2096
  • Csokis
    17 óra, 23% és 18 acsi eddig. Egész jól haladok, még van pár főküldetés.
  • Jaka923
    Miért, ki van oda írva, hogy a bolti ára 9000 Ft, míg a CD Galaxisban 8000 Ft, + ehhez jön az 1000 Ft-os postaköltség
  • janika1972
    Egy kis játékteszt a Pc Guru jóvoltából:

Just Cause 2 videóteszt
  • janika1972
    Jönnek az uj dlc-k!

Just Cause 2 új dlc-k!
  • grebber
    [URL=http://www.zavvi.com/games/platforms/pc/just-cause-2-limited-edition/10071794.html]Innen 7700Ft házhozszállítással a "limited" verzió![/URL]
  • janika1972
    nem egészen ugy van
  • Jaka923
    Postaköltséggel ugyanott vagyok, mintha a Mediában venném meg :)
  • janika1972
    Innen rendeld meg! 2 nap alatt kiszállitják

Just Cause 2
  • janika1972
    Miért ott veszed? Többe fog kerülni 2-3000-be mintha a Cd galaxisból rendelnéd.
    Multinál sose vegyetek játékot!
  • Jaka923
    Media Marktban mennyibe kerül a játék?
  • janika1972
    Nem hagyja ám abba!
  • smusher
    És milyen igazuk volt.
  • enlightened
    Hát a 20 óra hamar van.
  • janika1972
    Én meg 9 százaléknál 30 óra alatt...nem sietem el
  • rumkola
    én 12óra alatt tartok 11%-nál :D
  • fantomas11
    Nah 20 óra alatt sikerül végigjátszanom. Azt hittem elszorakozok vele 40 órát, de egész gyorsan sikerült, pedig szorakoztam is egy csomót. Nekem bejött a játék, pedig sokan modnták, hogy szar és hamar meglehet unni.
  • janika1972
    Inkább hagyjuk! Tökmindegy hány éves,látszik hogy egy gyerek szintjén van! Erről ennyit....
  • hamotar
    Remélem a ez a dlc itt Pc-re is meg fog jelenni mert maga a játék nagyon jo :D
  • Csokis
    Kedd óta tudom. Akkor került ki ide! Remélem Steam-re is jön, bár kb. 2-2,5 euró körül lesz az ára.
  • tutituti
    Új DLC (igaz még csak konzol bejelentés)

Just Cause™ 2 Game Add-on: Black Market Aerial Pack (Square Enix, Inc.)

April 29 | 160 Microsoft Points

The “Black Market Aerial Pack” opens up your world to a jet-sized set of new items. We have lift-off with the F-33 DragonFly Jet Fighter, which boasts quad-mounted miniguns and double missile launchers – this agile bird is the definite ruler of the skies, and packs a serious punch to land-based targets. Dual Parachute Thrusters allow you to take to the air longer. When mounted to the parachute rig, the Dual Parachute Thrusters provide bursts of forward momentum to extend airtime. Last, but certainly not least, the Multi-lock Missile Launcher allows you to lock up to four targets and unleash a barrage of homing missiles to destroy your enemies and rule victorious – in high skies style. Rated M for Mature by the ESRB and available in most markets worldwide.
  • bajgunar
    Nincs mit!
    Nagyon szívesen, máskor is.
  • kutyafulu
    Működik még egyszer kösz.
  • bajgunar
    Megírod azért, hogy működött -e a dolog.
    Jók a mentések?
    Nem én vagyok a MODERÁTOR, de hirtelen 2-3 BAN-t kiosztottam volna.
    Gondolom szegény nem akart szarakodni, meg warez oldalakról leszedni vírusos cuccokat, stb. Egyszerűbnek tartotta, ha beír ide, s hátha kep egy segítőkész választ! Nem akart visszaolvasni 3-4 oldalt, eg keresgetni.
    Nekem a segítség kb 1 percbe került a játék indításától kezdve az üzenet elküldéséig. Több ideig tartott nektek, míg beírtátok azt a "segítőkész" választ.
    Grat.
  • kutyafulu
    A faterja vagyok remélem értelmesebb gyereket neveltem mint itt egyesek .
  • kutyafulu
    Működik a mentés!Köszönöm.
  • Rip
    48 éves?
    Akkor frissítsd az adatlapod:

"E-mail cím: [email protected]
    Iskola (elvégzett / jelenlegi): Hangonyi György ált. isk."

