2096
-
Jossua #1494 akinek megvan az feltölthetné majd :) -
Immigrants #1493 Black markettel oda tudsz menni! -
Danryu82 #1492 Na elmentem 27%-ig, francnak van kedve utazgatni kilómétereket a játékban 1-1 küldetésért. Mostmár az útba eső mellékkűldetéseket csinálom az is %-ot ér végűl is. Vandálkodok amikor unom magam a gameben.LOOOOOOOL -
Csokis #1491 Ezt eddig is tudtam, onnan van meg a Monster Truck DLC-m is. -
janika1972 #1490 Csak a Steamról lehet megvenni! -
Csokis #1489 Kijött a DLC! Meg kellene valahogy venni. -
Jossua #1488 El bizony engem nagyon zavar h nincs !! -
janika1972 #1487 Az is elkéne -
Jossua #1486 inkább fedezékrendszert vinnének bele -.- -
janika1972 #1485 Minek térképrészlet? Igy is elég nagy a terület,küldetés az tényleg jöhetne -
rumkola #1484 inkább egy újabb térképrészletet dobnának ki, új freeplay küldikkel úgy mint a borderlandsnál... -
janika1972 #1483 Gondolom ezeket rakják egy csokorba majd.. -
Jossua #1482 a monster megvan meg az uj ejtöernyö... de az a sugárhajtásu ejtöernyö nincs meg meg az a lombseprö :D meg a rakétavetö ami 3at lö ki vagy mennyit se a gl-es fegyver :) -
janika1972 #1481 A fele már most elérhető.Az ejtőernyő meg a Monster Truck már idáig is volt,meg az Ice breaker is.A Limited edition tartalmazza őket -
#1480 DLC videó -
Jossua #1479 ezeket már le lehet tölteni esetleg ?:) -
#1478 nem jött össze:
http://www.gametrailers.com/video/exclusive-dlc-just-cause-2/65085 -
#1477 -
Csokis #1476 Ha esetleg érdekel valakit:
Just Cause 2 - Official Game eGuide
http://www.megaupload.com/?d=59FTM1ID -
#1475 Hát azért a GTA 1-et vagy a 2-t sokkal jobban élveztem annak idején. De természetesen ez is jó játék -
#1474 Demo XBox-on nagyon bejött, nem tudom érdemes lenne e megvennem, mert ami gta-ból hiányzott rombolás itt megtalálható... -
janika1972 #1473 Igy van! -
Danryu82 #1472 Naggyon frankó játék, igen csak 25%-nál tartok de szerintem jobb mint a GTA sorozat!!!:D -
janika1972 #1471 Téged is? -
Jossua #1470 megb -
#1469 Nemjó nektek semmi...ha hosszú egy játék az is baj, de ha meg rövid akkor itt reklamálnak csomóan hogy nem éri meg a pénzét! meg nem értem hogy páran miért unják meg a játékokat!?! ...gondolom azért met napi 16-órát tolja és ennyi időn keresztül bármit meg lehet unni nem? -
Immigrants #1468 Nem úgy nincs vége! Úgy nincs vége hogy pl.: egy battlefieldel kivitted az utolsó küldetést és kész annyi volt! De ebbe még az után is barangolhatsz felfedezhetsz ilyenek!
-
Csokis #1467 Na, most lett vége a fő sztorinak. 19 óra, 27,7% és 21 acsi. Folytatom 100%-ig és a lehető legtöbb acsiért. -
Danryu82 #1466 Végűl is ha azt vesszük és unatkozik az ember mindíg számíthat erre a részre!! -
Danryu82 #1465 Van vége de győzze az ember végigvinni, ugyanis már eghy csomó kűldit megcsináltam már és csak 20%-nál tartok. Gyalázat egy valami! Az 1 rész legalább nem ilyen végtelen hosszú volt, azt végignyomtam. -
rumkola #1464 kár hogy nincs vége?? :DDD
lol -
Danryu82 #1463 Kár, pedig anno a GTA sorozatot végig lehetett vinni!!:( -
#1462 Nem tudom, miről beszélsz. Nekem sose kellett a bandás mellékküldetések mellett mást is csinálnom, hogy adagolja az újakat. Sőt sokkal hamarabb kaptam újat, mint ahogy az összes aktuálissal végeztem volna. -
#1461 Hát nemtom meddig lesz hozzá kedvem de a folyamatos elfoglalások ellenére sem akar új küldit adni.(látom kiírja hogy "next faction mission"és a csík még nem telt be de baromi lassan megy)Megöregszek mire ad új missziót, nincs valami gyors módszer? xd -
csoli31 #1460 Mivel ez egy sandbox játék, ezért sosincs vége. Ezzel addig játszhatsz amíg meg nem unod. -
janika1972 #1459 Nem azért van egy játék,hogy 10 perc alatt végigvigyük.Türelem meg a logikai játékokhoz kell,ehhez csak jó taktikai érzék kell semmi más... -
Danryu82 #1458 Na én 20%-nál abbahagytam. Mire kijátszanám megeszi a szemem a monitor, meg nagyon nagy türelem kell ehhez a baszott hosszú játékhoz! -
#1457 Mióta betévedtél ebbe a topicba, pozitív hsz-ed nem volt!
Töröld már le ezt a játékot, és az egér helyett fogj inkább kapát!
Ha ennyire fikázod, miért vagy kíváncsi arra, mi folyik itt?
-
janika1972 #1456 Mikor látott orvos utoljára? -
smusher #1455 Vedd meg baszd meg.
Ekkora mocsok szart rég nem adtak ki, gondolom, te is a szarban fetrengsz, nem zavar a bűz.
De legalább piacot biztosítasz, kisköcsög.