FreeTrack
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Sajnos nem vagyok vmi ügyes házibarkácsoló és felszerelésem sincs hozzá. Esetleg nem tudtok olyan boltot v személyt aki foglalkozik ilyenek készítésével? Egyet szívesen vennék mert a szimulátorokat szeretem.
Percept
HIGH POWER INFRAVÖRÖS LED 0,5W
Meg mondjuk nem 5 db hanem 1, ezt most néztem, hogy 5öt veszel ebayról ennyiért 😊
Dübörög a 965ös x4
Remélem mire kiadják már én is használni tudom.Márcsak azért is lenne jó,mert ezt folyamatosan fejlesztik mig a freetrackot már nem és win8al vagy a késõbbi játékokkal már lehet nem lehetne használni.
facetrack
Viszont a FreeTrack vezérlõ progija lényegesen jobban finomhangolható, sokkal profibb szerintem maga a vezérlõ szoftver. Én tolom az FS9-et is, abban például 6 DOF támogatást nem tud, a FreeTrack viszont igen, ezért maradtam annál. Ritka jó dolog, csak ajánlani tudom. Ma már el sem tudnám képzelni a szimulátorozást a szabad nézelõdés nélkül.
De ha enélkül is minden progival stabilan tudja a 100 fps fölötti értéket akkor annyira nem érdekel.
Sztem a jõvõhéten rendelek egyet.
Mert MM-ben néztem hogy 3990ért volt,de igy iponon rendelve még postával is jobban jovok ki ha 2t rendelek.
Ebayon néztem power IR ledet ,600ft 5 db csak nem tudom,hogy azokhoz kell e hûtést használni vagy magukban is elvannak mint a hagyományos ledek. Mert 140fokos szórásuk van igy nem kéne félni töle hogy nem ad jelet ha forgatom a fejem. 😊
A "kinti" fórumon vannak erre tippek.
akkor viszont nem érdemes használtan venni
újonnan bazi drága.
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Kipróbáltam a tv távirányitóját,de azt sem látja.
Tehát sajnos nemhogy kettõ,de egyetlen ledet sem lát.
Én is megépitettem ezt a 3point-os modellt bsaseball sapival,wiimottal.
Sajnos valamiért nem akar mûködni a dolog.A wiimote
kapcsolódik a Pc-hez,a Freetrack elvileg vesz is valamit mert 190-200fps-t ír,de a Jitter is majdnem ugyanannyi.
Semmi mozgást nem érzékel.Szóval olyan mintha "vak" lenne a wiimote.
A giroszkóp mûködik,mert amikor forgatom a Freetrack fekete téglalapja -ahol a pontoknak kellene lenniük - fordul.
Már két wiimote-ot kipróbáltam,de mindegyik ugyanazt produkálja.
Talán az lehet a hiba,hogy utángyártott wiimote-ot használtam?
Eddig ugy tudtam,hogy csak a követhetõ pontok számában van különbség az eredeti és utángyártott között.
Szóval olyan mintha "vak" lenne a wiimote.
Tanácsot kérnék,hogy mit tehetnék,hogy mûködjön rendesen.
Elõre is köszönöm!
Valaki használ még Wii kontrollert FreeTrackhez? Próbálnék építeni egy ilyen konfigot, de a szoftveres része nem áll össze. A bluesoleil 10 bt driver nem hajlandó feltelepülni win 8-ra. Win 7-re csak laptopra ment fel, pc-re már nem (nem tudom miért). Egy .msi file olvasásával van problémája...
A laptopra nagy nehezen felküzdöttem, sikerült a Wii kontrollert is felismertetni a bluesoleil-el, de a FreeTracknél szürke a start gomb (A source át lett állítva WiiMote-ra)...
Mûködik még ez a fajta megoldás vagy hagyjam a fenébe és próbáljam meg a kamerás verziót?
2. Feltételezem hogy az usb-s TPlink az wifi adaptert jelöl, annak is érdemes lenne megnézni az illesztõ programját, esetleg firmware frissítést.
3. A BT szoftver is kavarhat, ha az elõzõek ellenére semmi sem változik akkor pakold vissza az utolsó normálisan müködõt.
