Just Cause 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balazs15
én xbox 360on nyomom full hd-n 107cm es tft tvn-n hehe

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

ViniSoundz
Most vettem egy 5670es ATI-t. Azzal már fullba megy. Óccsó kártya és egész jó a teljesítménye, ráadásul DX11es.
Akkor nálam még nagyobb hehe!<#alien> Nálam 8600M GT-vel 720x480, 2xAA, a többi mind kikapcsolva, vagy a legalacsonyabban 22-45 fps-t produkált.<#idiota>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

ViniSoundz
Nekem 8600gt-vel is ment 800*600ban 😊 30-40 fps volt. hehe
berczely
Nálam is fut maxon AA nélkül elég szépen 30-40FPS-el!
Nem mondom hogy így nagyon élvezetes játszani mert ez már az épphogy játszható határ, de a látványnak van egy kis ára!<#smile>

Rowlend
Nekem is 9600GT van és nagyon szépen fut 😊

Valaki tudna küldeni egy mentést? elveszett az enyém

GET OVER HERE!

Pedig nagyon gyors a játék nálam,idáig semi probléma nem volt vele.

grebber
Na ez az amik kb senki nem hisz el!

Next PC upgrade: 2022

balee4
Hmm érdekes, nálam majdnem minden maxon, árnyékok mediumon, illetve a water effectet vettem csak le, AA persze nincs rajta és min FPS 30 a nagyvárosokban, de általában 45-60 körül fut.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Okés,majd oszd meg a tapasztalataidat,de most mennem kell teljesíteni állampolgári kötelességemet...,hehe ez is egy küldetés

jaaaa, én még a pirosoknak nem sok mindent csináltam, de akkor ráállok arra is XD

Fõküldetés szerintem,a pirosoknak dolgozok most

bázisról nagy tankot? hány %-nál jársz?
ez mercenery mod vagy még a fõküldis rész?

Én ott tartok,mikor a bázisról el kell vinni azt a baromi nagy tankot több mint 2 kilóméterre,még a negyedéig sem jutok vele,szitává lönek,hiába van ekkora fegyverem szart se ér

Lobsterman
Probléma megoldva

Lobsterman
Helló. Elbuktam a mentéseimet(gondolom ki tudjátok találni miért :S) és a segítségeteket szeretném kérni. Van valakinek olyan mentése ami közvetlenül Jade Tan kiszabadítása után készült? Ha van ilyen ember nagyon megköszönném ha el tudná juttatni hozzám valamilyen formában. Elõre is kösz.

Fehercsoki
Fagyiskocsi berakása után hova rakjam a régi mentéseket?

Pont hogy a Geforcékat szereti,nekem 9600 Gt-n szárnyal a játék,teljes részleteséggel fut.Nem véletlenül van ott az Nvidia logó nem?

Hello, a DLC-ket csak létezõ STEAM-fiók esetén tán eredeti cd-kilccsal lehet letölteni, mert ha rámegyek a Downloaded Content-re akkor csak adott kiegészítõk leírásait tudom megnézni. Bocsi a hülye kérdésért<#wow1><#wow1><#wow1>
DJ RX7
hát akkor valószínûleg nem szereti a geforce-ot.
az enyémen még valami offon van, amit nem is néztem de ahhoz képest, hogy milyen grafikája van és mekkora a gépigénye le a kalappal elõtte.

:3

Rowlend
Tesómnak 8800GTS-e van és teljesen jól fut. Nem maxon de nagy felbontásban és high-medium beállításokon. Emellett 2GB ram és egy 2 magos proci

GET OVER HERE!

grebber
Bõven kevés a 8800GT.Hisz szinte minden 8800GT tulaj sírt eddig.
Elég sok dolgot le kell venni hogy menjen normálisan!

Next PC upgrade: 2022

DJ RX7
dehogy kevés! nekem 3850-en 1920*1080-ban tökéletesen megy. egyedül a water detail van mediumon. nem szaggat be még a nagy akcióknál sem.

vga driver cserét próbálja meg.

