2096
-
#1654 Valamelyik havas hegyen van egy nagy felhőkarcoló. Nem tudjátok hol van? ^^ -
#1653 Ma raktam fel a w7-et és ha minden jól megy holnap már játszhatok is vele. A Reloaded verzió megy rendesen? -
#1652 Zavvinál most akciósan 3750ft házhoz szállítással! -
#1651 Már van hozzá, vagy 3 DLC. Vagy Steamen, vagy wrz:) -
Csavez #1650 OK!
THX! -
#1649 semmi különbség. -
Csavez #1648 rendszerigény.
sry -
Csavez #1647 Hi!
Most készülök megvenni a gamet!(warezt probáltam ki és tetszett)
Kérdésem a redszerigény!
Van különbség a warez+az eredeti között?
-
#1646 hello valaki nmtudja mikor lessz dlc a játékhoz -
#1645 gépigényt azt néztem csak azt nem h Vista/Win7 alatt megy... Ezek szerint Xp-n esélytelen.... -
csoli31 #1644 Az utóbbi azért van, mert nem indul el xp-n! Vista vagy Windows7 kell neki!Nem xp-re írták a játékot.
Szerk.
Megelőztek. -
#1643 Csak Vista/Win7 alatt megy mivel DX10-es a játék, amugy mielőtt játszol/kérdezel nézz gépigényt.... -
#1642 jahhhh vagy azt írja h: A megadott program a Windows új verzióját igényli... -
#1641 Üdv!
Mikor elakarom indítani a játékot akkor miért írja ki azt a hibát hogy:
NINCS ELÉG SZABAD MEMÓRIA A MŰVELET BEFEJEZÉSÉHEZ!
Még soha 1 játéknál sem volt ilyen...:S -
#1640 jobb klikk futattás rendszergazdaként:) -
lpmarci #1639 Hali!
Nekem olyan problémám van hogy ha menteni akarok kiírja hogy a mentés sikertelen. Részben emiatt raktam fel a win7et úgyhogy jó lenne ha működne rendesen. Valaki tudna segíteni? -
rumkola #1638 ne tőlem kérdezd, hanem mondjuk #1628-tól
:DDD -
#1637 2 giga ramhoz minek 64 bites oprendszer? :) -
rumkola #1636 64bites win7 alatt nem tudom mi mehet tökéletesen 2gigával...
32bitnél oké -
#1635 Én is 2 gigával játszottam és tökéletesen ment -
CamelX #1634 Nálam abszolut játszható 2 gigával is, szóval mindenképp megéri váltani. -
#1633 2GB RAM-mal nem ajánlom, ha játszani is szeretnél. Még egyet legalább erőszakolj bele. -
#1632 GTA IV nekem kicsit lassabb lett, de más játéknál nem vettem észre különösebbet. Persze jó párnál nincs összehasonlítási alapom, mert csak Win7-nél használtam. -
#1631 Egész gépcsere sajna, ha ilyen játékokkal akarsz játszani. :( -
#1630 semmit, és még talán (legalább is nálam) gyorsabb, pl.: GTA IV, Metro2033, Split/Second,... stb -
#1629 HA átnyergelnék win7-re az mennyivel befolyásolná a játékteljesítményeket?
Config.AMD x2 5200+ 2.7GHZ,2Gb 800mh ram,Nvidia Geeforce 9800GT OC2 -
#1628 vga csere/vétel
#1626 persze megéri nagyon cool game -
blinty #1627 és nincs semmi megoldás ? :s -
#1626 Megéri ezért a játékért feltenni egy Win7-et?Nekem semmi miatt nem kéne csak ez a játék. -
#1625 DirectX 10-es a játék, a kártyád "csak" 9 -
blinty #1624 jó tudom, nincs elég jó gépem ... de attól még jó lenne, ha elindulna...
nyilván az a baj, hogy csak 1 gb ramom van ...
am -vga Gf7600 GT,
- 1 giga ram
- 1 magos 3.2 -es proci -
#1623 Azért azt leírhatnád, milyen géped van. -
blinty #1622 Sziasztok!
Az a problémám, hogy amikor elindítanám a játékot, kiírja, hogy "nincs elég szabad memória a művelet befejezéséhez"
nem lehet valahogy megoldani, hogy elinduljon? (azt kivéve, hogy veszek ramot)
virtuális memória átállításával már próbálkoztam ... de így sem jó. -
#1621 Nálam más játék alatt csinálta (Left 4 Dead 1-2). Visszaléptem 10.4-re, javulás nem volt, a mai nagy Windows frissítés óta (lekopogom) nem fordult elő. Nem jöttem rá mi az oka, talán az előző kisebb Win frissítés volt a ludas, amit most - remélhetőleg - kijavítottak. -
SovereignX #1620 Most tettem fel a legújabbat amit találtam. Radeon kártyám van 10-5ös a legújabb amit találtam azt tettem fel de még mindig csinálja. :( -
#1619 Hát jó neked, de úgy általánosságban nem kavart túl nagy port. Én is kipróbáltam, 2-3 órát játszottam vele. Grafika szép, de vhogy hamar meguntam. Hozzá kell tenni, h nem vagyok az a nagy gamer. -
rumkola #1618 én amióta megjelent játszom vele, de mit írogassak ide? :)
nálam egyből a TOP 10-be került amúgy
-
zkas #1617 én el játszogatok vele, néha jó elővenni :) -
#1616 Pedig bizony jó játék lett. Nem váltja meg a játékvilágot, de nem is ezt vártuk tőle szerintem. -
#1615 Eléggé kihalt már a topik, ahogy látom. Nem lett ez a játék akkora durranás, mint gondolták sokan.