FreeTrack
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
úgy néz ki sikerült összeraknom a freetrack-et. wiimote + 3point clip.
( b.örsi tecsóban vasárnap 4k volt a wii remote, nem tudtam otthagyni)
Egy bajom van, kékhalállal fagyogatni kezdett a gépem (win7).
Csak akkor száll el amikor a wiimote már párosítva van, és kezené használni az adatokat a freetrack (vagy bármi más program pl wiiremote).
szerintem a bluetooth dongle lesz a hiba forrása, mert ez egy elég régi darab. gondolom újat kéne venni.
van javaslat, hogy melyik usb bluetooth adaptert érdemes megvenni?
(bluesoile fontos? ez a régi adapterem csak ezzel volt hajlandó menni.)
elõre is köszi!
m.
Windowsot azért nem fogok újra telepíteni.Facetrack megy simán.
Dübörög a 965ös x4
Én is rágoogleztam,mielõtt idejöttem.Directx frissítettem,a kamera más programokkal mûködik.
Ezt is csak az érti meg akinek két anyja van 😊
Gógliba beütöttem a hibakódot. Egy valami DShow ra mutatott, minden rendben van a directXeddel? Kamera egyébként mûxik?
Dübörög a 965ös x4
Régen volt már a progi a gépemen.
Most újra feltettem,a kamera nem lát,ha a demo-t akarom lejátszani,akkor meg ez fogad:[/img]
Ennél egyszerübben nem hiszem hogy megoldható a dolog, csak egy erõs szivószál kell pluszba meg némi vezeték , és az elektronikával sem kell bajlódni
És a zommolástól a 6dofig mindent tudsz használni
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Wii controlleres freetrackem van. Az a gondom, hogy a hátam mögött lévõ fényes felületû szekrényröl, néha érzékeli a controller a napot. Lehet valamivel szûrni, vagy mit csináljak?
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Ha felfelé nézel nem takarja ki a cucc a felsõ izzót?
Mondjuk ezt tudtam, hogy az izzó alulfeszelve sugároz infra tartományban.
Dübörög a 965ös x4
Ha valakit érdekel egy alternatív megoldás, ez nem normál LED-es és nem is IR LED-es. Mini izzólámpák vannak benne. 12 Voltosak, de csak annyi feszkót kapnak egy szabályozható adapterrõl, hogy épp halványan felizzik a kis izzószál bennük. Bõven sugároznak az infra tartományban is. A látható fényben csak annyit, hogy nem zavaró, de ami a lényeg, hogy akárhová fordul is a fejem, minden oldalról egyenletesen látja a kamera és hajszálpontos. Tulajdonképp nem egy nagy dolog. A 3 db forrasztható lábú csavarmenetes fémfoglalat és a 3 db égõ került pénzbe. A többi dolog gyakorlatilag háztartási hulladékból van:
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Ez igy elég körülményes.
igy is szükös az idõm egy reppenésre nem hogy a felét elvigye mig bekonfigolom a progit hozzá.
A joymixert meg addig nem tudom elinditani amig nem konfiguráltam egyet.
A joymappert is probáltam vele futtatni, hogy hozzárendeljek gomb funkciókat.Az is hiányolja a ppjoyt .
Nekem a 0.84.5 early van csak ha jól tudom ennél van ujabb is ami x64 kompatibilis.
a "joystick remixer"-t többször is el lehet indítani,és így aztán,annyiszor van 32 gomb,ahányszor szeretnéd.én ezt nem próbáltam ki,de így csinálnám.persze win7 alatt mindig rendszergazdaként kell indítani.érdemes annak is utána járni,nincs-e az eszközödhöz olyan segédprogram,ami kell ahhoz,hogy virtuális joy-hoz lehessen kapcsolni.okos telefonhoz már láttam programot,amit futtatni kellet a gépen,és így lehetett az okos telefont jojstick-nak használni,ppjoy-al.remélem tudtam segíteni!
Mert ugye a win csak 32 gombot enged egyszerre nekem az eszközöm 64et tud, viszont egy USB-n kapcsolodik a géphez tehát egy eszköz.Akkor hogy kéne beállitani, hogy ki tudjam használni a másik 32 gombot és tengelyeket ?
Ha sikerül akkor rendes DX vezérlõként kezeli? tehát használhatom azokat a progikat hozzá amik a DX-bõl olvassák ki a funkciókat?
#1336 hozzászólás
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"