Just Cause 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Helló! Összegyûjtöttem nektek pár Easter egg-et a játékban! Lehet ismeritek lehet nem én azért beírom õket ide:
Buborék fújó pisztoly
Egy templom tetején találhatjuk meg egy asztalkán! K: 4247 x 25959

Partra vetett bálna
Egy strandon találhatjuk meg. Fel lehet robbantani de akkor nem fog eltûnni az egész állat csak egy része! K: 4247 x 25959

Gépcápa
Ez egy cápa aminek az uszonya kilátszik a vízbõl mint a filmekbe! Ám ha közelebb úszunk láthatjuk hogy egy gép hajtja K: 12665 x 22595

Színes hõlégballon
Egy erdõbe találhatjuk meg egy tisztáson K: 7348 x 16140

Hóember
Egy hóember a hegyekben. Én jót mosolyogtam rajta amikor láttam hogy szereplõnk egész jól elbeszélget vele! Helló mr. Snowman <#vigyor3>

Vandálkodás
Egy plakáton lévõ ember fejét díszíthetjük ki!

Verseny pálya
Itt kedvünkre mehetünk verdánkkal anélkül hogy bárki is háborgatna
K: 9170 x 11413

Banán fail felirat
Címben leírtam mindent! K:21903 x 20264

Ennyi lenne csekély kis magyar összeállításom. Forrás: a játékban megnéztem/vagy innen vettem segítséget!

norbi2fraktal
uhh ez király lesz, amugy nekem 22óra játék idõ,és 15%-on vagyok

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Inkább valami +küldi jöhetne már 😊 komcsikat valójából is rühellem, nincs kedvem nekik dolgozni, többi mellékküldi már so so kész van. kb 45%, 40 óra játékidõ. Nem rossz, rég foglalt le így játék, persze most már csak 1-2 órákat tolom.

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

tutituti
Aham.Igazából õk csinálják.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Rowlend
Ez olyan lesz mint ami San Andreasnak is volt? Mármint hogy egy külön kis otthoni csapat csinálja?

GET OVER HERE!

tutituti
http://www.youtube.com/watch?v=AaYeeSflhrU

a jutub link nem sikerült.

tutituti
Na hát akkor egy jó hír.
Készül a multi oly annyira hogy már tesztelik is:
http://www.jc2-mp.com/

AnarchoiD
Es ami az erdekes, a Mile High Club -bol ugrattam le , leerkezeskor kicsit dulongelt de nem robbant fell ... 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

AnarchoiD
Ti tudtatok, hogy a bigfoot uszik a viz felszinen ? 😊

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

értem kössz a segítsége(ke)t

van egy másik is 😊 mondjuk ez nem annyira jó lett

Kmarha
amúgy minden kilométer megtétele utána találsz legalább egy lõszeres/fegyver ládát valahol (templomban, hid lábánál, fa tövében, benzinkútnál, épület erkélyen stb)

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kmarha
létezik olyan hogy közelharc vagy kézi harc. Ahoz nem kell fegyver, csak közel kell jutni az ellenfélhez, aztán már csapkodhatod is a fémcsillag korbáccsal õket. Sok ember közé ugorva keményen szét lehet kapni közöttük 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

tutituti
1.Alt gomb.Felugrik a tetejére és "s" vagy "w" gomb.
2.Nem.
3. "4"gomb aztán "E" ahol engedi(pittyeg) és ott kiválasztod a jármûvek menüben.
4. hármas pont
5.nemtom
6.Ez megoldható megint a hármas ponttal.

Helló! Pár kérdésem lenne:
Hogy lehet az autóba/hajóba a löveghez ülni?
Meglehet ölni a kötéllel egy embert(1X kilövöm és úgy)
Hogyan tudok repülõt/helikoptert szerezni (azon kívül hogy keresek)
Hol tudok vásárolni?
És hol tudom az autómata mentést kikapcsolni?
Utóbbi kettõ azért érdekel mert: Végeztem az 1. két küldetéssel és ott vagyok szabadon. Gondoltam megnézem mi hogyan van stb. Elkötöttem egy hajót és az olajplatformra mentem vele ahol kifogyott az összes táram+ meghaltam. Savingolt a játék és most fegyver/ lõszer nélkül elég nehéz a játékot vinni!

tutituti
Azt hiszem elõre vagy hátra kell ugrani és ott deaktiválni a bombát.

sziasztok...😊
végig vittem a játékot..és a mellék küldetéseket csinálom...a sivatagba..és van egy olyan mikor 3 db Hammer terepjárot kell kisérni tele bombával....és mindig fel robban mikor a toronyhoz érek...mit kell tenni? pedig mindenkit elintézek míg oda érek
AnarchoiD
Az igazi pofaraeses :

amikor a hid csak latszatra van ott... ;(

Motoros képet lementettem,mocsok jó 3d hatású😊))))
AnarchoiD
Nemtom nekem nemhianyzik eger csak addig amig kitolom a jobbfelso sarokba hogy nelassam a pointert 😉

OFF//

Eleget gamoltam mmar X360-on hogy gyorsan porogjek... mellesleg most szabadhetvegen kiprobaltam egerrel a MW2 -t .. es ..nem volt az igazi ... ;(

Oké,majd megkeresem.

