Just Cause 2

Oldal 1 / 42Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A repülős küldiket rohadt nehéz megcsinálni.
bajgunar
Ez már csak ilyen.... Kilépeget, hiába eredeti. Vmelyik graf beállítást (Decals meg Motion Blur /ezt amúgy is útálom mindenhol/ ? ) ki kellett kapcsolni asszem (de már nemtommit ~5 éve nem toltam), hogy ne lépegessen ki.
És asszem nem tudod megcsinálni 100% -ra! Be kell tenni hozzá egy (megkerestem neked) 100 % MOD -ot. Hogy mindent megtalálj/elpusztíts.
Bakker, kipróbáltam tölthető -e. <#idiota> Nem. <#zavart1>
Valahol máshol keress rá, szedd le, tedd be, ha 100%-ra ki akarod vinni. <#eljen>
Utoljára szerkesztette: bajgunar, 2016.05.31. 21:40:03
Mikor kijött a multi, akkor sokan voltak.
Ezt teszi az időkereke...

ChaosTeam
próbáld Rendszergazdaként futtatni, nekem az segített!
JaSoN HuNTeR
Sziasztok a multinak mi értelme van? Alig vannak playerek :S

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Sziasztok
Ha felrakom a magyarítást akkor nem indul el a játék.
Mit csináljak hogy elinduljon a játék magyarítással?
Semmit se ír ki a játék csak egyszerûen nem indul el.
Pedig sokkal jobb mint az elsõ rész 😊 Szebb, nagyobb, változatosabb.
totyak
Ma toltam kicsit a játékot, de még csak az elején vagyok (mivel fogta magát, lefagyott, majd némi gondolkodás után kilépett hibaüzivel - eredeti steames). Valahogy nekem az elsõ részbõl jobb emlékeim vannak. Szebbre emlékszem, mint amilyen ez, meg a játékmenet is jobban tetszett. Remélhetõleg meghozza a kedvemet pár perc újabb játék után.

Jim Morrison
Leárazásnak nem tudtam ellenállni<#kuss> Már alig várom, hogy ökörködjek a haverokkal 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jó, csak a linket elküldtem neki, mert Budai Zoli küldte nekem a magyarítások face csoportjából.
genndy
Nem kell, mert már megosztottam velük az összes lemenetett magyarításomat. Portálon kint vannak a linkek.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Köszi szépen, így már telepítette. 😊 Én csak egy exe-t kaptam az volt a bibi. Küldöm a magyarítások tagjainak ezt a verziót 😉
genndy
Biztos hogy mûködnie kell, mert a lemezes is Steames, nincs más verzió.
Egy .zip-et kellett leszedned, abban van egy .exe meg a Data1.bin is. Ha csak exe-d van az nem elég.
Tessék, itt az enyém, ez biztos jó: JC2 HUN Google Drive (merthogy a MP se jó még igazán)

Steam-es verzióm van és leszedtem a magyarosítást, de nem tudom feltelepíteni rá. Data1.bin fájlt kér telepítéskor. Valaki tud segíteni? Vagy ez csak a lemezes verzióval mûködik?
Sosem játszottam Just Cause játékokkal még,de pár hete beszereztem Steam verziót.És meglepõdtem hogy mennyire nagyon klassz játék,rohadt nagy szabadság és csodás nagy terület.Már 32 óra játékom van benne.Viszont néha találkozom furcsaságokkal,másztam meg kötéllel egy felhõkarcolót mikor égõ helikopter zuhant le nem messze tõlem,nem lõttem rá,már majdnem felértem a tetejére a felhõkarcolónak mikor egy égõ jet esett le nem messze tõlem.Eredeti a játékom.

SzirmosSzisza
"C:UsersYOURNAMEDocumentsSquare EnixJust Cause 2Saves"

itt nézted?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

hali!
valakinek megvan a nosteames verzió? kéne a save file hogy átrakjam egy eredeti just cause 2-be de sehol nincs a gépen.. nem értem eddig hogy mentett egyáltalán. sehol a file.
Akkor lehet a tört hibája volt.Kösz hogy irtad,mostmár úgyis erdeti van,nekem is a felhõben tárolja már a mentést

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

De van

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Faja!
SzirmosSzisza
Nekem megmaradtak a mellék küldik is. Illetve a Steam felhõben tárolja a mentést, tehát ha eredeti akkor nincs ilyen probléma se😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

genndy
De van.

Akkor a végén nincs is szabad kóborlás/nem lehet megcsinálni? 😞

Far Cry 2-ben is kihagyták ezt, abban is találtam néhány melléküldetést, de szerencsére arról van mentésem, mert minden küldetés elõtt elmentettem.
Nekem megvan a régi mentés is,csak az a helyzet ha a végére érsz a sztorinak,akkor el fogja venni az összes mellékküldetést,tehát meg kell csinálni minden melléket ha az utolsó agencyre mész.Nekem meg volt még jópár amit nem csináltam meg.Összesen 7 agency van ha jól tudom,rögtön az elején kell kettõt megcsinálni

SzirmosSzisza
Vedd meg eredetiben, általában le van árazva 😊

Én csak azt bánom, anno 2x elkezdtem, de nem mentettem le a mentésemet, pedig a küldetések nélkül elfoglaltam kb. a 40%-át a területeknek.

