Just Cause 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akinek megvan az feltölthetné majd 😊
Black markettel oda tudsz menni!
Na elmentem 27%-ig, francnak van kedve utazgatni kilómétereket a játékban 1-1 küldetésért. Mostmár az útba esõ mellékkûldetéseket csinálom az is %-ot ér végûl is. Vandálkodok amikor unom magam a gameben.LOOOOOOOL<#violent>#violent>
<#confused>#confused> Ezt eddig is tudtam, onnan van meg a Monster Truck DLC-m is. <#smile>#smile>
Csak a Steamról lehet megvenni!
Kijött a DLC! <#smile>#smile> Meg kellene valahogy venni. <#rolleyes>#rolleyes>
El bizony engem nagyon zavar h nincs !!
Az is elkéne
inkább fedezékrendszert vinnének bele -.-
Minek térképrészlet? Igy is elég nagy a terület,küldetés az tényleg jöhetne
inkább egy újabb térképrészletet dobnának ki, új freeplay küldikkel úgy mint a borderlandsnál...
fotográfik kolomp edisön :D
Gondolom ezeket rakják egy csokorba majd..
a monster megvan meg az uj ejtöernyö... de az a sugárhajtásu ejtöernyö nincs meg meg az a lombseprö 😄 meg a rakétavetö ami 3at lö ki vagy mennyit se a gl-es fegyver 😊
A fele már most elérhetõ.Az ejtõernyõ meg a Monster Truck már idáig is volt,meg az Ice breaker is.A Limited edition tartalmazza õket
ezeket már le lehet tölteni esetleg ?😊
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Ha esetleg érdekel valakit:
Just Cause 2 - Official Game eGuide
http://www.megaupload.com/?d=59FTM1ID
Just Cause 2 - Official Game eGuide
http://www.megaupload.com/?d=59FTM1ID
Hát azért a GTA 1-et vagy a 2-t sokkal jobban élveztem annak idején. De természetesen ez is jó játék
GET OVER HERE!
Demo XBox-on nagyon bejött, nem tudom érdemes lenne e megvennem, mert ami gta-ból hiányzott rombolás itt megtalálható...
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
Igy van!
Naggyon frankó játék, igen csak 25%-nál tartok de szerintem jobb mint a GTA sorozat!!!😄
Téged is?
megb
Nemjó nektek semmi...ha hosszú egy játék az is baj, de ha meg rövid akkor itt reklamálnak csomóan hogy nem éri meg a pénzét!<#vigyor3>#vigyor3> meg nem értem hogy páran miért unják meg a játékokat!?! ...gondolom azért met napi 16-órát tolja és ennyi idõn keresztül bármit meg lehet unni nem?
Nem úgy nincs vége! Úgy nincs vége hogy pl.: egy battlefieldel kivitted az utolsó küldetést és kész annyi volt! De ebbe még az után is barangolhatsz felfedezhetsz ilyenek!
Na, most lett vége a fõ sztorinak. <#smile>#smile> 19 óra, 27,7% és 21 acsi. Folytatom 100%-ig és a lehetõ legtöbb acsiért. <#eplus2>#eplus2>
Végûl is ha azt vesszük és unatkozik az ember mindíg számíthat erre a részre!!<#vigyor2>#vigyor2>
Van vége de gyõzze az ember végigvinni, ugyanis már eghy csomó kûldit megcsináltam már és csak 20%-nál tartok. Gyalázat egy valami! Az 1 rész legalább nem ilyen végtelen hosszú volt, azt végignyomtam.
kár hogy nincs vége?? 😄DD
lol
lol
fotográfik kolomp edisön :D
Kár, pedig anno a GTA sorozatot végig lehetett vinni!!😞
Nem tudom, mirõl beszélsz. Nekem sose kellett a bandás mellékküldetések mellett mást is csinálnom, hogy adagolja az újakat. Sõt sokkal hamarabb kaptam újat, mint ahogy az összes aktuálissal végeztem volna.
Hát nemtom meddig lesz hozzá kedvem de a folyamatos elfoglalások ellenére sem akar új küldit adni.(látom kiírja hogy "next faction mission"és a csík még nem telt be de baromi lassan megy)Megöregszek mire ad új missziót, nincs valami gyors módszer? xd
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
Mivel ez egy sandbox játék, ezért sosincs vége. Ezzel addig játszhatsz amíg meg nem unod.<#smile>#smile>
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Nem azért van egy játék,hogy 10 perc alatt végigvigyük.Türelem meg a logikai játékokhoz kell,ehhez csak jó taktikai érzék kell semmi más...
Na én 20%-nál abbahagytam. Mire kijátszanám megeszi a szemem a monitor, meg nagyon nagy türelem kell ehhez a baszott hosszú játékhoz!<#zavart1>#zavart1>
Mióta betévedtél ebbe a topicba, pozitív hsz-ed nem volt!
Töröld már le ezt a játékot, és az egér helyett fogj inkább kapát!
Ha ennyire fikázod, miért vagy kíváncsi arra, mi folyik itt?
<#taps>#taps><#lama>#lama><#wilting>#wilting><#levele>#levele><#banplz>#banplz>
Töröld már le ezt a játékot, és az egér helyett fogj inkább kapát!
Ha ennyire fikázod, miért vagy kíváncsi arra, mi folyik itt?
<#taps>#taps><#lama>#lama><#wilting>#wilting><#levele>#levele><#banplz>#banplz>
Mikor látott orvos utoljára?
Vedd meg baszd meg.
Ekkora mocsok szart rég nem adtak ki, gondolom, te is a szarban fetrengsz, nem zavar a bûz.
De legalább piacot biztosítasz, kisköcsög.
Ekkora mocsok szart rég nem adtak ki, gondolom, te is a szarban fetrengsz, nem zavar a bûz.
De legalább piacot biztosítasz, kisköcsög.
Because fuck you. That\'s why.
17 óra, 23% és 18 acsi eddig. Egész jól haladok, még van pár fõküldetés. <#smile>#smile>
Miért, ki van oda írva, hogy a bolti ára 9000 Ft, míg a CD Galaxisban 8000 Ft, + ehhez jön az 1000 Ft-os postaköltség
Next PC upgrade: 2022
nem egészen ugy van
Miért ott veszed? Többe fog kerülni 2-3000-be mintha a Cd galaxisból rendelnéd.
Multinál sose vegyetek játékot!
Multinál sose vegyetek játékot!