Just Cause 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ti milyen patchról beszéltek? A játékhoz még nem jelent meg hivatalos patch.Amit a crackerek felraktak(Skidrow)az csak a letölthetõ tartalmat teszi elérhetõvé a játékban.

Te melyik játékról beszélsz?

redmonk
Közben már kipróbáltam. 1920x1080 High beállítás 4xAA 16xAF simán megy, patch nélkül. Na most szerintem szép játék nagyon, fõleg egy HP Pavilion DV5-10eh élményei után <#vigyor4>

!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo

Rowlend
Még egy értelmes emberrel több.

#1389: Nekem ennél kicsivel gyengébb a gépem és majdnem hogy maxon fut 40-50 FPS-el 😊 És én patchet nem raktam fel.

GET OVER HERE!

Mindenhogy kibaszott ronda, még maxon is. Azonkívül egy takony GTA-klón, ráadásul szar is.

Because fuck you. That\'s why.

redmonk
Sziasztok

A gépen nagyon új és gondoltam ezzel a játékkal kezdek. Skidrow lesz feltelepítve, az a kérdésem, hogy valami patchet rakjak fel hozzá? Szerintetek az alábbi konfigon milyen beállításon fog jól menni amin szép is?

!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo

Ok. Köszi!!!
hmmm

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://oneclickwarez.megabyet.net/category/games/pc/

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://scenereleases.info/2010/03/just-cause-2-proper-skidrow.html

A mentések a Felhasználók/Appdata/Local(Skidrow mappába kerülnek

igen,rá kell rakni a Skidrow cracket! Csak ennél jelennek meg a letöltési tartalmak.

I.C.ram
Oldalra kell mászni, és amikor jön helikopterrel Sheldon, akkor a ruszki õt fogja lõni, és te oldalról tudod darálni.
és a Letöltési Tartalom is ennél a verziónál van csak?
AnarchoiD
- Nem, melyik tipusu vadasz ?

kerdes:

Annal az ugynoksegi kuldinel vagyok ahol 3 tornyu szalloda 3 tornyan 3 bosst kell lenyomkodni, a ruszkit hogylehet kicsinalni ? 😊

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Skidrow törés az máshol tárolja a mentéseket? És az nem, akad ki?

Szóval akkor csak a limitált kiadáshoz van DLC??? Vagy ha felrakod a Limited Edition patchet igaz?
Wanted
😊

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

akkor most kapcsold be a vsyncet és nézd meg úgy 😊

fotográfik kolomp edisön :D

Wanted
Így jobb a helyzet. Nem 100%, de jobb.
Viszont vsync nélkül megtörik a kép, és AA nélkül recés. 😞

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Wanted
vsync kikapcsolva
aa 4x-re
kipróbálom 0-ra levenni

vsync-et és AA-t kapcsold ki

fotográfik kolomp edisön :D

Wanted
Nálatok is késik az egér?
Kb fél - egy másodpercet. Hiába veszem le a felbontást, ugyan ez a helyzet.

Na, most már a Monster Truck DLC is megvan. <#taps>

Nálatok is kiakad a játék,ha repülök a vadászgéppel? Idáig még nem nagyon akadt ki,csak most kezdte el,igy nem tudom teljesíteni a küldetést (Reloaded,a crack is!)

Rip
Pedig érdemes. Ne higgy el mindent, amit a neten látsz 😊

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Nekem sokszor jól jön, mivel a közelben nincs heli és a küldetés meg messzebb van. Veszek egyet és odarepülök. <#smile>

Egyébként az amerikaiaknál megjelent Monster Truck DLC már megvehetõ(!) az európai játékosoknak is. Tény, hogy csak 1 euró, de akkor is. Ezt ingyen kellene adni szvsz. <#rolleyes>

Ez az üzletelés meg tök felesleges volt,mert lopni is lehet jármüveket,akkor minek vegyem meg.Fegyvereket meg lehet összeszedni bárhol.

Embere válogatja.Különben megmondták hogy az alapban csak a negyede van a küldetéseknek.A többi a dlc-k ben jön.Ezért utálom a dlc-ket...

enlightened
Az a 6 darab ami van? Hát nem tom, nekem nem jött be. Meg a csomó ugyanúgy kinézõ colonel sem😄. Akiket szintén irthatod a semmiért.

