Drift City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen van!
Beírod közös chatbe:
/join crew HUNSG
ha nemvagyok fennt hibaüzit rak ki szóval próbálkozni kell,mert csak akkor tudom elfogadni ha fenntvagyok.

RAZOR27
A tegnapi gumifüstöltetésen:
az egyiken én nyertem:
a másikon norrec:

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

HI ! én ma reggel kezdtem a játékot és eddig nagyon tetszik ! csak az a baj hogy nem igazá találkoztam magyar játékossal :S .....van valami klán féle vagy szoktak valahol találkozni a magyar játékosok ? ...a nevem a játékban skygt90....ha nem köszönnék az azért van mert még eléggé láma vagyok és csak most kezdek rájönni hogy mi hogy van :D

ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb

jakewyler
végre megvan az evo-m:D
nagyon jól kanyarodik

John Cena
ma szerintem meg próbálok majd V2 kocsit venni mert most V1 esem van:)

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

John Cena
csááá én vagyok a sanyix XD

CS@
Na ja, meg jelenleg a lehetõségeim is kb. ott tartanak, mint egy átlagos MMOban.
Vagy megyek kb10-20Patrol -t a következõ szintért vagy nem leszek magasabb szintû.

Ezt már régóta tudjuk.
Egyébként pedig a mostani xp rendszer egy átlagos mmo rendszere...Ha továbbra is annyi xpket kapnánk 1 hónap alatt meglenne a 100as szint.

V43 1105
Hát elmehetnek a jó büdös picsába -.-' asszem akkor nekem itt véget ért ez a játék :S

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Nagyon rossz híreim vannak... nemfog visszaálni a exp rendszer mivel a mostani volt az eredeti...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

coint combo-zni kell és arra van a combo party ami annyi hogy egyszerüen csináltok egy partyt és comboztok.

jó és sztem egy huv partyban mennyi combo jön össze ?
1ébként ha nekimegyek a huv-nak akkor csak benzint, ütés erõsítõt, booster protectort + cuccokat ad ? (coint nem ?)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

jaj bocs rájötem te arra gondolsz hogy sokan nemis jáccanak...

az Oh My God coinokról van szó... az nem HUV-hoz kötött hanem combozni kell.

pedig sokan nem tolják a huv miatt

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

0Fritz0
Most vagy elszállt velem a ló, vagy a kicsike magába szívta a vizet és felduzzadt... <#hehe>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

ja azt még nemtom ki eclipsére mondtam de mine volt már a body kittel és alap felnivel...

ma:
121. HUNSG 267.997 pont

tegnap:
124. HUNSG 254.587 pont

cement
jah, szegeny mr2-esem még elég csumpi majd lesz ez még igy se :D

respect to the man in the ice cream van

új kocsi <#smile>

báttyó02
:D!!

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

kemszi2
legjobb az Oros-i forgószélben a csirke XD
V43 1105
Nájsz pikcsörz :D Kispolci keréken jót nevettem ! <#idiota>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

báttyó02
e<#wink>

báttyó02
ja tlélleg! :D azt is lököm mindjárt

cement
tegnapi mindenki sarga kepek hol vannak :D

respect to the man in the ice cream van

mabbak
Ja jó azt hittem van vmi funkciója :-D
báttyó02
passz:D
ték

mabbak
Egyesek crew-jelzése miért kék, ketteseké meg miért fehér?
báttyó02
pikcsõrz

mabbak
Gonoszak vagytok, kézifékkel meg milyen jó már kanyart bevenni, most, hogy hó van többször fordul elõ. Természetesen szigorúan csak olyan helyzetben mikor más testi és anyagi épségét nem veszélyeztetem. :-)
Kikérem magamnak nem vagyok kocka, napi 20 órát jáccok mindössze :-). ( Am nem.)
RAZOR27
Próbáld ki, ha nekimész a kamionnak kapsz-e itemet? XD

Attila8805
KOCKA:D

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

meg ne kézifékkel vedd be a kanyart

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

mabbak
Néhány napja játszok a játékkal, és ma tapasztaltam, amikor jöttem haza autóval (irl :-)), elzúgtam kamionok meg egyéb jármûvek mellett és arra lettem figyelmes, hogy várom, hogy megejelenjen a combo felirat a szélvédõ jobb oldalán. Ez gáz? :-D (Csak ne keveredjek át a szembe-sávba még több komboért :-DDD)
Bocs de ezt meg kellett osztanom...
RAZOR27
Akkor inkább Gpont cheat....abból jönne az áldás! <#nyes>

Inkább vmi xp cheat kellene xD

báttyó02
faszom nemjó ez igy...megkéne durrantani vmi lvl90es accját<#vigyor1><#mf2><#mf2><#mf2>

hát persze...

báttyó02
egyértelmüen skyline:)

nekemse.

