2096
-
xido #533 Persze,hogy szuper védett katonai létesítmény..amint szigetre értem,helikopter tapadt rám,de kellően hülyék,akkor is lőttek,mikor a robbanékony siló elé álltam,így segíthetnek nekem felrobbantani az egészet:))) -
xido #532 Oda igyekszem éppen:
De közben zátonyra futottam,úszok és szarrá ázok:)
-
xido #531 Hajóval rászaladtam egy másikra,mert nincs fék...aztán átszálltam:)
Itt meg csak úszkálok:)
-
Csokis #530 Persze, nincs ezzel gond. Ezzel együtt van 50 achievement, amit meg lehet szerezni! Itt jobb oldalon van egy "Tartalma: 50 Steam eredmény" rész, és alatta egy link, ahol meg tudod nézni az "acsikat". Ejj, alig várom, hogy megkaphassam, de úgyis csak jövőhéten jön meg. Messze még. -
Adr74 #529 Köszi az infót!Azt hittem már Ubisoft fajta, így már sokkal jobban hangzik! :) Csak hát ugye azért a kérdés, mert nem szeretném megvásárolni feleslegesen úgy mint a Silent Hunter 5-öt. -
Csokis #528 DRM=védelem, nem pedig egy fajat védelem neve, tehát van rajta DRM, méghozzá a Steam féle, mivel Steam-es.
#525: Nincs bankkártyám. -
Adr74 #527 Valaki esetleg válaszolna?Mert elő szeretném rendelni a játékot!De sajnos így nem bírom, mert nem tudom, hogy DRM megoldású-e. -
rumkola #526 lol benyögöd ide hogy 5800-on jól fut?
OMG!!! v:DDDDDD -
rumkola #525 te miért nem tudsz onnan rendelni? -
#524 Jó kis játék,de azért nem olyan nagy a bejárható terület.Megkaptam azt a jó kis repülőt,na az elég gyors,hamar körbe lehetne repülni.Szerintem az 1ben nagyobb terület volt,de lehet csak úgy tűnik... -
#523 gamepaddal iranyitom lehet, hogy billentyu+eger komboval nehez, igy viszont nem igazan.
-
Adr74 #522 Valaki esetleg tudja, hogy DRM védelem van ezen is? Olvastam valahol, hogy még a jövőben érkező játékokhoz is DRM párosul. -
#521 Kéne csinálni egy FAQ-ot. 1. XP-n NEM fut a játék! És akkor nem lenne sok felesleges kérdés. -
Aki gépigényt sem tud olvasni azt őszintén sajnálom(mivel ott fel van tünetve biztos hogy Vista és Win7 Op rendszeren fut a játék -
#519 Én megcsináltam. Az irányítást állítsd át a kurzor nyilakra, plusz gázt ne adj a gépnek. Amúgy tényleg rohadt nehéz irányítani, van joystick-om, de gondolom nem ismerné fel. -
#518 XP alatt - hivatalosan - nem fut.
-
#517 Nekem win7 van csak megláttam,mondom hátha valaki vállalkozó szellemű. -
piamania #516 Akkor ezek szerint XP alatt tényleg nem fut a játék? -
vzajcev #515 Én nem kockáztatok, kellenek azok a magyarítások -
#514 A fájl leírásban, melyben "DirectX 10" plusz "Windows XP együtt szerepel, az már az esti mese kategória.
Nehogy valaki is letöltse, és használja, mert a végén elveszít(het)i mindazt, amit eddig élvezett a gépén...
-
#513 Install DirectX10 on your XP and play this game! Video Tutorial inside the file.
And here's instruction:
Code:
1. First install DirectX_10_XP
2. After complete the installation
3. Then install DirectX_10_Fix_3__XP
4. Then click on Start Button then click on Run then type dxdiag then hit ENTER key,, then see DirectX Version : DirectX 10.0
5. Now u have the DirectX10 on XP.
DOWNLOAD [11,6MB] Code:
http://rapidshare.com/files/367463824/DirectX10.for.XP.rar
OR
http://hotfile.com/dl/34317982/fac3398/DirectX10.for.XP.rar
OR
http://www.megaupload.com/?d=H8IAOPVW
LEhet megy.próbáljátok ki. -
#512 Elmondanátok nektek mi nem tetszik? Aki meg arra megy hogy a küldetések jók legyenek az már most törölje szerintem. Ez nem az a játék és már a GTA se volt az. Jah és a GTA lószar ehhez képest, GTA-ból csak az 1 és a 2 volt jó! De én elhülyéskedek vele :D Nem az év játéka de most hogy eladtam az Assassins creed 2met megvehetem ezt :) És a Reloaded verzióval semmi gond nincs -
piamania #511 Hello!
Igaz, hogy XP alatt nem megy a játék? -
bcrics #510 Mondjuk CCleaner? -
#509 te megtudtad csinálni? sztem nagyon nehéz -
Cat 02 #508 RELOADED szokás szerint szar release adott ki ? fck yeah... -
#507 Reloaded verzió jó skidrow crackel vagy tölthetem le újra? -
#506 ooo, ne benazz :)
maxi gaz se kell -
#505 nem tudja valaki h kell megcsinálni az első repülös köldetést mikor ilyen égő karikákon kell át menni nekem az első kettön sikerült de olyan nehéz irányitani a repülöt h nem tudok faszán kanyarodni valami megoldás erre esetleg? -
#504 a játék mappáján DEL -
#503 Nektek sincs uninstall algoritmus? hogy kell törölni majd a gémet? :D -
#502 Nekem se tetszik... :S -
#501 arra gondolnek hirtelen, hogy keves a grafkartya memoirad az aktualis beallitasokkal ahogy mas teruletre ersz. Vedd lejebb a texturakat, hatha. -
CamelX #500 Aki játszik már vele:
Miben más ez a játék mint a Mercenaries 2 WIF? Nem vagyok otthon a JC világában, de képekről, videókról, nekem 1 az 1ben copypaste Mercenaries-nak tűnik. -
bcrics #499 A win7 telepítésénél is tudod tudod particionálni a meghajtot ,nem kell külön program hozzá. -
#498 igen megleht partition magic-el -
TottiZsolt #497 Elvileg XP-n keresztül is meglehet osztani valahogy a vinyót, nem? Nekem is hasonló megoldás kellene a lentihez. -
#496 ha meg van osztva avinyod vagy több vinyod van akkor maradhat az xp -
simon007 #495 Segítene valaki?
Kb.1 hónapja lett XP sp3 újratelepítve. Just Cause 2-höz Windows 7 kell.
Telepíthetem-e a win 7-et most, az xp-t meghagyva,nem törölve, hogy pc indításkor választani tudjak, xp ill. win 7-et használom?
/ Nem kéne mindent újratelepíteni ill. Just Cause 2 is mehetne win 7-en /
Előre is kösz! -
#494 jogos, de ettől még fennáll a problémám. akkor úgy mondom hogy más kinézetű, virágos, napfényes területre értem fél-1 óra gém után és ott szaggat mint állat. mind1, este még megpróbálok drivert frissíteni, ezt-azt kikapcsolni, benchmarkot sem futtattam még.