Enyhén kaptafák? Játszottál vele egyálntalán? Szerintem meg nagyon élvezetesek a fõküldetések..

enlightened
Semmi, a játék nem jutalmazza sehogy a free playedet, max annyival hogy nõ a chaosod és uj fgeyot tudsz venni black marketnél de az is a játék felénél már nem ad ujat. Az agency missionok meg enyhén kaptafák. Szóval saját szórakoztatásodra játszhatod a gamet.

tutituti
Oh,hát akkor mindegy.Ennyire nem néztem meg.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Rip
Nem véletlen, hogy a rating ki van kapcsolva, is a komment is csak megerõsítés után kerülhet ki.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Rip
Az nem "hivatalos" video, nem a mod-készítõk a feltöltõk (ha megnézed tök ugyanaz a két video).

A lenti kommentet tegnap este írták 8 óra körül, szóval tuti fake a file, hidd el.

tutituti
Az elsõ videójuk mellett ott a második,és ott van a direkt link.Csak hát pénzt gyûjtenek,és ezen az oldalon csak úgy lehet letölteni ha a reklámért fizetsz.:S

Hát fel van adva a lecke az biztos,mondjuk ott a lopakodás volt a fõ jellemzö.Ha benne lesz a Just Cause 3-ban a lopakodás,meg a fedezékrendsszer,akkor mindent fog alázni erre mérget vehettek

Rip
Az. A fejlesztõk írták:

"jc2mpdev (uploader) @romjitterbug There's no download for JC2-MP at this time, any you've found are fake and more then likely harmful/malicious programs. When there is a release for JC2-MP, you will find it and all information regarding it at our official site, which is currently being made..."

Forrás: Youtube.com, a jc2mp elsõbemutatóvideójának kommentjében.

Rip
Fakegyanús a file.

grebber
Far Cry 3 szerintem elég nagy dobás lesz érzem belül!<#taps>

Next PC upgrade: 2022

I.C.ram
Valaki tudja, hogy mi történik, ha egy-egy kategóriából megcsinálom az összeset? Pl szétlövöm az összes katonai támaszpontot, vagy ledöntöm az összes Panay szobrot, stb.
tutituti
tölthetõ a multi alpha.De nekem nem sikerült letölteni
http://sharecash.org/download.php?file=638709#

Ezek után a Far Cry felkötheti a gatyáját!

Igy van! Egyetértek veled!

Doc Hooliday
látom megy a vita megint hogy melyik szebb, a konzolos vagy a pc-s!?! Ehhez szeretnék hozzászólni, de hangsúlyoznám hogy nem a tüzet akarom szítani hanem kész tényeket szeretnék hozzáfûzni amiket bárki megtudhat a netrõl vagy más helyekrõl ha nyitott szemmel jár a világban elfogultság nélkül!<#wink>
...Szóval az van hogy amikor megjelennek az új generációs konzolok mint anno a jelenlegi felhozatal, azaz a ps3...xbox360...s.t.b. akkor a megjelenéstõl számítva jóideig ûberelni szokták a pc-k tudását és ez egy komoly tv-n azonnal szembetûnõ külömbség! Ez azért van mert a konzolok célhardverek amikre jobb programozni meg optimalizálni mert ugye az összes 360-as ugyonazt tudja a világon mivel tökéletesen egyforma hardverekbõl áll! Nem kell trükközni mint pc-n mert itt sokezer variációnak kell eleget tenni hogy azért menjen egy alap p4-esen is valahogy! Ahogy telik az idõ és fejlõdnek a pc-s hardverek szépen lehagyják a konzolok teljesítõképességének határait amibõl az adódik hogy egy idõ mulva minden játék maximum grafikán sokkal szebben néz ki pc-n mert a konzol technikailag nem képes lépést tartani a fejlõdõ grafikai szintekkel! Ezen nem érdemes vitatkozni mert ezek, kész tények! Itt van például a Just Cause 2...játszottam xbox360-on unokaöcsémnél és volt idõm megfigyelni hogy milyen. Most játszom pc-n és azt tudom mondani hogy sokkal szebb a pc-s, és ezt nem rossz indulatból mondom higyjétek el! Csak ezt szerettem volna elmondani!

Ezen nincs mit vitatni:

DJ RX7
textúrák sokkal csúnyábbak ps3 <-> pc

:3

grebber
Konzolod nincsen CUDA water ami jóval szebb mint a sima víz! Csak egyet mondtam.

Next PC upgrade: 2022

AnarchoiD
Nemtudom mit lattal en aktivan jatszom pc-n es xboxon is .. es nincs kulonbseg...

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Hát,most hogy nézem a felsõ Xboxos videót,azért a Pc verzió mérföldkõ hozzá képest...

Rip
Köszi, jó így egyben látni õket.