Just Cause 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Nem mondom hogy így nagyon élvezetes játszani mert ez már az épphogy játszható határ, de a látványnak van egy kis ára!<#smile>#smile>
Valaki tudna küldeni egy mentést? elveszett az enyém
GET OVER HERE!
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
ez mercenery mod vagy még a fõküldis rész?
az enyémen még valami offon van, amit nem is néztem de ahhoz képest, hogy milyen grafikája van és mekkora a gépigénye le a kalappal elõtte.
:3
GET OVER HERE!
Elég sok dolgot le kell venni hogy menjen normálisan!
Next PC upgrade: 2022
vga driver cserét próbálja meg.
:3
D4M13N:
Még nem tanultad meg a leckét? Mindig mindenrõl másolatot készítünk. amúgy sajnálom a mentésed én is 30 óránál tartok és az sok idõbe telt, pontosan 30 órába...
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
De a lakóbuszt meg lehet szerválni.Egyszer láttam már.Meg ha megbuzerálja az ember kicsit a játékot akkor a black marketben elérhetõ az összes jármû.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Az milyen tréfás kis jármû, arra a Piaggio APE-re emlékeztet.
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
de a kocsival egy motort csapkodni sem rossz 😊
Csapkolódik össze vissza tör-zúz mindent!
Jó móka!<#nyes>#nyes>
Amúgy ez a jármû csak számomra újdonság? Jó nagy lakóbusz ez <#ravasz1>#ravasz1>

GET OVER HERE!
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
És a képek:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A gépen Win 7 van a c re telepíteném.
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."