2096
-
RYO21 #453 nekem egyik képet se tölti be teljessen
-
Newfronter #452 Ezt kétlem, a GTA 4-ben minőségi multi is van, és inkább a realitásra megy mint a Just Cause 2. Az hogy rosszul optimalizált a portolás, attól még lehet jó játék. -
#451 GTA IV egy rakás szar ez a játék sokkal jobb minden téren -
#450 milyen progival csináljátok a képeket? -
Csokis #449 Ha elkezdtétek a RELOADED-es Crack-el a játékot és lecserélitek a SKIDROW féle jóra, akkor nem lesz meg a mentett állás. Én így jártam, most kezdhetem előlről. -
#448 Just.Cause.2.Proper-SKIDROW - Crack Only
"Csomó bugtól megfoszt minket a skidrow meg a 20 másodperces elindulástól" -
Newfronter #447 Érdekes.. Nem volt a géped beléptetve tartományba soha sem? Mert tényleg letilthat bizonyos funkciókat a group policy. Vagy valamilyen windowsos beállítás, esetleg program okozza hogy nem indul el. -
#446 Lefuttattam én is a tesztet (az elsőt, a dark towert)
Azért nem lenne rossz ha ki lenne írva hogy melyik benchről született az adott eredmény... -
hapi #445 A játék kurva jó, eszetlen komolytalan akciódús, a küldik ötletesek és nem egyszer volt álleejtés a megoldásoktól.
Programozás ügyileg meg mindenki elmehet a faszba. Olyan szinten folyamatos a game hogy nem találok rá szavakat. semmi szaggatás töltögetés, miközben gyönyörű és akkora területeket lehet bemászkálni hogy fel sem fogom.
Lehet menni optimalizálásból továbbképzésre a srácokhoz :)
Mindenmaxon nálam, a gépem meg olyan mint a 443-as hozzászólásban csak Ati 4850 -
Jossua #444 ja valami olyasmi én kikapcsoltam valami beállitást és már ment is -
#443 köze nincs hozzá -
xido #442 Ááá..más,mint a GTA4...ahogy alant mondta kollega..Mercenaries..én hozzáraknám,hogy mixelve Saboteur-rel...kis falvakat kell sziget szerte felszabadítani szabadidődben..küldetésben meg csinálni a nagy akciókat:) -
#441 üdv!
megéri e win7-et telepíteni? elég nagy faszság, hogy nem működik xp-n. van olyan hangulatos mint a gta iv?
[apro]legalábbis nálam a játékok xp-n sokkal jobban futnak. -
#440 Szerintem sokkal jobb lett mint az első része, elég Mercenaries hangulata van legalábbis nálam, de éppen az a jó.
Persze a egy jpg szarabb de így is látni hogy nem egy csúnya játék és százszor jobban fut mint a GTA4.
-
#439 Felraktam, bemásoltam a cracket és ezzel foga rendszergazda inditás után:
-
#438 Nálam is ez volt a gond, driver frissítés után megoldódott a probléma. -
xido #437 megrögzötten nem fogsz soha haladni a korral és külön particióra feltenni a win7-et? -
xido #436 A hangok helyenként szerintem is bénák..de Rico hangja nagyon Gerard Butleres..még az akcentusa is..igaz nem találtam stáblistát imdb-n:) -
#435 kész is telepítés
ottvan a játék ahol megadtad neki:)
enjoy:D -
TottiZsolt #434 Remélem lesz rá valami megoldás, hogy fusson XP alatt is. -
Jossua #433 eltünik és kész.... -
#432 véget ért a telepítés, kell ennél több? -
#431 ha rákattintasz az okra? -
Jossua #430 elöször majdnem csunyát mondtam :) dtools a legfrisseb verzioban benne van a többit meg goggole: win7 minialkalmazások és meglesz az ;)
Visszatérve az én problémámra tud valaki valami orvosságot erre ?:) -
#429 OFF:
honnan tudnék letölteni ilyen gadgeteket?:D
iwiw,dtools,hotmail érdekelne:D
ON -
Jossua #428 nekem ezt dobja ki telepités után... indul a game meg minden ,de töltö kép megáll jön a hang helikopter magyarázás .... de csak áll a töltökép!!!
-
Jossua #427 Hali kis help kéne feltettem .. new game... tölt aztán megáll a töltökép és hang van de áll a töltö kép. Mi lehet a baj ? -
#426 Nem kell hozzá steam!
-
#425 steames a cucc?
mert akkor kell csinálnom egy küldön steames accountot:D
féltem a Cod6-t:D
van valami megoldás hogy ne egy accounton legyen a két játék,de ne kelljen váltogatni a profilokat ha coddal és ha ezzel szeretnék jáccani? -
Newfronter #424 Indítsd újra a gépet, vírusírtót kapcsold ki teljesen, majd próbáld meg átmásolni. Fontos hogy a vírusírtó teljesen ki legyen kapcsolva!
Majd a vírusírtó programodnál célszerű a kivételek közé tenni a játék mappáját mielőtt visszakapcsolod. -
#423 menyj át csökkentett módba ugy be tudod másolni -
#422 max akkor nem enged, ha hasznalatban van. zard be a jatekot.
persze ha errol beszelsz. steam_api.dll -
#421 ehh, fel ora utan is azt mondom, valami hihetetlen hangulatos, latvanyos valamit hoztak ossze a fiuk. A gta elbujhat mogotte minden szempontbol. -
#420 Ilyen beállításokkal játszom
-
Matte #419 valaki feldobná a dll-t külön? nem engedi másolni. -
#418 ide is leirom, megy az xinput emulatorral, vagyis minden gamepaddal jatszhato. -
Csokis #417 Jó tudni.
#416: Ehh, nekem a steambackup.EXE-t. -
#416 Nekem alapból az autorun.exe-t indította.... -
Newfronter #415 Ha valaki a sima setup-al telepíti fel, akkor kérheti bizony a kulcsot. -
Csokis #414 Milyen CD kulcs kérés?! A betöltött ISO meghajtóra kattintottam, így elindult a steambackup.EXE, amiben csak megadtam a telepítési mappa helyét és már települt is. A végén kiírta, hogy vegyem meg, ha tetszik és kész, utána már játszhattam.