2096
-
MetalPeti #1574 Sziasztok
Felraktam a Win7-et meg minden, a gépem frankón elég a játéknak.
Viszont nem tudom feltelpíteni és hiába keresem googlen keresztül nem tudom hogyan iktassam ki a steamet az elején, mivel vagy regisztrálnom kell vagy a már meglévővel bejelentkezni, de szerintem magyarországon senki sem fizet egy rakás pénzt azért hogy eredeti játékokat vegyen meg.
Valaki tud segíteni? -
Danryu82 #1573 Én már sajnos meguntam. 39,45% Mercenary Mode és asszem 60 óra játéknál tartok. -
rumkola #1572 nagyon durva :)
én 27% és 25óránál tartok -
Immigrants #1571 Esetleg ha szépen megkérünk egy mentést feltöltenél? -
#1570 nah, kivégeztem, 98,30%-nál. Ennyi nekem bőven elég, minden települést megcsináltam, minden versenyt, egy fekete doboz híján mindent megtaláltam, a legtöbb nem település melletti cuccost felrobbantottam (gázvezetékek, mobile radarok stb), collectibles tetemes részét is begyűjtöttem, szal büszke vagyok magamra :D 73 és fél órát beleöltem :) -
Danryu82 #1569 Na kész vagyok az összes piros kék lila és sárga kűldetéssel. Jöhetnek a faluk bázisok adótornyok stb. 38,58% Mercenary Mode. :D -
Danryu82 #1568 Köszi a segítséget!! -
janika1972 #1567 Alapból az x van beállitva,a grapple kilövésére,én átraktam az egérgörgőre,és csak meg kell nyomnom,és kilövi a kötelet,először a szoborfejre,utána el kellfordulni,de közben tartod a gombot,és mikor rácélzol a teherautóra,akkor oldod ki a gombot,és összeköti a kettőt.
Először lődd ki a katonákat,mert akadályozni fognak,utánna rakétavetővel a szobrot lődd szét,és a fejét kösd össze az tankkal,és mehetsz is.
A beállitásoknál mindenképpen másik gombra rakd a kötelet,mert az x az kényelmetlen,főleg kemény akcio közben.Egérgörgő gombja pont megfelel erre -
Danryu82 #1566 Hy
A Mercenary Módban vagyok és már csak 2 küldetés van hátra. Van a játékban 2 feladat amit nem tudok egyszerűen megcsinálni. szobor fejet kell helikopterrel elvinni egy helyre és a másik feladatnál meg tankal kell elvontatni. De hogy lehet a vontató kötelet kioldani, melyik gombbal? Kérlek segítsetek ha tudtok! Előre is köszi. -
Jossua #1565 mentést hol találom ? -
Jossua #1564 mi van ?? Ezen mit derülsz ,hogy megkérdezem h le lehet e már tölteni a legujabb dolgokat? neked ilyen könnyü örömet okozni ? -
CamelX #1563 Nem te nyitottad régen a multypléjer topicot? :D akkor derültem ilyen jót legutóbb :D -
Jossua #1562 le lehet már tölteni azt a hajtomüvet meg a rakétavetöt és a többit? -
Danryu82 #1561 Hát, hogy tovább tólhassuk a játékot! -
f4ember #1560 Én a mercenary módot már nem bírtam. Meg különben is. Miért vannak még katonák, hisz már nincsen vezetőjük. -
Danryu82 #1559 Király ez a játék, nem bírom megunni, még 1 kijátszás után sem. Mercenary Mode 36%. -
#1558 10% körül, lassan de biztosan :P -
janika1972 #1557 Hogy állsz a játékkal? -
janika1972 #1556 Ügyes vagy! -
#1555 Meg van, rájöttem. Megrendelem ejtőernyőt és hozzá a hajtórakéta is kell, áhh, csak összehoztam -
Jossua #1554 Valaki tudja h mi van a multy buherácioval ? -
rumkola #1553 -
Jossua #1552 és most ezzel mit csinljak ? xbox meg pc közötti multyrol van szó ott
-
rumkola #1551 klikk
:DDDDDD -
Jossua #1550 mi van a multyplayer projectel ?:) -
Danryu82 #1549 Kijátszás után folytatás, Mercenary mod 34,90%. -
janika1972 #1548 Hát én ebben nem tudok segíteni,mert én pc-n nyomtam,és ott a szóközzel nyilt ki állandóan -
#1547 nem tudom beüzemelni azt az ejtőernyőt, valamit nagyon bénán csinálok, vagy nem tudom. lerakja a helikopter és rámegyek, hogy swich és semmi nem változi :s -
Danryu82 #1546 Tudom!!:) -
janika1972 #1545 Meg a sárgákat,meg a kékeket is... -
#1544 Megpróbálom. Köszi a segítséget :P -
#1543 És ha lenyomod a Shift-et akkor sincs semmi? Xbox 360 esetében az RB-t. Próba cseresznye.
-
#1542 Hellosztok. Láttam XBox Live Marketplace-n 3 fizetős videót. Ezeket érdemes leszedni? Másik kérdés: meghozza helikopter a rakétás ejtőernyőt, odamegyek hozzá, kiírja switch, és semmi nem történik... Marad a régi ejtőernyőm :S -
Danryu82 #1541 Na végignyomtam 30%-al. Nem muszály 100%-nak lenni, hogy végigcsináljuk a játékot! Egy kék nagy csillaghoz kell a végén menni és a küldit megcsinálni. Bár ehhez sok bázist le kell rombolni, ami piros skorpiójeles. -
Immigrants #1540 Nem tudom még nem tartok ott de én így csináltam volna a leírtak alapján! -
janika1972 #1539 Igen,de közben alulról is lőnek rám a rakétavetők.Mennyi helikopter van össz? -
Immigrants #1538 Kapaszkodj fel a helikopterre aztán "w" egy jól irányzott fejlövés, kiütöd a sofőrt lelövöd a többi helit ráugrasz a tengeralattjáróra és kész! -
janika1972 #1537 Én most tartok az utolsó Agency missionál,amikor feltünik a tengeralattjáró,és jönnek a helikopterek ezerrel,és le kéne menni a tengeralattjáróra kinyitni az ajtót,vagy mit.Mire odaérek szétlőnek.Mennyi helikopter van? -
#1536 nem a szabad véleménynyílvánítással volt a baj, hanem azzal ahogy tetted. mert ez minden csak nem véleménnyílvánítás. ha már GTA klón akkor megsugom, hogy mivel sandboxjáték ezért bármelyik lehetne bármelyik klónja. Van egy stílusteremtő, ami a GTA volt. Ha más nem csinálna olyan féle játékokat, amit egy cég/ember kitalált, már rég nem lenne játékipar.
Nem tudom neked mi nem renderel, nekem mindent textúrát behozott, viszonylag elég messziről. ///itt jegyzem meg a GTA szemed előtt hozom be a lépcsőt hibáit...///
Azért a san andreas animáció jobb szöveg kicsit erős... nem azt mondom h ez a legjobb, de azért tudjuk már hogy hova hasonlítjuk...
plusz a szövegedből azt vettem le, hogy nem is játszottál a teljes játékkal. akkor meg nem értem miért vagy itt, és minek fikázod...
Nem mellesleg, én ki se akartam próbálni a játékot, mert messziről se tetszett a játékmenet, mégis kapott egy esélyt, és egy jó két hétre lekötött a gép elé... szóval a 80 % körüli értékelését megérdemli véleményem szerint... -
janika1972 #1535 Ilyenkor hol a házigazda?