10497
-
#3159 na miccólsz?
gecotta jó, benn vagyok SG-n -
#3158 CSÁÁÁ!!!
[#kacsint][#vigyor]]] -
#3157 na mivan srácok merre vagytok? -
#3156 anyásd milyen szépen magyarosan írtam az előzőt:P -
#3155 na mind1; most fenn vagy de cska versneyzel látom -
#3154 má mehetsz is el :S -
#3153 jah mer fater szolt h menjek segiteni
ugyis kickeltek von szal -
#3152 am batty hova tűntél verseny közbe?; alt+f4eltél te?? -
#3151 helló mindeki:D
bereggeltem:D -
#3150 ápdét :o
-
#3149 hétvégi=heti - -
hétvégi dely rangsor
éves rangsor :d
-
#3147 cs all
Vki tud torero coupont 200k-ért?
vagy ennyért úgyse árul senki :D -
#3146 na most akkor mi van ezzel az uj ViTaLiTy -vel?
csak mert mar SGALEX, pelonnn, DriftLegend, Dualz, razor_nfsmw, is hivott hogy menjek, szoval mondhatni biztos hogy ujra osszeall a csapat?
mert ha igen akkor jovok mert mar unom ezeket az elbaszott crew -kat...
bar most meg direkt meg akarom varni az eheti CB -t mivel kivancsi vagyok hogy tudunk -e villantani valamit, vagy csak parasztvakitas lesz megint.
holnap este kiderul :) -
#3145 szal, akkor tuti nem verné agyon is még a család többi tagját. -
#3144 azt nemtom látod csak azt amit az elöbb leírtam, de akkor tuti elismerné h elbaszta:) -
#3143 értem én mit mondasz
gecikemény a haverod,és nem érdekelné ha vkit elütne,és esetleg a feldühödött valaki bebaszna neki egyet amiért laposra nyomta a családját,utána a haverod még visszaütne
ehhez csak gratulálni tudok -
#3142 nem azt mondtam h neki álna feljebb hanem azt h az nemfájna annyira ha átmenne vkin mintha vki megütné és ami utána jönne......... -
#3141 hát ha egy hasonló eset után még neki álna feljebb,akkor nemh ütném,de egyenesen ölném -
#3140 nah ez meg a másik:)
bár sztem rosszabul járna az aki megüti a haverom mint akin ő menne át sztem:D -
#3139 sajnos akkor is ugyan ez de helyzet, na de jogsi nelkul...
bar van egy jo szotrim tavaly telrol (jogsi nelkul termeszetesen, o az utak kiralya hozza allas mellett): az egyik haverom ismerose balesetet okozott egy keresztezodesbe itt Fureden (Arad utva vege) mert azt hitte hogy O Sebastian Loeb, es megprobalt driftelni, nekicsattant az ott varakozonak, raadasul olyan autonak ment neki amibe anyuka volt a ket kisgyerekkel. helyszineles meg volt, elismerte, senkinek semmi baja nem lett szerencsere - de amit utanna kapott a felduhodott ferjtol azt nem tette zsebre mert 2 hetig erosen veres volt a vizelete... :)
-
#3138 aha, és ha van jogsija akkor mi van? ugyan így fog vezetni szal ezért hülyeség. bár engem nemérdekel, ugyse fogok vele menni naon sehova:D -
#3137 ja mindegyik ugyan ezt mondta amelyik bekerult a hiradoba, felkenodve a falra, az oszlopro, az arokba es megolt maga mellett meg 3 masik embert.. -
#3136 pedig jólvezet:) -
#3135 az ilyen kis fitalan jogsinelkul vezeto suhancok meg dogoljenek meg az elso kanyarban csak ennyit tudok kivanni ezeknek -
#3134 lehet, de naon durva volt xD -
#3133 ha így nyomja nem is lessz D: -
#3132 Haverom megvette vége a kocsit:) Ő hozott haza suliból, kár h nincs jogsija xD -
#3131 :P -
#3130 -
#3129 akkor mennyé kockulni te hiperkocka:D -
#3128 na nekem már jó -
#3127 Am azt nem írják h mikor lesz jó vagy h mi a baja ???? -
#3126 lol senki nemtud bemenni szinte azt irják forumon -.-.-.-.
csak akko nem vágom h mi az a 820player amit kiír h fenntvan -
#3125 lol nemá geci
du. nekemis ugyanez volt,mondom mire hazaérek tuti jó lessz
erre mostis ugyanazt irja ki ::WWW -
#3124 valami server gany volt, legalabbis a forumbol ez jon le... -
#3123 Ja, nekem is ezt irja ki, nemtudom miert o.O -
#3122 CS
Nem indul el a játék.
Ahol lehet kiválasztani, h meik profiommal legyek ott rákattintok és csak annyit ír, h:connected to the game és nem lép be.
Ez most mi vagy hogy lehet megcsinni vagy majd nemsokára jó lesz???? -
#3121 atomictea, djfast, kpanga, snake (gangstadogg) - huh most tobb nekem sem ugrik be tobb de vannak meg paran.. na majd torom a fejem
igazabol sokan mentek a volt redefined -bol, van jopar jerzee bol meg tokomtudja meg honnan... -
#3120 ja mondjuk pont a leader atomic őt pl utálom...