2096
-
Geri98 #1695 SŐT, tévedtem. nem 10 fps most nézetm újra 6 !!!!!!!. 6 fps-em volt !!! így nem élvezhetetlen, hanem dühítő !!! -
Geri98 #1694 na végre valahára valaki megszólalt!
hát én rákerestem a patchre, és nem találtam. meg nekem indításkor azt írja hogy 1.001 vagy valami hasonló de a lényeg az hogy nem az 1.0-ás verzió. -
#1693 patcheld. -
Geri98 #1692 nekem a városban volt hogy TÍZ azaz 10 FPS-EM VOLT !!! és iszonyú a lagg valaki segítsen már lécci ! élvezhetetlen így a játék ! -
Geri98 #1691 és egyébként meg lehet oldani ezt a kocsi hátulja ugrál című sztorit ? rohadtul idegesít... -
Danryu82 #1690 97.27%!:D -
Geri98 #1689 mellesleg ha ez számít valamit Rip-ben van meg és nem reloaded-ben mert a reloaded vírusos volt. -
Geri98 #1688 üdv !
nem tudtok valamit laggolás ellen ? nem a gép a gond mert az elviszi simán meg kipróbáltam leggagyibb grafikán és ugyanannyira laggol mint a legjobbon. ha van valami ötlet lécci szóljatok! köszi! -
Danryu82 #1687 Már hónapok óta játszok szünetekkel a játékkal és már 96.14%-ot teljesítettem. -
rumkola #1686 crackfix-et keress
amúgy XP-n nem működik a játék sehohy, én miatta váltottam win7-re -
#1685 Warezt itt lehet kérdezni?
Az lenne a bajom ,hogy megvan a SKIDROW változat -semmi más- és az se akar elindulni. Semmi hiba üzenet, a demo ment a gépen szépen, -Win7 64bit van telepítve- alacsony beállítással. Bejön a nyelvválasztó leokézom és semmi. Még a folyamatok között sem látni sokszor.
Mit csinálok rosszul? -
#1684 Ööö nincs a játék könyvtárában? Asszem oda is ment. De ez nem biztos. -
simon007 #1683 Köszönöm. Meg is találtam, de elég érdekes, hogy 21-én 19-i dátumozással
levő mentést találtam. Hol lehetnek a 20-i ill. 21-i mentések?
/ Nem is nagyon izgatna ez a mentési mizéria, de nagyon tetszik a játék,
szép aprólékosan haladok, nem elsősorban a story-ra hajtva, hanem falvakat, támaszpontokat 100 %-ra felfedezve és így 26 óra játék után még csak 19 %-nál tartok.
Nagyon nem szeretném elveszteni a mentéseimet és ezért kéne egy megbízható biztonsági mentés! / -
rumkola #1682 KLIKK
2km grappling, full black market, no black market cutscenes és road retextures ajánlott! :D
(map viewer is) -
#1681 Igaz -
#1680 Am milyen moddok vannak? Valahol olvastam hogy készül egy multipplayer mod is hozzá ez igaz? -
rumkola #1679 Köszi, már megoldottam. Elveszett a mentésem (kb. 50 óra játék :D), és most újrakezdtem, de rommá moddolva. -
#1678 Játék könyvtárában létrehozol egy "Dropzone" nevű mappát és abba másolod őket. -
#1677 Documents and Settings/neved/Documents/Square Enix/Just Cause 2/Saves -
rumkola #1676 üdv!
hová is kell bemásolni a különböző modokat?
köszi! -
simon007 #1675 Hello MerlinW!
Meg tudnád adni, hova ment a játék? Visszaolvastam, találtam a fórumban valamit,de ilyen elérési útvonalam nekem nincs.
C:\Users\<YOURUSER>\AppData\Local\SKIDROW\SAVES\80
-
#1674 Ez egy rambo játék. Nem fedezékből, nem guggolva, hanem rohanva, repülve kell kiirtani a szigetet. Egy tipikus agymosó kihívásoktól mentes kellemes shooter. Semmi több. Ha komolyabb kihívásokra vágysz ebben a stílusban, akkor ott a GTA vagy a Mafia. -
Jossua #1673 sztem az egész irányitás annyira elcseszett h elbassza a játékélményt.. mi az h nem lehet gugolásbol mozogni -
rumkola #1672 sose jönnek 500ezren a semmiből
mellesleg nagyon könnyű a játék, gyalogosan kiírtasz egy egész hadsereget tényleg, ráadásul járműveket is használhatsz.... -
Jossua #1671 csak néha jo lenne mikor 500 ezren jönnek a semmiböl..... :) -
#1670 Ez nem az a játék:) Fedezék nélkül is egy vállrándítással elpusztítasz egy egész hadsereget:) -
Jossua #1669 nincs még valami mod ehhez a gaméhoz amiben egy normális fedezékrendszer lenne ????? -
#1668 A mentéseid elvesznek de gondolom ki tudod szedni őket egy könyvtárból és majd visszatenni. bár nem vagyok benne biztos -
simon007 #1667 Hello!
A DLC-t kicsomagolom, majd exe-t futtatva telepítem és így megmaradnak a mentéseim? 18 óra játékom nem szeretném elveszteni.
/ Egyébként mi az, ami tényleg hasznos a DLC-ben és megéri,hogy feltelepítsem?
-
#1666 tallózd be a lemezen (iso) levő .sid fájlt -
#1665 Nyilván ott kell megadni hova akarod telepíteni és nyilván ez le is van írva. el is kéne olvasni hogy mit mond nem csak folyamatosan nyomni a next-et -
#1664 A radar bal felső sarkában van egy olyan cucc mint ami a mobilokban a térerőt mutatja csak ez azt mutatja milyen közel vagy egy ládához -
ricsa008 #1663 üdv
hogy lehet a reloaded et trelepíteni bejön valami tallózo de nem tudom ott mit kell (steam -em nincs)
pls help -
KNORBI #1662 Arra gondolsz, amikor közelébe érsz és egy fehér nyíl mutatja, hogy hol van vagy van más kereső is? -
#1661 A beépített keresővel/kijelzővel hamar meg lehet találni szerintem. -
#1660 Én csak arról tudok ami alapból benne van -
KNORBI #1659 Sziasztok!
Tudtok olyan modról, ami segít a parts-ok keresésében egy adott zónán belül? Sokszor már csak egy parts-ot kellene találnom, hogy a város felfedezése 100%-os legyen, és mindig nagyon nehezen találok rá az utolsóra.
Előre is köszi. -
#1658 Mi köze van ennek a témához vagy a játékhoz?
Reklámozz máshol. Sicc innen. -
#1656 Ja tényleg :D -
#1655 Valamelyik havas hegyen.