Just Cause 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
<#wave>#wave>
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
Nem tudom neked mi nem renderel, nekem mindent textúrát behozott, viszonylag elég messzirõl. ///itt jegyzem meg a GTA szemed elõtt hozom be a lépcsõt hibáit...///
Azért a san andreas animáció jobb szöveg kicsit erõs... nem azt mondom h ez a legjobb, de azért tudjuk már hogy hova hasonlítjuk...
plusz a szövegedbõl azt vettem le, hogy nem is játszottál a teljes játékkal. akkor meg nem értem miért vagy itt, és minek fikázod...
Nem mellesleg, én ki se akartam próbálni a játékot, mert messzirõl se tetszett a játékmenet, mégis kapott egy esélyt, és egy jó két hétre lekötött a gép elé... szóval a 80 % körüli értékelését megérdemli véleményem szerint...
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Next PC upgrade: 2022
fotográfik kolomp edisön :D
Because fuck you. That\'s why.
- a GTA klónok közül egy; "add ide a pénzt, jáccá, szabad játékmenet"-szaga van messzirõl
- a graf engine nem rendereli a messze lévõ textúrákat, az "optimalizálás" egyenlõ a konzol hardverre írt játék "átportolásával"
- nagyon szar az animáció, megkockáztatom, hogy a San Andreasban már jobb volt (2004-2005)
- és az igaz, hogy nem tudom, mennyire "hosszú a játékmenet", mert a játéktól kapott hányingerem miatt azonnal töröltem
- jah és a demoban a "restricted area" + "restricted time" kombó kibaszta nálam a biztosítékot
Urak, sztem nem csak nyalni lehet egy fórumban. Szerintem inkább a szabad véleménynyilvánításé a terep, és hát vannak, akiknek nem teccik ez a fajta "sandbox-dömping" :-)
Jó játékot <#wave>#wave>
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Amúgy ezzel csak egy a baj, hogy nem csupán a hajtómûvet rakja az ernyõre, hanem az egész ernyõt lecseréli. Tehát nem lehet egy Custom ernyõ+rakéta kombóval repkedni. Sajnos 😞
Kiváncsi lennék rá mi jön be neked. Biztos a super mario...annak 10bõl 10es a grafja a játékmenete, kellemes dallamok vannak benne, és hollywood-ot verõ történet vezetés...
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
😄DDDD
Szerintem meg nem szar a játék, módfelett gyorsan kezeli a játék engine-je a pályát pedig irdatlan nagy a bejárható terület. Gyorsan betölt a játék, nem rövid a játék, ami miatt mostanában megy a reklamáció, hogy jajj 3 óra alatt kivittem (a konyhába vágódeszkának).
SZVSZ tényleg unalmas vagy, minek jössz be ide, ha állandóan negatív kritikával dobálod a szoftvert. UNALMAS.
Ez jobb, mint bármelyik GTA?
A GTA 1 színvonalát sem éri el.
Egyébként a csekkpoint (sic!) a tipikus kibaszott faszfejeknek való.
mindent összeszedek meg 100%-ra tolom a falukat/városokat, gyûjtögetem a black boxokat, skullokat, drog táskákat
viszont versenyeket nem csinálom, azok valahogy nem jönnek be
küldikkel szinte nem is foglalkozom, mert a nagy bóklászásban el sem jutok odáig 😛
volt olyan küldim, ahol olyan helyre kellett menni amit már kipusztítottam 100%-ra elõtte (valami silókat kellett lerombolni 😄 )
Mellesleg TOP 10-be került nállam a game....Elképesztõen jó.
http://www.gamestar.hu/just-cause-2-black-market-dlc-k-erkeznek.html

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Bulls Eye Assault Rifle
Rico's Signature Gun
Multi-lock Missile Launcher
Chevalier Ice Breaker
F-33 DragonFly Jet Fighter
Chevalier Classic
Agency Hovercraft
Monster Truck
Dual Parachute Thrusters
Chaos Parachute
Original Parachute
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Próbáltam és nem töltötte le.
Amintm meg látod, most már nem szerepel a korlátozásra szóló kiírás a mod-nál!
Érdekes. Gyorsan le is kapom <#nyes>#nyes>
"Installation: Place in the Dropzone folder in your Just Cause 2 directory (Create one if it doesn't exsist)"
Magyarán a játék mappáján belül hozz étre egy Dropzone nevû mappát és abba másold bele. <#smile>#smile>
Nem találkoztam még olyannal.
Passz, sry, nemtom.
Dobj link-et és megnézem.
Triggered Bombs V2 With Damage
Valakinek nincs meg véletlenül a No Blackmarket Cutscenes v2 MOD ???
Mert korlátozott volt a letöltés, és lemaradtam róla. <#rinya>#rinya>
Feldobhatná vhova, ha meglenne. Köszi.
Egy fegyvert se tuning-oltál? És eltoltad 27%-ig a game-t?
Meg képes voltál utazgatni? <#wilting>#wilting>
Nah ez elég LoL.
Megnyomod a 4-es gombot (alap beáll.) És láss csodát! <#vigyor2>#vigyor2>
Vehetsz fegyvert, azokat tuningolhatod.
Vehetsz járgányokat is, szintén tuningolhatod!
És oda utaztatot magad ahova csak akarod!
Persze ha már elõtte felfedezted az adot helyet.
Beraktam az Explosion Triggered Mine MOD-ot! <#wow2>#wow2>
Egyszerûen fenomenális. <#wow1>#wow1>
Ajánlom h próbáljátok ki <#ravasz1>#ravasz1>
(aki még nem próbálta) de ne menjetek a közelébe <#hehe>#hehe>