FreeTrack
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dübörög a 965ös x4
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Dübörög a 965ös x4
"Jitter => Is the number of unsynchronized frames per second"
Amikor az elõtte vagy utána levõ adat érkezik meg hamarabb/kesõbb. Tehát nem stabil az átvitel. Bár eltudom képzelni, hogy úgy is tökéletesen élvezhetõ.
Nekem viszont a kamera prop. csak ennyit enged állítani.
Viszont ha csak 1 pontot vagy 3 at engedek most neki látni egy kiluggatott papírrfecnivel, akkor marad 30fps. Na majd elmegyek a jövõhéten a ledekért, meg találjak valahol negatívot.
Csak úgy lesz ebbõl is 25 Fps ha start gomb elõtt fény van a szobába továbbá start gomb elõtt már belevílágítok a ledemmel a kamerába. Mondjuk háttérfény nélkül mûködik, de az hogy belevilágítsak a leddel az szükséges.
De mi az a Jitter??

Dübörög a 965ös x4
Hol kell az Exposure-t fixálnom ?
Mert szerintem az a baj..
Elõször ugye be van kapcsolva, ezért beállitja magának. Aztán elinditod, és kikapcsolod, ezért mert nem változik a fényerõ, és így az FPS is marad..
Szerintem. De ha neked ez a bevált, akkor nem szólok bele 😊
Fejszámolás alapján gondoltam a 33Ohm-ra de kiszámolni itt a melóban lusta vótam 😄
Autoexposure off megtaláltam 😄
Na minden világos csávókáim? 😄 így kalkuláld ki valahogy a te ledjeidhez mi kell. Ha veszel valamit a bótba, tudd meg a led pontos tipusát, és nézd meg neten az adatlapját. A bótba megkérdeztem mennyi áram kell a régi ledjeimnek. Mondták hát biztos 10-20 mA körül. És kérdeztem a nyitófeszültséget: mondták olyan 2 volt. Aztán megnéztem a datasheeten hogy 150 mA meg 1,3V de nagyon maximum 1,7 V 😄 na errõl ennyit.
Dübörög a 965ös x4
Érdekes, nekem csak akkor megy 26 fps el ha az autó exposure BE van kapcsolva 😊 direkt kipróbáltam. Mikor indítom a kamerát be kell kapcsolva legyen különbe csak 11 fps, de utána ki lehet venni, aztán már tartja ha egyszer megvan a 24. dehát minden kezdet nehéz mint tudjuk 😊
Dübörög a 965ös x4
Auto-exposure-t mindenképpen kapcsold ki! Az nagyon-nagyon lefogja az fps-t, és növeli a processzor használatát!
ui.: 1 LED-el élvezetes? Nyakmerevítõt is használsz? 😊
Ha elmozdulsz oldal irányban, akkor azt fordulásnak veszi, nem?
Dübörög a 965ös x4
Azért ez a high power led, azzzal a 350mA felvétellel.... 3 db lezabálna 2 cerka aksit 2 óra alatt. De majd kitalálok valamit 😄
A streamba pedig próbálkozz a felbontásokkal. Lehet a tidének nem a 352x288 a legkedvesebb beállítás. Az enyém sokáig próbálgattam 320x 240ben de csak 20 fpst tudott. Mire rájöttem, hogy ezt kéne átbökni 352x288 ra már kitéptem az összes szál hajam, de azóta frankó. Szóval a fénnyel játsz meg esetleg tedd át fekete fehér módba. De az nem hozott nekem semmit.
Dübörög a 965ös x4
Minden tuti, távirányítót látja. Más fény nem látszik be.
Szûrõt nem kellett kivenni. Megy 352*288 ban.
Processzorhasználat ha tele van foltal a képernyõ se megy 2% felé az egyik magon.
Viszont valamiért 10 fps felé nemnagyon megy....
FS topic micsoda? (a topic szót értem) 😊)
Dübörög a 965ös x4
Mennyibe került a VX?
Dübörög a 965ös x4
Dübörög a 965ös x4
Dübörög a 965ös x4
A ledeket elõtét ellenállásozni kell.
De jáááááj ezeket szerinted hányszor írtam már le??? 5x? 10x? Atyaég 😄
Dübörög a 965ös x4
Dübörög a 965ös x4
Adtam pár HSZ el ezelõtt tippet nagylátószögû ledre. Szerintem érdemes beruházni egy (vagy 3) ilyenre, de majd Ombika is megmondja a frankót ha megjön végre a VX1000rese 😊 Lényeg hogy nekem nagyon bevált az a perceptnél kapható HIGH POWER infra led.
Dübörög a 965ös x4
A honlap jókat írt róla.
Viszont milyen ledet is használjak ? Milyen színût ? Nem fog a képernyõn tükrözödve zavarni ?
Dübörög a 965ös x4
Nos a távíró készülék infra ledje villog szerintem (a webkamerám meg a digitális fényképezõgépem szerint is) tehát ez idáig teljesen jól vagy, az elõzõ esetleg azért látta folyamatosnak mert 2 FPS sebességgel hozta a képet.
ilyen WB-1400T d van mint nekem? mert akkor mondom a fényerõ / kontraszt stb beállításokat, ha nem boldogulsz még mindig. mûködik 25-30 FPS-el?
Ha ilyened van a Stream gomb alatt tedd át a felbontást 352x288 ra ezt szereti.
Dübörög a 965ös x4
Amíg látsz mindent a háttérben addig biztosan nem lesz jó. Csinálj sötétet vagy tegyél üres filmkockát a kamera lencséje elé.
Tehát az a lényeg hogy a kamerába semmi fény ne menjen be csak a led. az is kis pötty legyen ne ilyen szétmosódott. A kamera beállításaiban próbálkozz. Mikor Stop ot nyomsz van ott az a kis fogaskerék szerû (nekem Stream) abba bûvészkedj. Én a kamera beállításait direktbe a Camera gommbal el tudom érni.
Dübörög a 965ös x4
A Datasheetjét ITT tudod megnézni.
Egyébként igen, nagyjából akkora szögben látta a webcam ezt a ledet mint egy sima távirányítót. A mostani lényegesen jobb. (Ég és föld) Kipróbáltad már a tieidet?
Dübörög a 965ös x4
Amúgy tesz X et a led pöttyödre? Más nem látszik a webkamera képen, csak és kizárólag a led pöttyöd?
A center gomb mellett van 5 pötty? Abból csak annyi világít amennyi leded van? (itt egyébként van egy szám, ebbõl is látod hány ledesre van állítva)
Dübörög a 965ös x4