Just Cause 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem hagyja ám abba!

És milyen igazuk volt.

Because fuck you. That\'s why.

enlightened
Hát a 20 óra hamar van.

Én meg 9 százaléknál 30 óra alatt...nem sietem el

én 12óra alatt tartok 11%-nál 😄

fotográfik kolomp edisön :D

Nah 20 óra alatt sikerül végigjátszanom. Azt hittem elszorakozok vele 40 órát, de egész gyorsan sikerült, pedig szorakoztam is egy csomót. Nekem bejött a játék, pedig sokan modnták, hogy szar és hamar meglehet unni.
Inkább hagyjuk! Tökmindegy hány éves,látszik hogy egy gyerek szintjén van! Errõl ennyit....

hamotar
Remélem a ez a dlc itt Pc-re is meg fog jelenni mert maga a játék nagyon jo 😄

Kedd óta tudom. Akkor került ki ide! <#smile> Remélem Steam-re is jön, bár kb. 2-2,5 euró körül lesz az ára. <#rolleyes>

tutituti
Új DLC (igaz még csak konzol bejelentés)

Just Cause™ 2 Game Add-on: Black Market Aerial Pack (Square Enix, Inc.)

April 29 | 160 Microsoft Points

The “Black Market Aerial Pack” opens up your world to a jet-sized set of new items. We have lift-off with the F-33 DragonFly Jet Fighter, which boasts quad-mounted miniguns and double missile launchers – this agile bird is the definite ruler of the skies, and packs a serious punch to land-based targets. Dual Parachute Thrusters allow you to take to the air longer. When mounted to the parachute rig, the Dual Parachute Thrusters provide bursts of forward momentum to extend airtime. Last, but certainly not least, the Multi-lock Missile Launcher allows you to lock up to four targets and unleash a barrage of homing missiles to destroy your enemies and rule victorious – in high skies style. Rated M for Mature by the ESRB and available in most markets worldwide.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

bajgunar
Nincs mit!
Nagyon szívesen, máskor is.
Mûködik még egyszer kösz.

bajgunar
Megírod azért, hogy mûködött -e a dolog.
Jók a mentések?
Nem én vagyok a MODERÁTOR, de hirtelen 2-3 BAN-t kiosztottam volna.
Gondolom szegény nem akart szarakodni, meg warez oldalakról leszedni vírusos cuccokat, stb. Egyszerûbnek tartotta, ha beír ide, s hátha kep egy segítõkész választ! Nem akart visszaolvasni 3-4 oldalt, eg keresgetni.
Nekem a segítség kb 1 percbe került a játék indításától kezdve az üzenet elküldéséig. Több ideig tartott nektek, míg beírtátok azt a "segítõkész" választ.
Grat.
A faterja vagyok remélem értelmesebb gyereket neveltem mint itt egyesek .

Mûködik a mentés!Köszönöm.

Rip
48 éves?
Akkor frissítsd az adatlapod:

"E-mail cím: [email protected]
Iskola (elvégzett / jelenlegi): Hangonyi György ált. isk."

(Persze ha a freemailen a dexter username 1992-ig foglalt volt, és az iskoláknál ez volt az utolsó állomás, akkor nem szóltam.)

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

tutituti
Ebbena topikban gond nem volt.Itt csak van egy két deviáns akit anyja nem nevelt jó modorra.Aztán szépen elkopnak.

Na de nincs off-olás.
Egy kis multimóka videó:

Azért még vannak rendes emberek!Nagyon szépen köszönöm a segítséget és igazad van.

bajgunar
Nincs fenn egy DLC se! Alap GAME !!!
Szedd le a game-t, tedd fel alap-ba!
Úgy másold be, és (elvileg) menni fog.
Utánna szenvedhetsz a dlc-kkel. És mentheted rájuk a mod-olt mentésedet.
bajgunar
SKIDROW warez. <#ejnye1>
Am a játék fõkönytárába kell másolni.
A AppData/Local-ban csak a settings van elmentve!
Autosave, 1. slot, 2. slot -ra mentettem. Ua-zok.
tutituti
És azt is íd meg akkor hogy melyik DLC-d van fenn,a skineket változtattad,és ilyesmi.Ugyanis ha ez neki nem egyezik meg akkor Crash.

bajgunar
kutyafulu!
Ezeken ne sértõdj meg, és észre se vedd!
Én is kértem már pár topic-ban segítséget, infót, stb.
Állt. 10- bõl 8x ilyen válasszal méltatnak.
Vagy okosabb (nak) látszó válasz a reakció, csak nem veszi észre h közbe magát oltja be. Régen vitába szálltam velük én is.
Ma már ha ilyen választ viszonoznak, csak röhögök rajtuk, hogy mekkora xy(földdmûvelõk)-ok.
Tessék, itt a saját mentésem. A sárga klánt már kivégeztem. A piros meg a kék van. Mercenary módban.
JustCause 2 save.rar
Sok sikert.
tutituti

tutituti
Akkor keresd itt pl.Hátha:

C:\Users\<YOURUSER>\AppData\Local\SKIDROW\SAVES\80

De ezt írtam az elõzõ oldalon<#ejnye1>

Ha ott nincs akkor sajnos kezdheted elõrõl.De én nem küldöm el mert nekem moddolva van a játék.

