35573
Pont lista + Szabály
Anime Addicts | Aoi Anime | Hivatalos SG Anime Topik | AniDB
Képfeltöltők
\" target=\"_fnew\">
Postimage | \" target=\"_fnew\">Imagevenue | \" target=\"_fnew\">Pirateclub | \" target=\"_fnew\">Iaro | \" target=\"_fnew\">Imageserve
border=\"0\" alt=\"HTML Hit Counter\">
-
#1089 Sztem nem sotet, nagyon is jo, az uzenetes dolog meg nalam is jelentkezik :S -
#1088 jólvan jó ez akk...én nem csnálok ezekután már nicns értelme:) -
#1087 kicsit sztem sötét a háttér, de ezen még lehet változtatni...
Amúgy csak nálam van baja az új üzenet "kijelzőnek"? Most is amikor visszanéztem azt írta 2 új üzenet, pedig már Antihero is 2-t írt meg már Armageddon is írt... De csak ennél a topiknál csinálja ezt... -
#1086 kössz, a tied is nagyon szuper, csak még nem láttam, mert épp az enyémet csináltam mikor beraktad^^ nagyon jóa (Y) -
#1085 de^^ -
#1084 hűűű ez jaóó:) -
#1083 menő! ^^ -
#1082 én is csináltam egyet:
-
#1081 Azt az ö-t nem írod át hosszú ő-re? -
AranyKéz #1080 Na akkor újraindítom a játékot, közben lehet válogatni belőlük ha bannerképesek.
-
#1079 az inuyasha -
#1078 Fanartok az a gond :S amúgy mik vannak rajta? XD
??
Bleach
??
??
Naruto
Death Note
Hellsing
...talán... Inuyasha emberként? -
#1077 -
#1076 Csinálok én is akkor 1 bannert. Szolid és vissza fogott lesz:D -
by ronihun
ezen mindet ismerem :c
Busou Renkin (2006-7)
Kaze no Stigma (2007)
Puni Puni Poemi (eléggé hírhedt betegség)
Chobits (alap :C)
Umisho (2007)
Futari Ecchi*
Read or Die*
GTO (alapz!!)
Humanoid Kikaraider*
*ezeket eredetileg nem ismertem fel. De ROD az megy Animaxon, elvileg Humanoid Kikaraider is, és a kezdők szvsz néznek Animaxot...
^^
és én 114 animével azért még nem tartom valami mesternek magam főleg hogy sztem még rengeteg eléggé alap művet nem láttam :c -
#1074 grat hozzá^^ -
#1073 Házigazda vagyok, köszönöm bárki is adja ezt a jogot :) -
#1072 Épp az a jó ha a bannerban lévő animéket felismerik, mert akkor az újak legalább egy kicsit maradnak, mert azt hiszik, hogy van értelme maradniuk... -
#1071 én tényleg nem szertem xD de mint mondtam máshol Narutot sem xD és aztsem tom Bleach miért tetszik de azt viszont csípem :D na mind1 xD
---
ronihon bannere jó, a betűt mondjuk overlay fölé raknám.
nem értek azzal egyet hogy népszerűbb animék kellenének. hisz azokat mindenki ismeri így könnyen felismerik :C és akkor nincs értelme :c szerintem -
#1070 akk mad csinálok ujat ha kell -
#1069 Bocsi Aranykéz de töröltetnek kelett a hozzászólásodat két okból, csak egy képet muttathatsz + mert most a téma az hogy mi legyen a bannerbe -
#1068 tudom :) -
Mirk #1067 csak viccvót -
#1066 ez nem igaz -
#1065 '97-ben még nagyon menő anime volt
(azt sem tudtam akkor hogy mi az az anime) :D -
#1064 hehe, tudom a DB az nagyon jó anime, de ez csak példa volt, sorolhatam volna még pár animét :) -
Mirk #1063 mer senki se szereti:) -
#1062 enyémben lesz Elfen Lied is :D
Amúgy a Dragon Ball már nem is számít animének? Azt mindenki ismeri, de senki sem beszél róla :) -
#1061 ismerd fel az animét? nem Ismert fel a képröl az animét? :D
Amugy szerintem a legnépszerübb animéket kéne berakni, pl Azumanga + Naruto + Inuyasha + Code Geass + Bleach + School Days + One Piece + Death Note + Suzumiya + Lucky Star nem?
De tetszik a bannered -
#1060 az a "z animet" felirat a világos részre nem kellene :D am jó (Y)
Sztem legyen határ idő és szavazat alapján majd eldöntjük^^ -
? -
#1058 ezért kell "egy kattintásos lenyílós menüs"... Aki arra képtelen hogy vegye a fáradságot egy kattintásra, az arra sem lenne képes hogy elolvassa a szabályt... -
#1057 Olvashatatlan -
#1056 ilyen sok szabály elég csunyán mutatna rajta tehát zstem inkább azt majd vhoyg máshogy kéne megcsinálni... -
#1055 a szabályhoz külön gördülő menü kell, az sokkal designesebb... holnap én is összedobok vmit... (attól h nem tudok hozzászólni a témához, még aktív figyelő vagyok, ha meg tudnék mondani vmit akkor fix h nem vok gép előtt) :D -
#1054 igen az tényleg gyerekes kép volt, mert tele volt kölyök animékel + két szabály nem volt rajta
Ez atkamon bannerja
link -
#1053 Én olyasmit csináltam és aztmondtad az gyerekes:p -
#1052 akkor mégsem jelentkezett és a 20 perc az szabály ^^ oops
akkor hajrá roni! -
#1051 Ahh nem annyira fontos, idom sincs most nagyon :) -
#1050 olyan banner képet kéne csinálni amiben sok kis kép látható animékböl