10497
-
#3119 jaaaaaa sry félreértettem
amugy én annyira nem vágom h ebbe a complexba kik vannak,mondjatok már pár nevet aki olyan geci vagy nemtom
mer kajak csak dj mure meg egy két embert szoktam látni,aztán most cb-n meg volt vagy 4csapatuk O_O -
#3118 ja az van ott... azert a faszom se fog oda menni. mondjuk ott van DJ, KpA, mure, meg par ismeros de annyi faszcimbalo van meg rajtuk kivul hogy hihetetlen.. zzzzzzz
bar az a gaz hogy hiaba mondom azt hogy majd a jovoheten lesz ch ha ezek a kretenek elbaszzak.. bazmeg olyan jokat mentem mint az allat. 1, 2, 3 helyeket de ha el is basztam akkor is benn voltam elso 7-8 -ba. szoval qrva mindegy mit gorcsolok innentol rajtam nem mulik semmi. -
#3117 az a baja a complexal h sok a buzi ember ott -
#3116 sőt 3ch-nk van mer még van egy vmi "rejtett" semi pro chanelünk is :_:
bár én erröl sokat nem tudok mer ott a kis lvlek voltak
állitolag a semi pro ch4 ,legalábbis azt irja az F8nál -
#3115 mivan a complexxal? :D:D
első chjukon megvertek
másikat elvettük
3bol meg csak 1ch ment el ;)
complexnak meg ha joltom 1maradt bár azt nem nagyon néztem de nem is érdekel :d -
#3114 :D
mennyünk complexba akát milyen buzik az emberek én ugysem tom mit írnak szal én leszarom xD -
#3113 na mi van PD? complex ennyire magabiztos volt vagy mi a tokom? 3 -bol maradt 1 ch... bar mi is majdnem jol jartunk csak ezek a gecok elbasztak... nem baj, majd a kovetkezo heten.. remelem mar hoznak magukbol valamit :) -
#3112 cs
Azt nem tudja vki h miért van az h kiírja : exit by server és megfagy a játék????(van olyan h kilép én visszalépek megint kilép.....vagy 5* egymás után)
Ezt csak az új profilomal csinálja.
A régivel még csak 1* történt ilyen.
-
#3111 Én is játszottam a project izén de abbahagytam unalom volt....
-
#3110 nekem elég sok új donság van benne.majdnem 1 éve nem voltam fent :D
én a projektet szeretem/szerettem,elég sokat toltam,csak meguntam,főleg mert a closed betától kezdve ottt voltam,és 2-3x kellett új profilt kezdenem -
#3109 na en ugyan igy voltam vele, kiprobalastol szamitott 15percen bellul uninstall Project T... -
#3108 kipróbálni mindenképp érdemes
szal amit leírtam abban egyértelmü h az ijji egy pénzhajhász társaság minden tekintetben
viszont maga a játék(torque) közel sem fogott engem meg annyira igy elsőre,mint anno a dc az első lvl-eknél
szal a torque az ilyen full versenyről szóló autós cucc,nem úgy mint a dc,hogy mittomén beállok a domeba dumálni,vagy pl a crew-ek,ami hát akármennyire is unom már a dc-t,ezek visszavisznek mindig,mert ha nincs is kedvem a játékhoz sokszor,de van egy társaság akikkel jó együtt lenni,dumálni hogy úgy mondjam... -
#3107 ki köllene próbálni? -
#3106 bárcsak tényleg íggy lenne ..:\
egyébként én most kicsit ráálltam a project torquéra...hát kajak elnézem hogy ott a gm-ek mennyire rendesek,ég és föld az ijji meg az
mindig event van,folyton nyerhetsz ap-t (aki nem ismeri ez ua. mint dcben a gcoin),van vagy 6szerver,nem úgy mint dcben hogy 1000embert bebasznak egy amúgy is raklap szar szerverre,meg egy csomó ilyen dolog ami kajak felbassza az agyam -
#3105 40-50 egyszerre kovette egy bazi nagy huv -ot es ki kell nyirni.
ugyan ugy cuccokat kapsz erte ha hozzaersz..
a nyertes meg kap 100K -t meg (asszem) 3 enhancer -t -
#3104 akkor viperem volt:D -
#3103 mi a picsa az a rás tájm? -
#3102 annyi új baszás van a játékbanhogy csak na -
#3101 jó az 66-os szinten:D -
xD -
#3099 de az szart se ér xD -
-
#3097 de v6 ban jó:D -
#3096 -
#3095 nemigen, nekem volt az v9-be de hatás szar -
#3094 lancer jobb -
#3093 lekjobb:P -
#3092 hehe, szeressük az rx8-at :P -
#3091 asszem felrakom újra :) -
#3090 Ma kaptam Peettől:P V8 még
-
#3089 hi
shinoya beta booster-el -
#3088 CSé all
Azt, h csinálod, h az összes drift után boostolsz 1 kicsit??
-
#3087 aha, a klényeg komettal mennyé legjobb. -
#3086 legközelebbit már rendes bz-be veszem fel
csa most még egyelöre próbálgatom a felvételt,eddig nem nagyon tudtam felvenni semmit se a régi gépen :\ nagyon szaggatott -
#3085 ez nagyon gyenge:D
egyedül meg könyü -
#3084 csúnyakocsi gyakszi D:
-
#3083 bazz mindenki most szedi ezt a ***** update -et?
csezzeg 100K -val nyoszorok itt nekem a qrvaja... -
#3082 az jó ruby-t szeretem :) -
#3081 ua. mint a viper vagy a ruby -
#3080 amugy a corvette, jó kocsi lett? :)