Nem tudom újra kezdem-e egyáltalán, padig tetszik, meg minden, csak anno beleuntam, küldetéseket meg nem volt kedvem.
Ez hihetetlen vazze,a tököm kivan! A 4 bombás küldetésnél vagyok,mikor a háztetõn kell 4 perc alatt hatástalanítani õket.Rendben idõre odaérek az utolsóhoz,már másfél perc is visszavan,erre mindig valaki odadob egy bombát amitõl felrobbanik az egész.Pedig már egyszer megcsináltam.Hol van ez a bombadobáló,mert nem látom hirtelen,és rohadt idegesítõ hogy emiatt újra kell kezdeni az egészet

Akkor lehet jól csináltam, már nem emlékszem 😊
A fõ küldetések akkor jönnek elõ ha elég pontod van, a területek foglalása és a küldetések utánból.
(nekem mindig ott volt a fõküldetések, mert mindig csak a falvakat a városokat és a többi területet foglaltam el. A küldetések mellékesek voltak 😊 )

Én igazából már 2x elkezdtem, mindkétszer a területek elfoglalására feküdtem rá, de a sztoriról sok újat nem halottam, csak azt, hogy le kell kapcsolnunk egy bárót...amúgy az átvezetõk meg a hangulat egész pofás volt 1-2 küldetés erejéig.
Nem a Story miatt csináltam. (mivel azt nem értettem :S )
(A story nem az hogy egy diktátort kell levadászni - és a talpnyalóit - és felszabadítani a népet?!)

Az a jó benne hogy nagy területen lehet mászkálni, városokat, falvakat, stb.-ket lehet visszafoglalni. 😊

Az elsõ részt is végig vittem max-ra.

De most már érteni fogom a story-t is, és úgy is végig viszem.

JaSoN HuNTeR
Jó a storyja? Nekem nem tetszett amikor játszottam vele.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

10.000 Hála, hogy szóltál!

Most mát gondolkodom rajta hogy 3x-ra is végig vigyem.😊 (Vagy talán ez már a 5. lesz 😄 )
Az utolsót 98,66%-san vittem végig. 😊 (97,63% igazából, a többi kis segítséggel volt)

miért ne használhatnád? szerintem még a mentésed is mûködik ha megvan
Csak, warezba meg volt ott használtam modot meg magyarítást és most megvettem és érdekelt, hogy használhatom e.

scomcomputers
A magyarítással nincs gond,módként mûködik,az elõzõ hszm-ben van link ott találsz hozzá módokat!!
<#kacsint>

* Scomcomputers the future of computing!*

Sziasztok az lenne a kérdésem, hogy megvettem most a Just Cause 2-t és nem rég lett kész hozzá a magyarosítás és rá lehet telepíteni nem lesz belõle gond? Meg lehet hozzá modokat letölteni, abból lenne gond?

Magyar szeró van? Eredeti a játékom!

scomcomputers
ITT nézz szét,találsz rá megoldást és egyéb finomságok is vannak a játékhoz...
<#vigyor2>

* Scomcomputers the future of computing!*

Pontosan kell célozni, meg néha váltogatni a fegyvert 😊
Nektek nem fogy el mindig a lõszeretek, ti hogy oldjátok meg?
Én állandóan gondban vagyok vele.
A feketepiaci kereskedõnél pedig csak lõszert nem lehet venni.
Minden egyes alkalommal vegyek meg újra egy fegyvert csak azért, hogy legyen lõszerem, ez tiszta átverés.
Épp ezért még nem is vettem tõle semmit csak kivonásra használtam, de így elég nehéz a játék.
Köszi szépen, akkor megnézem mindet.
SzirmosSzisza
Igazából teljesen mindegy. 3 frakció van, csinálgatnod kell az Õ küldetéseiket és X darabonként lesz majd fõküldetés. Ha jól emlékszem én csak 2-t csináltam és így is végigvittem a fõküldetést. Maguk a küldetések meg ugyanazok szerintem, csak más frakció lesz a terület utána. (szerintem hallgasd végig mit ígér/mi mellett áll a 3 és dönts az mellett aki szimpatikusabb)

Igen, így van.
A három frakció közül melyikhez érdemes csatlakozni, egyáltalán van jelentõsége ennek vagy mindegy?
Lehet mindnek dolgozni vagy rögtön dönteni kell?
Csak azért kérdem, mert volt olyan játék ahol elég sokáig lehetett mindnek dolgozni és csak a játék egy bizonyos pontján kellett véglegesen dönteni.
Itt hogy van ez?
genndy
Hopp, tényleg, rosszul emlékeztem. A szállodánál szabadítod ki a fickót, és a haciendájától lehet szabadon mászkálni, igaz.

SzirmosSzisza
Valami nagy villa elé rak le, ha jól emlékszem és lesz majd 3 féle lehetõség, hogy hova menj tovább.

Ott én megpróbáltam elmászkálni és kiírta a játék hogy kilépek a küldetési területrõl. De akkor gondolom utána már biztos lehet, köszi.
genndy
Nagyjából az elsõ küldetés óta... 😊
Amikor a szállodánál raknak le, onnantól már biztosan.

Egyébként szabadon mászkálni mikortól lehet a szigeten?
Közben rájöttem, köszi szépen.
Oldal 1 / 42Következő →