:3

Fehercsoki
Fagyiskocsi berakása után hova rakjam a régi mentéseket?:S

berczely
8800GT kevés sztem!

miért van az hogy mocskoszarul fut egy 4magos phenom2õn 8800GT-vel?
Katun
Szerintem fantasztikus jármû, ilyen tankra emlékeztet, mondjuk a tetejére rakhattak volna mondjuk fagylalt ágyút, a bubble gun-ból kiindulva. Van neki saját kis zenéje amit a duda egyszeri lenyomásával aktiválunk. Tiszta Family Frost. <#hawaii>

D4M13N:
Még nem tanultad meg a leckét? Mindig mindenrõl másolatot készítünk. amúgy sajnálom a mentésed én is 30 óránál tartok és az sok idõbe telt, pontosan 30 órába...

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Rage47
a rózsaszín szarra gondolok😄
tutituti
Ja hát én pasztam el,mert nem csináltam másolatot belõle.
De a lakóbuszt meg lehet szerválni.Egyszer láttam már.Meg ha megbuzerálja az ember kicsit a játékot akkor a black marketben elérhetõ az összes jármû.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Katun
Mondjuk a Tuk Tuk-ot <#zavart2>
Az milyen tréfás kis jármû, arra a Piaggio APE-re emlékeztet.

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

ViniSoundz
helikopterrel követ vinni vagy valami nagy autót és nekicsapkodni mindennek. az a komoly 😊 csak gyorsan felrobban 😊

de a kocsival egy motort csapkodni sem rossz 😊
berczely
Azt próbáljátok ki, hogy szereztek egy kamiont vagy egy nagyobb jármûvet amiben van erõ és hozzákötöztök egy másik autót és húzzátok magatok után!
Csapkolódik össze vissza tör-zúz mindent!

Jó móka!<#nyes>

Katun
Mármint mire gondolsz? A mentésre? Hát figyelj, hát ha ott kell lennie akkor ott kell lennie, most tartunk ott, hogy most ezzel a gyökér könyvtárral már volt négy különbözõ helyen a mentés, vagyis nálam legalábbis biztos.

Amúgy ez a jármû csak számomra újdonság? Jó nagy lakóbusz ez <#ravasz1>

Rage47
hát ez baromira odaillik
Rowlend
Vagy lehetne olyasmi hangulata mint a Vice Citynek. Na ott tényleg látszott hogy napsütés, csajok ilyesmi 😊

GET OVER HERE!

KaszaN
"Az eddig látott legszebb sandbox játék"? Szerintemsem rosz, de lehetne benne több csillogás. 😛

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

tutituti
De vigyázzon mindenki,mert kimásoltam a mentéseimet és elbuktam a több mint 30 órás mentésemet,mert a save mappába még az elsõ dlc elõtti mentések vannak.

tutituti
Na végre.Erre vadászok napok óta.köszkösz

Katun
Ja a mentéseket a FÕ könyvtárba kell rakni, tehát ahol van az .exe, oda mellé kell helyezni a .sav fájlokat. Én szoptam vele egy 15 percet de rájöttem...

És a képek:

Katun
Fagyiskocsi DLC:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.mediafire.com/?kgynne2mhjx

Kösz a segítséget,de nekem akkor se jön össze,2 szorra töltöttem le a komplett játékot ugyanaz az error üzi jön:Support the softwarecompanies.If you play this game,BUY IT!itt megáll az egész.
A gépen Win 7 van a c re telepíteném.
Fehercsoki
Ó hát kérnek alig több dologért pénzt...

Mit akarsz, már az is nagy szám mostanság hogy ingyen van (bár igaz 1 dologért igencsak lehúzás lenne pénzt kérni).

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Rengeteg a mellékküldetés, szóval nagyon sokáig fog tartani! <#eplus2> <#wink>

kryst
Értem! Köszi szépen! Hát már jó sok helyen voltam, de alig nõ a %-om! Még mindig 28%-on vagyok!😊

Nektek hogy tetszik az új DLC-ben lévõ fagyis autó? <#vigyor> Aranyos, szuper meg minden, de valami jobb is jöhetne. <#rolleyes> <#smile>

Fõsztori... Írni sem tudok. m<#vigyor>

Ez volt a fõszori vége. A többi a mellékküldetés, amivel el lehet érni majd a 100%-ot.

kryst
Valamit nem értek. Most 26%-nál kiírta a játék, hogy Complett. És végig is mentek a betûk, mintha vége lenne a játéknak. Most ez mit jelent? De, még közben vannak valamiféle küldetések, mert piros háromszögek villognak bõven.