35573
Pont lista + Szabály
Anime Addicts | Aoi Anime | Hivatalos SG Anime Topik | AniDB
Képfeltöltők
\" target=\"_fnew\">
Postimage | \" target=\"_fnew\">Imagevenue | \" target=\"_fnew\">Pirateclub | \" target=\"_fnew\">Iaro | \" target=\"_fnew\">Imageserve
border=\"0\" alt=\"HTML Hit Counter\">
-
#1049 na igen ez a 20 perc limit ki lett tesztelve, és ugy gondolom kicsit nehéz ki várni azt az idöt, hogy értsd miután megvártuk a 20 percet és megmondta a megfejtést, legtöbbször 10 percet kelett várni mig valaki hozot uj képet, ez igy 30 perc -
#1048 Enosh Chan már jelentkezett de sztem csinálhattok többen is. majd kiválasszuk kié legyen... esetleg váltakozó lesz :D -
#1047 15 perc kevééés... legalábbis ha nem csúcsidőben van... hétvégén esetleg szünetben pöröghet a tápic. hétköznap felejtős :c -
#1046 csináljk bannert? -
#1045 20 perc :) -
#1044 A szabályok a következők:
#1. Csak akkor szúrhatsz be képet, ha nálad van a jog! Akkor kapsz jogot, ha megfejtetted az előző képet és erről egyértelmű visszaigazolást kapsz!
#2. Csak akkor fejtsd meg a feladványt, ha utána tudsz képet beszúrni! Ha ennek ellenére sem vagy képes türtőztetni magad, akkor egyértelműen nevezd meg azt, akinek átadod a jogot!
#3. A kép kizárólag animéből lehet! Nem lehet manga vagy fan art!
#4. Ha egy feladványra két napon belül nem érkezik megfejtés, akkor a feladónak meg kell mondania az anime címét, és vagy új képet rak be, vagy átadja valakinek a jogot.
#5. Ha valaki megfejtette a feladványt, de egy napon belül nem rak képet, akkor a jog automatikusan átszáll az első jelentkezőre.
#6. Minden olyan kép, ami jogtalanul lett beszúrva és minden olyan hozzászólás, ami zavarja a játékot, törölve lesz, és akár büntetőpontot is eredményezhet.
#7. A kép mérete ne haladja meg az 500KB-ot! (tessék tudni tömöríteni!)
#8. A szabály nem ismerete nem mentesít a betartásuk alól!
#9. A 18+ vagy a feletti képeket ("Hentai", stb), linkelve kérném, és beírva, hogy mennyire durva! -
Gibor #1043 Akkor pakoljátok az ainméket :D:D:D:D meg hamar fejtsétek meg és töbször próbálkozzatok:D és hamar kilesz ütve :D -
#1042 1. milyen játékkal kezdted?
2. 1:18 Model Cars
3. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
4. Nagy LEGO topik
5. The Witcher
6. Ismerd fel a képröl az animét
7. Közösségi portálok legmagabiztosabb hölgyei
8. AUTÓ mánia
9. World of Warcraft
10. Digitális és analóg fényképezőgépek
ki kell utni az uj topikot -
#1041 "Elvileg" -
AranyKéz #1040 Rakjon más. (Elvileg tanulok csak benéztem :D)
-
AranyKéz #1039 Area 88.
-
#1038 -
#1037 namostmár csak akit érdekel, tegyetek :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amon: Apocalipse of Devilman -
#1036 am is csak tipp volt :| -
#1035 nem :D -
#1034 vampire d hunter?? -
na egy nem túl nehezet -
#1032 az anime cime:Jinzo Ningen Kikaider the Animation vagy másképp Humanoid Kikaider, rakjon aki akar -
#1031 hi all... na megen tuttam megy csomót így hirtelen átpörgetve :D jóvok ám ^^ de lassan kifogytok azokból amiket ismerek és akkro már nehéz lesz XD -
#1030 :) -
#1029 a francba pedig rajta voltam :)) -
#1028 nem talált
kis help
-
#1027 tom bethmen ifjú korában -
#1026 majd én rakok
-
#1025 Shingetsutan Tsukihime
Rakjon aki szeretne -
#1024 Könnyű
-
#1023 Imadom ezt a stilust -
AranyKéz #1022 Az hát :)
-
#1021 Umishou?
Ha igen, akkor rakjon valaki, mert nekem most ideje hazamennem :D -
AranyKéz #1020 -
#1019 rakj plz -
AranyKéz #1018 Princess Mononoke -
#1017 majd én rakok :)
-
AranyKéz #1016 Pale Cocoon. Rakjon más.
-
#1015 -
#1014 na végre valaki kitalálta, te raksz -
#1013 Wild Arms? -
#1012 enyire nehéz a kép? segitség remélem kitalálja valaki :)
-
#1011 Igy van ez nem ide valló kérdés, menj ide
Ha már irtam, beszúrok egy képet :), jó találgatást :)
-
AranyKéz #1010 Egyébként ez a "három lyuk" négyszer is szerepel a sorozatban, de soha nem tudjuk meg hogy pontosan mi is ez :)
// Gyakorlatilag csak ennyire emlékszek már a sorozatből :D