Just Cause 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Buborék fújó pisztoly
Egy templom tetején találhatjuk meg egy asztalkán! K: 4247 x 25959
Partra vetett bálna
Egy strandon találhatjuk meg. Fel lehet robbantani de akkor nem fog eltûnni az egész állat csak egy része! K: 4247 x 25959
Gépcápa
Ez egy cápa aminek az uszonya kilátszik a vízbõl mint a filmekbe! Ám ha közelebb úszunk láthatjuk hogy egy gép hajtja K: 12665 x 22595
Színes hõlégballon
Egy erdõbe találhatjuk meg egy tisztáson K: 7348 x 16140
Hóember
Egy hóember a hegyekben. Én jót mosolyogtam rajta amikor láttam hogy szereplõnk egész jól elbeszélget vele! Helló mr. Snowman <#vigyor3>#vigyor3>
Vandálkodás
Egy plakáton lévõ ember fejét díszíthetjük ki!
Verseny pálya
Itt kedvünkre mehetünk verdánkkal anélkül hogy bárki is háborgatna
K: 9170 x 11413
Banán fail felirat
Címben leírtam mindent! K:21903 x 20264
Ennyi lenne csekély kis magyar összeállításom. Forrás: a játékban megnéztem/vagy innen vettem segítséget!
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
GET OVER HERE!
a jutub link nem sikerült.

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
2.Nem.
3. "4"gomb aztán "E" ahol engedi(pittyeg) és ott kiválasztod a jármûvek menüben.
4. hármas pont
5.nemtom
6.Ez megoldható megint a hármas ponttal.
Hogy lehet az autóba/hajóba a löveghez ülni?
Meglehet ölni a kötéllel egy embert(1X kilövöm és úgy)
Hogyan tudok repülõt/helikoptert szerezni (azon kívül hogy keresek)
Hol tudok vásárolni?
És hol tudom az autómata mentést kikapcsolni?
Utóbbi kettõ azért érdekel mert: Végeztem az 1. két küldetéssel és ott vagyok szabadon. Gondoltam megnézem mi hogyan van stb. Elkötöttem egy hajót és az olajplatformra mentem vele ahol kifogyott az összes táram+ meghaltam. Savingolt a játék és most fegyver/ lõszer nélkül elég nehéz a játékot vinni!
végig vittem a játékot..és a mellék küldetéseket csinálom...a sivatagba..és van egy olyan mikor 3 db Hammer terepjárot kell kisérni tele bombával....és mindig fel robban mikor a toronyhoz érek...mit kell tenni? pedig mindenkit elintézek míg oda érek
amikor a hid csak latszatra van ott... ;(

OFF//
Eleget gamoltam mmar X360-on hogy gyorsan porogjek... mellesleg most szabadhetvegen kiprobaltam egerrel a MW2 -t .. es ..nem volt az igazi ... ;(

(mindig azt mondják az ismerõsök, hogy kissé drága az Xboxom)
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
valaki mondja meg :
Olyat halottam hogy videot lehet rogziteni a jatekban, es kirakni netre.. ilyet nemlatam meg benne sehol..hogyisvanez ? 😊
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

<#idiota>#idiota>

Lenovo Y500 iPhone 5S BMW E30
Amúgy a tengeren van egy kis sziget az egyik olajfuró közelében, rajta 3 hatalmas szélerõmõ (az a forgó lapátos izé). Na arra másszatok rá a szigony segítségével.. 😄 nagyon beszíditõ látványban lesz részetek! 😄 (talán majd rakok fel valahova videókat 😄)
GET OVER HERE!
Tehát aki azt hiszi hogy elbukta a mentéseit,az itt találja a rendes mentéseit:
C:\Users\<YOURUSER>\AppData\Local\SKIDROW\SAVES\80
Ezt másoljátok be a fõkönyvtárba.