2096
-
janika1972 #1534 Szerintem te nem is erről a játékról beszélsz,ennyi hülyeséget leirni egy rakáson.Még hogy ne rendeli a messze lévő texturákat,meg hogy nem optimalizálták.Hány kilóméterre lehet ellátni a játékban szerinted? Jó lesz ha befejezed,mert látszik hogy szándékosan cseszegeted a jónépet.Meg ha nem tetszik a játék,akkor minek szaporítod tovább a szót.Mindenkinél ki akarod csapni a biztosítékot? Utána meg azt irod hogy jólesik káromkodni.Akkor menj át a gumiszobába,ott rengeteg hozzád hasonló birka van. -
#1533 Hát ehhez csak gratulálni tudok akkor, mint írta nem hiába van 2 büntetőpontod, miért nem lehet normálisan írni... -
#1532 Akciós most ~5650FT házhoz szállítással! -
rumkola #1531 nyilván, de minek jársz oda, amit nem szeretsz? ez a kérdés :) -
smusher #1530 Mert jólesik :-) -
#1529 Nem mindenkinek tetszik ezt elismerem, de azért ezt meglehetne mondani mindenféle káromkodás nélkül normálisan! De azt vettem le, hogy ez a szó hiányzik a te szótáradból, mert minden hozzászólásodban csak káromkodsz... -
smusher #1528 Hi! Indokaim a következők:
- a GTA klónok közül egy; "add ide a pénzt, jáccá, szabad játékmenet"-szaga van messziről
- a graf engine nem rendereli a messze lévő textúrákat, az "optimalizálás" egyenlő a konzol hardverre írt játék "átportolásával"
- nagyon szar az animáció, megkockáztatom, hogy a San Andreasban már jobb volt (2004-2005)
- és az igaz, hogy nem tudom, mennyire "hosszú a játékmenet", mert a játéktól kapott hányingerem miatt azonnal töröltem
- jah és a demoban a "restricted area" + "restricted time" kombó kibaszta nálam a biztosítékot
Urak, sztem nem csak nyalni lehet egy fórumban. Szerintem inkább a szabad véleménynyilvánításé a terep, és hát vannak, akiknek nem teccik ez a fajta "sandbox-dömping" :-)
-
#1527 Igazán nincs mit! Figyelj én azért nem lettem volna ilyen bátor, bőven elég szerintem egy Normál szint elsőre. Módfelett sokat kell benne gyilkolni, nekem most dobta be azt hiszem a 4000.-ik ember ölést. Szóval HC-ben nem ajálnom.
Jó játékot -
#1526 Értem, és köszönöm szépen. Még csak próbálgatom a játékot, mivel tegnap jött meg. Hardcore szinten kezdtem el, iszonyat nehéz... Lehet normal-ra kellene visszatérnem? -
#1525 Ugye jön a Black Market-es helikopter, megrendeled a kiszemelt eszközt, járművet. Ez esetben a rakétás ernyő az egy olyan dobozban ponnyan eléd pontosabban ahova a célkeresztet irányítottad és nyomtad a Black Market hívást, mint amilyenben a fegyverek érkeznek. Odamész a közelébe és azt hiszem kiírja, hogy Change (Y) tehát a kontrolleren lévő sárga Y gombbal tudod leváltani a jelenlegi ernyőt. Remélem segítettem.
Amúgy ezzel csak egy a baj, hogy nem csupán a hajtóművet rakja az ernyőre, hanem az egész ernyőt lecseréli. Tehát nem lehet egy Custom ernyő+rakéta kombóval repkedni. Sajnos :( -
janika1972 #1524 Szerintem a Super Mario se lenne neki jó,mert ahhoz már kell egy csöpp ész is -
janika1972 #1523 Meglesz az a 3.büntetés már látom előre -
#1522 hát hallod most visszaolvastam a hsz-eidet. MIt ártott ez a játék neked te szerencsétlen ??? Ez a játék, mint mindegyik egy bizonyos célközönségnek van. De az amit te csinálsz szánalom . EGy épeszű hozzászólásod nem volt...
Kiváncsi lennék rá mi jön be neked. Biztos a super mario...annak 10ből 10es a grafja a játékmenete, kellemes dallamok vannak benne, és hollywood-ot verő történet vezetés...
-
#1521 Egyébként egy kérdés emberek. Letöltöttem XBox-ra a kiegészítőket és nem találtam meg a rakétás ejtőernyőt. Megvettem Black Market-ben de használni nem tudtam hogy kell :S Valami ötlet esetleg? -
#1520 Csinálj jobbat akkor, szidni könnyű valamit, szánalom. Nem hiába van 2 büntetőpontod. -
rumkola #1519 LOL
:DDDDD -
#1518 A játékmenetet lehet szidni, de a motort semmiképp sem. Kb mindennél gyorsabban megy a hasonló címek között, de pl az alagút-SC Conviction a közelébe sem ér sebességben. nc -
#1517 Most már nagyon unom, hogy minden ötödik hozzászólás negatív, és valahogy mindig te írod őket. Szerintem menj át az "anyu nem vett a héten kindertojást" topikba és ott flémeljél. Egyszerűen nincs egy épkézláb indokod, hogy miért nem tetszik a játék. És én és más normális gondolkodású ember nem fogadja el a vérpistike hozzáállású kritikát, ami ebből áll: "szar a játék ME szar".