Létezik megoldás a problémára.
Nagyon egyszerû, abba kell hagyni minden próbálkozást ezzel a fossal.

A mentésem úgy veszett el,hogy a jármûveket nehéz billentyûvel irányítani
és felraktam egy xbox 360 csontroller emulátort utána mikor úja indítottam a játékot egy mentésem se volt meg.Elég érdekes.

Öcsém 48 éves vagyok a köszönet az gúny volt ennyit az értelmi szintedrõl.
én a vitát lezártam

Na,megint egy tanyasi...18 évesen kioktat...menj oda ahonnan jöttél! Elõször lehordasz,utánna meg megköszönöd a segítséget.Én pár perc alatt megtalálok az interneten egy kurva mentést bármelyik játékhoz.
Inkább szedjél hangyát!

tutituti

Befejezhetõ a vita.

Kutyafulu:A mentés nem fog neked mûködni.Mármint a másé.Hacsak kétezer oldalon keresztül keresgéljük hogy kell átírni.Inkább azt mondd meg hogy veszett el.

Nagyon okos vagy öcsém meg jó nagy paraszt,én kértem valamit ha nem tudsz segíteni akkor hallgass igazán megtaníthatták volna a szüleid.Már akkor interneteztem mikor még két kézzel kapaszkodtál a bilin.Különben köszönöm a segítséget.

Akkor menj át hozzá.Nemtudom mi a fszt néztél,de én beirtam,és rögtön a második találatnál van egy mentés,ha tovább megyek biztos még találok hozzá mentést.Minek neked az internet,ha nem értesz hozzá?

Ja öcsém nagyon okos vagy,meg ha ilyen ügyes keress má mer én nem találtam.A google meg itt lakik a szomszédba.

Az fájni fog neked,ha én megdoblak! Googléról nem hallottál még?

Hali
Elszállt a mentésem valaki dobjon meg légyszi!

<#vigyor4>

az hát, de hogy te beteg vagy az is tuti 😄

Nálad...másnál nem...

MerlinW
Trainer

[merlinw.org]

tutituti
Hát a piros kék és sárga jelzésû küldetéséeket csináld meg,azután ha nem adna(kétlem) akkor szabadíts fel egy pár helyet 100%-osra(fénylõ doboz keresés,piros jelzésû dolgok felrobbantása.)

Akinek esetleg nem megy 100%ra az keressen dupla villanypóznát rajta egy kis trafó szerûvel,néha azon múlik.

JackSparrow88
Most csináltam meg a "Three Kings" nevû küldit de utána nézem hogy egyetlen további küldetés sincsen a térképen. Mit kell csinálnom hogy adjon még, mer sztem azért nincs vége a game-nek.(24%-nál vok)

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

tutituti
------> ott az ajtó.
Menj putt putt-ozni,az a te értelmi szintednek való.

A Bolopatch igazából nem is patch,hanem egy trainer,spawnolhatsz kocsit,godmode,több graplin hook kilövése,nehezebben szakad el.Idõ állítása.Ilyesmi.

Ezen nem segít peccs, ez úgy szar, ahogy van.

Ezt kérdem én is.

mi a franc ez a bolopatch ??????

Ez lenne a multi mod? Vagy az mikor jön ki?
Rowlend
Nekem azt írták hogy elvileg 1-2 hét és már játszható lesz de még nem tudják hogy akkor kiadják-e.

GET OVER HERE!

tutituti
Új Bolopatch(multikompatibilis! lesz)
http://m0.to/BOLOPatch/BOLOPatchBETA305.exe

tutituti
Nekem okom sincs a panaszra.Már a demo is jól futott anno.CSak megválaszoltam a "Ti milyen patchról beszéltek?" kérdést.egyébként miután végigvittem még játszogattam egy keveset vele,aztán 60-70% után ellaposodott egy kicsit.Amíg a multi illetve nagyobb lélegzetvételnyi DLC nem jön ki addig pihen a gépen,marad a gta dlc-je.

A multiról jött ki egykét hír hogy,nincsenek autók meg emberek a mapon,ezt javítják elvileg.És már van valami alpha verzió,lassan tesztelhetjük remélem.

miért lenne jobb?
Ahhoz képest ahogyan kinéz és amekkora a bejárható terület egyáltalán nem fut rosszul.

tutituti
Azt mondják pont hogy még patch nélkül így fut.Majd ha kijön akkor jobb lesz.