FreeTrack
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dübörög a 965ös x4
Dübörög a 965ös x4
Tudom hogy nem lehet heli szimekbe full hátranézni, de nekem a normál olcsó ledekkel még rendesen oldalra sem nézett, és abszolút koncentrélni kellett rá, hogy ne vessze el a ledet. Szaggatott ugrált, mert hol volt jel hol nem. A percept meg egy csapásra megoldotta ezeket a problémákat 😊
Pointer: mostanában semmit nem játszom mert bekrepált a joystickom. De maúgy órákat nyomattam és nem emléxem, hogy fûtött volna. Mindjárt bekapcsolom a sapit fél órára és megmondom mi lett vele.
De ha van egy digit multimétered ami tud mérni min 2 ampert (vagy többet), akkor azt ajánlom mérj rá. Valahol szakítsd meg az áramkört és tedd be a multimétert (sorosan) áram mérésre beállítva és úgyis dugd bele a mérõzsinórokat! (ha áramot akarsz mérni és voltmérõre dugva felejted akkor azonnal rövidzár..)
Dübörög a 965ös x4
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Melyik beállítást is kell állítgatni hogy a feje mögé nézzen ? 😊
Esténként csak 10-10 percem van játszadozni vele, és ha lírod, akkor a fele idõt megspórolod nekem 😄
Azon parázok, hogy nenkéne-e hûteni a ledeket. Az alja azért fém, hogy az valami bordára másszon rá. De nekem most csak lebeg. Nálad mi a helyzet? Mennyit használtad 1huzamban maxx ?
Hanem hogy egy átlag led fényszórása maxxx 30°.Ha meg elfordulsz kieshet a látókörbõl.
Ennek meg 100°
Múlt csütörtökön írtam levelet nekik, megrendeltem, meg is jött kedden.
beraktam mind1ik elé egy 3,3ohm, 0,25W ellenállást, és hasítanak 😄
De szerencsére az ellnállások is kifele néznek, nem a fülemnek, azok is forrók 😄
Dübörög a 965ös x4
Dübörög a 965ös x4
A 100° ban látható led, nagyon jól világít 😄
Kicsit ugyan 15 perc után forró de jó 😄
Legfõképp az ellenállásra lettem volna kiváncsi, hogy hány Ohm-os.
Hát, majd egyszer ha lesz idõm, megpróbálom..😊
Annyit még, hogy le tudnád irni, hogy mibõl van?
LEDek, ellenállás(ok), és táp. Gondolkodom, hogy teszek még egy próbát.. 😊
mark.orkenyi (kukac) gmail (pont) com
Csak kiváncsi vagyok, milyen lett.
Gondolom alap Lock-on, Flaming Cliffs nincs meg? Azthiszem, csak az támogatja a TrackIrben a zoomolást.
Nézd meg a freetrack fórumait, keres rá valahogy, de kell lennie egy programnak.
Esetleg ha ráérsz, csinálnál pár képet nekem a sisakról?😊
Dübörög a 965ös x4
Dübörög a 965ös x4
Utána meg az van, hogyha túl erõsen világít a led, akkor olyan képet lát a kamera, mintha a holdnak udvara lenne, vagy pedig valamin megcsillan a fénye. Ilyet nekem is csinál a high power infra led, egész egszerûen annyit csináltam vele, hogy lejjebb húztam a tresholdot, amit Mark is mond. De ha nem akkor a fényerõ @ kontraszton kéne változtatgatni. _Szerintem._
Dübörög a 965ös x4
Ha ez sem jó, akkoe ha lehet, állits a kamera fókuszán. Elvileg, ha nincs fókuszban a LED, akkor ugye elmosódottnak látszik, vagyis egy nagyobb paca lesz, amit remélhetõleg 1 pontnak vesz majd.
Sok sikert.
Elõhívott tekercs eleje vége, rossz közepe 😊
Mindig adták hozzá, hogy ha soxorosítani akarsz.
Ennek ponnt az a lényege hogy nem szól bele az infra tartományba.
Dübörög a 965ös x4
Dübörög a 965ös x4
Néztem videokat a fsx -rõl és ott észrevettem,hogy a pilotafülke nézetben a játékos mintha kinézett volna a hud mellé, mintha megdölt volna.Aztán goodle barátommal körülnéztem és találtam egy free track nevü valamit.Namost az a kérdésem,hogy ezeket a kameranézeteket betudom-e állitani úgy hogy gombokhoz rendelem pl:balra dölök-bal gomb,elörredölök-felgomb.Vagy egyáltalán ilyet hol lehet beszerezni és mennyibe kerûl!...google?Elörre is Kösz!