2096
  • white0517
    játszok is :P elvagyok ezzel amíg nem lesz AC2 törés :)
  • alma2
    egy nagy palya van az egesz jatekban :)
  • Csokis
    Angol barátomat kértem meg, hogy rendelje meg nekem én meg átutalom a pénzt.
  • zorrobomber
    Hali all! Ez az 1. pálya megy faszán, 2.-tól meg szaggat senkinek nem adta be? Nagyrészt fullon kezdtem 1440*900-ban, de később mediumra is hiába vettem le mindent. A gépem vista c2d 2.2ghz 4gbram 8800gtx 768mb
  • tommygear
    akkor jáccad :D
  • IMYke2.0.0.0
    Hogy tudtad megrendelni akkor a játékot?
  • strebacom
    Tudom, de nem erre gondoltam, hanem: ahol lenne 80 fps a játékban ott a vszink miatt leesik, 30alá, de ha ki van kapcsolva akkor 80-an, holott stabil 60-nak kellene lennie a vszink bekapcsolásakor...
    Ez volt a demoban is, olvastam róla eleget, meg tapasztaltam is...ez az engine ilyen, vagy a driver...no mindegy...
  • Csokis
    Legyetek szivesek spoiler tag-ot használni, mert míg meg nem jön az eredeti már nem kezdek bele, viszont olvasnám a topik-ot továbbra is. Köszönöm!

#477: Köszi, ezt nem tudtam.
  • HoReSz1975
    nem értem felraktam a
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Just.Cause.2.Proper-SKIDROW
    verziót és ugyanazt írja ki, pedig a steamot is uninstalláltam már:

• alma2
    a vsync velejaroja ez. nem csak itt hanem minden jateknal.
    De aki nem szereti a felbetort kepernyot, akkor nincs mese, nem art bekapcsolni.
  • alma2
    valamelyik ... irta, csak nem talalom a kommentjet, hogy vegig kell nezni a sok logo bejovetelet, az az enter billentyurol, netan a gamepadon a start gombrol meg biztosan nem hallott..
  • Gideon Wieth
    Az agencyis első egynéhány küldi nekem veszettül tetszett. De ez a menj ide oda hosszútávon nekem se fog bejönni, mert a küldik nem valami adrenalin pumpálóak eddig. Bezzeg az első egynéhány
  • Katun
    Üdv srácok!

Én még a hegycsúcson elakadtam, Kane kirak a gépből minket aztán fel kell robbantanunk a két lövegtornyot, felrobbantom kiírja hogy Wait for KANE és senki nem jön, kivétel az NMY-ket mert azok mintha a csapból folynának és már vagy 20 perce ölöm ezeket a köcsög mobokat de nem jön a helikopter, valahol hallom, de be van akadva.
  • strebacom
    Waoo, nagyon faxán fut full-full, ez köszönhetö az uj ati drivernek(10.3a)
    Ja és az ATI-val rendelkezök a V-sync-et kapcsolják ki a játékban, meg a CC-ben is, mert belassulásokat okozhat...

• alma2
    blackmarket
  • grebber
    Ilyet hogy lehet?
  • alma2
    Ha jol tudom a ket csapat mashova tette a menteseket ezert nem latod.
  • alma2
    Miert kene utazni, ha kered elvisznek barhova...
    De itt olyan szep kis vilagot osszedobtak a fiuk, hogy meg utazni is elvezetes...
  • Lacee86
    Én csak a demót próbáltam. Lehet, h elég szép, és lehet h jól is optimalizált (még a lent olvasható konfigon is aránylag játszható ), de már a demó alapján halál unalmasnak tűnt.
    Win7-ről annyit, h nem a Just Cause 2 miatt, de amúgy érdemes feltenni, mert jó oprendszer.
  • Csokis
    Nekem az egy is megvan eredetiben, mert rettenetesen jó volt számomra. Ez is nagyon tetszik! Sokkal jobban, mint az első rész. Külföldről rendelt Limited Edition kiadás olcsóbban megkapom, mintha a simát venném itthon.
  • wesker24
    Nekem még a Just Cause 1 se tetszett egy ideig csináltam a küldiket de utána már ráuntam az egészre !

Igy a Just Cause 2 se nagyon izgat főleg ugy hogy az XP-t sem támogatja !

Meg egy játék miatt nem fogok WIn7-et vagy Visat-t felrakni !

• grebber
    Hát elég lapos nekem a game!
    Küldetéseket csinálod ha kész utazzál milliárd kilométert a következőért vagy irtsad a környéket ami baszott unalmas.
    Elmész a köv küldihez megcsinálod megint utazni sok km-ert.Közben bead 2000000 millió versenyt.

• Csokis
    Benne van minden file, ami kell. Igen, a két pc4 file is. Na, már meg lesz rendelve a Limited Edition! Jeee!
  • Gideon Wieth
    hát most elindult nekem a reloaded úgy hogy a skidrow cracket bemásoltam és arra rá a reloadedet meg felraktam a cdről a directxet meg a vredist cuccát :)
  • buddabudda
    Már késő, már elkezdte tölteni :D.
    Amúgy nmag-n néztem, ott van Skidrow crack Reloadedeshez, és a cracken kívül még kell tán néhány fájl, de nem tudom hogy azok a Skidrow crack részei vagy sem.
  • sztenli
    Hát nekem a Skidrow crack-el még annyira se indul el mint a razorral.
    Razor pályabetöltés közben lefagy.
    Skidrow meg a nyelvválasztó képernyő után nem történik semmi. JustCause2_game.exe-vel indítom akkor meg azt írja hogy "Program futtatási hiba".
  • Csokis
    Elég csak a Skidrow crack is.
  • buddabudda
    Töltsd le a Skidrow verziót, a Reloaded (manapság nem túl meglepő), de megint elcseszte.
  • Csokis
    ÁÁÁ, nekem kell a Limited Edition! Rendeljen már nekem valaki zavvi-ról.
  • Gideon Wieth
    akkor mostmár csak el kéne indítani. Aki ért hozzá pls segítsen :) Reloaded verzió:)
  • Csokis
    Fraps
  • Gideon Wieth
    Az engem is érdekelne am, hogy játékból mivel lehet képeket kiszedni :)
  • rumkola
    Nah, WinXP FAIL! :D
    Ezért a játékért viszont hajlandó vagyok Win7-ezni...
    Már előre örülök milyen nagyszerűen fogok szórakozni az új opr. beállításaival, lehet jobb lesz mint ez a game. :DD
  • Gideon Wieth
    nekem nem indul el. Átmásolok mindent a crack mappából, elindul bejön a töltőképernyő a legelején a reklámokkal azt lefagy. A gépem bőven megvan hozzá.. .Oprendszer WIN 7.
  • white0517
    köszi :)
  • Csokis
    Szedd le ezt!
  • white0517
    és azt hogy tudom ? am win 7-em van
  • Csokis
    Frissítsd a DirectX-et!
  • white0517
    na valaki tud segíteni? :( ezt írja ki mikor elakarom indítani xinput 3 dll hiáynzik a számítógépről. mit csináljak be is crack-eltem
  • Csokis
    Valaki tudna nekem vásárolni a zavvi.com-ról? Ezt a játékot akarom rendeltetni, méghozzá a Limited Edtion-t.