FreeTrack

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyébként aki próbálta,mekkora különbség lenne,ha kameráról,wiimote-ra váltanék?
😊)

sziasztok,

úgy néz ki sikerült összeraknom a freetrack-et. wiimote + 3point clip.
( b.örsi tecsóban vasárnap 4k volt a wii remote, nem tudtam otthagyni)

Egy bajom van, kékhalállal fagyogatni kezdett a gépem (win7).
Csak akkor száll el amikor a wiimote már párosítva van, és kezené használni az adatokat a freetrack (vagy bármi más program pl wiiremote).
szerintem a bluetooth dongle lesz a hiba forrása, mert ez egy elég régi darab. gondolom újat kéne venni.

van javaslat, hogy melyik usb bluetooth adaptert érdemes megvenni?
(bluesoile fontos? ez a régi adapterem csak ezzel volt hajlandó menni.)

elõre is köszi!
m.

Gyöször
Sajnos fogalmam nincs mi lehet 😞

Dübörög a 965ös x4

Pedig mindkét változattal próbáltam,kodek törlés,programokat töröltem,stb.
Windowsot azért nem fogok újra telepíteni.Facetrack megy simán.
Gyöször
Ja nekem spec csak a 2.1es freetrackkal mûködik a logitech webcamom, a 2.2vel nem tudom vagy csak nagyon nehezen mûködésre bírni.

Dübörög a 965ös x4

Szia!

Én is rágoogleztam,mielõtt idejöttem.Directx frissítettem,a kamera más programokkal mûködik.
Gyöször
Heló!

Ezt is csak az érti meg akinek két anyja van 😊

Gógliba beütöttem a hibakódot. Egy valami DShow ra mutatott, minden rendben van a directXeddel? Kamera egyébként mûxik?

Dübörög a 965ös x4

Hali!

Régen volt már a progi a gépemen.
Most újra feltettem,a kamera nem lát,ha a demo-t akarom lejátszani,akkor meg ez fogad:[/img]
bardocz
Amit kettõt használok, abban pont be lehet állítani, hogy a zoom maradjon egérgörgõn, az meg van a joystick-on, de persze tervbe van véve egy rendes megépítése is, csak nincsen semmim, amivel elektromos kütyüket csinálhatnék.
repvez

Ennél egyszerübben nem hiszem hogy megoldható a dolog, csak egy erõs szivószál kell pluszba meg némi vezeték , és az elektronikával sem kell bajlódni

És a zommolástól a 6dofig mindent tudsz használni
Egy lámpával a zoom-olásról le kell mondani sajnos, de nem rossz (olcsó) megoldás.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

bardocz
Siker, köszi a videót! Egy kis piros leddel próbálkoztam, de most kipróbáltam egy zseblámpával, és sikerült addig baszkurálni a kamera drivert, hogy mûködik. Nagyon jó, végre tudok este is játszani.
bardocz
Pontosan erre lenne szükségem. de akkor játszadozok a beállításokkal még.
z0ty4

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

bardocz
Annak nem kéne mûködnie, hogy egy egy leddel világító biciklilámpát mozgatok a kamera elõtt? Elvileg akkor tudnék nézelõdni, és nem is kéne semmit szerelnem, facetrack helyett jobb lenne. De ahogy próbáltam, minden létezõ nem világító pontot felismert a szobámban, csak azt nem 😄
z0ty4
tegyél valamit a szekrényre. pl. törülközõ.

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

macleody
<#vigyor>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Told arrébb a szekrényt! <#zavart1>

GaBika6
Hi!
Wii controlleres freetrackem van. Az a gondom, hogy a hátam mögött lévõ fényes felületû szekrényröl, néha érzékeli a controller a napot. Lehet valamivel szûrni, vagy mit csináljak?

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

köszi
sziasztok urak. il-2 clod-hoz használnám a progit labtec kamerával. az a gondom, hogy amikor a játékba lépek, leteszi tálcára a játékot a freetrack. ha kikapcsolom megjavul. win7 64 opredszerem van. valami ötlet?
L Viper
Köszi 😊

Tegnap nem igazán volt idõm, csak egy gyors rendert csináltam.

Az igazán jó minõség itt van:
Mediafire

Ez meg a Youtube-os jobb minõség linkje. Sajnos kicsit ront rajta a Youtube:
Megnéz 😊
Szuper lett, ügyes vagy!

L Viper
Csináltam egy tesztvideót:

L Viper
Magasan van a Webkamera, ezért a fejem teljesen hátrahajthatom, hogy már a monitort is alig látom. Persze az érzékenység úgy van beállítva, hogy nem kell annyira hajolgatni 😊 Tényleg meglepõen jól mûködik.
Gyöször
Penge 😄

Ha felfelé nézel nem takarja ki a cucc a felsõ izzót?

Mondjuk ezt tudtam, hogy az izzó alulfeszelve sugároz infra tartományban.

