Just Cause 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
#1389: Nekem ennél kicsivel gyengébb a gépem és majdnem hogy maxon fut 40-50 FPS-el 😊 És én patchet nem raktam fel.
GET OVER HERE!
Because fuck you. That\'s why.
A gépen nagyon új és gondoltam ezzel a játékkal kezdek. Skidrow lesz feltelepítve, az a kérdésem, hogy valami patchet rakjak fel hozzá? Szerintetek az alábbi konfigon milyen beállításon fog jól menni amin szép is?
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kerdes:
Annal az ugynoksegi kuldinel vagyok ahol 3 tornyu szalloda 3 tornyan 3 bosst kell lenyomkodni, a ruszkit hogylehet kicsinalni ? 😊
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
fotográfik kolomp edisön :D
Viszont vsync nélkül megtörik a kép, és AA nélkül recés. 😞
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
aa 4x-re
kipróbálom 0-ra levenni
fotográfik kolomp edisön :D
Kb fél - egy másodpercet. Hiába veszem le a felbontást, ugyan ez a helyzet.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Egyébként az amerikaiaknál megjelent Monster Truck DLC már megvehetõ(!) az európai játékosoknak is. Tény, hogy csak 1 euró, de akkor is. Ezt ingyen kellene adni szvsz. <#rolleyes>#rolleyes>
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
A lenti kommentet tegnap este írták 8 óra körül, szóval tuti fake a file, hidd el.
"jc2mpdev (uploader) @romjitterbug There's no download for JC2-MP at this time, any you've found are fake and more then likely harmful/malicious programs. When there is a release for JC2-MP, you will find it and all information regarding it at our official site, which is currently being made..."
Forrás: Youtube.com, a jc2mp elsõbemutatóvideójának kommentjében.
http://sharecash.org/download.php?file=638709#
...Szóval az van hogy amikor megjelennek az új generációs konzolok mint anno a jelenlegi felhozatal, azaz a ps3...xbox360...s.t.b. akkor a megjelenéstõl számítva jóideig ûberelni szokták a pc-k tudását és ez egy komoly tv-n azonnal szembetûnõ külömbség! Ez azért van mert a konzolok célhardverek amikre jobb programozni meg optimalizálni mert ugye az összes 360-as ugyonazt tudja a világon mivel tökéletesen egyforma hardverekbõl áll! Nem kell trükközni mint pc-n mert itt sokezer variációnak kell eleget tenni hogy azért menjen egy alap p4-esen is valahogy! Ahogy telik az idõ és fejlõdnek a pc-s hardverek szépen lehagyják a konzolok teljesítõképességének határait amibõl az adódik hogy egy idõ mulva minden játék maximum grafikán sokkal szebben néz ki pc-n mert a konzol technikailag nem képes lépést tartani a fejlõdõ grafikai szintekkel! Ezen nem érdemes vitatkozni mert ezek, kész tények! Itt van például a Just Cause 2...játszottam xbox360-on unokaöcsémnél és volt idõm megfigyelni hogy milyen. Most játszom pc-n és azt tudom mondani hogy sokkal szebb a pc-s, és ezt nem rossz indulatból mondom higyjétek el! Csak ezt szerettem volna elmondani!

Next PC upgrade: 2022
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.