Szerintem meg nem szar a játék, módfelett gyorsan kezeli a játék engine-je a pályát pedig irdatlan nagy a bejárható terület. Gyorsan betölt a játék, nem rövid a játék, ami miatt mostanában megy a reklamáció, hogy jajj 3 óra alatt kivittem (a konyhába vágódeszkának).
SZVSZ tényleg unalmas vagy, minek jössz be ide, ha állandóan negatív kritikával dobálod a szoftvert. UNALMAS. -
smusher #1516 Checkpointrendszer? Sajnos a Ballad of Gay Tony-ban már van :-)
Ez jobb, mint bármelyik GTA?
A GTA 1 színvonalát sem éri el.
Egyébként a csekkpoint (sic!) a tipikus kibaszott faszfejeknek való. -
rumkola #1515 20 óra 20%
mindent összeszedek meg 100%-ra tolom a falukat/városokat, gyűjtögetem a black boxokat, skullokat, drog táskákat
viszont versenyeket nem csinálom, azok valahogy nem jönnek be
küldikkel szinte nem is foglalkozom, mert a nagy bóklászásban el sem jutok odáig :P
volt olyan küldim, ahol olyan helyre kellett menni amit már kipusztítottam 100%-ra előtte (valami silókat kellett lerombolni :D )
-
janika1972 #1514 Tudom,még most is nyúzom,jobb mint a Gta.Oda is berakhattak volna chekpointrendszert. -
rumkola #1513 Igazad van megnéztem. Ezek már tényleg alapból benne voltak nálam is a játékban.
Mellesleg TOP 10-be került nállam a game....Elképesztően jó. -
janika1972 #1512 Ebből 3 április 29.-én jelent meg,a tübbi már benne volt a limited editionben,a következő kiegek május 25.én jönnek.
http://www.gamestar.hu/just-cause-2-black-market-dlc-k-erkeznek.html -
#1511 -
janika1972 #1510 Ez már az elején megjelent a Limited változatban,miért nem az ujakat raktad fel? -
rumkola #1509 -
#1508 [URL=http://rapidshare.com/files/382385403/justc2dlcpck.rar]Dlc pack #3[/URL]
Bulls Eye Assault Rifle
Rico's Signature Gun
Multi-lock Missile Launcher
Chevalier Ice Breaker
F-33 DragonFly Jet Fighter
Chevalier Classic
Agency Hovercraft
Monster Truck
Dual Parachute Thrusters
Chaos Parachute
Original Parachute
-
#1507 Esküszöm, h tegnap is az volt az adatlapon, h max downloader 4500 ebből volt 4700 és oda volt írva, h sajnálják, elérték a letöltési határt, és nem lehet letölteni!
Próbáltam és nem töltötte le.
Amintm meg látod, most már nem szerepel a korlátozásra szóló kiírás a mod-nál!
Érdekes. Gyorsan le is kapom -
janika1972 #1506 köszi! -
Csokis #1505 Ott van az is az oldalon:
"Installation: Place in the Dropzone folder in your Just Cause 2 directory (Create one if it doesn't exsist)"
Magyarán a játék mappáján belül hozz étre egy Dropzone nevű mappát és abba másold bele. -
janika1972 #1504 Az előbb te linkelted be a Triggered bomb v2-t,ha kicsomagolod a rar fájlt,akkor 2 .bin fájl jön elő,azokat hova másoljam? -
Csokis #1503 Már mért lenne korlátozott itt? Le lehet most is tölteni. -
Danryu82 #1502 Rájöttem már rég a 4-es gombra, aztán e betűt kell nyomni. Tuningoltam is és fegyvereket is vásároltam. -
#1501 Az meik MOD? Ami .bin -es?
Nem találkoztam még olyannal.
Passz, sry, nemtom.
Dobj link-et és megnézem. -
janika1972 #1500 Ezeket a .bin fájlokat hova kell bemásolni,vagy mit kell vele csinálni? -
janika1972 #1499 köszi a linket,jó kis lökéshulláma van.. -
#1498 Just Cause 2 - Triggered Explosions Mod video -
#1497 Just Cause 2 Mods
Triggered Bombs V2 With Damage
Valakinek nincs meg véletlenül a No Blackmarket Cutscenes v2 MOD ???
Mert korlátozott volt a letöltés, és lemaradtam róla.
Feldobhatná vhova, ha meglenne. Köszi. -
janika1972 #1496 Azt honnan szedted le? Mármint a modot? -
#1495 Black Market -et még észre sem vetted???
Egy fegyvert se tuning-oltál? És eltoltad 27%-ig a game-t?
Meg képes voltál utazgatni?
Nah ez elég LoL.
Megnyomod a 4-es gombot (alap beáll.) És láss csodát!
Vehetsz fegyvert, azokat tuningolhatod.
Vehetsz járgányokat is, szintén tuningolhatod!
És oda utaztatot magad ahova csak akarod!
Persze ha már előtte felfedezted az adot helyet.
Beraktam az Explosion Triggered Mine MOD-ot!
Egyszerűen fenomenális.
Ajánlom h próbáljátok ki
(aki még nem próbálta) de ne menjetek a közelébe