Ugyan azt tudja mint a freetrack.
facetrack
, tehát valahogy ezért akadnak össze. Soha nem volt elõtte ilyen. Illetve pontosabban akkor áll le a net, ha elindítom a fretack programot. Mindkettõ usb-a net is a tp link miatt meg a free tarck is a bt stack miatt)Érdekes mert ha bekapcsolom a net sebesség mérõt, és aztán a freetrack progit, azonnal látszik, hogy megy össze sávszélesség, és ha nem nyomom ki idõben el is veszti a jelet. Mi lehet ez?
Elõre is köszi! üdv!
Ha nem kaptad ki belõle az IR szûrõt akkor valamennyivel nehezebben érzékeli az IR ledeket világos fényviszonyok mellett.
Playstation 3 Eye Camera û Removing IR Blocking Filter
A szûrõ-t frankón beleragasztották így nem a legegyszerûbb a sérülésmentes eltávolítása (de nem lehetetlen), viszont a szûrõ mögötti lencsére jobban vigyázz mert ha azt megkarcolod akkor bukott a mutatvány.

nézd át a fórumot hátha látsz megoldásokat.
nézd meg az utolsó két képet
Én is beleugrottam a nagy Freetrack-ba. Sony Eye cam-ot szereztem be drivert sikerült feltelepíteni és mûködik a freetrack szoftver is. A következõ problémákkal találkoztam. Ha világos van akkor mindig talál sok pontot amit lednek érzékel. Amit felszereltem sapkára 3 ledet meg alig akarja megtalálni, pedig infrás ledet vásároltam. Lehet másfajta ledet kellett volna vennem? Esetleg valamit rosszul csinálok?
benne van az eye driver, freetrack + az eye patch
Do these steps in Exact order or it will not work.
Make sure everything is done as administrator
Make sure the camera is unplugged
Install the Playstation eye driver
Plug in the camera
Open cl-eye test and verify it works then close program
Install Freetrack 2.2 but DO NOT OPEN YET.
Copy files from eye patch to the freetrack dir and overwrite.
You must do the following every time you open Freetrack or you will get errors.
Open Freetrack as administrator.
Click stream then OK. click camera then OK.
click start.
-alapból tudja a 100 fps-t, eddig semmit nem kellett piszkálni. kép
-ahogy gépre dugtam a kamerát felismerte, telepítettem a drivert, minden ok.
-ez alapján állítottam be a freetrack-et
-utsó kérdést passzolom, nézz szét youtube-on hátha van rá válasz
Ha nem kell semmi macera és van PC driver hozzá akkor énn is beruházok egyre akkor. Mert a WX800-as nem valami jo a folyamatos követérnél.
Az márcsak extra kérdés, hogy smart TV-k esetén is müködhetne mint skype kamera ?
Köszi!<#worship>#worship>
semmi gond nincs használat közben, csak megfájdul a nyakam 😊
Akkor egy ps3 eye-vel jobban járnék?
Most csak kamerám van,de nem nagyon élvezhetõ vele.
balazsgigi, a wiimote melett szól a minimális cpu használat, a nagyobb fps (talán 90fps), viszont fontos az IR led fényének hullámhossza, most fejbõl nem tudom mi a wii ir ledek fényének pontos hullámhossza.
A fent említett kamera meg az alternatív driverrel 640*480ban 75fps, 320*240 125fps, szintén csekény cpu használat mellett, az IR szûrõ eltávolítás után tökéletesen érzékeli bármelyik IR ledet (normál ledekkel sincsenek gondjai). Szépen finomhangolható a freetrack felületén, erõs háttérfény esetén floppy lemez mágnesfóliát vagy negatív filmet lehet a kamera lencséje elé tenni (látható fény tartományának szûrése). Az IR szûrõ eltávolítása nélkül is lehet használni de ha másra nem használod a kamerát akkor érdemesebb kidobni belõle.
A win7 alatt a freetrack elindul ugyan, elvileg látja is a wii-t, de elindítani képtelen vagyok. A játékvezérlõben is csak unknownsystem/cure -nak látja a rendszer. Légyszi vm tippet.