Dübörög a 965ös x4

L Viper
Még egy kép a hozzávalókról:

L Viper
Üdv!
Ha valakit érdekel egy alternatív megoldás, ez nem normál LED-es és nem is IR LED-es. Mini izzólámpák vannak benne. 12 Voltosak, de csak annyi feszkót kapnak egy szabályozható adapterrõl, hogy épp halványan felizzik a kis izzószál bennük. Bõven sugároznak az infra tartományban is. A látható fényben csak annyit, hogy nem zavaró, de ami a lényeg, hogy akárhová fordul is a fejem, minden oldalról egyenletesen látja a kamera és hajszálpontos. Tulajdonképp nem egy nagy dolog. A 3 db forrasztható lábú csavarmenetes fémfoglalat és a 3 db égõ került pénzbe. A többi dolog gyakorlatilag háztartási hulladékból van:

a ppjoy-ban pedig el lehet menteni a configot .ini file formába,így aztán 2-3 kattintással be lehet indítani játék elõtt.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

ezért van az,hogy én folyamatosan próbaüzemben futtatom a windowst.ennek semmilyen hátrányos következménye nincs a mûködésre nézve,és nem kell egyfolytában újraindítgatni a gépet

repvez
Ó akkor ez igy nagyon macera, minden egyes játék elött restart meg program inditások . Azt hittem ez a probaüzem csak a telepités miatt kell,de a futtatásnál már nem .
Ez igy elég körülményes.
igy is szükös az idõm egy reppenésre nem hogy a felét elvigye mig bekonfigolom a progit hozzá.
a win7-nek próba üzemben kell futnia,és rendszergazdaként kell indítani a joystick konfigurálót,meg a joymixert is.nekem semmi ilyen hiba nem volt vele,csak elindítottam,és mûködött.azóta is használom,naponta több órán át.

repvez
Na felment, elindult beállitottam ez elsõ virtuális joyt,de másodjára már nem indult el a progi ppjoybus.sys fájlt akarja hogy futtassam ami ott van pedig a telepitett fájlok között.
A joymixert meg addig nem tudom elinditani amig nem konfiguráltam egyet.
A joymappert is probáltam vele futtatni, hogy hozzárendeljek gomb funkciókat.Az is hiányolja a ppjoyt .
repvez
Bocs most látom , hogy a videod alatt linkelted is.
#1322 hozzászólásban belinkeltem egyet,ami win7 64bit alatt is mûködik.van mellette egy másik program,amivel a windows7-et át lehet kapcsolni próba üzemmódba.ott egy videó is a használatukról.a ppjoy nem vírusos,még ha némelyik vírusirtó annak is gondolja.ki kell kapcsolni a vírusirtót kicsomagolás,és telepítés elõtt.a próba üzem a windowsnál csak annyit jelent,hogy nem kéri a windows a tanúsítványt a települõ programtól.ugyan úgy mûködik,mint normál üzemben

repvez
fel tudsz tenni valahová a legujjabb PPjoyt sehol nem találok egy müködö linket hozzá.
Nekem a 0.84.5 early van csak ha jól tudom ennél van ujabb is ami x64 kompatibilis.
repvez
Köszi, ha lesz egy kis idõm akkor kiprobálom , hogy mûködik.

az itt található virtuális joystickokat lehet egymás mellett futtatni.

sajna nem tudom miért,de nem tudok képeket betenni ide,így aztán csak a linkeket rakom be.lehet több virtuális joystickot is beállítani.próbálom a linkeket sorrendben berakni,remélem sikerül.:

a "joystick remixer"-t többször is el lehet indítani,és így aztán,annyiszor van 32 gomb,ahányszor szeretnéd.én ezt nem próbáltam ki,de így csinálnám.persze win7 alatt mindig rendszergazdaként kell indítani.érdemes annak is utána járni,nincs-e az eszközödhöz olyan segédprogram,ami kell ahhoz,hogy virtuális joy-hoz lehessen kapcsolni.okos telefonhoz már láttam programot,amit futtatni kellet a gépen,és így lehetett az okos telefont jojstick-nak használni,ppjoy-al.remélem tudtam segíteni!

repvez
A PPjoyt hogyan kéne konfigurálni ha egy fizikai eszköznél akarod használni viszont 2 virtuális vezérlõként?

Mert ugye a win csak 32 gombot enged egyszerre nekem az eszközöm 64et tud, viszont egy USB-n kapcsolodik a géphez tehát egy eszköz.Akkor hogy kéne beállitani, hogy ki tudjam használni a másik 32 gombot és tengelyeket ?
Ha sikerül akkor rendes DX vezérlõként kezeli? tehát használhatom azokat a progikat hozzá amik a DX-bõl olvassák ki a funkciókat?
3 hozzászólással ezelõtt belinkeltek egy oldalt,ott olvashatsz róla
#1336 hozzászólás

de mi kell elõszõr is hozzá ???? milyen cuccok
a German truck simulatorra gonolok elõszõr de majd az euro truck 2 is érdekelne
milyen kamionos játék?

fuszhi

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

új vagyok itt azt szeretném megkérdezni hogy valaki mondja meg hogyan kell beállítani ezt a kamerát a kamionos játékba linkeket tudna valaki küldeni
GaBika6
Ha feljössz elmondom 😊

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

mûködik a world-ben is?