(Persze ha a freemailen a dexter username 1992-ig foglalt volt, és az iskoláknál ez volt az utolsó állomás, akkor nem szóltam.)

• tutituti
    Ebbena topikban gond nem volt.Itt csak van egy két deviáns akit anyja nem nevelt jó modorra.Aztán szépen elkopnak.

Na de nincs off-olás.
    Egy kis multimóka videó:

• kutyafulu
    Azért még vannak rendes emberek!Nagyon szépen köszönöm a segítséget és igazad van.
  • bajgunar
    Nincs fenn egy DLC se! Alap GAME !!!
    Szedd le a game-t, tedd fel alap-ba!
    Úgy másold be, és (elvileg) menni fog.
    Utánna szenvedhetsz a dlc-kkel. És mentheted rájuk a mod-olt mentésedet.
  • bajgunar
    SKIDROW warez.
    Am a játék főkönytárába kell másolni.
    A AppData/Local-ban csak a settings van elmentve!
    Autosave, 1. slot, 2. slot -ra mentettem. Ua-zok.
  • tutituti
    És azt is íd meg akkor hogy melyik DLC-d van fenn,a skineket változtattad,és ilyesmi.Ugyanis ha ez neki nem egyezik meg akkor Crash.
  • bajgunar
    kutyafulu!
    Ezeken ne sértődj meg, és észre se vedd!
    Én is kértem már pár topic-ban segítséget, infót, stb.
    Állt. 10- ből 8x ilyen válasszal méltatnak.
    Vagy okosabb (nak) látszó válasz a reakció, csak nem veszi észre h közbe magát oltja be. Régen vitába szálltam velük én is.
    Ma már ha ilyen választ viszonoznak, csak röhögök rajtuk, hogy mekkora xy(földdművelők)-ok.
    Tessék, itt a saját mentésem. A sárga klánt már kivégeztem. A piros meg a kék van. Mercenary módban.
    JustCause 2 save.rar
    Sok sikert.
  • tutituti
    ez vagy nekünk! Távozz
  • tutituti
    Akkor keresd itt pl.Hátha:

C:\Users\<YOURUSER>\AppData\Local\SKIDROW\SAVES\80

De ezt írtam az előző oldalon

Ha ott nincs akkor sajnos kezdheted előről.De én nem küldöm el mert nekem moddolva van a játék.
  • smusher
    Létezik megoldás a problémára.
    Nagyon egyszerű, abba kell hagyni minden próbálkozást ezzel a fossal.
  • kutyafulu
    A mentésem úgy veszett el,hogy a járműveket nehéz billentyűvel irányítani
    és felraktam egy xbox 360 csontroller emulátort utána mikor úja indítottam a játékot egy mentésem se volt meg.Elég érdekes.
  • kutyafulu
    Öcsém 48 éves vagyok a köszönet az gúny volt ennyit az értelmi szintedről.
    én a vitát lezártam
  • janika1972
    Na,megint egy tanyasi...18 évesen kioktat...menj oda ahonnan jöttél! Először lehordasz,utánna meg megköszönöd a segítséget.Én pár perc alatt megtalálok az interneten egy kurva mentést bármelyik játékhoz.
    Inkább szedjél hangyát!
  • tutituti

Befejezhető a vita.

Kutyafulu:A mentés nem fog neked működni.Mármint a másé.Hacsak kétezer oldalon keresztül keresgéljük hogy kell átírni.Inkább azt mondd meg hogy veszett el.
  • kutyafulu
    Nagyon okos vagy öcsém meg jó nagy paraszt,én kértem valamit ha nem tudsz segíteni akkor hallgass igazán megtaníthatták volna a szüleid.Már akkor interneteztem mikor még két kézzel kapaszkodtál a bilin.Különben köszönöm a segítséget.