnom hogy a XP lapozgasson ki-be a memóriába. (ok mindenki ismeri az okokat meg etc....) Az a baj az M$ el hogy ha valami szar akkor inkább meg próbálja bebizonyítani hogy az jó. A helyett hogy ok elbasztuk újra írjuk. Hiszen azért fejlesztik többszázan... De inkább kiadják hibásan a dolgokat mert nem tökmindegy ?? Veszik ígyis úgyis. És az a vicc benne hogy tényleg veszik...
Ez ugyanúgy megmutatkozik az Xboxnál is. Amikor elõször megnéztem hogy mi van benne, elõször azt gondoltam hogy az M$ alkotott valamit. Azután láttam azt a gyönyörû piros körös hibát etc... Aztán meg egy elég gagyi felhasználói felületet tettek rá. De mindazonáltal ha meg piszkáljuk picit jó kis Gentoo Linuxot lehet rá fel tenni. Nemértem hogy az M$ miért nem képes XP vel együtt szállítani ezt a kis csodát. Nehogy már ekkora emberi erõforrás mellet ne legyen kapacitás arra hogy powerpc-re újra forgassák a Windowst meg hozzá pár programot. No de az nem szolgálna az M$ érdekeit, mert kötelezõ mindenképpen gagyit drágán elõállítani...
Emlékszel még az XP Home hostname ajánlásaira? "Konyhai számítógép" LOL 😉
Haha én is ilyen pizsamát veszek fel télen, ha a panelban nem megy a fûtés xD
Nagy arc ez a Bill gyerek, még ha köcsögösködik is a vindózal akkor is.
<#eplus2>#eplus2>
Lehet hogy már rég leadta a lapot másoknak, de az õ nevére még sokáig emlékezni fogunk. 😛
https://twitter.com/foodlfg
Ez a világ legnagyobb szarsága. Van Xbox360-am, és egy iszonyat primitív dolognak tartottam, hogy menjen a pc-m és a boxom is, hogy médiázzak a nappaliban. Faszkodás az egész, nem értem az MS mért nem megy értelmesebb irányokba???
A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.
Hogy néznek ezek ki? Ha nem ismerném fel õket, odadobnék egy tízforintost, mert azt hinném, hogy kéregetõk.