FreeTrack
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
DPI beállítást kellett 125%-ról nekem 100%-ra visszaállítani.
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_10_7_rv8lsch011.jpg
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2012_10_7_5239htbpzq.jpg
nem jelennek meg a képeim,nem tudom miért.itt vannak a linkek hozzájuk
ezek az én beállításaim a FT-ben,és a DCS World-ben.a World-ben jelzett csúszka mozgatásával,ha a mínuszos tartományba tolod el,egyre érzékenyebb lesz,ha a pluszosba,akkor kevésbé.

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
EZEN A LINKEN pedig a szükséges programok vannak.a ppjoy drivert némelyik vírusirtó vírusnak érzékeli,pl a comodo is,de nem az,én ezt telepítettem,és mûködik rendesen.
Erre gondolok ...
Itt értelemszerûen kiválasztod a gépet, és lennie kellene egy oszlopnak a virtuális joyoddal ... ott tudod hozzárendelni az irányokat és finomhangolni õket ...
A neten találtam a képet, persze lehet azóta változott, de mondom, megpróbálom feltelepíteni majd a DCS-t, de nem tudom mikor érek majd rá ... Esetleg DCS topikban is rá lehet kérdezni ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
a FT be van állítva
az A10C-ben nem lehet a cocpit nézetekhez tengelyt beállítani,csak gombokat.lassan kezdek kifogyni az ötletekbõl
Sajna nekem most nincs feltelepítve egyik DCS sem, de ha nem sikerül megoldani, akkor feldobom és meglessük.
a legtöbb videó ennél régebbi verziókról,és régebbi windowsokrol szól,ahol például kalibrálható joystickként látható a ppjoy.az én windowsomban nem találtam kalibrálási lehetõséget,és így azt sem tudom,hogy a FT adja-e a jelet a ppjoy-nak.arról nem is beszélve,hogy próbáltam azt is,hogy a játékban beállítom manuálisan a ppjoy-t a fejmozgásokhoz,de ott nem lehet tengelyeket,csak gombokat beállítani.
Anno Black Sharkhoz volt ...
Mellesleg a PPJOY-os megoldás lényege, hogy a FT a PPJPOY-nak adja a jeleket. A PPJOY pedig szimulál egy joyt, amit külön be kell állítani a DCS-ben a fejmozgásokhoz (TIR alapból be van, ezért nem kell, de az is ugyanígy megy ... )
Én a legelején próbálkoztam vele, kicsit macerás volt, de mûködött még BS-el. Látod a PPJOY-os joy-t? FT küli neki a jeleket rendesen? Vagy mivel van gond?
Kösz
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Anno én is BlueSoleil-t használtam, nagy nehezen találtam valami mûködõ verziót és az volt fent mindig.
Itt a tresholdot próbáltad? Elég nagy nyílásszögûek a ledjeid? Valamint sajna a Wiimotenak nem mindegy milyen hullámhosszú infra Ledeket használsz ...
Próbáltad rendszergazdaként indítani? De sajnos egy ideje nem FT-zem, ez a topik sem nagyon pörög, lehet valamelyik szimes topikban nagyobb szerencsével járnál 😊
wiimote-al szeretném megoldani a freetrack-em,de 64bites win7 alatt nem nagyon akar futni a freetrackfeltelepült,de indításnál ezt írja ki:"error creating dummy process".
amikor leokézom a hibaüzenetet,elindúl a freetrack,de a kameralistában nem lehet rákattintani a wiimote-ra,pedig halványan ott van.tudna valaki egy lépésrõl-lépésre leírást adni,hogy mit kellene csinálni?a windows látja a wiimote-ot.64bit-es win7-em van,DX11-el.Köszi a választ elõre is!
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Csak egy egyszerû Fixer szoftver kell. Úgy hívják, hogy TrackIr Fixer.
Innen tudod letölteni: http://naturalpointofview.blogspot.com/p/trackirfixer.html
Általában az újonnan megjelenõ Track támogató játékokhoz szükséges. Fontos, hogy tedd be a játék .exe file mappájába, majd rendszergazdaként futtasd! Ezután már rájössz. <#awink>#awink>
Ekkor lefog dobni egy ablakot a FreeTrack, hogy írd be a használni kívánt játékprofil nevét, majd mindennek tökéletesen mûködnie kell...
Egyedül a DCS BlackShark-hoz kell régebbi verzió, mert az újjal már nem mûködik!
Egyébként feltétlen állítsd be a sapkád adatait mm-re pontosan!
Ezt a //Model// fülnél tudod megtenni. Ha már megtetted BOCS csak megemlítettem, hiszen nekem is akadt emiatt lekövetési hiba.
További jó napot!
Csináltam én is egy ilyen kütyüt, kamera és 3 db. led megoldással. A software látja rendesen és le is követi a fejmozgást. Mi a teendõ ha játék alatt nem mûködik, nálam legalább is nem, míg pl. youtubeon láttam olyan videót ahol elvileg igen. Gondolok itt konkrétan az F1 2011-re. Igaz elõször a FreeTrack telepítése után még a játék sem indult el, persze ez az összefüggés nem derült ki elsõre, de meglett a megoldás, de játék alatt mégsem megy. Kell még valamit állítani játékon belül is esetleg?
Sok mindent lehet állítani a kamerán de mégis jobb lenne fizikailag szûrni.
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070