2096
-
krisztajo #2055 Nektek nem fogy el mindig a lőszeretek, ti hogy oldjátok meg?
Én állandóan gondban vagyok vele.
A feketepiaci kereskedőnél pedig csak lőszert nem lehet venni.
Minden egyes alkalommal vegyek meg újra egy fegyvert csak azért, hogy legyen lőszerem, ez tiszta átverés.
Épp ezért még nem is vettem tőle semmit csak kivonásra használtam, de így elég nehéz a játék.
-
krisztajo #2054 Köszi szépen, akkor megnézem mindet. -
#2053 Igazából teljesen mindegy. 3 frakció van, csinálgatnod kell az Ő küldetéseiket és X darabonként lesz majd főküldetés. Ha jól emlékszem én csak 2-t csináltam és így is végigvittem a főküldetést. Maguk a küldetések meg ugyanazok szerintem, csak más frakció lesz a terület utána. (szerintem hallgasd végig mit ígér/mi mellett áll a 3 és dönts az mellett aki szimpatikusabb) -
krisztajo #2052 Igen, így van.
A három frakció közül melyikhez érdemes csatlakozni, egyáltalán van jelentősége ennek vagy mindegy?
Lehet mindnek dolgozni vagy rögtön dönteni kell?
Csak azért kérdem, mert volt olyan játék ahol elég sokáig lehetett mindnek dolgozni és csak a játék egy bizonyos pontján kellett véglegesen dönteni.
Itt hogy van ez? -
#2051 Hopp, tényleg, rosszul emlékeztem. A szállodánál szabadítod ki a fickót, és a haciendájától lehet szabadon mászkálni, igaz. -
#2050 Valami nagy villa elé rak le, ha jól emlékszem és lesz majd 3 féle lehetőség, hogy hova menj tovább. -
krisztajo #2049 Ott én megpróbáltam elmászkálni és kiírta a játék hogy kilépek a küldetési területről. De akkor gondolom utána már biztos lehet, köszi. -
#2048 Nagyjából az első küldetés óta... :)
Amikor a szállodánál raknak le, onnantól már biztosan. -
krisztajo #2047 Egyébként szabadon mászkálni mikortól lehet a szigeten? -
krisztajo #2046 Közben rájöttem, köszi szépen. -
#2045 Ha jól emlékszem első F-fel lő, másodikra ránt, de már rég játszottam vele. -
krisztajo #2044 Nem vagyok messze már mindenhonnan próbáltam,közvetlen a fal mellől is.
Egyszerűen csak kilövi de nem húz fel. Mit csinálok rosszul, kell még valami más billentyűt is nyomni? -
#2043 Szerintem túl messze vagy :D -
krisztajo #2042 Bocs, hogy ilyen láma kérdéssel jövök, de hogy kell csáklyázni???
Most kezdtem a játékot és nem jövök rá hogyan kell.
Ott állok a bázis oldalánál és ha megnyomom a gombot kilövi a csáklyát de fel már nem húzza magát. Sem a katonát le. Mit kell csinálni?
-
mester1987 #2041 Kész a honosítás! -
Bal0924 #2040 Végre mióta kijött a Multi azóta tudom ablakos módban játszani a sima játékot!:) -
Bal0924 #2039 A multi nagyon király! -
#2038 Már meg is van a megjelenési dátum, dec 16-a, és a Steamen is fenn van: http://store.steampowered.com/app/259080/ -
Ironman2 #2037 Decemberi teljes játék a Gamestarban a Just Cause 2 -
Ironman2 #2036 A multiplayer a steamre megy! Lehet igényelni kulcsokat a tesztre,még idén kiadják mindenképpen! -
#2035 A multi igen, a játék nem. (csak eredetivel megy) -
#2034 ingyenes? -
#2033 https://www.jc-mp.com/
Kezdődik. -
Bal0924 #2032 Köszi kipróbálnám, de nem tudom hogyan kell működésbe hozni...
És a mentéseket se tudom hová kell rakni..
Előre is köszi a segítséget! -
#2031 Sajnos a játék bugos, mert kifelejtettek belőle pár tárgyat, ami kellene a 100%-hoz. Tehát kelleni fog ez a mod: 100-percent-completion
Egyébként pedig: meg kell találnod minden ládát, minden víztornyot, minden radarállomást, szóval minden felvehető meg szétlőhető dolgot. Vagy végigmolyolod a térképet magad (~100 óra), vagy ha elfogadsz segítséget, tedd föl ezeket: JC2-Map-Viewer és Update
Ebbe be kell tölteni a mentett állásodat, és megmutatja hogy hol mi hiányzik még.
Leírásokat, telepítési dolgokat olvasd el. Jó keresgélést! -
Bal0924 #2030 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
97,53%-osra csináltam meg a játékot! De szeretném 100%-ra vinni. Valaki tud ebben segíteni? -
#2029 :) -
#2028 Ez még a júliusi bétából van, azóta elég sokat javítottak rajta, de még így is elég bugos, főleg amikor mozgó járműre kapaszkodnak a játékosok. Mire kikerül ez a multiplayer mód a béta státuszból, már a JC3 itt lesz a nyakunkon. -
Ironman2 #2027 Far Cry3-nak feladták a leckét azért rendesen! -
Ironman2 #2026 -
Ironman2 #2025 A hétvégén minden bátor próbálkozó belevetheti magát a Just Cause 2 nem hivatalos multiplayer módjának publikus bétatesztelésébe.
http://www.pcguru.hu/hirek/holnaptol-just-cause-2-multi-beta/22670 -
#2024 Ezt először nem írtad. Mondjuk akkor megpróbálhatsz egy 'Helyi fájlok ellenőrzésével' a Steamben, bár sokkal valószínűbb hogy akkor egyáltalán nem indulna a játék. -
#2023 Mindig akkor fagy, ha tank van a közelben, vagy használom. Nem tudom ez driver hiba? :) Felteszek egy új vga drivert. A hangkártyát hagyom, elég nehéz hozzá jó drivert találni :) -
#2022 100 játékóra alatt sem emlékszem fagyásra. Drivereknél nézz körül. -
#2021 Nektek nem szokott lefagyni a játék? A windows fut alatta tovább, de a játék spontán kifagy. -
#2020 Akkor viszont pont hogy régebbi drivert megpróbálni? -
Dokken #2019 Az is rendben van, ez driver probléma. -
#2018 Helyi fájlok ellenőrzése, hogy biztosan jól települt? -
Dokken #2017 Driver a legújabb, steames verzió, tehát minden program fenn van. -
#2016 Videokártya driver frissítés?
Játékhoz adott minden segédprogram feltelepítése. Azokból a legújabbakat is akár.