87
-
FoodLFG #8
Haha én is ilyen pizsamát veszek fel télen, ha a panelban nem megy a fűtés xD
Nagy arc ez a Bill gyerek, még ha köcsögösködik is a vindózal akkor is.
Lehet hogy már rég leadta a lapot másoknak, de az ő nevére még sokáig emlékezni fogunk. :P
-
#7 Media Center...
Ez a világ legnagyobb szarsága. Van Xbox360-am, és egy iszonyat primitív dolognak tartottam, hogy menjen a pc-m és a boxom is, hogy médiázzak a nappaliban. Faszkodás az egész, nem értem az MS mért nem megy értelmesebb irányokba??? -
opeca #6 Én nem is használom:) -
bandypappa #5 sok kis gempa fikázza a vistát, ha olyan szar nekik, akkor ne használják. Amugy ez eléggé komoly elöny lesz a ps3-hoz képest, változtatható kameraállások, valós idöben? Ez aztán csúcs lenne. Ha igy folytatják áttérek konzolra. -
Cat #4 Már tavaly augusztusban 60 millió darabnál tartottak, szóval simán hihető. Persze ennek nagyrésze új számítógéppel, illetve nagyvállalati vásárlás keretében került eladásra, ahol egyszerre sokezer darabot vettek meg a bolti ár töredékéért. A helyzet amiatt sem rózsás, hogy ez a százmillió a Windows használó gépek igen kis, alig 8-10 százaléka, hiszen milliárd felett van telepítve XP, W2K vagy egyéb Win. -
opeca #3 Nem semmi ez az amerikai felfogás.
Hogy néznek ezek ki? Ha nem ismerném fel őket, odadobnék egy tízforintost, mert azt hinném, hogy kéregetők. -
#2 Miert lenne..? Attol hogy sokan fikazzak meg hasznaljak... -
HunGreg #1 "százmilliomodik Vista licenc értékesítése" - nem sok ez egy picit?