Just Cause 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
de vmi kurva jó grafja van..alig várom lezúgjak 1 verdával a szakadékba vmi kurvanagy magasságból😄DD
Ezév harmadik negyedében érkezik a Just Cause 2 a boltokba. A készítõk szerint az új sziget nagyobb,...
Ezév harmadik negyedében érkezik a Just Cause 2 a boltokba. A készítõk szerint az új sziget nagyobb, zöldebb, szebb... stb. ahogy annak lennie kell egy folytatásban. Az eredetileg 2008 végére kitûzött megjelenést további polírozás miatt eltolták.
Megmarad a küldetésorientáltság, de a melléküldetéseket ezúttal kihagyják, ám a szigeten továbbra is szabadon garázdálkodhatunk, és csapódhatunk bizonyos frakciókhoz, hiszen minden destruktív cselekedetünk bizonyos ponttal jár a megfelelõ csoport felé.
Az új rész ezúttal Playstation 3-ra is megjelenik, így tehát teljes a paletta (PC, Xbox360).
info: Gamepod
Elég két meghiúsult üzlet, s máris beüt a krach. Az új irányba tapogatózó svéd fejlesztõcsapat majd' fele utcára került.
A 2003-ban alapított stockholmi Avalanche Studios fennállása óta egyetlen játékot adott ki. A Just Cause 2006-os megjelenése óta kitartóan dolgoznak a folytatáson és egy új, a virtuális vadászat örömeibe bevezetõ ingyenes MMO-n (The Hunter). Úgy tûnt, minden rendben van a stúdió körül, ám Christofer Sundberg CEO néhány napja bejelentette, hogy a 160 fõvel dolgozó stúdió 77 munkatársától válnak meg. Az ok két meghiúsult szerzõdésben keresendõ, ami 34 millió dollárt jelentett volna a független cégnek.
cause04.jpg
Sundberg meggyõzõdése, hogy sikerül újra talpra állniuk, de abban már kételkedik, hogy a jövõben a korábbi méretekre duzzadna fel a létszám. A tervek szerint ezentúl csak két projektet futtatnak párhuzamosan. Így most minden erejüket a Just Cause 2 és a The Hunter MMO befejezésére fordítják.
Hozzátette még, hogy több kiadóval is folytatnak tárgyalásokat egy új, eredeti ötleten alapuló projektrõl.
info: Gamestar
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
De hihetetlen hogy még egy rendes ingame videot sem mutatnak.Valami nagyra készülnek az tuti remélem.Remélem kihoznak sokat a graf motorból.
Amúgy elég nagy a csend a game körül, vagy csak én nem tudok róla semmi újat ? o.O
Az én akkori gépemen egy 6600Gtvel is jobban nézett ki a játék, mint itt az X360as bemutatón.
No persze aki játszott vele PCn valamiféle elfogadható beállítások mellett az azért látja még ezen a meglehetõsen ócska videón is, hogy itt biza nagy turpisságok vannak beállítások terén.
Ettõl függetlenül az tény és való, hogy a PCs verzióban felelhetõ hang általi laggzás kimondottan zavaró és élményt romboló hiba volt(ez Xen nincs). Az hogy a készítõk erejébõl nem futotta egy ezt javító patchre sem az az igazi szívás.
Just Cause X360 gameplay
Emlékszem mekkora volt a térkép az elsõ részben, a GTA: SA 5x belefért volna. Ekkora térképre rengeteg küldit ki lehetett volna találni, még akár versenyeket is mint a GTA-ban. Nekem igazából az a 6 órás játékidõ vette el a kedvem ami a végigjátszáshoz kellett. Amúgy a játék atmoszférája hihetetlen hangulatot árasztott szerintem, ahogy a sziklás parton krúzoltam a motorcsónakkal és úgy hullámzott a levegõ mintha 40 fok lenne... rengetegszer volt hogy megálltam gyönyörködni a tájban.
Meg amikor felmentem a TV torony tetejére, beláttam a környezõ szigeteket. Ennél látványosabb játékot (a táj megjelenítését értem ezalatt és nem a textúrák minõségét) azóta sem láttam, talán a Crysis.
Remélem a 2. rész csak überelni fogja mindezt
Szeretnék a Volánbusznál dolgozni mint buszsofőr Szeretem a buszokat Szeretem az Ikarus E94-st
VideoGamesBlogger
Máshol ezt olvastam :
"Speaking to Swedish publication Kong, representatives from Avalanche confirmed that Just Cause 2 is in the pipeline and that it will be released on Xbox 360, PlayStation3, and PC."
Szal szerintem 100% hogy lesz PC-re is.
Már rosszul kezdõdik 😄 😄
Mert a Gamestar egy ultrafos 😄
Mert a Midnight Club 3-ra is azt írja hogy jön PC-re aztán semmi életje nincs XD XD
Mikor jön kb.?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Voltam zárás előtt
A folytatás sem kínál mást, mint felhõtlen kikapcsolódást a téma iránt fogékonyak számára.
(Forrás : Gamestar)
És akkor 3 kép a motorról ami mondjuk nem lesz csúnya :