Van néhány egész korrekt ugrató rámpa 😊

Az csak a PS3 verzióban van!

ezt nem hallottam még.Fraps-al biztos lehet.

Katun
Én is ugyanígy játszom ahogyan te, X360 controllerrel, mondjuk egy egy izgalmas lövöldözésnél azért odakapok az egérhez <#hawaii>.

(mindig azt mondják az ismerõsök, hogy kissé drága az Xboxom)

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Danyi95
Megoldottam...!

Lenovo Y500 iPhone 5S BMW E30

AnarchoiD
En Pc-n tolom szinten full HD tv-n, es xbox kontrollerrel, ahogy te 😉 hidd el, nincs kulonbseg, megneztem kolleganal xboxon, de valahogy a szinek nem jottek be, minden masban 1:1 ugyanaz 😉

valaki mondja meg :

Olyat halottam hogy videot lehet rogziteni a jatekban, es kirakni netre.. ilyet nemlatam meg benne sehol..hogyisvanez ? 😊

Jó sok bombát kell hozzá venni az elején a Black Marketbõl!

norbi2fraktal
igen már rég:-)

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Te megcsináltad a 3 mühold kilövését? Baromi nehéz küldetés,és az 1. kilövése után elindul egy számláló,és 10 perced van rá,különben fellövik a müholdakat

norbi2fraktal
tudom

He,vannak ott jó csajok is,nem csak b.zik.

norbi2fraktal
én voltam

<#idiota>

Hehe,nagyon tetszik a léghajó! Voltatok már fennt?

Yes! Igazad van! Habár most megújult a Gta 4 is,biztos nem véletlenül!

Danyi95
Nem tudjátok mért van az ha a new game re rá akarok nyomni kiválasztom a nehézségi szintet, tölti a játékot és az a kép marad bent! pedig már hallom ahogy a csaj beszél! Meg megy a játék meg minden de nekem még mindig a betöltõ képet mutatja! Ha valaki tudja rá a megoldást, megköszönném ha segítene!

Lenovo Y500 iPhone 5S BMW E30

Nagyon nagy game, nekem a kedvencem, szerintem simán kenterbe veri a GTA IV-et.
tutituti
Na megcsináltam az összes mellékküldetést+ a fõkküldiket is.Így 53% meg persze egy rakás helyet feloldottam.Lesz még vele mit játszani azt hiszem.Csak jöjjön a dlc áradat.

A Gta-ban is a keresgélés volt a móka,meg ebben is.

Kmarha
hát igen, sokkal jobban elvagyok vele én is 😊 Igaz, egy idõ után már ez is jórészt monoton lesz, de hát csak a térkép úgy 10 %-nak bejárásával elvoltam 2 napot 😄 és hát még mennyi helyen nem voltam 😄

6 órát játszottam egyelõre (nagyon kevés az idõm <#shakehead>) és csak 9 acsit szereztem meg az 50-bõl. <#vigyor>

Okés,már megcsináltam ezt a küldetést is,nagyon gyorsnak kell lenni,és pontosan kell tudni célozni! Bakker,aki azt meri mégegyszer mondani hogy unalmas a játék,az játsszon inkább a sajátjával,mert a GTA 4 mellett,ez a másik legjobb játék!

Kmarha
motor - szigony - siklóernyõ : mindent megold.. a rendelkezésre álló idõ fele alatt kivégeztem azt a küldit 😄 Jobb vagyok mint pókember 😄

Amúgy a tengeren van egy kis sziget az egyik olajfuró közelében, rajta 3 hatalmas szélerõmõ (az a forgó lapátos izé). Na arra másszatok rá a szigony segítségével.. 😄 nagyon beszíditõ látványban lesz részetek! 😄 (talán majd rakok fel valahova videókat 😄)

Rowlend
Ha már így tudja mindenki hol van a mentés, tudna küldeni nekem valaki egyet, fontos lenne 😊 Windows telepítés miatt elveszett.

GET OVER HERE!

tutituti
aham.Mert ugye én a just cause 2 könyvtárban levõ saves mappából másoltam ki.az meg még a legrégebbit tartalmazza.

juhuhu az mekkora szar üldi azzal én is szarakodtam 😄

Fehercsoki
Fagyiskocsi után?

Hát bakker,ez a bombás küldetés az agyamra megy. 4 perc alatt kell 4 bombát hatástalanitani,és a negyedik fennt van a toronyház tetején.Már odaértem,csak kevés idõm maradt,és felrobban mindig...befonom a hajamat.Gyerekek,ez izgalmasabb játék,mint a Gta 4

tutituti
Ok.Én voltam anno a balfék.
Tehát aki azt hiszi hogy elbukta a mentéseit,az itt találja a rendes mentéseit:
C:\Users\<YOURUSER>\AppData\Local\SKIDROW\SAVES\80

Ezt másoljátok be a fõkönyvtárba.

ViniSoundz
Hát ha én ki tudnék fizetni egy full Hd-s tv-t, akkor tuti én is xboxolnék meg ps3aznék, nem szarakodnék itt iylen videókártyákkal meg monitorokkal.

Mondjuk annyira nem szar a 22colos 16:10en sem. De azér a fotel-konzol-tv-joy a legkeményebb 😊)