Neked müködik is? Mert nekem nem.

Norbi1990
Hali!!Ezt lehet nyomni kormánnyal vagy billen könyebb?
cicai
Nissan Skyline, vagy az Audi TT???????????????????????????????????????
Melyik a jobb, gyorsabb???

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

A Holiday season-re gondolsz? mert akkor közlöm hogy csak annyi hogy a G coint veszel akkor +20 vagy 30 százalékot kapsz.

John Cena
az meg mi az a bead?:D:D

CS@
Azért így ebben a formában attól függetlenül, hogy még játszogatok a játékkal, azt kell mondjam, hogy minden kedves dolog elveszett belõle. Eddig vidáman újságoltam mindenfele, hogy igen a kinézet és egyéb hibák ellenére is nagyon kellemes játék, mert nem kell napokig grindelni egy nyamvadt szintért és ez mennyire jó a többi átlagos free MMOhoz képest. No ebbõl mára semmi sem maradt az egész egy borzalmasan unalmas grindhalmazzá alakult, amiben semmi szórakoztató sincs, reménykednék benne továbbra is, hogy visszaáll, majd a régi rendszer, de az olvasottak sajna nem ezt mutatják. Mai ésszel azt mondom, hogy nagyon szeretni kell az autókat és az egész mûfajt, azért, hogy valaki a jelenlegi rendszerrel hosszútávon is kitartson emellett a játék mellett.

Hy Most mek fel jáccani nem soká!! ma megkéne lennie a 31-es LVL-nek de erre az esély elég kevés:S:S:S:S

PS3 Slim 160Gb AsRock Fatality z87 Killer|Core i5 4570S|CM Hyper 212|ASUS GTX 760 DCUII OC|8GB DDR3 1600MHZ| FSP Aurum Pro gold 750w|

biztos van vmi titkos modszere:P

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

CS@
1. Fuel: Gondolom egyértelmû mindenkinek nem kell részletezni.
2. Booster Protector: A meghatározott ideig védik a boostot, vagyis ha nekimész valaminek, akkor sem esik lejjebb a boost. Nagyon hasznos idõre menõ küldetéseknél, amikor nagy szükség lesz a boost -ra de veszélyes ütközés van kilátásban.
3. Damage Power Up: A HUVokon okozott sebzést jelentõsen növeli a feltüntetett ideig, nagyon hasznos dolog HUVozáshoz és sokat dobnak belõle a HUVok.
4. Enchancerek: 3fajtával találkoztam eddig Speed Dura Accel. 30pontal növelik az adott képességet 50másodpercig.
5. Componentek: Mind a 4 tulajdonsághoz(SPD,ACC,DUR,BOOST) tartozik egy típus, ha 10darab összejön valamelyik azonosból, akkor lesz belõle egy Crude part.
6. CrudeParts: : Mind a 4 tulajdonsághoz(SPD,ACC,DUR,BOOST) tartozik egy típus. Egy ilyennel + egy MittronEnhancer –el a PartsShop Modifiy rész alatt létrehozhatsz egy új „über” itemet(ha boosterbõl csinalod booster ha spedbõl, akkor speedSTB). Az így kapott Part random, 1x kipróbáltam egy speedel és egy 33speedes +2durabos L60as SpeedItem lett belõle, ami egy kalap lócitrommal egyenlõ, mert ezt egy L49es átlag 2-5k értékû cuccos is tudja.
7. LiquidMittron: Két fajta létezik 1ml és 5ml, ha összejön a 10ml(10db 1es vagy 2db 5ös), akkor kapsz egy Mittron Enhancert. Több infó ITT.
8. MittronEnhancer: Új alkatrészek(6os pont) és meglévõ Part –sok „tunningolására” szükséges tárgy. Elvileg egy már létezõ Partsra rányomatva a PartsShop Modifiy rész alatt +1statot kap az adott Parts(nem teszteltem).