2096
  • RYO21
    nekem egyik képet se tölti be teljessen
  • Newfronter
    Ezt kétlem, a GTA 4-ben minőségi multi is van, és inkább a realitásra megy mint a Just Cause 2. Az hogy rosszul optimalizált a portolás, attól még lehet jó játék.
  • white0517
    GTA IV egy rakás szar ez a játék sokkal jobb minden téren
  • white0517
    milyen progival csináljátok a képeket?
  • Csokis
    Ha elkezdtétek a RELOADED-es Crack-el a játékot és lecserélitek a SKIDROW féle jóra, akkor nem lesz meg a mentett állás. Én így jártam, most kezdhetem előlről.
  • grebber
    Just.Cause.2.Proper-SKIDROW - Crack Only

"Csomó bugtól megfoszt minket a skidrow meg a 20 másodperces elindulástól"
  • Newfronter
    Érdekes.. Nem volt a géped beléptetve tartományba soha sem? Mert tényleg letilthat bizonyos funkciókat a group policy. Vagy valamilyen windowsos beállítás, esetleg program okozza hogy nem indul el.
  • Maxtreme
    Lefuttattam én is a tesztet (az elsőt, a dark towert)

Azért nem lenne rossz ha ki lenne írva hogy melyik benchről született az adott eredmény...
  • hapi
    A játék kurva jó, eszetlen komolytalan akciódús, a küldik ötletesek és nem egyszer volt álleejtés a megoldásoktól.

Programozás ügyileg meg mindenki elmehet a faszba. Olyan szinten folyamatos a game hogy nem találok rá szavakat. semmi szaggatás töltögetés, miközben gyönyörű és akkora területeket lehet bemászkálni hogy fel sem fogom.
    Lehet menni optimalizálásból továbbképzésre a srácokhoz :)
    Mindenmaxon nálam, a gépem meg olyan mint a 443-as hozzászólásban csak Ati 4850
  • Jossua
    ja valami olyasmi én kikapcsoltam valami beállitást és már ment is
  • tommygear
    köze nincs hozzá
  • xido
    Ááá..más,mint a GTA4...ahogy alant mondta kollega..Mercenaries..én hozzáraknám,hogy mixelve Saboteur-rel...kis falvakat kell sziget szerte felszabadítani szabadidődben..küldetésben meg csinálni a nagy akciókat:)
  • DJ RX7
    üdv!

megéri e win7-et telepíteni? elég nagy faszság, hogy nem működik xp-n. van olyan hangulatos mint a gta iv?

[apro]legalábbis nálam a játékok xp-n sokkal jobban futnak.
  • CalebJoe
    Szerintem sokkal jobb lett mint az első része, elég Mercenaries hangulata van legalábbis nálam, de éppen az a jó.
    Persze a egy jpg szarabb de így is látni hogy nem egy csúnya játék és százszor jobban fut mint a GTA4.

• HoReSz1975
    Felraktam, bemásoltam a cracket és ezzel foga rendszergazda inditás után:

• felony
    Nálam is ez volt a gond, driver frissítés után megoldódott a probléma.
  • xido
    megrögzötten nem fogsz soha haladni a korral és külön particióra feltenni a win7-et?
  • xido
    A hangok helyenként szerintem is bénák..de Rico hangja nagyon Gerard Butleres..még az akcentusa is..igaz nem találtam stáblistát imdb-n:)
  • Firerock
    kész is telepítés
    ottvan a játék ahol megadtad neki:)
    enjoy:D
  • TottiZsolt
    Remélem lesz rá valami megoldás, hogy fusson XP alatt is.
  • Jossua
    eltünik és kész....
  • norbi2fraktal
    véget ért a telepítés, kell ennél több?
  • Firerock
    ha rákattintasz az okra?
  • Jossua
    elöször majdnem csunyát mondtam :) dtools a legfrisseb verzioban benne van a többit meg goggole: win7 minialkalmazások és meglesz az ;)
    Visszatérve az én problémámra tud valaki valami orvosságot erre ?:)
  • Firerock
    OFF:
    honnan tudnék letölteni ilyen gadgeteket?:D
    iwiw,dtools,hotmail érdekelne:D
    ON
  • Jossua
    nekem ezt dobja ki telepités után... indul a game meg minden ,de töltö kép megáll jön a hang helikopter magyarázás .... de csak áll a töltökép!!!

• Jossua
    Hali kis help kéne feltettem .. new game... tölt aztán megáll a töltökép és hang van de áll a töltö kép. Mi lehet a baj ?
  • grebber
    Nem kell hozzá steam!

• Firerock
    steames a cucc?
    mert akkor kell csinálnom egy küldön steames accountot:D
    féltem a Cod6-t:D
    van valami megoldás hogy ne egy accounton legyen a két játék,de ne kelljen váltogatni a profilokat ha coddal és ha ezzel szeretnék jáccani?
  • Newfronter
    Indítsd újra a gépet, vírusírtót kapcsold ki teljesen, majd próbáld meg átmásolni. Fontos hogy a vírusírtó teljesen ki legyen kapcsolva!
    Majd a vírusírtó programodnál célszerű a kivételek közé tenni a játék mappáját mielőtt visszakapcsolod.
  • white0517
    menyj át csökkentett módba ugy be tudod másolni
  • alma2
    max akkor nem enged, ha hasznalatban van. zard be a jatekot.
    persze ha errol beszelsz. steam_api.dll
  • alma2
    ehh, fel ora utan is azt mondom, valami hihetetlen hangulatos, latvanyos valamit hoztak ossze a fiuk. A gta elbujhat mogotte minden szempontbol.
  • grebber
    Ilyen beállításokkal játszom

• Matte
    valaki feldobná a dll-t külön? nem engedi másolni.
  • alma2
    ide is leirom, megy az xinput emulatorral, vagyis minden gamepaddal jatszhato.
  • Csokis
    Jó tudni.

#416: Ehh, nekem a steambackup.EXE-t.
  • gabesz752
    Nekem alapból az autorun.exe-t indította....
  • Newfronter
    Ha valaki a sima setup-al telepíti fel, akkor kérheti bizony a kulcsot.
  • Csokis
    Milyen CD kulcs kérés?! A betöltött ISO meghajtóra kattintottam, így elindult a steambackup.EXE, amiben csak megadtam a telepítési mappa helyét és már települt is. A végén kiírta, hogy vegyem meg, ha tetszik és kész, utána már játszhattam.