2096
-
janika1972 #1414 Akkor menj át hozzá.Nemtudom mi a fszt néztél,de én beirtam,és rögtön a második találatnál van egy mentés,ha tovább megyek biztos még találok hozzá mentést.Minek neked az internet,ha nem értesz hozzá?
-
kutyafulu #1413 Ja öcsém nagyon okos vagy,meg ha ilyen ügyes keress má mer én nem találtam.A google meg itt lakik a szomszédba.
-
janika1972 #1412 Az fájni fog neked,ha én megdoblak! Googléról nem hallottál még? -
kutyafulu #1411 Hali
Elszállt a mentésem valaki dobjon meg légyszi! -
janika1972 #1410 -
rumkola #1409 az hát, de hogy te beteg vagy az is tuti :D -
janika1972 #1408 Nálad...másnál nem... -
#1407 Trainer -
#1406 Hát a piros kék és sárga jelzésű küldetéséeket csináld meg,azután ha nem adna(kétlem) akkor szabadíts fel egy pár helyet 100%-osra(fénylő doboz keresés,piros jelzésű dolgok felrobbantása.)
Akinek esetleg nem megy 100%ra az keressen dupla villanypóznát rajta egy kis trafó szerűvel,néha azon múlik. -
#1405 Most csináltam meg a "Three Kings" nevű küldit de utána nézem hogy egyetlen további küldetés sincsen a térképen. Mit kell csinálnom hogy adjon még, mer sztem azért nincs vége a game-nek.(24%-nál vok) -
#1404 ------> ott az ajtó.
Menj putt putt-ozni,az a te értelmi szintednek való.
A Bolopatch igazából nem is patch,hanem egy trainer,spawnolhatsz kocsit,godmode,több graplin hook kilövése,nehezebben szakad el.Idő állítása.Ilyesmi. -
smusher #1403 Ezen nem segít peccs, ez úgy szar, ahogy van. -
janika1972 #1402 Ezt kérdem én is. -
Jossua #1401 mi a franc ez a bolopatch ??????
-
f4ember #1400 Ez lenne a multi mod? Vagy az mikor jön ki? -
#1399 Nekem azt írták hogy elvileg 1-2 hét és már játszható lesz de még nem tudják hogy akkor kiadják-e. -
#1398 Új Bolopatch(multikompatibilis! lesz)
http://m0.to/BOLOPatch/BOLOPatchBETA305.exe -
#1397 Nekem okom sincs a panaszra.Már a demo is jól futott anno.CSak megválaszoltam a "Ti milyen patchról beszéltek?" kérdést.egyébként miután végigvittem még játszogattam egy keveset vele,aztán 60-70% után ellaposodott egy kicsit.Amíg a multi illetve nagyobb lélegzetvételnyi DLC nem jön ki addig pihen a gépen,marad a gta dlc-je.
A multiról jött ki egykét hír hogy,nincsenek autók meg emberek a mapon,ezt javítják elvileg.És már van valami alpha verzió,lassan tesztelhetjük remélem. -
rumkola #1396 miért lenne jobb?
Ahhoz képest ahogyan kinéz és amekkora a bejárható terület egyáltalán nem fut rosszul. -
#1395 Azt mondják pont hogy még patch nélkül így fut.Majd ha kijön akkor jobb lesz. -
janika1972 #1394 Ti milyen patchról beszéltek? A játékhoz még nem jelent meg hivatalos patch.Amit a crackerek felraktak(Skidrow)az csak a letölthető tartalmat teszi elérhetővé a játékban. -
janika1972 #1393 Te melyik játékról beszélsz? -
#1392 Közben már kipróbáltam. 1920x1080 High beállítás 4xAA 16xAF simán megy, patch nélkül. Na most szerintem szép játék nagyon, főleg egy HP Pavilion DV5-10eh élményei után -
#1391 Még egy értelmes emberrel több.
#1389: Nekem ennél kicsivel gyengébb a gépem és majdnem hogy maxon fut 40-50 FPS-el :) És én patchet nem raktam fel. -
smusher #1390 Mindenhogy kibaszott ronda, még maxon is. Azonkívül egy takony GTA-klón, ráadásul szar is. -
#1389 Sziasztok
A gépen nagyon új és gondoltam ezzel a játékkal kezdek. Skidrow lesz feltelepítve, az a kérdésem, hogy valami patchet rakjak fel hozzá? Szerintetek az alábbi konfigon milyen beállításon fog jól menni amin szép is? -
mester1987 #1388 Ok. Köszi!!! -
janika1972 #1387 hmmm
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://oneclickwarez.megabyet.net/category/games/pc/
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://scenereleases.info/2010/03/just-cause-2-proper-skidrow.html -
janika1972 #1386 A mentések a Felhasználók/Appdata/Local(Skidrow mappába kerülnek -
janika1972 #1385 Just Cause 2 DLC - 'Chevalier Ice Breaker'-Bboy500.rar
Just.Cause.2.Limited.Edition.Content.DLC-SKIDROW.rar -
janika1972 #1384 igen,rá kell rakni a Skidrow cracket! Csak ennél jelennek meg a letöltési tartalmak. -
#1383 Oldalra kell mászni, és amikor jön helikopterrel Sheldon, akkor a ruszki őt fogja lőni, és te oldalról tudod darálni. -
mester1987 #1382 és a Letöltési Tartalom is ennél a verziónál van csak? -
#1381 - Nem, melyik tipusu vadasz ?
kerdes:
Annal az ugynoksegi kuldinel vagyok ahol 3 tornyu szalloda 3 tornyan 3 bosst kell lenyomkodni, a ruszkit hogylehet kicsinalni ? :) -
janika1972 #1380 Skidrow törés az máshol tárolja a mentéseket? És az nem, akad ki? -
mester1987 #1379 Szóval akkor csak a limitált kiadáshoz van DLC??? Vagy ha felrakod a Limited Edition patchet igaz? -
#1378 :)
-
rumkola #1377 akkor most kapcsold be a vsyncet és nézd meg úgy :)
-
#1376 Így jobb a helyzet. Nem 100%, de jobb.
Viszont vsync nélkül megtörik a kép, és AA nélkül recés. :( -
#1375 vsync kikapcsolva
aa 4x-re
kipróbálom 0-ra levenni